zyp3r Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Όχι δεν έχω. Τη ρομ την πέρασα ακολουθώντας τις οδηγίες του aloione στο πρώτο ποστ. Αν μπω στο recovery menu δεν μπορώ να κάνω την 1443 wipe; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Όχι δεν έχω. Τη ρομ την πέρασα ακολουθώντας τις οδηγίες του aloione στο πρώτο ποστ. Αν μπω στο recovery menu δεν μπορώ να κάνω την 1443 wipe; Στο πρωτο ποστ παλι του aloialone εχει οδηγο για να περασεις την twrp...ειναι σιμαντικο να εχεις την twrp για να μπορεις να φλασαρεις οποιαδηποτε ρομ , ευκολα....!!!!!!!!! πρεπει οποσδηποτε να εισαι ροοτ!!!! Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Κατάλαβα. Δε μπορώ να διαγράψω όλη την SD πιο απλά δηλαδή; Θέλει ξανά φλασάρισμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Κατάλαβα. Δε μπορώ να διαγράψω όλη την SD πιο απλά δηλαδή; Θέλει ξανά φλασάρισμα; βαλε twrp...και φλασαρισε οποια ρομ του χαραλαμπη θελεις...με την cwm kiton recovery που εχεις δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 η λυση για αναβαθμησμενο su binary στο Super SU v2.013 σε Super Su v2.14 1.Καντε update to twrp απο 2.7.1.2 σε twrp .2.7.1.5 download εδω http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9116 με απλο φλασαρισμα. Στην εφαρμογη του super su διαλεγουμε αναβαθμηση su binary με twrp..και ειμαστε οκ Θα μπορούσατε να διευκρινίσατε τί σημαίνει "απλό φλασάρισμα" και πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Θα μπορούσατε να διευκρινίσατε τί σημαίνει "απλό φλασάρισμα" και πώς γίνεται; Βαζεις το αρχειο μεσα στη συσκευη σου...και το φλασαρεις :lol: Τι ρομ φορας ? ειναι μονο για 4.4.2....τι ακριβως θελεις να κανεις...? Edited December 11, 2014 by tsarlam Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει πια διαδικασία θα ακολουθήσω για να στείλω το κινητό πίσω? κάποιο link? απο ότι έψαξα δεν βρήκα κάποιον οδηγό. Θα στείλω μαιλ για να μου πουν την διεύθυνση μαζί θα τους στείλω βίντεο και φωτογραφίες με το πρόβλημα. Θα μείνω και στις γιορτές χωρίς τηλέφωνο. Πόσες μέρες λέτε θα κάνει. Απο ότι είδα μάλλον θέλει αλλαγή μόνο το camera module. Όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο ανταλακτικό για να το πάω σε κάποιον στην πόλη μου να το φτιάξει... :worry: Το βίντεο και φωτο Edited December 11, 2014 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει πια διαδικασία θα ακολουθήσω για να στείλω το κινητό πίσω? κάποιο link? απο ότι έψαξα δεν βρήκα κάποιον οδηγό. Θα στείλω μαιλ για να μου πουν την διεύθυνση μαζί θα τους στείλω βίντεο και φωτογραφίες με το πρόβλημα. Θα μείνω και στις γιορτές χωρίς τηλέφωνο. Πόσες μέρες λέτε θα κάνει. Απο ότι είδα μάλλον θέλει αλλαγή μόνο το camera module. Όσο έψαξα δεν βρήκα κάποιο ανταλακτικό για να το πάω σε κάποιον στην πόλη μου να το φτιάξει... :worry: http://m.aliexpress.com/item/2049388705.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τι λέτε καλύτερα να το στείλω η να προσπαθήσω να το φτιάξω σε κάποιο service? Επίσης το κινητό το έχω με 4.4.2 του χαραλάμπη. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Πρέπει να του περάσω την 4.2.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Βάλε official rom πριν το στείλεις, όποια να'ναι αλλά official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loulou Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος το pass για την 1447 του baralajbi;; έχω πληρώσει αλλά αργεί και δεν μπορώ να περιμένω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όχι μόνο γι'αυτό, για όλη τη βοήθεια εδώ:) Ευχαριστώ κι από εδώ για το password και την άμεση ανταπόκριση! Edited December 13, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios95 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια το βρηκα απο sellphone 270 να το παρω αξιζει τι γνωμη εχεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasleon01 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Παιδια το βρηκα απο sellphone 270 να το παρω αξιζει τι γνωμη εχεται ? αν δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις 60 ευρώ παραπάνω από αυτά που θα δώσεις για να το πάρεις απο κίνα παρτο. πάντως να γνωρίζεις είναι η k910e έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios95 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ποαι η διαφορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas_leon01 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ποαι η διαφορα ? Το k910e εχει κατασκευαστει για την αγορα της κινας, γι αυτο και υποστιριζει λιγοτερες μπαντες σηματος. Βεβαια απο αυτα που διαβαζω οσοι το εχουν αγορασει δεν εχουν κανενα προβλημα με την λειτουργεια του στην ευρωπη.! Θα σου προτεινα να παρεις το k910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 βαλε twrp...και φλασαρισε οποια ρομ του χαραλαμπη θελεις...με την cwm kiton recovery που εχεις δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα To twrp μπορεί να απεγκατασταθεί μετά; Σε περίπτωση δηλαδή που θέλω να το γυρίσω σε 4.2.2; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 To twrp μπορεί να απεγκατασταθεί μετά; Σε περίπτωση δηλαδή που θέλω να το γυρίσω σε 4.2.2; δεν χρειαζεται να το βγαλεις φευγει μονο του μολις γυρισεις στην 4.2.2...η twrp ειναι μονο για την 4.4.2 Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Κατάλαβα. Οπότε θα το κάνω ένα hard reset μπας και διαγραφούν τα πάντα και μείνει καθαρή η rom αλλιώς twrp και ξανά φλασάρισμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlam Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Κατάλαβα. Οπότε θα το κάνω ένα hard reset μπας και διαγραφούν τα πάντα και μείνει καθαρή η rom αλλιώς twrp και ξανά φλασάρισμα. Στο δικο μου του βαζω μονο 4.4.2 του χαραλαμπη με twrp πριν την εγκατασταση κανω....factory reset,''data cache kai dalvik'' και αν θελω καθαρο το Internal Storage ...μετα την εγκατασταση της ρομ... reboot στην recovery twrp και κανω ''Wipe Data, Cache & Internal Storage''.....κανενα καταλοιπο πεντακαθαρος :) Και δεν ξεχναω ποτε να κανω ενα backup της προηγουμενης ρομ σε ενα φλασακι με την βοηθεια του καλωδιου otg...για παν ενδεχομενο.... Edited December 14, 2014 by tsarlam Παράθεση '' οπου αστοχησες,γυρισε και οπου πετυχεις,φυγε...! '' Νικος Καζαντζακης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Καλησπέρα σας Έκανα update μέσω wifi στην 4.4.2 και έχασα τα ελληνικά. Πως μπορω να τα ξαναβάλω? Ποια διαδικαδια ακολουθω? Στο συννημένο φαινεται η εστερική μνήμη μετά το update. Ευχαριστώ:rolleyes: Edited December 14, 2014 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπέρα σας Έκανα update μέσω wifi στην 4.4.2 και έχασα τα ελληνικά. Πως μπορω να τα ξαναβάλω? Ποια διαδικαδια ακολουθω? Ευχαριστώ:rolleyes: Έκανες ota update και περαστηκε η official και είναι χωρίς ελληνικά... Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος έχει οδηγό για να περάσεις ρομ με ελληνικά... Σου προτείνω του baralajbi την έκδοση 1447. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Πρόσθεσα παραπάνω μια εικονα γαι δες μήπως βοηθησει ΟΤΑ=online update? ...ok On The Air Ποια αυτή η ROM που είχε μέσα αρχικά μπορω να την ξαναβάλω? Edited December 14, 2014 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Στην πρώτη σελίδα του παρόντος νήματος έχει οδηγό για να περάσεις ρομ με ελληνικά... Σου προτείνω του baralajbi την έκδοση 1447. Μήπως δεν υπάρχει στη πρώτη σελίδα? Μήπως και οι παραπανω εικόνες βοηθήσουν? Βλ'επω ότι υπάρχει και το ΤWRP και μέσα σε αυτό το φάκελο έχει ένα backup μπορώ και πως να γυρίσω σε αυτό? Μικρή βοήθεια? Ευχαριστώ Edited December 14, 2014 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πρόσθεσα παραπάνω μια εικονα γαι δες μήπως βοηθησει ΟΤΑ=online update? ...ok On The Air Ποια αυτή η ROM που είχε μέσα αρχικά μπορω να την ξαναβάλω? Over the air σημαινει Το κινητο το είχες όπως το είχες παραλάβει? Δεν είχες αλλάξει ρομ? Ροοτ? Τίποτα? Λογικά φορούσε την 1407? ετσι Δεν νομίζω ότι αξίζει να γυρίσεις πίσω σε αυτή... Μήπως δεν υπάρχει στη πρώτη σελίδα? Μήπως και οι παραπανω εικόνες βοηθήσουν? Βλ'επω ότι υπάρχει και το ΤWRP και μέσα σε αυτό το φάκελο έχει ένα backup μπορώ και πως να γυρίσω σε αυτό? Μικρή βοήθεια? Ευχαριστώ Η ρομ υπάρχει στο needrom, ο οδηγός είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος.το αρχείο που δείχνει η φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Over the air σημαινει Το κινητο το είχες όπως το είχες παραλάβει? Δεν είχες αλλάξει ρομ? Ροοτ? Τίποτα? Λογικά φορούσε την 1407? ετσι Δεν νομίζω ότι αξίζει να γυρίσεις πίσω σε αυτή... Η ρομ υπάρχει στο needrom, ο οδηγός είναι στην πρώτη σελίδα του νήματος.το αρχείο που δείχνει η φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι... Ευχαριστώ πολύ, άψογος, για την άμμεση απάντησή σου, ναι δεν είχα κάνει τίποτα μόνο ota και έχει πάνω τώρα την V2.0_1449_7.157.1_DEV_K910 .Nα κατεβάσω την 1447, το κουτάκι του τηλεφώνου γραφει πανω Κ910e αλλάζει κάτι? Και προφανώς ακολουθώ την λογική να γυρίσω πρώτα πίσω στη 4.2.2 και μετά την ROM του Χαραλάμπη ...χα χα! ...οκ δεν χρειάζεται να γυρίσω πίσω! Edited December 14, 2014 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts