bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αρα πρέπει να βρεις τρόπο να φορτίσεις την μπαταρία,αφού στο κινητό δεν φορτίζει πλέον.Οπότε πας στη λύση του εξωτερικού φορτιστή της μπαταρίας και μετα δοκιμάζεις να μπεις recovery και να επαναφέρεις το backup σου.Αν δε μπαίνει recovery,θα φλασάρεις την ρομ απο sp flash tools. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Αρα πρέπει να βρεις τρόπο να φορτίσεις την μπαταρία,αφού στο κινητό δεν φορτίζει πλέον.Οπότε πας στη λύση του εξωτερικού φορτιστή της μπαταρίας και μετα δοκιμάζεις να μπεις recovery και να επαναφέρεις το backup σου.Αν δε μπαίνει recovery,θα φλασάρεις την ρομ απο sp flash tools. τι εννοεις εξωτερικο φορτιστη ... υπαρχει ???? ή καλωδιακια ??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι εννοεις εξωτερικο φορτιστη ... υπαρχει ???? ή καλωδιακια ??? και φυσικα οι μαγκες εξαφανιστικαν http://www.smartdigi.gr/blog/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι φυσικά υπάρχουν πολλά.Στο ebay θα βρεις πολλά μοντέλα.αυτό με ενημέρωσε φίλος ότι υπάρχει και σε κινέζικο μαγαζί στη θεσσαλονίκη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 και εμενα ενα TS7 δεν ανοιγε και δεν φορτιζε σβηστο .... δανειστηκα φιλου την φορτισα λιγο και μετα πηρε μπρος ... μεχρι που και του φιλου μετα αρχισε τα ιδια :angry: Μασ παρηγγειλα λοιπον 2 εξωτερικους χτες ... μεχρι να βγει καμια ROM που να μην κανει κουλα. Σκεφτηκα να στειλω το δικο μου πισω γιατι απο τα 4 καλωδια MicroUSB , που δοκιμαζω μονο το 1 κανει καλη επαφη , ολα τα αλλα που και που δειχνουν οτι η φορτιση εχει σταματησει ... αλλα βαριεμαι την διαδικασια επιστροφης ... κριμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι φυσικά υπάρχουν πολλά.Στο ebay θα βρεις πολλά μοντέλα.αυτό με ενημέρωσε φίλος ότι υπάρχει και σε κινέζικο μαγαζί στη θεσσαλονίκη Για πες για το κινεζικο... που κοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δε ξέρω αν επιτρέπεται να το γράψω δημόσια στο φόρουμ γιαυτό δες τα pm σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 και εμενα ενα TS7 δεν ανοιγε και δεν φορτιζε σβηστο .... δανειστηκα φιλου την φορτισα λιγο και μετα πηρε μπρος ... μεχρι που και του φιλου μετα αρχισε τα ιδια :angry: Μασ παρηγγειλα λοιπον 2 εξωτερικους χτες ... μεχρι να βγει καμια ROM που να μην κανει κουλα. Σκεφτηκα να στειλω το δικο μου πισω γιατι απο τα 4 καλωδια MicroUSB , που δοκιμαζω μονο το 1 κανει καλη επαφη , ολα τα αλλα που και που δειχνουν οτι η φορτιση εχει σταματησει ... αλλα βαριεμαι την διαδικασια επιστροφης ... κριμα . Εμενα δειχνει οτι φορτιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ναι πηρα αλλα δεν εχει πελεον μπαταρια το κινητο γιατι δεν φορτιζει ... ενω το εικονιδιο δειχνει οτι φορτιζει . ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ Μαλ@@@@@@ μου που δοκιμασα την SmartDIGI Rom. ΚΑι δεν μου απαντησαν ουτε καν στο email μου οι απατε@@@@2ς To ίδιο έπαθα και εγώ και μεχρι να καταλάβω ότι ήταν πρόβλημα της ρομ είχα δοκιμάσει τα πάντα. Κάνε ότι έκανα και εγώ αν δεν έχεις κάποιον εξωτερικό φορτιστή. Βάλε το για φόρτηση αφού το βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μπορεί να πάει μέχρι το 3%. Παρακολούθα το συνέχεια και επανέλαβε αν χρειαστεί. Πατώντας για λίγο το power button σου δείχνει το ποσοστό. Δοκίμαζε μετα να μπείς σε recovery. Aφού μπουτάρεις σε recovery άστο για κανα-δυο ώρες εκεί ώστε να φορτίσει λίγο και πέρασε το backup που είχες πάρει. Αλλιώς με sp tools και διαγραφή τα πάντα, μετά custom recovery και restore το backup σου. Οι μμ@@λλ@@κες φυσικά εξαφανίστικαν!! Ασπιρίνες να τα φάνε!! ΥΓ. Και εδω δείχνει ότι φορτίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Όταν πατήσεις με το χέρι στην οθόνη, εστιάζει εκεί που ακουμπάς? Αυτή που έχεις ανεβάσει έχει εστιάσει στο βαθος, αλλά είναι σκοτεινά και δεν πολυφαίνεται. Αν όχι τοτε είναι μαλλον hardware πρόβλημα:( Εστιάζει Βγάζει το πράσινο πλαίσιο ότι έγινε η εστίαση και ακούγετε και ένας ήχος. Κάποια άλλη εφαρμογή για την κάμερα, για να δοκιμάσω μήπως φταίει η εφαρμογή; Edited January 24, 2014 by Freewin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Απο needrom στην ρομ του digi " Guys, DO NOT SEND MONEY TO THIS GUY!!!!! I've extracted his SYSTEM.IMG and ALL files from his ROM are from the 1.0.1 without any changes, he changed only build.prop to fake Android 4.3 and added Root explorer. PLEASE, SHARE THIS MESSAGE AND DO NOT SEND HIM ANY MONEY!!!!!!" Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 συγκριση zopo c2 ιnew v3 oσο αφορα την cam μπορει καποιος να μου πει αν εχει αποψη και απο τα 2 κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 To ίδιο έπαθα και εγώ και μεχρι να καταλάβω ότι ήταν πρόβλημα της ρομ είχα δοκιμάσει τα πάντα. Κάνε ότι έκανα και εγώ αν δεν έχεις κάποιον εξωτερικό φορτιστή. Βάλε το για φόρτηση αφού το βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μπορεί να πάει μέχρι το 3%. Παρακολούθα το συνέχεια και επανέλαβε αν χρειαστεί. Πατώντας για λίγο το power button σου δείχνει το ποσοστό. Δοκίμαζε μετα να μπείς σε recovery. Aφού μπουτάρεις σε recovery άστο για κανα-δυο ώρες εκεί ώστε να φορτίσει λίγο και πέρασε το backup που είχες πάρει. Αλλιώς με sp tools και διαγραφή τα πάντα, μετά custom recovery και restore το backup σου. Οι μμ@@λλ@@κες φυσικά εξαφανίστικαν!! Ασπιρίνες να τα φάνε!! ΥΓ. Και εδω δείχνει ότι φορτίζει!!! Προσπαθω να μπω και με 4% μπαταρια αλλα δεν με αφηνει ... εσυ τα καταφερες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Kαι εμενα δειχνουν οτι φορτιζουν αλλα δεν ... αμα δεν φτασει 12%-15% δεν ανοιγει . Υπαρχει και thread στο chinaphones για αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Προσπαθω να μπω και με 4% μπαταρια αλλα δεν με αφηνει ... εσυ τα καταφερες ? Εμένα έλεγε 3% όταν μπήκα! Αλλά μην το γοιδουροδένεις ότι ήταν τόσο. Αυτό με το ποσσοστό και τα mv's δεν είναι πάντα ταυτόσημα. Κάποια στιγμή πάντως είχε φτάσει 5%, πριν καταλάβω ότι κάτι φταίει, και μπούταρα κανονικά και σιγά σιγά το ποσοστό άρχισε να πέφτει μέχρι που έσβησε! Τότε κατάλαβα ότι κάτι έφταιγε και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μπαταρία αλλά μετά τυχαία βρήκα ότι στο recovery φορτίζει και έτσι έβγαλα συμπέρασμα για πρόβλημα της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Kαι εμενα δειχνουν οτι φορτιζουν αλλα δεν ... αμα δεν φτασει 12%-15% δεν ανοιγει . Υπαρχει και thread στο chinaphones για αυτο . Υπαρχει και thread στο chinaphones για αυτο ... μπορεις να δωσεις λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 O φίλος αναφέρει ένα παρόμοιο πρόβλημα άλλης συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 O φίλος αναφέρει ένα παρόμοιο πρόβλημα άλλης συσκευής που?????? μπορεις να δωσεις Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δεν το ξέρω. Απλά είδα ότι μιλάει για άλλη συσκευή και για άλλο πρόβλημα και δεν νομίζω να σε βοηθήσει κάτι σε αυτό το λινκ. Εγώ δοκίμσα 2-3 φορτιστές, σύνδεση σε κομπιούτερ, μπαταρία από άλλο κινητό (που ταίραζαν οι επαφές) πριν το καταφέρω να το μπουτάρω σε recovery και να το φορτίσω από εκεί. Πριν όμως, ψάχνοντας να βρω τι φταίει, είχε φτάσει κανα-δυο φορές μέχρι το 4-5% και μπούταρε κανονικά, αλλά μετά ξεφόρτιζε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjGrivas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παιδια μολις παραγγηλα το κινητο μηπως μπορει καποιος να μου τι να ζητησω σε σχεση με root και ετσι, δεν εχω και πολλες γνωσεις με το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παιδια μολις παραγγηλα το κινητο μηπως μπορει καποιος να μου τι να ζητησω σε σχεση με root και ετσι, δεν εχω και πολλες γνωσεις με το θεμα... από που παρήγγειλες;θα στο στείλουν πριν τις διακοπές τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παιδια μολις παραγγηλα το κινητο μηπως μπορει καποιος να μου τι να ζητησω σε σχεση με root και ετσι, δεν εχω και πολλες γνωσεις με το θεμα... Αν προλαβαίνεις ακύρωσε την παραγγελία. Και ξανατοποθέτησέ την από 10/2 και μετά. Επειδή μέχρι τις 7/2 δεν θα κινείται τπτ λόγω πρωτοχρονιάς τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Εμένα η κάμερα μάπα δεν εστιάζει τι μπορεί να φταίει; Το κινητό ήρθε από (t2c) έκδοση (cxq_v3_inew_v1.0.1) Φώτο: (http://www.mediafire.com/view/onlx76nfvza2929/Φοτό%20πρόβλημα.jpg) Συγνώμη αλλά το post δεν το έβαλα σωστά. Ήθελα να έχει μέσα και το post του φίλου Nikstar (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5155491#post5155491) Με τα δείγματα που ανέβασε αλλά δεν ξέρω πώς. Πάτα πάνω σε κάποιο σημείο στην οθόνη σου και θα εστιάσει...Και εγώ έτσι την πάτησα. Νομίζω αν πχ πατήσεις κάποιο άλλο σημείο εστιάζει ως προς εκείνο και αλλάζει από το παλιο. Σήμερα παρέλαβα φοβερό το κινητό. Με στεναχώρησε λίγο ένα ψιλό lag κάποια στιγμή της ημέρας μονο και ότι έκανε κανα δυο φορες επανεκίνηση από την camera όταν έκλεισα το καπάκι της Θήκης....Είναι ένα bug που πιστευω αν βαλουμε την επόμενη rom θα στρώσει. To lag όμως τι ηταν μετά την επανεκίνηση που του έκανα το lag έστρωσε. Επίσης διαπίστωσα στο youtube άλλο ένα lag με την εφαρμογή την οficial του youtube. (επειδή σχεδόν είχα διαβάσει πριν πολλές μέρες όταν το παρήγγειλα αρκετές σελίδες είδα κάπου ότι δεν το κανε πλέον με άλλη εφαρμογή που παίζει youtube video την οποία κατέβασε απο το play store) έχει μέσα την cxq_v3_inew_v1.0.1 ... Aπ ότι διαβάζω προς το παρόν είναι καλύτερα να βάλουμε την 1.0.3 για να λυθούν κάποια bugs αλλά που την βρίσκουμε και πως την περναμε υπάρχει καποιος οδηγός?? Χρειάζεται πρώτα να μπει η recovery? η περνάει απευθείας??? Προτιμώ χωρίς flash αλλα με αρχείο zip. Edited January 24, 2014 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Για μενα αφου΄εισαι τελέιως στοκ βάλε την τελευταία 1.0.4, θα σου κάνει ενοποίηση και του χώρου, μπορείς να την περάσεις με τον εύκολο τρόπο (cwm) αν διαβάσεις λιγες σελιδες πισω ;) Το bug με το καπάκι όντως διορθώνεται με τη καινούργια ρομ Edited January 24, 2014 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ένας γρήγορος οδηγός για να εγκαταστήσετε το cwm recovery. 1) Πρέπει να είσαι ροοτ (το τσεκάρεις με αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω) 2) Κάνουμε εγκατάσταση το 'θείο' Mobileuncle MTK Tools 3) Κατεβάζουμε το κατάλληλο cwm αρχείο (Εγώ το βρήκα απο εδώ), υπάρχει διαθέσιμη και η touch έκδοση.. 4) Κάνουμε αποσυμπίεση του αρχείο cwm που κατεβάσαμε στο βήμα 3 και αντιγράφουμε το recovery.img στη sd κάρτα. Τό αρχείο (MT6582_Android_scatter_v111-TestVersion) δεν μας ενδιαφέρει στη παρούσα φάση... 5) Ανοίγουμε τον 'θείο' Mobileuncle MTK Tools (Φυσικά αν ζητηθεί του δίνουμε root δικαιώματα). Επιλέγουμε το Recovey update (Σε μένα είναι 5ο απο πάνω προς τα κάτω). 6) Επιλέγουμε το αρχείο recovery.img (που αντιγράψαμε στη κάρτα sd νωρίτερα) 7) περιμένουμε λιγάκι και voila :) Σημείωση για τους κατόχους του 1batch: αν περάσετε cwm recovery, σβήνετε το εργοστασιακό recovery του κινητού ... οπότε δεν μπορεί να περαστεί η updated ρομ μεσω cwm. Καλό θα ήταν να περάσετε 1α το update , μετά ροοτ και μετά το cwm.... Φυσικά υπάρχει και ο τρόπος του spflash tool πως μπορω να περασω το εργοστασιο recovery apo thn 1.0.3 σε ενα κινητο που εχει CWM recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Για μενα αφου΄εισαι τελέιως στοκ βάλε την τελευταία 1.0.4, θα σου κάνει ενοποίηση και του χώρου, μπορείς να την περάσεις με τον εύκολο τρόπο (cwm) αν διαβάσεις λιγες σελιδες πισω ;) Το bug με το καπάκι όντως διορθώνεται με τη καινούργια ρομ Ναι αλλά με την 1.0.4 δεν θα διαβάζεται ο χώρος της εσωτερικής κάρτας απο ότι είδα. Δεν ξέρω εχω μπερδευτεί. ο φίλος δεν ξέρω απάντησε σε μένα δυο μυνήματα μετα την ερώτηση μου??? για το recovery. Αρα να υποθέσω ότι χρειάζεται να κάνω πρώτα recovery??? Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά τα χω παιξει...Διαβάζω ποιο πισω και γίνεται χαμός με τις πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts