nikosst Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ... Πάνο μήπως έχεις το auto night mode στο on; Πολύ washed out μου φαίνονται για off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) εβαλα το xcam που αναφερετε αλλα τωα εχω δυο εφαρμογες καμερα να σβησω το ενα απο τα δυο η οχι ? ποιο να χρησιμοποιω? επισης τις αλλες ρυθμισεις που εχει xcam settings τις αφηνω οπως εχουν? shutter , bitrate, photo, video? Edited January 3, 2015 by kiouspas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πάνο μήπως έχεις το auto night mode στο on; Πολύ washed out μου φαίνονται για off. Η αληθεια μου ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει ποτε cloudyg3 με xcam και night mode off. Εχεις παρατηρησει κατι? Απλα στην καμερα δεν αφηνω καρφιτσα να πεσει κατω... :p ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βραδυνο 4κ βιντεο, μεσα απο μαγαζι https://www.youtube.com/watch?v=Pet04uSPNlA Αλλο κινητο σε τετοιο φωτισμο δεν θα εβγαζε τετοιο video στο υπογραφω. Πολυ καλο. Δοκιμασε το ιδιο και με 1080p 30fps αλλα με τα settings που εχω βαλει (28mbps) και πεσμου ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα το xcam που αναφερετε αλλα τωα εχω δυο εφαρμογες καμερα να σβησω το ενα απο τα δυο η οχι ? ποιο να χρησιμοποιω? επισης τις αλλες ρυθμισεις που εχει xcam settings τις αφηνω οπως εχουν? shutter , bitrate, photo, video? Δες την υπογραφη μου. Επισης καλο θα ηταν να διαβαζουμε και λιγο το νημα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Η αληθεια μου ειναι οτι δεν εχω δοκιμασει ποτε cloudyg3 με xcam και night mode off. Εχεις παρατηρησει κατι? Απλα στην καμερα δεν αφηνω καρφιτσα να πεσει κατω... :p Τίποτα το ιδιαίτερο απλά σε κάποιες περιπτώσεις πιστεύω αν παίζεις λίγο με το iso δεν είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Τίποτα το ιδιαίτερο απλά σε κάποιες περιπτώσεις πιστεύω αν παίζεις λίγο με το iso δεν είναι απαραίτητο. Εχεις δοκιμασει με stock binaries την καμερα σε σχεση με την cloudy που εχεις τωρα η οχι? Stock Binaries Burst Shot Xcam (μπορουσε και καλυτερα αλλα κουνησα το κινητο) 20150103_124206_Burst10 by drizosg, on Flickr Edited January 3, 2015 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εχεις δοκιμασει με stock binaries την καμερα σε σχεση με την cloudy που εχεις τωρα η οχι? Stock Binaries Burst Shot Xcam (μπορουσε και καλυτερα αλλα κουνησα το κινητο) Όχι δεν έχω κάνει τη δοκιμή ακόμη. Θα γίνει κι αυτό όμως. Αύριο μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εχεις δοκιμασει με stock binaries την καμερα σε σχεση με την cloudy που εχεις τωρα η οχι? Stock Binaries Burst Shot Xcam (μπορουσε και καλυτερα αλλα κουνησα το κινητο) 20150103_124206_Burst10 by drizosg, on Flickr photo of the year ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονια. Θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω 70 σελιδες εγω εχω το G2 με τη ρομ του g3 τη βελτιωσεις μπορω να κανω στη καμερα...Ρωταω οχι τιποτα αλλο μη κανω καμια βλακια και βαλω οτι βρω και το χαλασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 οι πραγματικες συνθηκες ηταν πιο σκοτεινες stock binaries + xcam + lgsettings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μιας που βρεθηκαμε με την αδερφη μου τωρα στις διακοπες.. Βγαλαμε Photo η αδερφη μου με το Stock G2 και εγω με την Cloudy 2.1 + xcam + settings ..side by side και ξεφτιλιστικα στα χρωματα. Για μενα οι φωτο της αδερφης μου ειναι πιο αληθοφανής στα χρωματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ που δεν είμαι root μπορώ να βάλω την έκδοση της xcam που έχει και 4Κ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Μιας που βρεθηκαμε με την αδερφη μου τωρα στις διακοπες.. Βγαλαμε Photo η αδερφη μου με το Stock G2 και εγω με την Cloudy 2.1 + xcam + settings ..side by side και ξεφτιλιστικα στα χρωματα. Για μενα οι φωτο της αδερφης μου ειναι πιο αληθοφανής στα χρωματα. Ενδιαφερον αυτο που αναφερεις!! Μ' αυτα και με τ' αλλα ρε παιδια θα μας βαλετε να γυρισουμε παλι σε stock μετα απο πολλους μήνες με custom:p Και με βολεψε πολυ η cloudyG3........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ που δεν είμαι root μπορώ να βάλω την έκδοση της xcam που έχει και 4Κ??? εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5855987#post5855987 φιλε θα δεις το τι μπορεις να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σημερα που ειχα λιγο περισσοτερη ησυχια, εκατσα σπιτι και τσεκαρα με την ησυχια μου ΞΑΝΑ και για τελευταια φορα τις καμερες. Ξανα φλασαρα λοιπον cloudyg3 2.1 + xcam +settings και εβγαλα αρκετα δειγματα. Προηγουμενως φυσικα, ειχα μεσα την στοκ με xcam +settings. Δυστυχως (καθοτι και εγω fan) θα δυσαρεστησω τους χρηστες της cloudy & γενικοτερα binaries advanced. Η καμερα των binaries καθως και του cloydyg3, ειναι πιο γρηγορες ελαφρως απο την στοκ, αλλα η διαφορα και στην ποιοτητα αλλα κυριως στα χρωματα υπαρχει. Οσο και αν το παιδεψα καλυτερο αποτελεσμα απο την stock δεν καταφερα να βγαλω. Επισης και το video στην στοκ (οπως εχω πει ομως με φλασαρισμα το 4k αρχειο) ειναι καλυτερο. Σε χαμηλο φωτισμο κραταει ενα πολυ καλο και σταθερο 30fps ενω με την cloudy ειχε καποιες διακυμανσεις. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ειδικα για μενα που η καμερα ειναι το Νο1 δεν ξαναπερναω cloudyg3 ουτε binaries. Για να δυσκολεψω λιγο τα πραγματα και να δω κατα ποσο θα επιλεξει σωστα το σωστο white balance, ο φωτισμος ειναι απο led ψυχρου χρωματος οποτε λογικο να μπλεδιζει. Σας παραθετω λιγα απο τα δειγματα να κρινετε μονοι σας.... CLOUDYG3 20150103_210609 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_204804 by drizosg, on Flickr CLOUDYG3 20150103_210640 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_205123 by drizosg, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Mιας και δεν είχα τι να κάνω είπα να κάνω ένα ''μίνι'' test στο θέμα ήχου εγγραφής Video όπου έχει πρόβλημα το G2. Eίμαι με stock prerooted 20H + xcam + lg settings. To 1o βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate on / stereo mics on ενεργοποιημενα απο τα Lg Settings. https://www.sendspace.com/file/t72gj8 Το 2ο βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate off / stereo mics off https://www.sendspace.com/file/rjrxt3 1920*1080(30Fps) και τα 2 βιντεάκια. Aκούστε , ''δείτε'' και κρίνετε...:) Edited January 3, 2015 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Mιας και δεν είχα τι να κάνω είπα να κάνω ένα ''μίνι'' test στο θέμα ήχου εγγραφής Video όπου έχει πρόβλημα το G2. Eίμαι με stock prerooted 20H + xcam + lg settings. To 1o βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate on / stereo mics on ενεργοποιημενα απο τα Lg Settings. https://www.sendspace.com/file/t72gj8 Το 2ο βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate off / stereo mics off https://www.sendspace.com/file/rjrxt3 1920*1080(30Fps) και τα 2 βιντεάκια. Aκούστε , ''δείτε'' και κρίνετε...:) Γιαυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μου τοσο καιρο. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μακραν καλυτερο αυτο με τα off. Μπραβο σου για το συγκριτικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σημερα που ειχα λιγο περισσοτερη ησυχια, εκατσα σπιτι και τσεκαρα με την ησυχια μου ΞΑΝΑ και για τελευταια φορα τις καμερες. Ξανα φλασαρα λοιπον cloudyg3 2.1 + xcam +settings και εβγαλα αρκετα δειγματα. Προηγουμενως φυσικα, ειχα μεσα την στοκ με xcam +settings. Δυστυχως (καθοτι και εγω fan) θα δυσαρεστησω τους χρηστες της cloudy & γενικοτερα binaries advanced. Η καμερα των binaries καθως και του cloydyg3, ειναι πιο γρηγορες ελαφρως απο την στοκ, αλλα η διαφορα και στην ποιοτητα αλλα κυριως στα χρωματα υπαρχει. Οσο και αν το παιδεψα καλυτερο αποτελεσμα απο την stock δεν καταφερα να βγαλω. Επισης και το video στην στοκ (οπως εχω πει ομως με φλασαρισμα το 4k αρχειο) ειναι καλυτερο. Σε χαμηλο φωτισμο κραταει ενα πολυ καλο και σταθερο 30fps ενω με την cloudy ειχε καποιες διακυμανσεις. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ειδικα για μενα που η καμερα ειναι το Νο1 δεν ξαναπερναω cloudyg3 ουτε binaries. Για να δυσκολεψω λιγο τα πραγματα και να δω κατα ποσο θα επιλεξει σωστα το σωστο white balance, ο φωτισμος ειναι απο led ψυχρου χρωματος οποτε λογικο να μπλεδιζει. Σας παραθετω λιγα απο τα δειγματα να κρινετε μονοι σας.... CLOUDYG3 20150103_210609 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_204804 by drizosg, on Flickr CLOUDYG3 20150103_210640 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_205123 by drizosg, on Flickr μονο το χρωμα απο τα πορτοκαλια να δει κανεις καταλαβαινει...η διαφορα υπερ της stock ειναι εμφανης. Στις βραδινες μαλιστα η διαφορα ειναι ακομα πιο εμφανης. Απο την πρωτη στιγμη αναρωτιεμαι τι στο καλο προσφερουν αυτα τα xdabbeb binaries στην καμερα. το ονο που κανουν ειναι να χειροτερευουν την φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 χρόνια πολλά και από μένα stock + xcam + settings [ATTACH]54957[/ATTACH] [ATTACH]54958[/ATTACH] [ATTACH]54959[/ATTACH] [ATTACH]54960[/ATTACH] αργότερα και ημερήσιες... συμβουλές ευπρόσδεκτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Mιας και δεν είχα τι να κάνω είπα να κάνω ένα ''μίνι'' test στο θέμα ήχου εγγραφής Video όπου έχει πρόβλημα το G2. Eίμαι με stock prerooted 20H + xcam + lg settings. To 1o βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate on / stereo mics on ενεργοποιημενα απο τα Lg Settings. https://www.sendspace.com/file/t72gj8 Το 2ο βιντεάκι είναι εγγραφή με xcam και noise gate off / stereo mics off https://www.sendspace.com/file/rjrxt3 1920*1080(30Fps) και τα 2 βιντεάκια. Aκούστε , ''δείτε'' και κρίνετε...:) Απίστευτο το πόσο διαφορά έχει. Συγχαρητήρια φίλε για τον κόπο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Δυσκολη φωτογραφια. Ο τροπος που συλλμβανει ο φακος την αισθηση της νυχτας ειναι μοναδικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Σημερα που ειχα λιγο περισσοτερη ησυχια, εκατσα σπιτι και τσεκαρα με την ησυχια μου ΞΑΝΑ και για τελευταια φορα τις καμερες. Ξανα φλασαρα λοιπον cloudyg3 2.1 + xcam +settings και εβγαλα αρκετα δειγματα. Προηγουμενως φυσικα, ειχα μεσα την στοκ με xcam +settings. Δυστυχως (καθοτι και εγω fan) θα δυσαρεστησω τους χρηστες της cloudy & γενικοτερα binaries advanced. Η καμερα των binaries καθως και του cloydyg3, ειναι πιο γρηγορες ελαφρως απο την στοκ, αλλα η διαφορα και στην ποιοτητα αλλα κυριως στα χρωματα υπαρχει. Οσο και αν το παιδεψα καλυτερο αποτελεσμα απο την stock δεν καταφερα να βγαλω. Επισης και το video στην στοκ (οπως εχω πει ομως με φλασαρισμα το 4k αρχειο) ειναι καλυτερο. Σε χαμηλο φωτισμο κραταει ενα πολυ καλο και σταθερο 30fps ενω με την cloudy ειχε καποιες διακυμανσεις. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ειδικα για μενα που η καμερα ειναι το Νο1 δεν ξαναπερναω cloudyg3 ουτε binaries. Για να δυσκολεψω λιγο τα πραγματα και να δω κατα ποσο θα επιλεξει σωστα το σωστο white balance, ο φωτισμος ειναι απο led ψυχρου χρωματος οποτε λογικο να μπλεδιζει. Σας παραθετω λιγα απο τα δειγματα να κρινετε μονοι σας.... CLOUDYG3 20150103_210609 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_204804 by drizosg, on Flickr CLOUDYG3 20150103_210640 by drizosg, on Flickr STOCK 20150103_205123 by drizosg, on Flickr Για μένα δεν θεωρώ αυτή τη διαφορά τόσο ανασταλτικό παράγοντα για να στερηθείς μια G3 rom αν τη γουστάρεις. Δεν είναι πχ διαφορά που δεν διορθώνεται, η μια με την άλλη φώτο είναι ένα snapseed away. Εγώ γενικά τις πειράζω τις φώτο για να τις φέρω στα ίσα τους, ακόμα και την στοκ θα την πείραζα, όποτε το ίδιο μου κάνει. Για όσους θέλουν βέβαια φώτο χωρίς πείραγμα sooc (straight out of the camera) συμφωνώ η στοκ είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ωραία, έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει τα binaries της stock σε cloudy g3? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Ωραία, έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει τα binaries της stock σε cloudy g3? Καλημέρα και Καλή Χρονιά .Προσπάθησα να τα περάσω σε LamHoang Flex και έπεσα σε bootloop (συνέχεια έσβηνε και άναβε μόνο του).Μάλλον δεν γίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Μιας και ψιλοδιακοπαρω παρτε 1 φωτο απο Τολο (clougy G3 +xcam +xcam settings HDR) και μια απο Ναυπλιο με τις ιδιες ρυθμισεις Edited January 4, 2015 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Stock 20H xcam + Settings by daemon http://i57.tinypic.com/2i134ic.jpg Xcam με default ρυθμίσεις http://i61.tinypic.com/2q36po9.jpg Stock camera lg εντελώς http://i62.tinypic.com/2hczvb9.jpg Edited January 4, 2015 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts