tsiv Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Αδελφός του Ρωμύλου... Ιδρυτές και πρώτοι βασιλιάδες της Ρώμης... :whistle::heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά γνωρίζετε γιατί στην XCAM το βίντεο σε slow mo 120fps είναι σε πάρα πολύ χαμηλή ποιότητα; Πιξελιασμένο εντελώς. Διορθώνεται αυτό; Έχω περασμένα και τα xcam settings. Μήπως γίνεται με κάποια ρύθμιση; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Από πού κατεβάζω την xcam? Αποτι βλέπω δεν υπάρχει στο play. Είχα χάνει και πριν λίγο καιρό αλλου αλλά δεν βρήκα κάτι. Είναι καλύτερη εφαρμογή για φωτογραφίες από την στοκ εφαρμογη του g2? Ποίες οι διαφορές? Χρειάζεται να έχω και το xcam settings για να δουλέψει το xcam? Εχω μπερδευτεί..... Edited May 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Από πού κατεβάζω την xcam? Αποτι βλέπω δεν υπάρχει στο play. Είχα χάνει και πριν λίγο καιρό αλλου αλλά δεν βρήκα κάτι. Είναι καλύτερη εφαρμογή για φωτογραφίες από την στοκ εφαρμογη του g2? Ποίες οι διαφορές? Χρειάζεται να έχω και το xcam settings για να δουλέψει το xcam? Εχω μπερδευτεί..... Τη βρίσκεις στο XDA! Για official lollipop νομίζω είναι αυτή: https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934531564 Τα Xcam setting απ' το Play είναι επι πληρωμή! Δεν είναι απαραίτητα στη λειτουργία της Xcam. Αν "ξέρεις" και έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τις ρυθμίσεις, υπο συνθήκες θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα! Παιδιά γνωρίζετε γιατί στην XCAM το βίντεο σε slow mo 120fps είναι σε πάρα πολύ χαμηλή ποιότητα; Πιξελιασμένο εντελώς. Διορθώνεται αυτό; Έχω περασμένα και τα xcam settings. Μήπως γίνεται με κάποια ρύθμιση; Βγάζεις άκρη από 'δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τη βρίσκεις στο XDA! Για official lollipop νομίζω είναι αυτή: https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934531564 Τα Xcam setting απ' το Play είναι επι πληρωμή! Δεν είναι απαραίτητα στη λειτουργία της Xcam. Αν "ξέρεις" και έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τις ρυθμίσεις, υπο συνθήκες θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα! Βγάζεις άκρη από 'δω; Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάποια λύση για το πρόβλημα, σωστά; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Την κατέβασα. Δεν βλέπω να έχει διαφορ α από την στοκ κάμερα του κινητού. Ολοιδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πατάς αυτόματη ενεργοποίηση έξυπνης λειτουργίας Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 πατάς αυτόματη ενεργοποίηση έξυπνης λειτουργίας Που είναι? [ATTACH]60615[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 λειτουργίες θα πας Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) λειτουργίες θα πας Πήγα αλλά έξυπνη λειτουργία δεν λέει πουθενά μεσα Εdit: το βρηκα!! Κ τι κάνει αυτό?? Edited May 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Διάβασε όλο αυτό που σε έγραψα Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Όσο κ αν έψαξα την εφαρμογή xcam δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά απο την εφαρμογή της κανονικης καμερας του κινητού. Είναι καρμπον!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Σε τι δηλαδή είναι καρμπόν? Σε ποιότητα φωτογραφίας ή σε εμφάνιση - ρυθμίσεις?:confused: Διότι εγώ σε κιτκατ με ui G3 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές η στοκ με την xcam... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Σε τι δηλαδή είναι καρμπόν? Σε ποιότητα φωτογραφίας ή σε εμφάνιση - ρυθμίσεις?:confused: Διότι εγώ σε κιτκατ με ui G3 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές η στοκ με την xcam... Σε όλα. Και σε εμφάνιση κ ρυθμίσεις και σε ποιότητα!!!! Είναι ακριβώς σαν να είμαι στην στοκ εφαρμογή της καμερας. Ακριβώς όμως!!! Μπορείς να ανεβάσεις ένα σκριν με την εφαρμογή να δω τις διαφορές γιατί νομίζω κάτι δεν πάει καλά Στην δικιά μου xcam. Εγώ είμαι με στοκ lollipop Edited May 9, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Με την camera της Lollipop εντελώς σκοτάδι...! http://s8.postimg.org/qotaioz6d/20150509_224349.jpg 20mb image hosting http://s11.postimg.org/u77pwu7f7/20150509_224610.jpg adult image sharing http://s13.postimg.org/u177mlgjr/20150509_224643.jpg image hosting free no registration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 [ATTACH]60620[/ATTACH] [ATTACH]60621[/ATTACH] παραθέτω 2 φωτο από την xcam. Που είναι οι διαφορές ? Είναι σαν να κατέβασα το γνήσιο app της κάμερας του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 [ATTACH]60620[/ATTACH] [ATTACH]60621[/ATTACH] παραθέτω 2 φωτο από την xcam. Που είναι οι διαφορές ? Είναι σαν να κατέβασα το γνήσιο app της κάμερας του κινητου. Η Xcam έχει όντως το ίδιο ui με την κάμερα του G2. Πολλοί (οπως και 'γω) που έχουμε custom rom του G3, έχουμε και το ui κάμερας του G3, άρα η Xcam για μας είναι διαφορετική!! Από προσωπική εμπειρία, χωρίς να έχω φωτογραφικές γνώσεις, θα σου πω ότι δε θα δεις διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών, λόγω των ίδιων binaries! Όπως προείπα ενδεχομένως να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα, υπο συνθήκες, "πειραζοντας" τις ρυθμίσεις των Xcam setting's. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Η Xcam έχει όντως το ίδιο ui με την κάμερα του G2. Πολλοί (οπως και 'γω) που έχουμε custom rom του G3, έχουμε και το ui κάμερας του G3, άρα η Xcam για μας είναι διαφορετική!! Από προσωπική εμπειρία, χωρίς να έχω φωτογραφικές γνώσεις, θα σου πω ότι δε θα δεις διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών, λόγω των ίδιων binaries! Όπως προείπα ενδεχομένως να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα, υπο συνθήκες, "πειραζοντας" τις ρυθμίσεις των Xcam setting's. Άρα την δουλειά την κάνει το xcam settings με λίγα λόγια. από κει μέσα "πειράζεις" τις ρυθμίσεις της xcam και όχι απο την εφαρμογή που στην ουσία δεν κάνει τίποτα (διαφορετικό από την στοκ καμερα) μόνη της χωρίς το settings!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σε τι δηλαδή είναι καρμπόν? Σε ποιότητα φωτογραφίας ή σε εμφάνιση - ρυθμίσεις?:confused: Διότι εγώ σε κιτκατ με ui G3 είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές η στοκ με την xcam... Η Xcam έχει όντως το ίδιο ui με την κάμερα του G2. Πολλοί (οπως και 'γω) που έχουμε custom rom του G3, έχουμε και το ui κάμερας του G3, άρα η Xcam για μας είναι διαφορετική!! Tα ξεκαθάρισε ο Titarasaudi Άρα η lollipop πήρε την xcam για βασική κάμερα? Καλό αυτό για τον dev , πρέπει να τα ψιλο-κονόμησε...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Tα ξεκαθάρισε ο Titarasaudi Άρα η lollipop πήρε την xcam για βασική κάμερα? Καλό αυτό για τον dev , πρέπει να τα ψιλο-κονόμησε...:lol: Δηλαδη, έχοντας την camera της Lollipop και κατεβάζοντας μόνο τα XCam LG Settings η ρυθμίσεις λειτουργούν...????? Edited May 10, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δοκίμασε ρε dj και αν δεν... κατέβασε και την xcam... Τσάμπα είναι...:lol: Y.Γ Το τσάμπα το λέω για την xcam και όχι για τα settings... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δοκίμασε ρε dj και αν δεν... κατέβασε και την xcam... Τσάμπα είναι...:lol: Y.Γ Το τσάμπα το λέω για την xcam και όχι για τα settings... ;) Όταν ανοίγεις τα XCam LG Settings σε στέλνει να κατεβάσεις την XCamLG 612 G2 apk...... αφού ανοίξεις την κάμερα XCamLG 612 τραβήξεις photo και πατάς για να την δεις σε πετά έξω..................άρα...???????????? http://s7.postimg.org/41h9aeobf/shot_000001.png image uploading site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Όταν ανοίγεις τα XCam LG Settings σε στέλνει να κατεβάσεις την XCamLG 612 G2 apk...... αφού ανοίξεις την κάμερα XCamLG 612 τραβήξεις photo και πατάς για να την δεις σε πετά έξω..................άρα...???????????? Δεν είναι ακόμα σταθερή για λόλι? Θα τη φτιάξουν πιστέυω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Υπάρχει ένα θεματάκι με τη xcam και την lollipop. Αυτά είχε πει ο δημιουργός της xcam http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60026253#post60026253 Αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Παιδια εχει κανεις θεμα με θολες φωτο στο g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts