Jump to content

parpapoulias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About parpapoulias

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

parpapoulias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από μένα... Παρέλαβα σήμερα μια παραγγελία (από lighinthebox 24/1) αφού πέρασε τελωνείο και έχοντας πλήρώσει την ασγάλεια τελωνείου! Βάζω στην φόρμα του site λοιπόν τις 2 φωτογραφίες και συμπληρώνω τα υπόλοιπα κουτάκια, αλλά μου λεέι να συμπληρώσω το ποσό του τελωνείου! εκεί πρέπει να βάλω ότι πλήρωσα(σύνολο 50 ευρώ που δεν το δέχεται) ή μόνο τα 15 που είναι για τέλη εκτελωνισμού?? Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Έβαλα μια aosp για να εχει φουλ ελληνικά! εχει ενα bug μαλλον και δε μπορω να μπω στις ρυθμισεις για προγραμματιστες.. θα το ψαξω λιγο και αυτο!
  3. Καλησπέρα.. Θελω να περάσω στο Χ626 την flyme6_7.12.29R_x62x_aroma.. την κατεβασα στον υπολογιστή... έβαλα το TWRP στη συσκευή και πάω να περάσω το συμπιεσμενο αρχείο στη συσκευή το οποίο για κάποιο λόγο δεν γίνεται! βγάζει ένα σφάλμα ότι η συσκεή αποσυνδέθηκε (το οποίο δεν ισχύει!) πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια επιλογή? Επίσης από το tickernel δεν μπορώ να κατεβάσω κάποια άλλη rom... κάτι κάνω λάθος και μου κάνει συνέχεια το loop με τις διαφημίσεις...
  4. parpapoulias

    Honor 3C

    Μεταφέρω το πρόβλημα φίλης με το κινητό,όπως αυτή μου το περιέγραψε! Πατάω τις επαφές κ δν εμφανίζονται τα ονόματα είναι άσπρη η οθόνη...Πατάω στις κλήσεις Τώρα Μ τις εμφανίζει απλά αργούν αρκετά να ανανεωθούν...σκέψου ότι Τώρα Μ ανανέωσε τις κλήσεις που είχα το πρωί..Τι ίδιο κ στα μνμ...κ Όταν με παίρνουν τηλ φαίνεται ο αριθμός κ όχι το όνομα...Ενώ τον έχω αποθηκευμένο...Θα εμφανιστεί το όνομα Μετά από ώρα στις κλήσεις Μόνο... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το κινητό έχει την Β268..
  5. Είχα κάνει επανεκκίνηση ναι! Δεν θυμώμουν ότι είχαμε οδηγό γτ στο πρώτο το είχα περάσει εύκολα! Τελικά λύθηκε το θέμα... Clear data και cache σε google play store κ google play services και απενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων μέσα στο play store.. Τώρα λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  6. Καλησπέρα σας... Προέκυψε θεματάκι με το 2ο note 3 που πηρα στα χέρια μου για τον αδερφό μου! ενώ πέρασα κανονικά την τελευταία official rom κ εγκατέστησα το google play store από το mi market.. Έκανα κανονικά σύνδεση στο λογαριασμό google του αδερφού μου και δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές! Είτε μου πετάει ένα σφάλμα που λέει: Can't download app (Error retrieving information from server. [DF-DLA-15]),είτε μου λέει ότι πρέπει να συνδεθώ σε λογαριασμό google... Έχεις κανείς ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?
  7. Μου ήρθε OTA σήμερα η έκδοση 7.5.1.0 Stable.. Έχει παρατηρήσει κανείς το κινητό του να θερμαίνεται περισσότερο με τις τελευταίες εκδόσεις? και όταν αυτό θερμαίνεται, νομίζω ότι δεν λειτουργεί σωστά ο σαρωτής του αποτυπώματος και τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία! Και κάτι τελευταίο, επειδή δε χρησιμοποιώ πολύ τα sms, δεν το έχω ψάξει.. αλλά μήπως γίνεται κάπως με τη μανίσια εφαρμογή να στείλω 160 χαρακτήρες σε ένα sms??
  8. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα επανέλθω για τυχόν απορίες...
  9. Καλησπέρα σε όλη την παρέα... Κάτοχος του redmi note 3 και εγώ και έχω μερικές απορίες! Το κινιτό αυτή τη στιγμή έχει την 7.00.11.00 Stable που του περάσαν από to2c.. Θέλω να περάσω την official 7.1.8.0 Είναι δυνατόν να γίνει αυτό χωρίς να ανακατευτώ με bootloader? Εφόσον είναι,μετά θα παίρνει αυτόματα τις αναβαθμίσεις της εταιρίας? θα ισχύει ο ίδιος λογαριασμός που δημιούργησα στο miaccount ή πρέπει να πάρω backup σε ότι χρειάζομαι και να το στήσω ξανά απ' την αρχή?
  10. Ωραίο δώρο χριστουγέννων θα ήταν! Καλή τύχη λοιπόν σε όλους! (σε μένα λίγη περισσότερη!)
  11. Singpost 19-12-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 16-12-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 14-12-2015 Received from Customer ΕΛΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 16-12-2015 03:31 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-12-2015 03:35 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-12-2015 06:35 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23-12-2015 08:35 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ενημερώνω και γω με τη σειρά μου για στατιστικούς λόγους! Στην Κοζάνη μάλλον από Δευτέρα θα παραλάβω τώρα!
  12. 19-12-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 16-12-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 14-12-2015 Received from Customer Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η singpost!!! Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε όλοι πάντως!! Εν αναμονή! :D (Η παραγγελία έγινε από to2c στις 9/12) Στον ΕΛΤΑ είναι ακόμα Σιγκαπούρη βέβαια(ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 16-12-2015 03:31 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ)
  13. Καλές γιορτές σε όλους! Να σας έρθει το δώρο που περιμένετε! ;-)
×
×
  • Create New...