Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά αντιμετόπησε κανεις καπιο πρόβλημα με την συσκευή? ουτε 1 εβδομαδα δεν εχω κλεισει που το εχω παρει ,οταν φορτήζει κλειστό αλλου είναι η μπάρα και αλλού η μπαταρια και επισης αυτα που δείχνει και το παρακάτο βίντεο..

υπάρχει καμια λυση???

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά αντιμετόπησε κανεις καπιο πρόβλημα με την συσκευή? ουτε 1 εβδομαδα δεν εχω κλεισει που το εχω παρει ,οταν φορτήζει κλειστό αλλου είναι η μπάρα και αλλού η μπαταρια και επισης αυτα που δείχνει και το παρακάτο βίντεο..

υπάρχει καμια λυση???

Αν έχεις τη multi rom υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πάντως οι multi Lang roms δεν έχουν κάτσει καλά στο κινητό αυτό.στο ζοπο 980 ήταν πιο μαμά android γι'αυτό ίσως δεν είχε τόσα προβλήματα.

Ευτυχώς θα βγάλει η Huawei επίσημη multi που πιστεύω θα είναι τέλεια!

Αυτο το dts effect είναι και για τον ήχο των κλήσεων πως μας ακούνε και πως ακούμε τον συνομιλητή μας η μόνο για τον ήχο από το ηχείο;

Edited by fuorigioco1981

Από όσα ξέρω όχι...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Εχει ενα διακοπτη στο μενου που το ονομαζει DTS EFFECT βρηκε κανεις τι κανει??

Σημαίνει ότι υποστηρίζει πηγές με DTS σύστημα ήχου. Όταν δηλαδή αναπαράγεται τέτοια πηγή (βίντεο, ήχος) στη συσκευή μας, μπορούμε να ακούσουμε DTS ήχο (προσομοίωση). Δεν έχει σχέση φυσικά με τον ήχο κλήσης, αφού ο ήχος DTS παράγεται με ειδικά συστήματα και δε θα μπορούσε η ομιλία κάποιου να μετατρέπεται άμεσα σε και να φτάνει στα αυτιά μας ως DTS. Και θα ήταν και ανώφελο φυσικά.

Edited by Gio350D
www.olafree.net

Με τις εισερχομενες έβγαλε κανεις άκρη? στην cosmote δεν μπαίνει το +30 όταν σε καλούν και αν έχεις αποθηκευμένους τους αριθμούς με +30 τότε βλέπεις απλά αριθμό...

Υπάρχει τρόπος και στις εισερχόμενες να λειτουργει καποιος άλλος dialer εκτός από τον στόκ?

Με τις εισερχομενες έβγαλε κανεις άκρη? στην cosmote δεν μπαίνει το +30 όταν σε καλούν και αν έχεις αποθηκευμένους τους αριθμούς με +30 τότε βλέπεις απλά αριθμό...

Υπάρχει τρόπος και στις εισερχόμενες να λειτουργει καποιος άλλος dialer εκτός από τον στόκ?

Χρησιμοποιώ ex dialer εδώ και ένα χρόνο όλα κομπλέ./

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Χρησιμοποιώ ex dialer εδώ και ένα χρόνο όλα κομπλέ./

Και dialer one και ο dialapp kitkat και ο ροκετ αναγνωρίζουν τους αριθμους.. στις εισερχόμενες ομως με την στοκ εφαρμογη τα εμφανιζει και όχι με άλλο dialer... μπορεις να κανεις προεπιλεγμενη κάποια άλλη εκτός από την στοκ για τις εισερχόμενες? ..

Εμένα λειτουργεί κανονικά και σε εισερχόμενες και το αντίθετο

Μόλις περασα τον exdialer , οταν κανω κλήση στο κινητό μου , η οθονη που απαντάω είναι ίδια και οπως ήταν πριν βάλω τον dialer, για να τον κάνεις default υπαρχει τροπος?

Εχω μια wind στο κινητο και μια cosmote , όλοι οι αριθμοί έχουν το +30 μπροστά , όταν με παίρνουν στη wind όλα καλά , όταν με παίρνουν στην cosmote όμως το βγάζει χωρίς +30....

Εχω την Β137

Μόλις περασα τον exdialer , οταν κανω κλήση στο κινητό μου , η οθονη που απαντάω είναι ίδια και οπως ήταν πριν βάλω τον dialer, για να τον κάνεις default υπαρχει τροπος?

Εχω μια wind στο κινητο και μια cosmote , όλοι οι αριθμοί έχουν το +30 μπροστά , όταν με παίρνουν στη wind όλα καλά , όταν με παίρνουν στην cosmote όμως το βγάζει χωρίς +30....

Εχω την Β137

ελπιζω να διορθωθει με την επισημη multi αλλιως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου αυτου...

Είχα ρωτήσει ξανά αλλά ήθελα να ρωτήσω πάλι, υπάρχει περίπτωση να μεταφέρω εφαρμογές χωρίς ροοτ και επίσης πηγαίνοντας στην 609 ενώ έχω τις επαφές από το Gmail όταν πάω να αποθηκεύσω καινούργια επαφή μου δίνει μόνο επιλογή για αποθήκευση στο τηλέφωνο, Sim και ένα άλλο mail όχι το Gmail που είναι το βασικό και στις ρυθμίσεις πάλι δεν μου το έχει . το να κάνω?

ελπιζω να διορθωθει με την επισημη multi αλλιως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου αυτου...

Αρα λύση δεν υπάρχει ακόμα?

Αρα λύση δεν υπάρχει ακόμα?
εγω εχω βοντα και dialer one. κατεβασα την εφαρμογη number fixer και με μια κινηση εβαλα σε ολες τις επαφες το +30 μπροστα οποτε επειδη η βοντα το βαζει δεν εχω θεμα στις εισερχομενες.οταν θελω να παρω μια επαφη γραφω τα πρωτα γραμματα και μολις την εμφανισει την παταω και την καλω.

εσυ που στην κοσμοτε ΔΕΝ βαζει το +30 κατεβασε την εφαρμογη και ΒΓΑΛΕ το 30 !και θα εισαι οκ!

Εμένα λειτουργεί κανονικά και σε εισερχόμενες και το αντίθετο

και το δικο μου

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

το προβλημα ειναι οτι εχω wind που βαζει +30 και cosmote που δεν βαζει +30.... Αυτό πως το λύνεις?

Αμάν τώρα αυτό όντως δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι!

Ορίστε τι μου βγάζει όταν κάνω νέα επαφή! Γιατί δεν μου δίνει την επιλογή Gmail? [ATTACH]45586[/ATTACH][ATTACH]45587[/ATTACH]

Δείξε μας την καρτέλα των λογαριασμών από τις ρυθμίσεις του κινητού

Ορίστε τι μου βγάζει όταν κάνω νέα επαφή! Γιατί δεν μου δίνει την επιλογή Gmail? [ATTACH]45586[/ATTACH][ATTACH]45587[/ATTACH]

Κάνε και μια επανεκκίνηση...