dreamangel Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Επανεκκίνηση έκανα αλλά τίποτα. Ορίστε και αυτά που μου ζητήσατε [ATTACH]45599[/ATTACH][ATTACH]45600[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Επανεκκίνηση έκανα αλλά τίποτα. Ορίστε και αυτά που μου ζητήσατε [ATTACH]45599[/ATTACH][ATTACH]45600[/ATTACH] Πάτα τον λογαριασμό Google και βγάλε φώτο τι έχει μέσα; έχει τις επαφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Στο πρώτο post δες, εγκατάσταση εφαρμογών Google. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όχι μέσα έχει μόνο συγχρονισμό email, για επαφές δεν αναφέρει τίποτα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο πρώτο post δες, εγκατάσταση εφαρμογών Google. Μόνο που μάλλον εγώ έχω σβήσει το κινέζικο μάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όχι μέσα έχει μόνο συγχρονισμό email, για επαφές δεν αναφέρει τίποτα Μπες στην εφαρμογή app center , στο ψαχτηρι γράψε sync ML και εγκατέστησε το.μετά θα εμφανιστούν οι συγχρονισμοι επαφών ΚΑΙ ημερολογίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπες στην εφαρμογή app center , στο ψαχτηρι γράψε sync ML και εγκατέστησε το.μετά θα εμφανιστούν οι συγχρονισμοι επαφών ΚΑΙ ημερολογίου! Κατέβασε και το πράσινο εικονίδιο που είναι το ημερολόγιο και το μπλε που είναι οι επαφές.[ATTACH]45603[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 [ATTACH]45604[/ATTACH] Είσαι ρουτ το κινέζικο μάρκετ δεν σβήνει εντελώς μόνο "απενεργοποιείται". Αν το έχεις απενεργοποιήσει πήγαινε κάτω κάτω στις εφαρμογές στο "all" βρες την και ενεργοποίησε την πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κατέβασε και το πράσινο εικονίδιο που είναι το ημερολόγιο και το μπλε που είναι οι επαφές.[ATTACH]45603[/ATTACH] Σε υπέρ ευχαριστώ! Αυτό ήταν τελικά! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 B610 μικρές ανούσιες αλλαγές Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 B610 μικρές ανούσιες αλλαγές Είναι σίγουρα για το δικό μας? Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Είναι σίγουρα για το δικό μας? Μετά από λίγο βγαίνει και για το δικό μας. ;) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 B610 μικρές ανούσιες αλλαγές Είναι σίγουρα για το δικό μας? Δεν είναι - οι νεες "developer" rom για το H30-U10 βγαίνουν κάθε 1 και 16 του μήνα... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Να και οι αλλαγές με Google Translate Update details: 1, the new smart quiz, answer questions intelligent matching user input; 2 new phones to check and repair, testing mobile hardware capabilities and provide a repair function; 3, the new location and query Huawei sales outlets and provide line information; 4, the new application permissions cloud control, cloud-sync; 5, add a key lock screen shortcut icon, you can click on the icon from the desktop lock screen; 6, the new display and update the World Cup matches in the schedule; 7 , set up after the repair can not receive automatic calibration operators SMS traffic problems. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Να και οι αλλαγές με Google Translate Το 5 ειδικά το περίμενα. Εύκολο κλείδωμα οθόνης.. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Το 5 ειδικά το περίμενα. Εύκολο κλείδωμα οθόνης.. Αν καταλαβα καλα το 5 ειναι αυτο που υπαρχει στη FTE9K rom. Παιδια ειδα οτι στο αδελφακι -huawei 3x- υπαρχει επισημα επιλογη για εναλλαγη του 3g σε οποια απο τις δυο sim θελουν, σε εμας υπαρχει αυτη η επιλογη ? Η μπαταρια με την τελευταια rom πως τα παει ? Ποτε περιπου θα εχουμε την επισημη Ελληνικη rom ? To πηρα για εναν φιλο μου που δεν ξερει καθολου αγγλικα και του το αφησα μαμισιο, ουτε root ουτε recovery για να παιρνει ευκολα τα update χωρις να ασχολουμε εγω ;) Συγνωμη για της ερωτησης αλλα ειμαι με τη samsung rom :O Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδια ειδα οτι στο αδελφακι -huawei 3x- υπαρχει επισημα επιλογη για εναλλαγη του 3g σε οποια απο τις δυο sim θελουν, σε εμας υπαρχει αυτη η επιλογη ? Η μπαταρια με την τελευταια rom πως τα παει ? Ποτε περιπου θα εχουμε την επισημη Ελληνικη rom ? Δεν υπάρχει ακόμη Η μπαταρία είναι εξαιρετική Περι "ελληνικής" rom: αγνωστο (επίσημα), οτι και να πούμε, ψέμα θα είναι Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δεν υπάρχει ακόμη Η μπαταρία είναι εξαιρετική Περι "ελληνικής" rom: αγνωστο (επίσημα), οτι και να πούμε, ψέμα θα είναι Πάντως αν μιλάμε για ελληνική ρομ, η Β609 είναι σταθερότατη, και συστήνεται ανεπιφύλακτα για καθημερινή χρήση. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Στην επίσημη beta ελληνική /multi Lang rom Υπάρχει ακόμα το θέμα με το +30? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Δεν υπάρχει ακόμη Η μπαταρία είναι εξαιρετική Περι "ελληνικής" rom: αγνωστο (επίσημα), οτι και να πούμε, ψέμα θα είναι Ευχαριστω για την απαντηση Αντωνη ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Βγηκε update v2.0 για τη [h30-u10] Emui v2.0 ASAP v1.2.1 by flufy_tendo [lite][multilang] , οσοι ενδιαφερονται ας διαβασουν τα σχολια στο needrom και στο επισημο τοπικ. Το επισημο τοπικ για αυτη τη rom ειναι εδω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Βγηκε update v2.0 για τη [h30-u10] Emui v2.0 ASAP v1.2.1 by flufy_tendo [lite][multilang] , οσοι ενδιαφερονται ας διαβασουν τα σχολια στο needrom και στο επισημο τοπικ. Το επισημο τοπικ για αυτη τη rom ειναι εδω Ειναι η πρώτη φορά (σε smartphone) που δεν με τρώει ο κwlος να δοκιμάσω άλλη ρομ (πλην της εργοστασιακής)...! Πιστεύω οτι είναι πλήρης (η ρομ) σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, δε κολλάει ποτέ (σημαντικό) και εμένα προσωπικά, το μόνο που μου λείπει είναι η δυνατότητα εναλλαγής 3G μεταξύ των καρτών sim... (αντε, ίσως και κανα δυο ευκολίες που έβρισκα στην miui του Jiayu G4) To κερασάκι στην τούρτα δε, πιστεύω οτι θα είναι η Kitkat 4.4 (την οποία εγώ - ρεαλιστικά - αναμένω να είναι διαθέσιμη σε καμια 40αρια μέρες), η οποία (ελπίζω/φαντάζομαι) οτι θα δώσει μια μικρή ώθηση στις επιδόσεις του 3C (6582) ένεκα του σχεδιασμού της... Σήμερα που μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δώσω το 3C και να πάρω οτιδήποτε άλλο στα ίδια χρήματα (+-140 ευρώ), ειλικρινά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, για το οποίο να είμαι τόσο σίγουρος οτι θα λειτουργήσει έτσι απροβλημάτιστα (σταθερά εννοώ - WiFi, GPS, Camera) όπως το 3C! πχ το Coolpad F1, εμένα (προσωπικά) δεν με έχει πείσει οτι είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο (και ας είναι 8πύρηνο, με καλύτερες επιδόσεις) αφού πχ η κάμερα του έχει ακόμη θέματα, την εταιρία (coolpad) δεν την βλέπω τόσο δραστήρια (όσο την Huawei) ενώ ας πούμε για το GPS δεν είδα κάποιον εδώ να κάνει εκτενή δοκιμή και να καταθέτει οτι δουλεύει απροβλημάτιστα.- Edited May 31, 2014 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ειναι η πρώτη φορά (σε smartphone) που δεν με τρώει ο κwlος να δοκιμάσω άλλη ρομ (πλην της εργοστασιακής)...! Πιστεύω οτι είναι πλήρης (η ρομ) σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, δε κολλάει ποτέ (σημαντικό) και εμένα προσωπικά, το μόνο που μου λείπει είναι η δυνατότητα εναλλαγής 3G μεταξύ των καρτών sim... (αντε, ίσως και κανα δυο ευκολίες που έβρισκα στην miui του Jiayu G4) Σήμερα που μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δώσω το 3C και να πάρω οτιδήποτε άλλο στα ίδια χρήματα (+-140 ευρώ), ειλικρινά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, για το οποίο να είμαι τόσο σίγουρος οτι θα λειτουργήσει έτσι απροβλημάτιστα (σταθερά εννοώ - WiFi, GPS, Camera) όπως το 3C! πχ το Coolpad F1, εμένα (προσωπικά) δεν με έχει πείσει οτι είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο (και ας είναι 8πύρηνο, με καλύτερες επιδόσεις) αφού πχ η κάμερα του έχει ακόμη θέματα, την εταιρία (coolpad) δεν την βλέπω τόσο δραστήρια (όσο την Huawei) ενώ ας πούμε για το GPS δεν είδα κάποιον εδώ να κάνει εκτενή δοκιμή και να καταθέτει οτι δουλεύει απροβλημάτιστα.- +1000 Αντωνη σε ολο το ποστ σου ! Ο μοναδικος λογος που ειμαι με τη samsung rom και ισως να βαλω τη rom που ποσταρα στο προηγουμενο ποστ ειναι οτι δεν μπορω (απο δικο μου λαθος στη διαδικασια) να βαλω xposed + gravitybox στη μαμισια rom. Το coolpad f1 το καλοβλεπω και εγω αλλα η καμερα ειναι πισωγυρισμα. Ειμαι σε αναμονη για το Thl 5000, αν δουλευουν σωστα WiFi - gps - Camera - δυνατο φλας καμερας - xposed + gravitybox θα παω εκει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ειναι η πρώτη φορά (σε smartphone) που δεν με τρώει ο κwlος να δοκιμάσω άλλη ρομ (πλην της εργοστασιακής)...! Πιστεύω οτι είναι πλήρης (η ρομ) σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, δε κολλάει ποτέ (σημαντικό) και εμένα προσωπικά, το μόνο που μου λείπει είναι η δυνατότητα εναλλαγής 3G μεταξύ των καρτών sim... (αντε, ίσως και κανα δυο ευκολίες που έβρισκα στην miui του Jiayu G4) To κερασάκι στην τούρτα δε, πιστεύω οτι θα είναι η Kitkat 4.4 (την οποία εγώ - ρεαλιστικά - αναμένω να είναι διαθέσιμη σε καμια 40αρια μέρες), η οποία (ελπίζω/φαντάζομαι) οτι θα δώσει μια μικρή ώθηση στις επιδόσεις του 3C (6582) ένεκα του σχεδιασμού της... Σήμερα που μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δώσω το 3C και να πάρω οτιδήποτε άλλο στα ίδια χρήματα (+-140 ευρώ), ειλικρινά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, για το οποίο να είμαι τόσο σίγουρος οτι θα λειτουργήσει έτσι απροβλημάτιστα (σταθερά εννοώ - WiFi, GPS, Camera) όπως το 3C! πχ το Coolpad F1, εμένα (προσωπικά) δεν με έχει πείσει οτι είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο (και ας είναι 8πύρηνο, με καλύτερες επιδόσεις) αφού πχ η κάμερα του έχει ακόμη θέματα, την εταιρία (coolpad) δεν την βλέπω τόσο δραστήρια (όσο την Huawei) ενώ ας πούμε για το GPS δεν είδα κάποιον εδώ να κάνει εκτενή δοκιμή και να καταθέτει οτι δουλεύει απροβλημάτιστα.- Φαίνεται το 3C είναι ο champion της γενιάς/κατηγορίας του. Θα πάρω 3 για εμένα, οικογένεια, φίλο. Φαίνεται να είναι η λύση που θα μου προκαλέσει λιγότερους μπελάδες σε support και προβλήματα. A ZTE V975 Geek owner... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) B610 (developers, 660Mb), for H30-U10 Σε λίγες ώρες θα είναι διαθέσιμη και μέσω του Online (για όσους φορούν Β60χ) update: (μετά την αναβάθμιση σε Β610) Συνδέοντας το κινητό στο PC (HiSuite) βρίσκει και (νέα?) αναβάθμιση Β611 (18Mb), την οποία έκανα, κάτι πέρασε, αλλα στο version nr εξακολουθεί να το βλέπει ως Β610... Γρήγορες παρατηρήσεις επί της αναβάθμισης: Ελληνικά, εξακολουθούν να υπάρχουν (δεν μπορώ να σχολιάσω την ποιότητα της μετάφρασης, δεν το έψαξα) Τα εικονίδια συντομεύσεων στην "κουρτίνα" μπορούν πλεόν να ρυθμιστούν ως προς την θέση τους Πατώντας σε κενό χώρο στην αρχική οθόνη, μπορούμε πλεον να επιλέξουμε εφε αλλαγής οθόνης (transition), να προσθέσουμε widgets κατευθείαν και υπάρχει και ένα εικονίδιο με "λουκέτο" για γρήγορο κλείδωμα της οθόνης. Η διαχείριση μνήμης μου φαίνεται καλύτερη, βλέπω 1340mb free μετά την εκκίνηση! Στο ημερολόγιο, ανοίγοντας, με ρώτησε αν θέλω να συγχρονίσω special events και μετά μου εμφανίζει όλους τους αγώνες του επερχόμενου Mundial!!! Επίσης, 16 ώρες μετά, νομίζω οτι βλέπω και μια μικρή βελτίωση στην διαχείριση ενέργειας (με ανοικτες εφαρμογές - επαιζε παιχνιδια η κόρη μου...) Change log [The recommendation] New Smart Answers, intelligent matching user input to answer questions Add a key lock screen shortcut icon, you can click on the icon from the desktop lock screen New display and update the World Cup matches in the schedule Optimized to increase the pull-down switch column default number of rows to display the shortcut switch Settings can not be repaired after receiving automatic calibration operator SMS traffic problems [system] Optimized to increase the pull-down switch column default number of rows to display the shortcut switch Optimize system string, better support for multiple languages [Calendar] New display and update the World Cup matches in the schedule [Desktop] Add a key lock screen shortcut icon, you can click on the icon from the desktop lock screen Repair online download journey theme icon appears two problems [Phone service] New Smart Answers, intelligent matching user input to answer questions To add a phone to check and repair, testing mobile hardware capabilities and provide a repair function Added to locate and query Huawei sales outlets and providing route information [Phone] butler New application permissions cloud control, cloud-sync Settings can not be repaired after receiving automatic calibration operator SMS traffic problems Repair view traffic ranking, beating conference system application issues under [Voice assistant] Optimized dual card phone card 1 card 2 speech recognition rate Ειμαι σε αναμονη για το Thl 5000, αν δουλευουν σωστα WiFi - gps - Camera - δυνατο φλας καμερας - xposed + gravitybox θα παω εκει. Να σου πω την αμαρτία μου Θανάση, τα επώνυμα κινητά, δικαιώνονται... εξάλλου, ποιος μου λεει εμένα οτι η μπαταρία που προτείνει η THL, είναι τόσο φοβερή, που (σε αντίστοιχες διαστάσεις με ότι κυκλοφορεί μεχρι τώρα) μπορεί και δίνει σχεδόν διπλάσια mAh...!!! Θα περιμένω λιγους μήνες να βεβαιωθώ οτι πράγματι αυτες οι νεες "χωρητικότητες" (4400 και 5000) είναι ρεαλιστικές και απροβλημάτιστες Μου κάνει εντύπωση οτι, τόσο νεα τεχνολογία και παρουσιάζεται από την THL!!! - θα το περίμενα ας πούμε από την Panasonic ή κάποια θυγατρική της, αλλα από την THL ρε φίλε? Edited June 2, 2014 by asot updates Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ειναι η πρώτη φορά (σε smartphone) που δεν με τρώει ο κwlος να δοκιμάσω άλλη ρομ (πλην της εργοστασιακής)...! Πιστεύω οτι είναι πλήρης (η ρομ) σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, δε κολλάει ποτέ (σημαντικό) και εμένα προσωπικά, το μόνο που μου λείπει είναι η δυνατότητα εναλλαγής 3G μεταξύ των καρτών sim... (αντε, ίσως και κανα δυο ευκολίες που έβρισκα στην miui του Jiayu G4) To κερασάκι στην τούρτα δε, πιστεύω οτι θα είναι η Kitkat 4.4 (την οποία εγώ - ρεαλιστικά - αναμένω να είναι διαθέσιμη σε καμια 40αρια μέρες), η οποία (ελπίζω/φαντάζομαι) οτι θα δώσει μια μικρή ώθηση στις επιδόσεις του 3C (6582) ένεκα του σχεδιασμού της... Σήμερα που μου παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δώσω το 3C και να πάρω οτιδήποτε άλλο στα ίδια χρήματα (+-140 ευρώ), ειλικρινά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, για το οποίο να είμαι τόσο σίγουρος οτι θα λειτουργήσει έτσι απροβλημάτιστα (σταθερά εννοώ - WiFi, GPS, Camera) όπως το 3C! πχ το Coolpad F1, εμένα (προσωπικά) δεν με έχει πείσει οτι είναι συνολικά καλύτερο τηλέφωνο (και ας είναι 8πύρηνο, με καλύτερες επιδόσεις) αφού πχ η κάμερα του έχει ακόμη θέματα, την εταιρία (coolpad) δεν την βλέπω τόσο δραστήρια (όσο την Huawei) ενώ ας πούμε για το GPS δεν είδα κάποιον εδώ να κάνει εκτενή δοκιμή και να καταθέτει οτι δουλεύει απροβλημάτιστα.- Συμφωνώ απόλυτα. Εγώ σαν εραστής της Miui, έλεγα ότι μόλις το πάρω στα χέρια μου θα την περάσω κατευθείαν. Τώρα μετά από ένα μήνα περίπου χρήσης έχω φάει κόλλημα με την Emui, και το πόσο άψογα λειτουργεί στο κινητό μας, που δε με συγκινεί πλέον (τουλάχιστον όσο πριν :p) η miui, και δε σκέφτομαι να την αλλάξω. Σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και η μεγάλη υποστήριξη της Huawei, με τις συχνές και ουσιαστικές αναβαθμίσεις. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Μου ήρθε το B610 ΟΤΑ, ήταν και η πρώτη φορά που έγινε το update OTA και όχι local, τις προηγούμενες φορές αποτύγχανε. Όσοι έχετε B609 ένα screenshot την notification bar όταν την έχετε κατεβάσει κάτω. Ευχαριστώ. Edited June 1, 2014 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts