Keepkouking Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκίμασε κανένας την νέα KitKat που αναφέρει ο φίλος; :rolleyes: Απο comments είδα οτι δουλεύει άψογα. Αλλά έχει σε μερικούς θέμα το cwm recovery και το root. Η φαση είναι ότι αυτή η Ρομ βρέθηκε σε official μαμά συσκευή και απο κει ανεβηκε και τώρα την έχουμε και εμεις. Πράγμα περίεργο αφού δίνει πλεον κινητά με κιτκατ προεγκατεστημενη γιατί δεν την ανεβαζει καπου official για download? Εκτός και αν ψάχνει για beta testers Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δοκίμασε κανένας την νέα KitKat που αναφέρει ο φίλος; :rolleyes: Τωρα την κατεβαζω και θα κανω update την 1.0.10 ( 1η ΚΙΤΚΑΤ ) στην 1.0.13. Οταν τελειωσει θα ποσταρω αποτελεσματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batsilos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Όλα είναι ίδια εκτός το lk.bin + preloader.bin Φλάσαρε μόνο αυτά! Παράθεση Batsilos (Bilias aka Fazer-1000) HTC-HD2 - Inew V3 - Lenovo A3500FL - Jiayu G4s octa http://www.needrom.com/author/batsilos ---- Οι ROM μου στο Needrom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosxalkida Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 :(καλησπερα και συγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα ειλικρινα εχω απογοητευτει ασχημα και θελω την βοηθεια σας. παρελαβα εχθες το τηλεφωνο απο το το2c και καταρχην δεν ειχαν καποια δωρα μεσα αλλα αυτο που με απασχολει ειναι οτι το ακουστικο μια δουλευει και μια οχι. Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ειναι παρα πολυ ευαισθητο οταν το εχεις πολυ κοντα στο προσωπο σου απενεργοποιηται ο ηχος του ακουστικου με αποτελεσμα να σε ακουνε και να μην ακους. γενικοτερα ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη μπορω να κανω κατι γι αυτο; ευχαριστω για την υπομονη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Όλα είναι ίδια εκτός το lk.bin + preloader.bin Φλάσαρε μόνο αυτά! Το ειδα αυτο, και σκεφτομουν ειτε να κανω update με SP_Flash tool, ειτε να ακολουθησω τις οδηγιες του: Method 2 – Kitkat users / JB Users after completing Method 1 – Rooted Firmware "You should already have TWRP Recovery installed, So download iNewV3_KK_v1.0.13_CWM.zip Put onto your SDCard , wipe data, Cache and dalvik Cache and install as any other rom . Reboot and you are now running updated 1.0.13 custom version pre rooted.Enjoy :)" περιμενω να τελειωσει το download... :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Το ειδα αυτο, και σκεφτομουν ειτε να κανω update με SP_Flash tool, ειτε να ακολουθησω τις οδηγιες του: Method 2 – Kitkat users / JB Users after completing Method 1 – Rooted Firmware "You should already have TWRP Recovery installed, So download iNewV3_KK_v1.0.13_CWM.zip Put onto your SDCard , wipe data, Cache and dalvik Cache and install as any other rom . Reboot and you are now running updated 1.0.13 custom version pre rooted.Enjoy :)" περιμενω να τελειωσει το download... :):) Τελικός δούλεψε πες μας εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Τελικός δούλεψε πες μας εντυπώσεις... Μολις τελείωσα. Καταρχάς έχασα τα ΙΜΕΙ. Τωρα θα τα ξαναπεράσω με θειο. Με μια γρήγορη ματιά, δεν βλέπω διαφορές σε σχέση με την 1.0.10 που είχα ήδη. Θέλω να δω το GPS, (που πρίν είχα πρόβλημα) με το που περάσω εφαρμογές κτλ κτλ, θα το κάνω και θα re-post. Recovery κτλ κτλ θα ποσταρω αφου τελειώσω με το κιν. Update 1: Ακομα εχω την TWRP recovery. Θα δοκιμασω το Recovery_Fix, και παω να δω GPS. ;) Update 2: Και με Recovery_Fix μου εβγαλε TWRP recovery. θα το κανω οταν παω σπιτι με SP_Flash_Tool. GPS επαιξε με 15 δευτερα χωρις προβληματα! Επιτελους, μιας και ειχα προβληματα στο παρελθον! Καλυτερη απο την προηγουμενη μεχρι στιγμης. ;) Edited August 26, 2014 by kokofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 εγω την εγκατεστησα και επαθα εγκεφαλικο αφου καταλαβα οτι μου δημιουργησε προβλημα στις σιμ.στην μια εδειχνε οτι δεν εχει σημα και στην αλλη οτιεχει σημα,αλλα ηταν ουσιαστικα νεκρη.ακομα και οταν ξαναπηγα σε 1.1.1 ειχα το ιδιο προβλημα.σωθηκα οταν εβαλα την επισημη 1.0.8.εχει καποιος το ιδιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokofli Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 εγω την εγκατεστησα και επαθα εγκεφαλικο αφου καταλαβα οτι μου δημιουργησε προβλημα στις σιμ.στην μια εδειχνε οτι δεν εχει σημα και στην αλλη οτιεχει σημα,αλλα ηταν ουσιαστικα νεκρη.ακομα και οταν ξαναπηγα σε 1.1.1 ειχα το ιδιο προβλημα.σωθηκα οταν εβαλα την επισημη 1.0.8.εχει καποιος το ιδιο προβλημα; Εγω εχω 2 καρτες, 1 Cosmote και μια Wind. Με την Wind (mini) εχω προβληματα με την 1.1.1 και με ολες της πιο νεες. Αλλα ειναι θεμα καρτας οχι λογισμικου, μαλλον δεν εχω το σωστο μεγεθος καρτας και θελω να την αλλαξω. ( δεν μπορω να της προσθεσω το νουμερο της , κανει fail.) Εκανα την καρτα 2 φορες On/Off μεσα στο menu και την 2η επαιξε χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Πως μπορω να σω ποιο LCD φοραει το κινητο μεσα απο το Mobileuncle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Για να ξερετε η τελευταια μαμα ρομ που εχει βγει για το κινητο μας ειναι η 1.0.8!Γιαυτο και δεν εχει προβληματα. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Αυτά όλα που περιγράφετε με το σήμα και τις SIM είναι καθαρά θέμα IMEI έχει σβηστή με το update που κάνατε,αν το ξανά περάσετε το IMEI δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskone Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Αυτά όλα που περιγράφετε με το σήμα και τις SIM είναι καθαρά θέμα IMEI έχει σβηστή με το update που κάνατε,αν το ξανά περάσετε το IMEI δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. το περασα και δεν εγινε τιποτα..περασα μεγαλη νειλα χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos07 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημερα! Εδω και 3 μηνες εχω και εγω το inew, αλλα εδω και μια βδομαδα έχει αρχισει να κανει ολο επανακινήσεις πχ παω το εικονιδιο να ενεργοποιησω το wifi, ξαφνικα μου βγαινει το λογοτυπο inew, μολις ανοιγει δεν μου ζηταει pin. Δεν το κάνει παντα στο wifi σε ασχετα σημεια, ετσι δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Το τηλ δεν ειναι root (4.2.2) φοραει cxq_v3_inew_v1.1.1 θα βγει καποιο update ξερουμε κάτι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alroi_gr Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γεια χαρα σε ολους! Ειχα ενα htc one mini που εσπασα την οθονη στον 1 μηνα!;) Το πηγα για σερβις και μου ζητησαν 195. Τους ειπα αν ηταν φιλικη τιμε και μου ειπαν βεβαιως.Τους ειπα θα παρετε απο τα 3 το extra long και εφυγα. Ποτε ποια ακριβο κινητο! Και ερχομαι στην ουσια του ερωτηματος.Ειμαι πολυ μετριος χρηστης. καθολου παιχνιδια, ελαχιστα sms ,πολυ wifi, gps πολυ με κατι προγραμματα για ορεινη πεζοπορια, και τρεξιμο ενα προγραματακι για oline παρακολουθηση καμερων κατι sound meters κατι φακους κανα προγραμα για φτογραφιες και τιποτα ringtonews. Αυτα χρησημοποιω μεσες ακρες σε ολα τα κινητα μου μεχρι τωρα. Και ερωτω: αν παρω το v3 πρεπει να κανω ολες αυτες τις διαδικασιες που εχω διαβασει (root, νεα rom κτλ...) ή βαζω τα προγραματα που με ενδιαφερουν και πορευομαι απροβλιματιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γεια χαρα σε ολους! Ειχα ενα htc one mini που εσπασα την οθονη στον 1 μηνα!;) Το πηγα για σερβις και μου ζητησαν 195. Τους ειπα αν ηταν φιλικη τιμε και μου ειπαν βεβαιως.Τους ειπα θα παρετε απο τα 3 το extra long και εφυγα. Ποτε ποια ακριβο κινητο! Και ερχομαι στην ουσια του ερωτηματος.Ειμαι πολυ μετριος χρηστης. καθολου παιχνιδια, ελαχιστα sms ,πολυ wifi, gps πολυ με κατι προγραμματα για ορεινη πεζοπορια, και τρεξιμο ενα προγραματακι για oline παρακολουθηση καμερων κατι sound meters κατι φακους κανα προγραμα για φτογραφιες και τιποτα ringtonews. Αυτα χρησημοποιω μεσες ακρες σε ολα τα κινητα μου μεχρι τωρα. Και ερωτω: αν παρω το v3 πρεπει να κανω ολες αυτες τις διαδικασιες που εχω διαβασει (root, νεα rom κτλ...) ή βαζω τα προγραματα που με ενδιαφερουν και πορευομαι απροβλιματιστα? Φίλε μου το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χρειαστεί να το "γαργαλήσεις" για να μπορέσεις να έχεις "αποδεκτό" GPS. Γενικά το GPS του έχει πρόβλημα. Ολα τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα δουλεύουν άψογα. Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_mos1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Φίλε μου εγώ το έχω τελείως μαμά και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Η δε φωτογραφική μηχανή του είναι το κάτι άλλο, θα πάθεις πλάκα :yahoo: Το μόνο του μειονέκτημα (σε εμένα τουλάχιστον) είναι η εξαιρετικά ανεπαρκής μπαταρία. Ακόμα και με την ελαφριά χρήση που περιγράφεις, με το ζόρι θα σε βγάζει μία μέρα:( Γεια χαρα σε ολους! Ειχα ενα htc one mini που εσπασα την οθονη στον 1 μηνα!;) Το πηγα για σερβις και μου ζητησαν 195. Τους ειπα αν ηταν φιλικη τιμε και μου ειπαν βεβαιως.Τους ειπα θα παρετε απο τα 3 το extra long και εφυγα. Ποτε ποια ακριβο κινητο! Και ερχομαι στην ουσια του ερωτηματος.Ειμαι πολυ μετριος χρηστης. καθολου παιχνιδια, ελαχιστα sms ,πολυ wifi, gps πολυ με κατι προγραμματα για ορεινη πεζοπορια, και τρεξιμο ενα προγραματακι για oline παρακολουθηση καμερων κατι sound meters κατι φακους κανα προγραμα για φτογραφιες και τιποτα ringtonews. Αυτα χρησημοποιω μεσες ακρες σε ολα τα κινητα μου μεχρι τωρα. Και ερωτω: αν παρω το v3 πρεπει να κανω ολες αυτες τις διαδικασιες που εχω διαβασει (root, νεα rom κτλ...) ή βαζω τα προγραματα που με ενδιαφερουν και πορευομαι απροβλιματιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλημερα! Εδω και 3 μηνες εχω και εγω το inew, αλλα εδω και μια βδομαδα έχει αρχισει να κανει ολο επανακινήσεις πχ παω το εικονιδιο να ενεργοποιησω το wifi, ξαφνικα μου βγαινει το λογοτυπο inew, μολις ανοιγει δεν μου ζηταει pin. Δεν το κάνει παντα στο wifi σε ασχετα σημεια, ετσι δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Το τηλ δεν ειναι root (4.2.2) φοραει cxq_v3_inew_v1.1.1 θα βγει καποιο update ξερουμε κάτι. Ευχαριστω προκαταβολικα. Κανε ενα factory reset οταν ανοιγει πατα το + της φωνης. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επαναλαμβανω κατι που εχω γραψει πολλες φορες και κανεις δεν με ακουει - διαβαζει.... Δεν χρειαζετε να κατεβαζετε ολες τις ρομ που υπαρχουν δεξια και αριστερα....Η 1.0.8 ειναι μαμα και δεν εχει κανενα θεμα...ισως της μπαταριας και και αυτο εχει να κανει με την χρηση και τα προγραμματα που εχουμε πανω..Εαν εχουμε καμια 1000αδα ε δεν θα κρατησει πως να το κανουμε....Το gps κανει 20 δευτερα να πιασει αλλα δεν το χανει με τιποτα και ειναι μια χαρα...Ε δεν χαλιεμαι να το ανοιξω 20 δευτερα πιο πριν απο την στιγμη που το θελω.... Καμερα - nfc wifi αψογα!!!! Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γεια χαρα σε ολους! Ειχα ενα htc one mini που εσπασα την οθονη στον 1 μηνα!;) Το πηγα για σερβις και μου ζητησαν 195. Τους ειπα αν ηταν φιλικη τιμε και μου ειπαν βεβαιως.Τους ειπα θα παρετε απο τα 3 το extra long και εφυγα. Ποτε ποια ακριβο κινητο! Και ερχομαι στην ουσια του ερωτηματος.Ειμαι πολυ μετριος χρηστης. καθολου παιχνιδια, ελαχιστα sms ,πολυ wifi, gps πολυ με κατι προγραμματα για ορεινη πεζοπορια, και τρεξιμο ενα προγραματακι για oline παρακολουθηση καμερων κατι sound meters κατι φακους κανα προγραμα για φτογραφιες και τιποτα ringtonews. Αυτα χρησημοποιω μεσες ακρες σε ολα τα κινητα μου μεχρι τωρα. Και ερωτω: αν παρω το v3 πρεπει να κανω ολες αυτες τις διαδικασιες που εχω διαβασει (root, νεα rom κτλ...) ή βαζω τα προγραματα που με ενδιαφερουν και πορευομαι απροβλιματιστα? Το προβλήματα που θα έχεις είναι δυο και πολύ σημαντικά: 1) Μπαταριά δεν κρατάει ούτε μια μέρα. 2) Το GPS του είναι ανεπαρκείς και έχει προβλήματα όπως σε όλα τα κινητά με επεξεργαστή MTK. Άποψη μου: Καλύτερα κοίτα προς μεριά (Lenovo,HuaWei,ZTE,Xiaomi) αρκεί ο επεξεργαστής του να είναι Snapdragon,είναι εγγύηση τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Φίλε μου εγώ το έχω τελείως μαμά και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Η δε φωτογραφική μηχανή του είναι το κάτι άλλο, θα πάθεις πλάκα :yahoo: Το μόνο του μειονέκτημα (σε εμένα τουλάχιστον) είναι η εξαιρετικά ανεπαρκής μπαταρία. Ακόμα και με την ελαφριά χρήση που περιγράφεις, με το ζόρι θα σε βγάζει μία μέρα:( Για όλους τους φίλους που λένε οτι το GPS δουλεύει καλά έχω μία ερώτηση. Έχετε δοκιμάσει να δουλέψετε κάποιες εφαρμογές καταγραφής διαδρομής (όπως το runkeeper ή το rundastic). Και το ρωτάω αυτό γιατί τότε είναι που θα καταλάβετε πραγματικά αν δουλεύει καλά το GPS. Με εφαρμογή πλοήγησης δεν καταλαβαίνεις και πολλά γιατί αυτές οι εφαρμογές κατά τη διάρκεια της πλοήγησης κάνουν και μικροδιορθώσεις στην πορεία σου με αποτέλεσμα να μη καταλαβαίνεις κάποιο πρόβλημα. Μόνο αν δεις στον χάρτη τι σου έχει καταγράψει το GPS καταλαβαίνεις.... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Για όλους τους φίλους που λένε οτι το GPS δουλεύει καλά έχω μία ερώτηση. Έχετε δοκιμάσει να δουλέψετε κάποιες εφαρμογές καταγραφής διαδρομής (όπως το runkeeper ή το rundastic). Και το ρωτάω αυτό γιατί τότε είναι που θα καταλάβετε πραγματικά αν δουλεύει καλά το GPS. Με εφαρμογή πλοήγησης δεν καταλαβαίνεις και πολλά γιατί αυτές οι εφαρμογές κατά τη διάρκεια της πλοήγησης κάνουν και μικροδιορθώσεις στην πορεία σου με αποτέλεσμα να μη καταλαβαίνεις κάποιο πρόβλημα. Μόνο αν δεις στον χάρτη τι σου έχει καταγράψει το GPS καταλαβαίνεις.... Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 το εχω δοκιμασει σε ρανταστικ προ. εξαιρετικη αποδοση. σε τρεξιμο με τα ποδια Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 το εχω δοκιμασει σε ρανταστικ προ. εξαιρετικη αποδοση. σε τρεξιμο με τα ποδια Τι να πω για να το λες ετσι θα ειναι , το δικό σου όμως, όχι όλα. Μάλλον κάποιες λίγες συσκευές είναι η εξαίρεση και δουλεύει καλά το GPS, γιατί όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στο forum ο κανόνας είναι GPS προβληματικό. Γι' αυτό άλλωστε έβγαλαν και rom με GPS fix.... Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ναι, δεν διαφωνω... παντως, με καθε επιφυλαξη,καπου διαβασα οτι το προβλημα με την αποδοση του τζιπιες, εχει να κανει με την κατασκευη της συσκευης και οχι , τοσο, με την κεραια ή το τσιπ. Συγκεκριμενα, το προβλημα εστιαζεται στο μεταλλικο περιβλημα (αλουμινιο στο πλαι) της συσκευης. (Με καθε επιφυλαξη). τωρα εχω το coolpad f1. χωρις μεταλλικα μερη. κλειδωσε 1η φορα σε λιγοτερο απο 5δευτερα! (δεν προλαβα να βγω απο το σπιτι) :blink: Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ναι, δεν διαφωνω... παντως, με καθε επιφυλαξη,καπου διαβασα οτι το προβλημα με την αποδοση του τζιπιες, εχει να κανει με την κατασκευη της συσκευης και οχι , τοσο, με την κεραια ή το τσιπ. Συγκεκριμενα, το προβλημα εστιαζεται στο μεταλλικο περιβλημα (αλουμινιο στο πλαι) της συσκευης. (Με καθε επιφυλαξη). τωρα εχω το coolpad f1. χωρις μεταλλικα μερη. κλειδωσε 1η φορα σε λιγοτερο απο 5δευτερα! (δεν προλαβα να βγω απο το σπιτι) :blink: εγω παλι, σήμερα δοκίμασα το νεο μου cubot s308 (ως αναφορα το GPS). Η μέρα με τη νύχτα. Κλειδώνει γρήγορα και δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts