Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο κανω αλλα ή δεν θα μου αλλαζει το βασικο wallpaper και οχι της lockscreen ,ειτε δεν το αλλαζει καθολου!υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο επειδη βαζω φωτο απο την καρτα μνημης?

Έχει δύο επιλογές Lock screen και home screen, οπότε γιατί να τα μπερδεύει?..

Και γω από την sd βάζω και την εμφανίζει κανονικά.

www.olafree.net

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει δύο επιλογές Lock screen και home screen, οπότε γιατί να τα μπερδεύει?..

Και γω από την sd βάζω και την εμφανίζει κανονικά.

δεν ξερω,παταω αλλαγη lockscreen και αυτο αλλαζει την homescreen,δοκιμασα και το αναποδω αλλα δεν επιασε!anyway θα το παλεψω λιγο ακομα!αλλιως ποιον αλλο launcher προτείνεται?

Τα τυχερα των γυναικών !!! (αστειευομαι .......)

Α για αυτό αυτή η εξυπηρέτηση.....εγώ θα κερνουσα και ποτό με αυτά τα χρήματα :-)

Αστειεύομαι.....καλορίζικο και να το χαρείς!

Ευτυχώς οι γυναίκες του forum φαίνεται να σηκώνουν από αστεία!

Για την τιμή τώρα τι να πω!

Αν σκεφτούμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα υπόσχεται service ή αντικατάσταση σε 1 έως 15 ημέρες και από την άλλη το πόσα θα στοίχιζε κάποιο ανάλογο τηλέφωνο επίσημης αντιπροσωπίας (που ίσως εν τέλει να μην είχε και ανάλογο service!), τότε τα 210 ίσως δεν είναι και πολλά!

Εγώ πάντως αν το πάρω εν τέλει, θα το πάρω από κίνα (με όλα τα ρίσκα που παίρνουμε όσοι παραγγέλνουμε έτσι), γιατί απλά δεν δίνω (πια εγώ) 210 για κινητό!

... ποιον αλλο launcher προτείνεται?

Apex, Nova, Solo.

Ο τελευταίος έχει unread counter με free version (αντίθετα με τους άλλους που θέλουν την pro), αλλά δεν έχει ελληνικά.

Edited by Baniko

η ζωη μας ειναι μες το αγχος ,αν νευριαζω και τα παιρνω σε ενα φορουμ αποψεων τοτε θα αρχισω τα ληγμενα!:p

οσο για την τιμη γνωριζω πως ειναι παραπανω απ'το να τ'αγορασω απευθειας,αλλα οπως ειπα το ηθελα αμεσως!ειμαι ανυπομονη αρκετα!παντως σαν εξυπηρετηση το παιδι απο το μαγαζι απλα αψογος τρεις το μεσημερι ηρθε να μου δειξει τα κινητα,τεσσερις πηγε μεχρι να αποφασίσω:O !παντως και το thl t11 πολυ ωραιο και ομορφη οθονη,αλλα πηγα στο honor λογο εμφανισης και δεν το εχω μετανιώσει καθολου!!

launcher ομως δεν μου λετε:mad:

η ζωη μας ειναι μες το αγχος ,αν νευριαζω και τα παιρνω σε ενα φορουμ αποψεων τοτε θα αρχισω τα ληγμενα!:p

οσο για την τιμη γνωριζω πως ειναι παραπανω απ'το να τ'αγορασω απευθειας,αλλα οπως ειπα το ηθελα αμεσως!ειμαι ανυπομονη αρκετα!παντως σαν εξυπηρετηση το παιδι απο το μαγαζι απλα αψογος τρεις το μεσημερι ηρθε να μου δειξει τα κινητα,τεσσερις πηγε μεχρι να αποφασίσω:O !παντως και το thl t11 πολυ ωραιο και ομορφη οθονη,αλλα πηγα στο honor λογο εμφανισης και δεν το εχω μετανιώσει καθολου!!

launcher ομως δεν μου λετε:mad:

Nova και τα μυαλά στα κάγκελα

... !παντως και το thl t11 πολυ ωραιο και ομορφη οθονη,αλλα πηγα στο honor λογο εμφανισης και δεν το εχω μετανιώσει καθολου!!...

Σαν αίσθηση - ποιότητα, πως σου φάνηκε το THL; σε σύγκριση με το Honor.

...launcher ομως δεν μου λετε:mad:

δες το προηγούμενο post μου, έχω κάνει edit πιο πριν.

Περισσοτερα δωρεαν θεματα ποιος εχει?

Apex και Nova και κάποια κοινά, αλλά και ο solo δεν πάει πίσω. Σου προτείνω να τους δοκιμάσεις και να διαλέξεις.

Περισσοτερα δωρεαν θεματα ποιος εχει?

go launcher αλλα κατα τα αλλα τραγικα γεματος με bloatware διαφημισεις,παραπομπες σε δικα του αλλα προιοντα κλπ...

Σαν ποιοτητα Μου φανηκε ποιο στιβαρο το τ11 ,πανεμορφη οθονη,φαντασου και αυτος το t11 χρησιμοποιουσε αλλα δεν ξερω κατι με τραβηξε στο huawei και δεν το μετανιωνω στιγμη!

Τωρα οσο για launcher Nova η apex!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατεβαζω nova και αφηνω το κινητο να ξεκουραστει γιατι και εγω δεν την παλευω αλλο!καλη σας νυχτα και ευχαριστω

Στο Experts mobile αναφέρουν πως η κάμερα του Honor 3C έχει 8 Megapixel μέσω Interpolation κάτι που δνε διάβασα πουθενά αλλού, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Στο Experts mobile αναφέρουν πως η κάμερα του Honor 3C έχει 8 Megapixel μέσω Interpolation κάτι που δνε διάβασα πουθενά αλλού, μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

Κακό copy/paste πρέπει να είναι...

Η κάμερα είναι Sony, 8Mp, F2.0, 28mm ευρυγώνια με min focus 4cm...

http://www.to2c.com/media/catalog/product/q/q/qq_20140217191257.jpg

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Κακό copy/paste πρέπει να είναι...

Η κάμερα είναι Sony, 8Mp, F2.0, 28mm ευρυγώνια με min focus 4cm...

http://www.to2c.com/media/catalog/product/q/q/qq_20140217191257.jpg

Αυτό το ξέρω, δεν το γράφουν στα specs το δίνουν σαν απάντηση σε χρήστη που ρώτησε γιατί στην Multilang ROM η κάμερα είναι 5 Megapixel. Με ταράξανε βραδιάτικα :confused:

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπερα. Να κανω μια ερωτηση? Τι θα προτεινατε καλυτερα? Αγορα Huawei Honor 3C ή αγορα Lenovo p780? Απο ο,τι εχω δει τα specs τους ειναι πανω κατω στα ιδια. Σε cpu, αναλυση οθονης, RAM κλπ. Σαν γενικη εκτιμηση ομως?

Καλησπερα. Να κανω μια ερωτηση? Τι θα προτεινατε καλυτερα? Αγορα Huawei Honor 3C ή αγορα Lenovo p780? Απο ο,τι εχω δει τα specs τους ειναι πανω κατω στα ιδια. Σε cpu, αναλυση οθονης, RAM κλπ. Σαν γενικη εκτιμηση ομως?

εισαι σε λαθος θεμα... επρεπε να εισαι στο επιλογη συσκευης!! παρολα αυτα ειναι αναλογα τι θες... το lenovo εχει μπαταρια τερας ενω το huawei εχει pio poly ram, ειναι ελαφρυτερο αρκετα και καλυτερη μπροστινη καμερα. παρολα αυτα το lenovo εχει 4000 mah μπαταρια, ενω το huawei 2300 (επαναλαμβανω οτι εισαι σε λαθος θεμα για να μην απαντησεις εδω)

ONTOPIC: η 4.4.2 εχει ανακοινωθει επισημα οτι θα βγει? ειναι σιγουρο οτι θα βγει μεθαυριο?

Επειδή όπως έχω αναφέρει η επερχόμενη αναβάθμιση σε 4.4.2 θεωρώ ότι είναι μεγάλη, θα κάνω Hard reset αφού την περάσω. Η ερώτηση είναι η εξής χρειάζεται Hard reset και ΠΡΙΝ την περάσω; τώρα που έχω ακόμα την Βχχχ;

Επειδή όπως έχω αναφέρει η επερχόμενη αναβάθμιση σε 4.4.2 θεωρώ ότι είναι μεγάλη, θα κάνω Hard reset αφού την περάσω. Η ερώτηση είναι η εξής χρειάζεται Hard reset και ΠΡΙΝ την περάσω; τώρα που έχω ακόμα την Βχχχ;

πρεπει να κανεις hard reset ΠΡΙΝ την περασεις... αυτο γτ θα διαγραφουν ολα και θα επιστρεψεις σε stock και μετα περνας και την 4.4.2... δεν νομιζω να χρειαστει να κανεις μετα

παληκαρια μια ερωτηση ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω απο to2c(εχω παρει αλλα τρεια και δεν ειχα προβλημα)θα το παρω με το moulti-laguages να ζητησω λετε και root?ειναι σταθερη η ρομ τους ξερει κανεις?

Απαντήσεις στο ερώτημα σου έχουν δοθεί πολλάκις. Το ροοτ είναι υπόθεση ενός λεπτού. Αμα θες βάλτο άλλα μην χρεωθείς κιόλας γι'αυτό. Για την Multilang δεν έχει ακουστεί κάτι. Θα πρότεινα να πάρεις την Official unrooted να κάνεις τα updates και μετά να περάσεις root, αν κι όπως λένε η τελευταία έκδοση δεν γίνεται root. Edited by Romanos

Αξίζει νσ πάρω το honor 3x αντί του 3c; ΟΚ υποθετικά είναι καλύτερο αλλά η διαφορά τιμής αξίζει;

Είσαι σε λάθος thread

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια ερωτηση. Το κινητο εχει ΜΤΚ6582 επεξεργαστη. Εγω εχει τυχει να το δω σε αρκετες αγγελιες με ολα τα χαρ/κα (camera, αναλυση κλπ) ιδια, αλλα ελεγε ΜΤΚ6589. Τι ακριβως παιζει? Μουφα?

Κατά 99% ναι. Το κινητό κυκλοφορεί μόνο με 6582.

Ειδα στις ρυθμισεις οτι εχει ερθει ενημερωση που ειναι 86mb! Το τι κανει αγνωστο αφου ντεν ξερω κινεζικα καρντια μου!την εχει κανει κανεις;ξερετε αν χανουμε το ροοτ και τι προσφερει?