Jump to content

Eξεταστική

kallitheotis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 μαθήματα για πτυχίο (ελπίζω, αλλά δύσκολο)...

5/9, 13/9, 16/9, 19/9, 28/9

Για να δούμε....

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

• Απαντήσεις 558
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αχ! 4 μαθήματα και μετά πτυχίο!!! Γράφω 1,2 και μετά 13 και 14 Σεπτεμβρίου! Θέλω να ελπίζω ότι θα είναι η τελευταία μου εξεταστική :) :)

5 μαθήματα για πτυχίο (ελπίζω, αλλά δύσκολο)...

5/9, 13/9, 16/9, 19/9, 28/9

Για να δούμε....

Άντε παιδιά να τελειώνετε εσείς να παίρνουμε σειρά εμείς με λίγα παραπάνω. :D

2 ma8hmata gia na ksekinhso to rhmado master

stravodonta kai oulitides.... :P

Εσύ είχες τελειώσει και αρκετά αργά FREAK αν θυμάμαι καλά. Πότε αρχίζεις ξανά;

8-9 dino ta stravodonta(or8odontikh) aki to allo kapoy se ekeinh th bdomada...den eida akoma :p
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μια χαρά είστε ρε παιδιά... εγώ αρχίζω την Δευτέρα 29/8 και τελειώνω 27/9 (με 20 μέρες κενό...) Δίνω πέντε μαθήματα... τελείωσα πρώτο έτος..

μια χαρά είστε ρε παιδιά... εγώ αρχίζω την Δευτέρα 29/8 και τελειώνω 27/9 (με 20 μέρες κενό...) Δίνω πέντε μαθήματα... τελείωσα πρώτο έτος..

Α να χαθείτε, εξαιτίας σας θυμήθηκα ότι γράφω τεχνητή νοημοσύνη σε 10 μέρες. :(

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ παιδιά έχω εξεταστική 1-21 Σεπτεμβρίου. Είναι η πρώτη εξεταστική που αναβλήθηκε λόγω απεργιών και η επαναληπτική (κανονική) του Σεπτεμβρίου. Την ίδια τύχη με μένα έχουν οι περισσότεροι που είναι στο ΤΕΙ Πειραιά.

Εγώ παιδιά έχω εξεταστική 1-21 Σεπτεμβρίου. Είναι η πρώτη εξεταστική που αναβλήθηκε λόγω απεργιών και η επαναληπτική (κανονική) του Σεπτεμβρίου. Την ίδια τύχη με μένα έχουν οι περισσότεροι που είναι στο ΤΕΙ Πειραιά.

Α τι χαρα,τα ιδια κι εγω!

Wake me up when september ends............

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ίδια και εδώ.... :D

και πάλι δίνουμε την πρώτη εξεταστική μετά την δεύτερη :p

αλλά αυτό που με ανησυχεί είνα ότιι άκουσα ότι μπορεί να ξανααπεργήσουν :mad: για το καλό τους ελπίζω πως όχι :shoot: :knife: :whip:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Τα ίδια και εδώ.... :D

και πάλι δίνουμε την πρώτη εξεταστική μετά την δεύτερη :p

αλλά αυτό που με ανησυχεί είνα ότιι άκουσα ότι μπορεί να ξανααπεργήσουν :mad: για το καλό τους ελπίζω πως όχι :shoot: :knife: :whip:

Οταν λες "δίνουμε την πρώτη εξεταστική μετά την δεύτερη";;; :confused:

Για απεργιες δεν ακουσα κατι,ελπιζω να μην το τολμησουν :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν λες "δίνουμε την πρώτη εξεταστική μετά την δεύτερη";;; :confused:

Για απεργιες δεν ακουσα κατι,ελπιζω να μην το τολμησουν :mad:

Στην Στεφ θα δώσουμε πρώτα την δευτερη εξεταστική και μόλις τελειώσει θα αρχίσουμε να δίνουμε τα μαθήματα που χάσαμε από την πρώτη :D

2 εξεταστικές σε μόλις 21 μέρες;;

Ναι, ναι , ναι !!!

Τα υπόλοιπα παιδιά από το ΤΕΙ Πειραιά σε τις σχολές είστε? Εγώ Η/Υ Συστημάτων. Δίνουμε πρώτα την επαναληπτική εξεταστική και μετά τα μαθήματα που χάσαμε. Αλλά υπάρχουν διάφορες φήμες για απεργίες και μέσα στον Σεπτέμβρη.

Ναι, ναι , ναι !!!

Τα υπόλοιπα παιδιά από το ΤΕΙ Πειραιά σε τις σχολές είστε? Εγώ Η/Υ Συστημάτων. Δίνουμε πρώτα την επαναληπτική εξεταστική και μετά τα μαθήματα που χάσαμε. Αλλά υπάρχουν διάφορες φήμες για απεργίες και μέσα στον Σεπτέμβρη.

Μηχανολογίας

και εγώ το έχω ακούσει. Ελπίζω να παραμείνουν φήμες :mad:

• 4 months later...
Για τους περισσότερους φοιτητές οι προσεχείς εβδομάδες είναι οι χειρότερες του εξαμήνου! Ήρθε η ώρα να καταθέσουμε τις γνώσεις μας σε κόλλες αναφοράς και να βαθμολογηθούμε αναλόγως (δικαίως ή αδίκως!). Πιστεύετε οτι θα τα πάτε καλά ή μια από τα ίδια;:cry: :hypno: :scared:

Έτσι ελπίζω, την άλλη δευτέρα δίνω τέσσερα την ίδια μέρα, έχω την περιέργια να δω πως θα αντέξω τόσες ώρες απο το πρωί 10.00 μέχρι τις 21.00:wacko: Η κατάσταση θα είναι η γνωστή σε μερικά μαθήματα, 1000 φοιτητές να μην φτάνουν τα αμφιθέατρα και να ψάχνουν και άλλες αίθουσες την τελευταία στιγμή (Αυτό είναι που σιχαίνομαι διότι είμαι στο πόδι τόσες ώρες γράφοντας και περιμένοντας και... - πήγαινε στην τάδε αίθουσα, πας εκεί σου λένε - πλήρες πήγαινε στην άλλη κλπ). Κατά τα άλλα μια χαρά θα ήμαστε όπως πάντα :happy:

Μια από τα ίδια και εγώ. 7 μαθήματα σε 7 ημέρες! Και η κατάσταση με τις αίθουσες κάποιες φορές σαν αυτή που περιέγραψες...:blink:

Το θέμα του teitzis ενώθηκε με το ίδιο που προϋπήρχε.Μην ξεχνάτε:

• Το μέλος που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης, οφείλει αρχικά να ελέγξει (π.χ. με την χρήση της αναζήτησης) αν κάποιο άλλο μέλος του forum έχει ήδη δημιουργήσει παρόμοιο θέμα. Εφόσον εντοπιστεί κάποιο σχετικό θέμα, το μέλος θα πρέπει να δημοσιεύσει το μήνυμά του στο ήδη υπάρχον και να μην προβεί στη δημιουργία νέου.

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Εγώ ελπίζω να είναι η τελευταία μου εξεταστική :) Σήμερα ξεκίνησα διάβασμα αν και γράφω στις 26. Άντε να δούμε τι θα γίνει.

Καλή επιτυχία σε όλους :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ελπίζω να είναι η τελευταία μου εξεταστική :) Σήμερα ξεκίνησα διάβασμα αν και γράφω στις 26. Άντε να δούμε τι θα γίνει.

Καλή επιτυχία σε όλους :)

Kι εγώ ελπίζω αλλά μάλλον θα μείνω με την ελπίδα :rolleyes: , άλλωστε την ίδια ελπίδα είχα και στη προηγούμενη εξεταστική!:lol: Μου έχουν μείνει δυο μαθηματάκια αλλά είναι παλουκάκι μεγάλο το ένα και δε με βλέπω να στρώνομαι με τίποτα...:cry: Βέβαια αργώ λίγο αφού το ένα είναι στις 31/1 και το άλλο 10/2 και γι΄αυτό μάλλον και δε μπορώ να στρωθώ όταν θα αρχίσω μάλλον θα είναι αργά και πάλι. Βασικά δουλεύω αλλά αν και δουλεύω μόνο 4 ώρες, βάλε και μετακινήσεις σου σπάει η μέρα και μετά γυρνάς τελείως ανόρεκτος για διάβασμα.

Εσύ seventh_heaven πως τα πας;; Άρχισες δίκαιο ή χρηματοδοτική είσαι;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Kι εγώ ελπίζω αλλά μάλλον θα μείνω με την ελπίδα :rolleyes: , άλλωστε την ίδια ελπίδα είχα και στη προηγούμενη εξεταστική!:lol: Μου έχουν μείνει δυο μαθηματάκια αλλά είναι παλουκάκι μεγάλο το ένα και δε με βλέπω να στρώνομαι με τίποτα...:cry: Βέβαια αργώ λίγο αφού το ένα είναι στις 31/1 και το άλλο 10/2 και γι΄αυτό μάλλον και δε μπορώ να στρωθώ όταν θα αρχίσω μάλλον θα είναι αργά και πάλι. Βασικά δουλεύω αλλά αν και δουλεύω μόνο 4 ώρες, βάλε και μετακινήσεις σου σπάει η μέρα και μετά γυρνάς τελείως ανόρεκτος για διάβασμα.

Εσύ seventh_heaven πως τα πας;; Άρχισες δίκαιο ή χρηματοδοτική είσαι;

Στο χέρι μας όμως είναι να τα περάσουμε. Γιατί να παρατείνουμε κυρίως το άγχος για ένα εξάμηνο ακόμα?:rolleyes: Έχεις και εσύ πολύ χρόνο μπροστά σου ακόμα για να είσαι έτοιμος! Άντε βρε κάτσε διάβασε. Όλα αυτά που λες είναι δικαιολογίες. Και εγώ δουλεύω. Κανονικά 8ώρο. Και θέλω και περίπου 1:30 ώρα να πάω στη δουλειά και άλλη 1:30 να γυρίσω. Κατά τις 6:30 κάθε μέρα γυρίζω σπίτι. Γιατί όμως να αφήσω τα μαθήματα για την άλλη εξεταστική? Τώρα θα τα περάσουμε!;)

Άντε, κουράγιο!!!!

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανενας κακομοιρης να μου κανει παρεα? :cry:

Τη Πεμπτη εχω 2 εργασιες, και τα διαλειμματα μου ειπα να τα κανω που αλλου στο myphone :P

Πολλοί είμαστε που σου κάνουμε παρέα... Αύριο Βιοχημεία και μεθαύριο άλλο (Φαρμ/κή Τεχνολογία ΙΙ)... :cry: