Jump to content

Lenovo Vibe Z (K910)

domokos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Με τον οδηγο στο πρωτο post, και χωρις να περασω τα gapps, αφου λεει πως ειναι ενσωματωμενα στη rom...θα κανω δουλεια με την 1431 μια που ειναι και απο τις τελευταιες που βγηκανε? η να περασω την VIBEUI_V1.5_1423_10_ST_K910_D7B7 του baralajbi που περιμενω να μου στειλει το password?....παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σας...ομολογω πως στην αρχη και με αυτα που διαβαζα ενω περιμενα να ερθει απο Κινα απογοητευτικα....εχτες που το παρελαβα ομως εστω και με την προβληματικη ROM του εμεινα ενθουσιασμενος!!!!!!!! :)

Βάλε καλύτερα κατευθείαν την VIBEUI_V2.0_1431_K910_baralajbi_V4.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ολα καλα παιδια....Εβαλα την V2_1431 που ειπαμε....το κινητο αναστηθηκε....τα παντα δουλευουνε ρολοι μου εκανε εντυπωση στο πρωτο boot οτι ολα τα εικονιδια ηταν στην θεση τους με τη σειρα, πολυ καλη rom του baralajbi....κινεζιες καθολου, εκτος απο καποιο γραμματα στο Τheme Center,εχω προβλημα με τα κινεζικα μου βγαζουνε τα ματια :) σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ελπιζω να μην σας ταλαιπωρισα πολυ....Αληθεια τη γινεται με αυτο που λεγεται οτι το Νοεμβριο κατα πασα πιθανοτητα θα φερει η επισημη αντιπροσωπεια καποια κινητα στην Ελλαδα? ακουσα και για το δικο μας .... μηπως αν ερθουν θα εχουμε και καποια rom me full Ελληνικα....Εγω παντος το εχω στα Αγγλικα δεν με χαλανε καθολου!!!! Και ξανα ευχαριστω τον hotfixus kai athanaso77 :) :)

'' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! ''

Νικος Καζαντζακης

Mετά την 4ωρη επαφή μου με το κινητό έχω να πω πως είναι άψογο σε όλα και πραγματικά δε του λείπει τίποτα!! Όσον αφορά τα ελληνικά απ ότι μου φάνηκε είναι ακριβώς ίδια με του Κ900 που με ικανοποίησαν οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τώρα για την έκδοση λέω να μείνω στην 4.2.2 μιας και δε νομίζω να υπάρχουν τρελές διαφορές με την kitkat εκτός βέβαια αν βελτιώνει την κατάσταση της μπαταρίας η οποία μου φαίνεται κάτι παραπάνω από καλή. Σχεδόν 4.30 ώρες με ιντερνετ, κατέβασμα, σετάρισμα, παιχνίδια και τώρα είναι στο 56% με την πρώτη φόρτιση, το Κ900 τη ρουφούσε σα τρελό.
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα,έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η ποιότητα της οθόνης και της κάμερας σε σχέση με άλλα κινητά πχ το Note3.

• Administrators
καλημερα,έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματα αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η ποιότητα της οθόνης και της κάμερας σε σχέση με άλλα κινητά πχ το Note3.

Η οθόνη του και η κάμερα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε σύγκριση με το Note 3, κάποιοι ενθουσιάζονται με τη φωτεινότητα του Note και κάποιοι άλλοι δεν αρέσκονται στην υπερβολική τόνωση των χρωμάτων της amoled. Σίγουρα το note έχει πιο φωτεινή οθόνη, όχι όμως και πιο ποιοτική απεικόνιση.

Όσον αφορά την κάμερα, βρίσκονται σε πολύ κοντινά επίπεδα. Υπό συνθήκες το K910 μπορεί να τραβήξει καλύτερες φωτογραφίες.

Modpic.gif

Σημερα εβαλα την 1433 st και μπορω να πω οτι μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημένος και εμφανισιακά και λειτουργικά. Για οποιον θελει να την βαλει με τις οδηγιες να ξερει οτι την ωρα που κανουμε install απο sideload γραφει patching firmware και δεν προχωράει. Ομως εγω το αφησα κανα 5λεπτο και μετα παροτι δεν εγραψε done πηγα στο επομενο βημα,install το Su δηλαδη και τα gapps και δεν ειχα κανενα θεμα.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Που μπορούμε να βρούμε αυτή τη θήκη?

δες εδω http://www.dhgate.com/store/product/new-arrival-original-wallet-leather-cover/186725715.html#sb3-2-1|3701736042

Νικος Καζαντζακης

Η οθόνη του και η κάμερα βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε σύγκριση με το Note 3, κάποιοι ενθουσιάζονται με τη φωτεινότητα του Note και κάποιοι άλλοι δεν αρέσκονται στην υπερβολική τόνωση των χρωμάτων της amoled. Σίγουρα το note έχει πιο φωτεινή οθόνη, όχι όμως και πιο ποιοτική απεικόνιση.

Όσον αφορά την κάμερα, βρίσκονται σε πολύ κοντινά επίπεδα. Υπό συνθήκες το K910 μπορεί να τραβήξει καλύτερες φωτογραφίες.

ευχαριστώ. :)

Πόση είναι συνολικά η μνήμη του κινητού? Μου βγάζει κάπου στα 11GB free εσωτερική μνήμη και τίποτα άλλο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα εβαλα την 1433 st και μπορω να πω οτι μεχρι τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημένος και εμφανισιακά και λειτουργικά. Για οποιον θελει να την βαλει με τις οδηγιες να ξερει οτι την ωρα που κανουμε install απο sideload γραφει patching firmware και δεν προχωράει. Ομως εγω το αφησα κανα 5λεπτο και μετα παροτι δεν εγραψε done πηγα στο επομενο βημα,install το Su δηλαδη και τα gapps και δεν ειχα κανενα θεμα.

Καλησπερα, ενω εχτες περασα σχετικα ευκολα την 1431 . σημερα προσπαθησα να περασω την 1433 st στη πρωτη εντολη adb reboot-bootloader οκ μπαινει στο σημα της Lenovo, στην δευτερη εντολη fastboot boot recovery.img δεν με βαζει στην recovery, το εκανα αρκετες φορες και παλι το ιδιο, γραφει booting.... FAILED (remote: Locked) εβγαλα και εβαλα ξανα τους lenovo drivers..εβγαλα και εβαλα adb minimal drives...τι κανω λαθος?..... ακολουθω τον οδηγο οπως και την πρωτη rom...:dizzy:

Edited by tsarlam

Νικος Καζαντζακης

Καλησπερα, ενω εχτες περασα σχετικα ευκολα την 1431 . σημερα προσπαθησα να περασω την 1433 st στη πρωτη εντολη adb reboot-bootloader οκ μπαινει στο σημα της Lenovo, στην δευτερη εντολη fastboot boot recovery.img δεν με βαζει στην recovery, το εκανα αρκετες φορες και παλι το ιδιο, γραφει booting.... FAILED (remote: Locked) εβγαλα και εβαλα ξανα τους lenovo drivers..εβγαλα και εβαλα adb minimal drives...τι κανω λαθος?..... ακολουθω τον οδηγο οπως και την πρωτη rom...:dizzy:

Πρεπει πρωτα να πας πισω στην 4.2.2 για να ξεκλειδωσει το bootloader οποτε να μπορεις να κανεις τις εντολες και να μπεις σε recovery. Εχω γραψει οδηγιες και γι αυτο.

Edited by aloialone

Πρεπει πρωτα να πας πισω στην 4.2.2 για να ξεκλειδωσει το bootloader οπουε να μπορεις να κανεις τις εντολες και να μπεις σε recovery. Εχω γραψςι οδηγιες και γι αυτο.

Το επιασα.....τωρα καταλαβα γιατι παμε πισω στην 4.2.2!!!!!! ευχαριστω πολυ!!!!!!!

Νικος Καζαντζακης

Αντιθετα σε εμενα εδειξε πως εγινε σωστα η εγκατασταση,su kai gapps αλλα οταν μπηκε να φορτωσει εβγαλε μια κινεζια με μια επιλογη να πατησω και κολησε εκει.....πατωντας το εκανε reboot και ξανα το ιδιο και ξανα το ιδιο...ευτυχως ειχα την επιλογη να γυρισω στην 4.2.2...και μετα πισω στην 1431..την κατεβασα απο needrom,την ειχε σε δυο ZIP την ξεζιπαρισα και εγιναν τα δυο κομματια ενα...μηπως επρεπε να την κατεβασω απο το επισιμο site τις Lenovo κατευθειαν? κριμα θα ηθελα να την δοκιμασω...:mad:

Νικος Καζαντζακης

Αντιθετα σε εμενα εδειξε πως εγινε σωστα η εγκατασταση,su kai gapps αλλα οταν μπηκε να φορτωσει εβγαλε μια κινεζια με μια επιλογη να πατησω και κολησε εκει.....πατωντας το εκανε reboot και ξανα το ιδιο και ξανα το ιδιο...ευτυχως ειχα την επιλογη να γυρισω στην 4.2.2...και μετα πισω στην 1431..την κατεβασα απο needrom,την ειχε σε δυο ZIP την ξεζιπαρισα και εγιναν τα δυο κομματια ενα...μηπως επρεπε να την κατεβασω απο το επισιμο site τις Lenovo κατευθειαν? κριμα θα ηθελα να την δοκιμασω...:mad:

Εγω παντα οταν βαζω official την κατεβαζω μονο απο το επίσημο site. Ποτε δεν ξερεις!!! Οσο για την κινεζια που σου εβγαλε λεει οτι το κινητο ειναι σε safe mode και πρεπει να γινει restart και οταν το πατας κανει ρεσταρτ το κινητο και ξανα το ιδιο. Αυτο ειναι λογο gapps. Βρες και κατεβασε τα gapps για την 4.3 και βαλε αυτα και θα σου δουλεψει σωστα.

Edited by aloialone

η κάμερα πώς ανταποκρίνεται το βράδυ;η lenovo κάνει αναβαθμίσεις;

Κάνει αναβαθμισεις και οι φωτό ειναι ικανοποιητικές.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Εγω παντα οταν βαζω official την κατεβαζω μονο απο το επίσημο site. Ποτε δεν ξερεις!!! Οσο για την κινεζια που σου εβγαλε λεει οτι το κινητο ειναι σε safe mode και πρεπει να γινει restart και οταν το πατας κανει ρεσταρτ το κινητο και ξανα το ιδιο. Αυτο ειναι λογο gapps. Βρες και κατεβασε τα gapps για την 4.3 και βαλε αυτα και θα σου δουλεψει σωστα.

Τελικα εχεις της λυσεις για ολα :respect:....την αλλη βδομαδα που θα γυρισω απο διακοπες θα το δοκιμασω στα σιγουρα...κατεβασα και τα gapps απο τωρα.....Backup ολης της rom μπορουμε να παρουμε με την recovery?

Αν μπορουμε, ποια κουμια παταμε στο κινητο για μπουμε στην recovery mode? Με το p780 με ειχαν σωσει αυτα τα backup,γιατι ειχαν μεσα και ολες της εφαρμογες μου, και δεν χρειαζοταν να της ξανακατεβασω απο google play...εκτος και αν υπαρχει καμια απλη εφαρμογη που να κανει το ιδιο...

Νικος Καζαντζακης

• Administrators
Η συσκευή σου από τη στιγμή που δεν έχει custom recovery δεν μπορείς να πάρεις backup. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη και με τους Ρώσους που υποτίθεται ότι φτιάχνουν κάποιες εκδόσεις με unlocked bootloader και twrp. Αλλά από τη στιγμή που δεν βγαίνουν προς τα έξω...

Modpic.gif

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή μάλλον θα το πάρω από merimobiles, έχει πάρει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο κινητό από εκεί; Αυτό το "rooted firmware" που βάζουν έχει κάποιο πρόβλημα ή λειτουργεί άψογα; Δεν το κατέχω το άθλημα όσον αφορά τα ρουταρίσματα κλπ και δεν θέλω να μπλέξω. Το Lenovo που έχω τώρα (P770) το είχα πάρει από etotalk με την etotalk mod rom και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από etotalk φοβάμαι τώρα να παραγγείλω λόγω τελωνείου.

Γι' αυτό και θα ήθελα μια βοήθεια, ώστε αν κάποιος από εσάς το πήρε απο merimobiles να με ενημερώσει αν είχε κάποιο πρόβλημα με το ρουτάρισμα που κάνουν.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή μάλλον θα το πάρω από merimobiles, έχει πάρει κάποιος από εσάς το συγκεκριμένο κινητό από εκεί; Αυτό το "rooted firmware" που βάζουν έχει κάποιο πρόβλημα ή λειτουργεί άψογα; Δεν το κατέχω το άθλημα όσον αφορά τα ρουταρίσματα κλπ και δεν θέλω να μπλέξω. Το Lenovo που έχω τώρα (P770) το είχα πάρει από etotalk με την etotalk mod rom και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Από etotalk φοβάμαι τώρα να παραγγείλω λόγω τελωνείου.

Γι' αυτό και θα ήθελα μια βοήθεια, ώστε αν κάποιος από εσάς το πήρε απο merimobiles να με ενημερώσει αν είχε κάποιο πρόβλημα με το ρουτάρισμα που κάνουν.

Ευχαριστώ

Αν φοβασαι το etotalk για τελωνειο,τοτε πρεπει να φοβασαι και το merimobiles...τις ιδιες πιθανοτητες εχουν να περασουν..

• Administrators

To root από μόνο του δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της συσκευής.

Modpic.gif

Διάβαζα προηγούμενες σελίδες του thread μπας και βρω κάτι που να με ενδιαφέρει και έπεσα πάνω στο πρόβλημα με το +30 στις επαφές το οποίο στο δικό δε βλέπω να χρειάζεται. 2 νουμερα που είχα στην κάρτα τα πήρε κανονικά χωρίς να πειράξω κάτι ενώ όσα αποθήκευσα εκ νέου εγώ δεν το έβαλα μπροστά, ούτε στα μηνύματα υπάρχει θέμα. Επίσης δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή μέσα γι αυτό το λόγο ενώ είμαι με κάρτα Wind. Mήπως παίζει ρόλο και η sim? Αν και τα χει τα χρονάκια της.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά. Χτες έλαβα το κινητό από το etotalk. Από την αρχή δεν άνοιγε το wifi. Πατάω το κουμπί για να ανοίξει και δείχνει ότι γίνεται πράσινος και αμέσως επιστρέφει στην γκρι θέση ενώ βγάζει το μήνυμα Wifi is turning on και παραμένει εκεί. Έχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα; Τι μπορεί να συμβαίνει; Έκανα wipe data / factory reset αλλά δεν διορθώθηκε. Υπάρχει περίπτωση να είναι bug της rom ή υπάρχει πρόβλημα στο hardware;

Software version number: S100

Internal version number: viberom_v1.0_1407_2_st_k910

Android version number: 4.2.2

Για όποια άλλη πληροφορία ρωτήστε. Ευχαριστώ πολύ.

παιδια παρηγγειλλα και εγω αυτο το κινητο απο το to2c απο τις 6/8 ειναι λογικο ακομα να λεει κλεισιμο απο ips;;;;; επεισης μ εστειλλε το to2c ενα e-mail οτι καποια κινητα lenovo μπορει να ηταν χρησιμοποιημενα και αλλα τετοια ειδα στο site οτι δν υπαρχουν πια αυτα τα κινητα ευτυχως το δικο μου υπαρχει ακομα.... λετε να παιζει τπτ;;;;

• The title was changed to Lenovo K910 Vibe Z