talstar Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 το δοκίμασα με την στοκ πού δίνει οaloialone στον οδηγο του. τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 το δοκίμασα με την στοκ πού δίνει οaloialone στον οδηγο του. τα ιδια. Μάλλον είσαι άτυχος, φοβάμαι ότι είναι πρόβλημα hardware... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 μα πολλή παράξενο. στην ανοιχτή ακρόαση πάλι το ίδιο μικρόφωνο δεν δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ 4.2.2 ΓΙΑ OFFICIAL VIBEUI_V1.5_1420_4_ST_K910 WITH GAPPS AND ROOT ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ 4.4.2 ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ 4.2.2. ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ROM-->http://rom.lenovo.com/xiazai_k910_nk.html (http://pan.baidu.com/s/1dD3mYKp) GAPPS-->http://goo.im/devs/paranoidandroid/roms/gapps-micro (pa_gapps-modular-micro-4.4.2-20140531-signed.zip) H http://yun.baidu.com/wap/link?uk=3238498241&shareid=882964085&third=0 (下载 (19.56MB)) SUPERSU--> http://download.chainfire.eu/446/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.99r3.zip CWM-->http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407569476 ADB-->https://docs.google.com/file/d/0B1S0LCuXCnnmSWh6NGJmSE1BUWc/edit Ενα βιντεο να σας βοηθησει λιγο στην εγκατασταση των drivers του κινητου και του ADB και το περασμα των αρχειων.ΠΡΟΣΟΧΗ απλα δειτε την διαδικασια αυτων των 2 γιατι στην εγκατασταση απο το βιντεο της ρομ του ροοτ και των gapps ειναι ολα διαφορετικα απο αυτα που σας λεω εγω. Πρωτα παμε στο pc. Κανουμε εγκατασταση το ADB με δεξι κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής. Ξεζιπαρουμε τον CWM και το αρχειο μεσα στο φακελο το ονομαζουμε recovery Αλλαζουμε την ονομασια των gapps (χωρις να τα ξεζιπαρουμε) απο pa_gapps-modular-micro-4.4.2-20140531-signed σε gapps H το 4-16_GApps_Minimal_4.4.2_signed σε gapps. Οποιο απο τα 2 κατεβασετε.Εγω αν θυμαμαι καλα εβαλα το 2ο. Αλλαζουμε την ονομασια του UPDATE-SuperSU-v1.99r3 σε SU.(Χωρις να το ξεζιπαρουμε) Βαζουμε το recovery to SU και τα gapps μεσα στον φακελο που εχει γινει εγκατασταση το ADB. Συνδέουμε το κινητο στο pc με το καλωδιο το δικο του (παντα) και ανοιγουμε το usb debug mode Παμε στον Υπολογιστη μου και μεσα εχει δει το κινητο σαν Lenovo suite Πανω εκει κανουμε δεξι κλικ και ανοιγμα Ανοιγουν καποια αρχεια.Εκει εχει και το Lenovo usb driver autorun.Δεξι κλικ πανω του και εκτελεση ως διαχειριστης(Αυτοι ειναι οι Drivers του κινητου μας) Βαζουμε την ρομ VIBEUI_V1.5_1420_4_ST_K910 μεσα στο κινητο χωρις να την ξεζιπαρουμε και χωρις να την βαλουμε σε καποιο φακελο. Τρεχουμε το ADB που ειναι στην επιφάνεια εργασιας με δεξι κλικ και εκτελεση ως διαχειριστης. Ανοιγει ενα cmd παραθυρο. ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ. adb reboot-bootloader (Το κινητο κανει reboot και βγαζει το σημα της Lenovo) fastboot boot recovery.img (Το κινητο μπαίνει σε custom recovery) ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ custom recovery ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ LENOVO ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ POWER ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ REBOOT ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Κανουμε install zip -->install zip from sd και βρισκουμε την ρομ και την κανουμε εγκατασταση. Αμεσως μετα κανουμε wipe data factory reset Μετα παμε install zip -->install zip from sideload --> και απο το pc στο παραθυρο του adb δινουμε την εντολη adb sideload SU.zip ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΕΙ παμε ξανα στο κινητο στο install zip -->install zip from sideload --> και απο το pc στο παραθυρο του adb δινουμε την εντολη adb sideload gapps.zip ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΜΕ GO BΑCK ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ REBOOT SYSTEM NOW και ειμαστε κομπλε!! Απο το Playstore παμε στις ρυθμισεις και και βγαζουμε το autoupdate των εφσρμογων για να μην κανει update to SUPERSU οταν βγει η επομενη εκδοση. Για οσους θελουν να γυρισουν πισω στην 4.2.2 κανουμε την παρακατω διαδικασια. Κατεβαζουμε αυτη τη ρομ https://docs.google.com/file/d/0B8L36-jO45mmX1piTzNmcENnRnM/edit Την ξεζιπαρουμε και μεσα εχει ενα αρχειο qsb Φτιαχνουμε ενα φακελο μεσα στην μνημη το κινητου και τον ονομαζουμε sdfuse και μεσα στο φακελο βαζουμε τη ρομ (το qsb αρχειο) Κλεινουμε το κινητο. Παταμε ταυτοχρονα το POWER ΚΑΙ ΤΟ VOLUME - ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ LENOVO ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ POWER Το κινητο ανοιγει σε ενα μενου με 14 επιλογες. Με τα πληκτρα της φωνης παμε στην επιλογη 4.SD UPDATE και παταμε το power . Ακολουθουμε τις οδηγιες και το κινητο κανει update στην 4.2.2 και περιμενουμε μεχρι να ανοιξει και ειμαστε ετοιμοι!! ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ 4.2.2 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ BACK https://docs.google.com/file/d/0B8L36-jO45mmX1piTzNmcENnRnM/edit Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 παιδια απο pandawill το εχει παρει κανεις? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talstar Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ναι εγω το πηρα απο pantawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδια δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον για αυτην την συσκευη?πως κι ετσι εγω το θεωρω καλο μιας και ειναι δικαρτο με 800αρη επεξεργαστη. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδια δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον για αυτην την συσκευη?πως κι ετσι εγω το θεωρω καλο μιας και ειναι δικαρτο με 800αρη επεξεργαστη. Έχει 18 σελίδες. Για ενα κινητό απο την Κίνα που στοιχίζει 230-240 ευρώ, δεν είναι και λίγες. Εξ'άλλου είναι πολλοί αυτοί που δε θέλουν να ρισκάρουν πολλά χρήματα για αγορά κινητού απο την Κίνα. Και γι'αυτό και βλέπεις διπλάσιες-τρπλάσιες σελίδες και αγορές σε κινητά 100-130 ευρώ μπάτζετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 παιδια δεν υπαρχει κανενα ενδιαφερον για αυτην την συσκευη?πως κι ετσι εγω το θεωρω καλο μιας και ειναι δικαρτο με 800αρη επεξεργαστη. Το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο για τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί το "πρόβλημα" είναι ότι προορίζεται κυρίως για την αγορά της Κίνας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και η wcdma έκδοση περιορίστηκε σε English/Chinese stock ROMs και μόνο, όχι multilanguage και ούτε λόγος για ελληνικά. Επίσης στην 4.4 έκδοση, κλείδωσε και τον bootloader χωρίς δυνατότητα για unlock οπότε ξεχνάς custom recovery κτλ. H έλλειψη multilanguage rom, περιόρισε και τη συσκευή στην ευρεία κυκλοφορία της χωρίς ιδιαίτερες επιλογές από custom rom. Τέλος το VibeUI κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στη συσκευή αλλάζοντας το menu αρκετά σε σχέση με το πως το γνωρίζουμε στις κλασσικές android συσκευές. Ακόμα και στη μία custom multilanguage rom που κυκλοφορεί, τα ελληνικά δεν υπάρχουν παντού (μισά ελληνικά - μισά αγγλικά) και υπάρχει και πρόβλημα απεικόνισης των ελληνικών γραμματοσειρών από κάποιες εφαρμογές. Έχει 18 σελίδες. Για ενα κινητό απο την Κίνα που στοιχίζει 230-240 ευρώ, δεν είναι και λίγες. Εξ'άλλου είναι πολλοί αυτοί που δε θέλουν να ρισκάρουν πολλά χρήματα για αγορά κινητού απο την Κίνα. Και γι'αυτό και βλέπεις διπλάσιες-τρπλάσιες σελίδες και αγορές σε κινητά 100-130 ευρώ μπάτζετ. Όχι δεν είναι αυτός ο λόγος, δες τι γίνεται στο θέμα του Xiaomi Mi3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το ενδιαφέρον είναι περιορισμένο για τη συγκεκριμένη συσκευή γιατί το "πρόβλημα" είναι ότι προορίζεται κυρίως για την αγορά της Κίνας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και η wcdma έκδοση περιορίστηκε σε English/Chinese stock ROMs και μόνο, όχι multilanguage και ούτε λόγος για ελληνικά. Επίσης στην 4.4 έκδοση, κλείδωσε και τον bootloader χωρίς δυνατότητα για unlock οπότε ξεχνάς custom recovery κτλ. H έλλειψη multilanguage rom, περιόρισε και τη συσκευή στην ευρεία κυκλοφορία της χωρίς ιδιαίτερες επιλογές από custom rom. Τέλος το VibeUI κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στη συσκευή αλλάζοντας το menu αρκετά σε σχέση με το πως το γνωρίζουμε στις κλασσικές android συσκευές. Ακόμα και στη μία custom multilanguage rom που κυκλοφορεί, τα ελληνικά δεν υπάρχουν παντού (μισά ελληνικά - μισά αγγλικά) και υπάρχει και πρόβλημα απεικόνισης των ελληνικών γραμματοσειρών από κάποιες εφαρμογές. Όχι δεν είναι αυτός ο λόγος, δες τι γίνεται στο θέμα του Xiaomi Mi3. Ουπς, δεν το είχα παρατηρήσει. Και δηλαδή εγώ που ζήτησα απο το minideal να έχει ελληνικά, τί θα μου έρθει...??? Το 3G του δουλέυει στην Ελλάδα? Επίσης μπορείς να δώσεις ενα παράδειγμα σε αυτό που λες και εχω υπογραμμίσει...??? Μου φαίνεται σαν πρωτάρης την πάτησα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το vibeui της Lenovo βρίσκεται παντού μέσα στη συσκευή. Ότι έχει να κάνει με μεταφράσεις του "κλασσικού" android περιβάλλοντος, αυτά γίνονται κανονικά. Ότι έχει να κάνει με τις παρεμβάσεις της Lenovo (και είναι πολλές) αυτές είναι στα αγγλικά. Επίσης, στο drop-down menu οι ελληνικές ειδοποιήσεις δεν φαίνονται και τόσο καλά μιας και η γραμματοσειρά δεν υποστηρίζει σωστά τους αμιγώς ελληνικούς χαρακτήρες και δεν υποστηρίζει καθόλου τους τονισμένους ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης, για να διαβάζει ο dialer της επαφές, πρέπει όλες μπροστά να έχουν το +30 στον αριθμό τηλεφώνου. Ευτυχώς αυτό αλλάζει εύκολα με εφαρμογή από το Play Store. Φυσικά θέλει άλλη εφαρμογή για να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms και γενικώς για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου θέλει να ασχοληθείς και να κάνεις πραγματάκια. Το 3G / Η+ δουλεύει κανονικά. Δυστυχώς η δίκαρτη έκδοση του Κ910 δεν υποστηρίζει το LTE (που θα μπορούσε λόγω snapdragon). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Το vibeui της Lenovo βρίσκεται παντού μέσα στη συσκευή. Ότι έχει να κάνει με μεταφράσεις του "κλασσικού" android περιβάλλοντος, αυτά γίνονται κανονικά. Ότι έχει να κάνει με τις παρεμβάσεις της Lenovo (και είναι πολλές) αυτές είναι στα αγγλικά. Επίσης, στο drop-down menu οι ελληνικές ειδοποιήσεις δεν φαίνονται και τόσο καλά μιας και η γραμματοσειρά δεν υποστηρίζει σωστά τους αμιγώς ελληνικούς χαρακτήρες και δεν υποστηρίζει καθόλου τους τονισμένους ελληνικούς χαρακτήρες. Επίσης, για να διαβάζει ο dialer της επαφές, πρέπει όλες μπροστά να έχουν το +30 στον αριθμό τηλεφώνου. Ευτυχώς αυτό αλλάζει εύκολα με εφαρμογή από το Play Store. Φυσικά θέλει άλλη εφαρμογή για να έχεις 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms και γενικώς για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου θέλει να ασχοληθείς και να κάνεις πραγματάκια. Το 3G / Η+ δουλεύει κανονικά. Δυστυχώς η δίκαρτη έκδοση του Κ910 δεν υποστηρίζει το LTE (που θα μπορούσε λόγω snapdragon). Ωραιότατα, και εγω που δεν πολυασχολούμαι με ολα αυτά θα πρέπει να αγγαρεύω άλλους. Και υποτίθεται οτι πήρα επώνυμη συσκευή για να μην εχω πολλά θέματα να ασχοληθώ. Ελπίζω να μην με κουράσει στην καθημερινότητά μου γιατί προβλέπω να το κάνω πακέτο για Κίνα. Για ολα αυτά που λες, χρειάζεται το κινητό να είναι ρουταρισμένο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Για ολα αυτά που λες, χρειάζεται το κινητό να είναι ρουταρισμένο...??? Όχι και ευτυχώς, γιατί για να το rootάρεις θέλει άλλη διαδικασία. Πρέπει να περάσεις από την αρχή τη rom και να είσαι και τυχερός και να σου δουλέψει το adb sideload (γιατί μόνο έτσι μπορείς να rootάρεις την 4.4.2). Προσωπικά έχω "πειράξει" άπειρες συσκευές, το adb sideload δεν μου δούλεψε ποτέ στο Κ910. Το custom recovery το ξεχνάς. Όλα αυτά λοιπόν, αποτελούν λόγο απομάκρυνσης για κάποιον που έχει τόσες πολλές, οικονομικές, και εύκολες λύσεις από κίνα σε δίκαρτες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ωραιότατα, και εγω που δεν πολυασχολούμαι με ολα αυτά θα πρέπει να αγγαρεύω άλλους. Και υποτίθεται οτι πήρα επώνυμη συσκευή για να μην εχω πολλά θέματα να ασχοληθώ. Ελπίζω να μην με κουράσει στην καθημερινότητά μου γιατί προβλέπω να το κάνω πακέτο για Κίνα. Για ολα αυτά που λες, χρειάζεται το κινητό να είναι ρουταρισμένο...??? Εγώ είμαι με την 4.2.2 χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Η αβεβαιότητα του να έχεις κλειδωμένο bootloader στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά δε μου επιτρέπει να το αναβαθμίσω σε ΚΚ. Με την 4.2.2 όμως όσο ήμουν (γιατί θα το δώσω) δεν είχα κανένα θέμα ή κάτι που να μου λείπει. Σταθερό κινητό, το είχα ως βασικό μου τηλέφωνο, γι' αυτό άλλωστε το ήθελα dual sim. Θα ήθελα να μπορώ να το αναβαθμίσω πάντως. Για έναν χρήστη που τον ενδιαφέρει η βασική χρήση (browsing, gaming, κάμερα, εφαρμογές) δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με 4.2.2 μπαίνεις κανονικά σε cwm recovery από τη συσκευή; Έχεις πάρει nandroid backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Με 4.2.2 μπαίνεις κανονικά σε cwm recovery από τη συσκευή; Έχεις πάρει nandroid backup; Ναι έχω μπει. Μέσω adb μπήκα recovery και έκανα το backup. Το πρόβλημα από την όλη διαδικασία είναι η μειωμένη μνήμη μετά το backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Ναι έχω μπει. Μέσω adb μπήκα recovery και έκανα το backup. Το πρόβλημα από την όλη διαδικασία είναι η μειωμένη μνήμη μετά το backup. Όχι, το πρόβλημα είναι ότι για να μπεις σε recovery πρέπει να τρέξεις adb εντολή από τον υπολογιστή σου και δεν μπαίνει κατευθείαν από τη συσκευή οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείς, δηλαδή ουσιαστικά δεν κρατάει τo custom recovery και το περνάς από τον υπολογιστή κάθε φορά που θέλεις να μπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Παρέλλειψα το σημείο που έλεγες "από τη συσκευή". Έχεις δίκιο σε αυτό. Άρα το backup υπάρχει αποθηκευμένο και μόνο μέσω adb κάνεις τη δουλειά σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Άρα το backup υπάρχει αποθηκευμένο και μόνο μέσω adb κάνεις τη δουλειά σου? ...ναι και μόνο αν η συσκευή σου είναι σε θέση να αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή. Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστεί να φλασάρεις την base rom που θα έχεις στον φάκελο SD/sdfuse μέσα από τη συσκευή σου, αυτή κάνει hard reset και χάνεις τα πάντα από μέσα (φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, backup files, κτλ) μιας και (δυστυχώς) το Κ910 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης και σε έκτακτη περίπτωση δεν θα έχεις προλάβει να τα περάσεις στον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ...ναι και μόνο αν η συσκευή σου είναι σε θέση να αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή. Άσε που σε περίπτωση που χρειαστεί να φλασάρεις την base rom που θα έχεις στον φάκελο SD/sdfuse μέσα από τη συσκευή σου, αυτή κάνει hard reset και χάνεις τα πάντα από μέσα (φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, backup files, κτλ) μιας και (δυστυχώς) το Κ910 δεν παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης. Αυτή τη στιγμή πάντως μπορώ να μπω στο Android system recovery (πατώντας volume down+ power button) και να φλασάρω αρχεία από την εσωτερική μνήμη. Σε χοντρό κόλλημα του κινητού δεν μπορώ να ξαναμπώ για να φλασάρω πχ nandroid backup? Αυτή τη στιγμή εγώ δεν έχω τίποτα στη μνήμη του κινητού γιατί το έχω κάνει reset (μιας και θα το δώσω) γι' αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αυτό είναι διαφορετικό μενού, δεν είναι το cwm και από εκεί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να flashάρεις γνήσια rom με κατάληξη qsb (πχ. K910_SS_S_2_040_0109_131226.qsb) και όχι να επαναφέρεις κάποιο backup που έχεις πάρει. Άσε που μόλις θα κάνεις το παραπάνω... θα χαθούν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, ακόμα και η qsb rom που μόλις θα έχεις περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Αυτό είναι διαφορετικό μενού, δεν είναι το cwm και από εκεί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να flashάρεις γνήσια rom με κατάληξη qsb (πχ. K910_SS_S_2_040_0109_131226.qsb) και όχι να επαναφέρεις κάποιο backup που έχεις πάρει. Άσε που μόλις θα κάνεις το παραπάνω... θα χαθούν όλα από την εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, ακόμα και η qsb rom που μόλις θα έχεις περάσει. Ναι το ήξερα πως δεν είναι το cwm αλλά δεν ήξερα τι ΔΕΝ μπορείς να φλασάρεις. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ερχεται και το k920 αρα βλεπω απο υποστηριξη να μενει πισω! Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 ερχεται και το k920 αρα βλεπω απο υποστηριξη να μενει πισω! http://techinpro.blogspot.gr/2014/06/lenovo-k920-6-qhd-3gb.html?m=1 Τούμπανο φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 14, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) http://techinpro.blogspot.gr/2014/06/lenovo-k920-6-qhd-3gb.html?m=1 Τούμπανο φαίνεται. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393869 ερχεται και το k920 αρα βλεπω απο υποστηριξη να μενει πισω! Από την εταιρία μια χαρά υποστήριξη έχει, αναμένεται και 4.4.3 σύντομα. Το θέμα είναι να βρεθούν λύσεις στα άλλα που συζητάμε παραπάνω. Πλέον για το Κ920 θα συζητάμε στο καινούργιο δικό του θέμα. Στο παρόν θέμα ας περιοριστούμε στα του Κ910 και μόνο. Edited June 14, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts