giorgos1966 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ευχαριστω για τις ρυθμισεις φιλε μου ;) Το saturation δεν το εχει. Μηπως αυτο δεν το εχει στις g3 based roms και το εχει μονο για την στοκ; Αμα σου ειναι ευκολο μπορεις να μου δωσεις κανα λινκ για να κατεβασω την τελευταια xcam για g3 rom; Ναι το saturation το βγαζει για stock.Για την xcam δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47982528&postcount=4 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Ναι το saturation το βγαζει για stock.Για την xcam δες εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47982528&postcount=4 Να 'σαι καλα. Edited February 17, 2015 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613658 Αυτο περναω σε στοκ rooted rom + το XCAM SETTINGS μετα και κανω τις ρυθμισεις ? Δε θελει καποιo driver/binaries σωστα ? Edited February 17, 2015 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613658 Αυτο περναω σε στοκ rooted rom + το XCAM SETTINGS μετα και κανω τις ρυθμισεις ? Δε θελει καποιo driver/binaries σωστα ? Φιλε πηγαινε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987και θα δεις τι να κανεις.Μετα οι ρυθμισεις. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ναι μου είχε ξεφύγει το αρχείο που φλασαρω... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει,βγηκε η καινουργια xcam 6.0 αλλα μοιαζει πολυ το ui σαν της g3 και δεν ξετρελαθηκα....μπορω να εχω και αυτη και τη προηγουμενη εκδοση ταυτοχρονα και να χρησιμοποιω οποια θελω?γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος να βοηθησει,βγηκε η καινουργια xcam 6.0 αλλα μοιαζει πολυ το ui σαν της g3 και δεν ξετρελαθηκα....μπορω να εχω και αυτη και τη προηγουμενη εκδοση ταυτοχρονα και να χρησιμοποιω οποια θελω?γινεται αυτο? Λινκ για την 6.0? Ακυρο,το βρήκα.Όχι δεν γίνεται,αφού είναι η ίδια εφαρμογή. Edited February 20, 2015 by dimsavv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λινκ για την 6.0? Ακυρο,το βρήκα.Όχι δεν γίνεται,αφού είναι η ίδια εφαρμογή. για πες και σε μας που δεν το βρήκαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 δεν χρειάζεται λινκ, γίνεται αυτόματο update απο το playstore Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Yπάρχει η xcam στο playstore? Aπό πότε? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Yπάρχει η xcam στο playstore? Aπό πότε? :lol: Σου ζητάει ενημέρωση το Xcam setting's απ'το Play! Μόλις την κάνεις και πας να τις ανοίξεις σε στέλνει μόνο του να κατεβάσεις και την νέα Xcam.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι γινεται αυτοματα ,κριμα ρε γμτ μου αρεσε πιο πολυ το προηγουμενο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι γινεται αυτοματα ,κριμα ρε γμτ μου αρεσε πιο πολυ το προηγουμενο :( Ε βαλε την παλια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 για πες και σε μας που δεν το βρήκαμε.... https://androidfilehost.com/?fid=95916177934531277 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) https://androidfilehost.com/?fid=95916177934531277 THNKS !!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap: Αλήθεια, είναι μόνο για λολι ή παίζει και σε κιτκατ; Edited February 20, 2015 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 THNKS !!!!!!!!! :clap::clap::clap::clap: Αλήθεια, είναι μόνο για λολι ή παίζει και σε κιτκατ; Την εγκατέστησα στην ρομ της υπογραφής μου.Μια χαρά παίζει,όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Να ρωτήσω κάτι.Το app που υπάρχει στο playstore Xcam LG settings είναι διαφορετικό από το app στο xda.Δηλαδή τα κάνουμε και τα δύο εγκατάσταση ή ένα από τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Να ρωτήσω κάτι.Το app που υπάρχει στο playstore Xcam LG settings είναι διαφορετικό από το app στο xda.Δηλαδή τα κάνουμε και τα δύο εγκατάσταση ή ένα από τα 2; Το Xcam setting's που έχει στο Play δεν είναι πρόγραμμα κάμερας! Είναι προγραμματάκι με το οποίο έχεις τη δυνατότητα για επιπλέον ρυθμίσεις στην Xcam που θα κατεβάσεις απ' το xda! Τo Xcam setting's δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της Xcam....... είναι προαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Το Xcam setting's που έχει στο Play δεν είναι πρόγραμμα κάμερας! Είναι προγραμματάκι με το οποίο έχεις τη δυνατότητα για επιπλέον ρυθμίσεις στην Xcam που θα κατεβάσεις απ' το xda! Τo Xcam setting's δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της Xcam....... είναι προαιρετικό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Οπότε κατεβάζω το app από το xda και το κάνω εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Tην XCam LG settings την νεα εκδοση 6.0.0 χρειαζεται παλι να την ξαναπληρωσουμε;Εχω την XCam.LG.Settings.v.1.3.7 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Tην XCam LG settings την νεα εκδοση 6.0.0 χρειαζεται παλι να την ξαναπληρωσουμε;Εχω την XCam.LG.Settings.v.1.3.7 Όχι βέβαια! Αν το αγόρασες, αναβαθμίζεται απ' το Play. Η τελευταία έκδοση της κάμερας ειναι η 6.1.2 και η τελευταία στα Xcam settings ειναι η v.1.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Έπαιζα τις προάλλες με το panorama και τα αποτελέσματα ήταν παραπάνω από εντυπωσιακά! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 καλησπερα παιδια εχει χρησιμοποιησει καποιος την snap camera hdr να με βοηθησει με τα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδια εχω μια απορια.ξερει κανεις αν μπορουμε χρησιμοποιωντας ενα usb otg ή ενα card reader τυπου meenova να γραψουμε βιντεο απο το lg2 απευθειας σε αυτο?(16 gb ειναι λιγα damn it) Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Παιδια εχω μια απορια.ξερει κανεις αν μπορουμε χρησιμοποιωντας ενα usb otg ή ενα card reader τυπου meenova να γραψουμε βιντεο απο το lg2 απευθειας σε αυτο?(16 gb ειναι λιγα damn it) Σας ευχαριστω Δεν μπορεις με την stock καμερα. Για δες εδω πως θα μπορουσες να το καταφερεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2753162 Edited March 16, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts