asot Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Διάφοροι κωδικοί για το κινητό μας Πηγή: http://cn.club.vmall.com/thread-921715-1-1.html Δοκίμασα κανα δυο (Β611 είμαι) και δεν λειτουργούν... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 όλες οι flip case στο ebay έχουν unlock όταν τις ανοίγεις; Σε αυτή την flip case http://www.ebay.com/itm/271517730065?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D271517730065%26_rdc%3D1 Υπάρχει μαγνήτης; Αν ναι, επηρεάζεται καθόλου το τηλέφωνο; χρησιμοποιώ θήκες με μαγνήτη πολλά χρόνια ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα σε κανένα τηλ ρίξε και μια ματιά σε αυτή http://www.aliexpress.com/item/2014-New-arrival-With-Stand-Holder-Luxury-flip-leather-Wallet-case-For-HUAWEI-Honor-3c-Card/1815026436.html είναι λίγο ακριβότερη αλλά είναι πολύ καλή ποιότητα και τα "παραθυράκια" πρακτικότατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parpapoulias Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παιδια καποιος να μου πει αν οντως στην multilang εκδοση η καμερα ειναι 5mp κ αν επηρεαζει αυτο αρνητικα κατα τη γνωμη του! ειμαι στο κλικ για την παραγκελια και θελω να ειμαι σιγουρος για το αν αξιζει η αναβαθμιση απο thl t5s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 παιδια καποιος να μου πει αν οντως στην multilang εκδοση η καμερα ειναι 5mp κ αν επηρεαζει αυτο αρνητικα κατα τη γνωμη του! ειμαι στο κλικ για την παραγκελια και θελω να ειμαι σιγουρος για το αν αξιζει η αναβαθμιση απο thl t5s η νεα ρομ απο το vickmall ειναι με 8μπ καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Εγω το παρήγγειλα την προηγούμενη Δευτέρα απο βικμαλ. Με την οφισιαλ αγγλική ρομ. Αν το πειράξω το κινητό, θέλω να το κάνω μόνος μου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Παιδιά οι Tempered Glass Screen Protector όπως π.χ αυτή http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Water-Dirt-Shock-Explosion-Proof-For-Huawei-Honor-3c-Tempered-Glass-Screen-Protector/1822214552.html σε περίπτωση που θέλουμε να την αφαιρέσουμε, βγαίνει χωρίς να κάνουμε ζημιά στην οθόνη, ή αυτό είναι κάτι δύσκολο και επικίνδυνο; Edited June 24, 2014 by tasoseat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Αν και δεν το δοκίμασα δεν πιστεύω ότι θα έχει διαφορά απο το απλό και απο ότι διάβασα πριν το πάρω δεν βρήκα καμιά αναφορά για πρόβλημα στην αφαίρεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σημερα ηρθε η Nillkin Tempered Glass 9H . Για οσους φοβουνται την αγορα (λογο κοστους) και δεν τα πανε καλα με την τοποθετηση screen protector να πω οτι ειναι πολυ ποιο ευκολη η τοποθετηση του Tempered Glass απο τα απλα screen protector. Παιδιά οι Tempered Glass Screen Protector όπως π.χ αυτή http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Water-Dirt-Shock-Explosion-Proof-For-Huawei-Honor-3c-Tempered-Glass-Screen-Protector/1822214552.html σε περίπτωση που θέλουμε να την αφαιρέσουμε, βγαίνει χωρίς να κάνουμε ζημιά στην οθόνη, ή αυτό είναι κάτι δύσκολο και επικίνδυνο; Και εγώ παρέλαβα χτες ένα Tempered glass screen protector και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι αξίζει την χρηματική διαφορά (σε σχέση με τις απλές ζελατίνες) Από ALiexpress, έκανε κανα μήνα να έρθει, τοποθετείται (και αφαιρείται) πολύ εύκολα - ευκολότερα από την ζελατίνα και έχει πολύ καλύτερη αύσθηση στην αφή! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και εγώ παρέλαβα χτες ένα Tempered glass screen protector και μπορώ να επιβεβαιώσω οτι αξίζει την χρηματική διαφορά (σε σχέση με τις απλές ζελατίνες) Από ALiexpress, έκανε κανα μήνα να έρθει, τοποθετείται (και αφαιρείται) πολύ εύκολα - ευκολότερα από την ζελατίνα και έχει πολύ καλύτερη αύσθηση στην αφή! Αντωνη καλημερα, ποιο πηρες ? Στην αποδοση χρωματων ειδες διαφορα σε σχεση με τις απλες ζελατινες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Αντωνη καλημερα, ποιο πηρες ? Στην αποδοση χρωματων ειδες διαφορα σε σχεση με τις απλες ζελατινες ? Πήρα αυτό - είδα αρκετά σοβαρή διαφορά στο contrast και στην χρωματική απόδοση (edit προς το καλύτερο εννοείται!), η τοποθέτηση είναι προφανως ευκολότερη από απλή ζελατίνα Επίσης, πιάνει δυσκολότερα "δαχτυλιές", η προηγούμενη ζελατίνα προστασίας (η οποία ήταν και αυτή Nillkin, όχι τυχαία δλδ) με ενοχλούσε οπτικά και την καθάριζα συχνά... Edited June 25, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πήρα αυτό - είδα αρκετά σοβαρή διαφορά στο contrast και στην χρωματική απόδοση, . Διαφορά προς το καλύτερο φανταζομαι ε ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Πήρα αυτό - είδα αρκετά σοβαρή διαφορά στο contrast και στην χρωματική απόδοση (edit προς το καλύτερο εννοείται!), η τοποθέτηση είναι προφανως ευκολότερη από απλή ζελατίνα Επίσης, πιάνει δυσκολότερα "δαχτυλιές", η προηγούμενη ζελατίνα προστασίας (η οποία ήταν και αυτή Nillkin, όχι τυχαία δλδ) με ενοχλούσε οπτικά και την καθάριζα συχνά... Ωραία! Καμία σχέση με τις άλλες στα όλα του! Πριν μερικές ημέρες ήμουν με το μηχανάκι και είχα το τηλέφωνο στο χέρι, τη στιγμή που πήγα να σταματήσω μου έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι - χτυπάει στο παπούτσι μου - πέφτει στην άσφαλτο από ύψος ~25εκ. και σύρθηκε με την οθόνη προς τα κάτω για ~2 μέτρα. Δεν ένιωσε τίποτα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Βλέπω ότι το πάχος είναι διαφορετικό. Στο ένα είναι 0,2 mm και στο άλλο 0,3 mm. Πιο να θεωρήσουμε ως ''καλύτερο''; Το πιο λεπτό ή το πιο παχύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ρε παιδιά δεν μου δείχνει πλέον τις ταπετσαρίες της Huawei! είχα κατεβάσει και μερικές. τι έγινε; [ATTACH]46560[/ATTACH][ATTACH]46560[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 ρε παιδιά δεν μου δείχνει πλέον τις ταπετσαρίες της Huawei! είχα κατεβάσει και μερικές. τι έγινε; [ATTACH]46560[/ATTACH][ATTACH]46560[/ATTACH] [ATTACH]46562[/ATTACH]μήπως φταίει ότι μετά την αναβάθμιση στην 141 δεν έχω μπει καθόλου στο app center? το κουτάκι να είναι τικαρισμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπάρχει cyanogen για το 3c? Γενικά τί custom rom έχουν βγεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Υπάρχει cyanogen για το 3c? Γενικά τί custom rom έχουν βγεί; Η Official είναι πολύ καλή οπότε δνε υπάρχουν λόγοι για custom. Τώρα όσον αφορά τι έχει κυκλοφορήσει... Σίγουρα υπάρχει MIUI. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η Official είναι πολύ καλή οπότε δνε υπάρχουν λόγοι για custom. Τώρα όσον αφορά τι έχει κυκλοφορήσει... Σίγουρα υπάρχει MIUI. η multilaguage που σου περνάνε από vickmall θεωρείται custom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εχετε ολοι αποδειξη που να αναγραφεται το IMEI; Το invoice που εκτυπωνεις μεσα απο τον λογαριασμο σου στο to2c δεν περιεχει το IMEI της συσκευης. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 η multilaguage που σου περνάνε από vickmall θεωρείται custom? Αναλόγως τον ορισμό που δίνεις στην λέξη custom ίσως να θεωρείτε ίσως και όχι... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αναλόγως τον ορισμό που δίνεις στην λέξη custom ίσως να θεωρείτε ίσως και όχι... Με τον όρο που χρησιμοποιείται, τί άλλο όρο να δώσω; Εννοώ, το κάνουν ρουτ και μετά φλασάρουν άλλη (custom) έκδοση που έχει όλες τις γλώσσες ή απλά περνάνε μόνο τις γλώσσες μετά το ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Με τον όρο που χρησιμοποιείται, τί άλλο όρο να δώσω; Εννοώ, το κάνουν ρουτ και μετά φλασάρουν άλλη (custom) έκδοση που έχει όλες τις γλώσσες ή απλά περνάνε μόνο τις γλώσσες μετά το ρουτ; νομίζω τότε πως ειναι custom. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εχετε ολοι αποδειξη που να αναγραφεται το IMEI; Το invoice που εκτυπωνεις μεσα απο τον λογαριασμο σου στο to2c δεν περιεχει το IMEI της συσκευης. Απόδειξη γιόκ (από το vickmall τουλάχιστον, σε "έντυπη" μορφή!) Δεν πρόσεξα αν η ειδοποίηση που έρχεται (shipping nr) με email έχει τέτοια πληροφορία Πάντως το ΙΜΕΙ αναγράφεται σίγουρα εξωτερικά από το κουτί.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εχετε ολοι αποδειξη που να αναγραφεται το IMEI; Το invoice που εκτυπωνεις μεσα απο τον λογαριασμο σου στο to2c δεν περιεχει το IMEI της συσκευης. Το αγόρασα απο το etotalcl . Εντυπη αποδειξη δεν υπηρχε. Το κουτι ήταν χωρις ουτε ενα γραμμα επανω. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tauri Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Καλησπερα. Έχω πρόβλημα με το συγχρονισμό των επαφών από Google. Πιο συγκεκριμένα δεν μπορώ να βρώ στο κινεζικο μαρκετ τις εφαρμογές που χρειάζονται για τον συγρονισμό με το Google. Βάζοντας στην αναζήτηση syncML ή Google δεν τις βγάζει. Τρέχω developer Rom Β611. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου το apk ή να δώσει άλλη λύση? Ευχαριστώ Edited June 25, 2014 by tauri Παράθεση “Don’t expect something for nothing.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts