dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πω πω γρηγοραδα!!! Τώρα που το είδα το vickmall δίνει περισσότερα δώρα!και κάτι τελευταίο το vickmall το έχει 140€ ,σε ελληνικό μαγαζί το βρήκα 200€,έστω και για αυτή τη διάφορα αξίζει να το πάρω απο ελληνικό μαγαζί ή όχι!?το αναφέρω διότι πχ αν έχω θέμα αντί να το Στέλνω Κίνα θα το πηγαίνω στο μαγαζί απευθείας! Ποια η άποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Πω πω γρηγοραδα!!! Τώρα που το είδα το vickmall δίνει περισσότερα δώρα!και κάτι τελευταίο το vickmall το έχει 140€ ,σε ελληνικό μαγαζί το βρήκα 200€,έστω και για αυτή τη διάφορα αξίζει να το πάρω απο ελληνικό μαγαζί ή όχι!?το αναφέρω διότι πχ αν έχω θέμα αντί να το Στέλνω Κίνα θα το πηγαίνω στο μαγαζί απευθείας! Ποια η άποψη σας? δεν θα εδινα 60ε παρα πανω,απο το vickmal το πηρα κι εγω,να ξερεις οτι η μουλτιλανγκ ρομ του κανει την καμερα απο 8 σε 5 μεγκαπιξελ.φυσικα ειναι αριστο,wifi και gps οπως σε κανενα αλλο κινεζικο που ειχα μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 ...σε ελληνικό μαγαζί το βρήκα 200€,έστω και για αυτή τη διάφορα αξίζει να το πάρω απο ελληνικό μαγαζί ή όχι!?το αναφέρω διότι πχ αν έχω θέμα αντί να το Στέλνω Κίνα θα το πηγαίνω στο μαγαζί απευθείας! Ποια η άποψη σας? Εσύ επιλέγεις: 60 ευρώ, εναντι της ελληνικής εγγύησης... (αλήθεια, θα στο φτιάξουνε αλλάξουνε, συντομότερα από τους Κινέζους?) Ποιο είναι αυτό το Ελληνικό μαγαζί αλήθεια? στο skroutz, δεν υπάρχει κάτι... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το experts mobiles και είναι κ στην περιοχή μου ( περιστέρι )! Γιαυτό ρωταω αν αξίζει να το πάρω απέξω! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κανει ποτε αγορά κινητού απέξω! Μονο θήκες γιαυτό με βλέπετε δυσταχτικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το experts mobiles και είναι κ στην περιοχή μου ( περιστέρι )! Το είχα δει, αλλα λέει 215ε και είναι εξαντλημένο... Για όλα (αγορά κινητού απ' "έξω"), υπάρχει μια αρχή... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 δεν θα εδινα 60ε παρα πανω,απο το vickmal το πηρα κι εγω,να ξερεις οτι η μουλτιλανγκ ρομ του κανει την καμερα απο 8 σε 5 μεγκαπιξελ.φυσικα ειναι αριστο,wifi και gps οπως σε κανενα αλλο κινεζικο που ειχα μεχρι τωρα Multilanguage δεν νομίζω να βάλω αφού τα αγγλικά μου είναι μια χαρά και επειδή με ενδιαφέρει η κάμερα αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το experts mobiles και είναι κ στην περιοχή μου ( περιστέρι )! Γιαυτό ρωταω αν αξίζει να το πάρω απέξω! Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κανει ποτε αγορά κινητού απέξω! Μονο θήκες γιαυτό με βλέπετε δυσταχτικη! και τα 2 καταστηματα to2c και vickmall ειναι καλα,κανουν πατατες που και που,αν επιλεξεις να ερθει με συστημενο δεμα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.singpost συνηθως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το είχα δει, αλλα λέει 215ε και είναι εξαντλημένο... Για όλα (αγορά κινητού απ' "έξω"), υπάρχει μια αρχή... Εστω μπορεί να το παραγγείλει κ να το φέρει!το θέμα είναι απο Ελλάδα ή Κίνα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά?.. όσοι κάναμε update την 137, εγκλωβιστήκαμε??..ούτε Root, ούτε υποβάθμιση.. Μπράβο στη Huawei!!:mad: Γνωρίζει κανείς κάτι? Μαλλον θα πρεπει να φλασαρεις με το flashtool την αρχικη rom και μετα να κανεις update οποια εκδοση θελεις. Δεν εχω δοκιμασει απο την 137 στην αρχικη rom. καλησπερα παιδια θελω να αγοραω το honor 3c.θελω παρακαλω να ρωτησω εαν παιρνει otg?εαν ειστε ευχαριστημενοι με την αποδοση του η εχει καποιο σοβαρο προβλημα?επισης θελω να το ζητησω με την Multi - languages +Google Play (Notice : after install this ROM,the Camera will be 5.0MP,not 8.0MP)απο το to2c καλα θα κανω?και κατι ακομα βλεπω και xiaomi red rice αντι γι' αυτου τι γνωμη εχετε?παρακαλω περιμενω απαντηση! Δες εδω http://lmgtfy.com/?q=huawei+3c+otg Καρτα micro sd μπορεις να βαλεις 64αρα ;) Προσωπικα δεν θα επερνα τη Multi - languages Πω πω γρηγοραδα!!! Τώρα που το είδα το vickmall δίνει περισσότερα δώρα!και κάτι τελευταίο το vickmall το έχει 140€ ,σε ελληνικό μαγαζί το βρήκα 200€,έστω και για αυτή τη διάφορα αξίζει να το πάρω απο ελληνικό μαγαζί ή όχι!?το αναφέρω διότι πχ αν έχω θέμα αντί να το Στέλνω Κίνα θα το πηγαίνω στο μαγαζί απευθείας! Ποια η άποψη σας? Το παραγγειλα τωρα για εναν φιλο μου απο το vickmall, πηρε την <φθηνη> εκδοση http://www.vickmall.com/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-2gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ogs-screen-3g-wcdma-white.html γιατι δεν χρειαζετε τα εξτρα δωρακια. Βαλε στο κουπονι τη λεξη MYPHONE , σε εμενα εδωσε εκπτωση -$1.86 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Multilanguage δεν νομίζω να βάλω αφού τα αγγλικά μου είναι μια χαρά και επειδή με ενδιαφέρει η κάμερα αρκετά θα πρεπει να περασεις google play και διαφορα αλλα μετα,δεν ξερω απο αυτα,κι εγω δεν εχω προβλημα με τ αγγλικα,με τις αναβαθμισεις και τα λοιπα εχω διοτι τελειως ασχετος με αυτα.και δεν βλεπω να μαθαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το root ειναι θέμα ημερών (to vroot, δεν λειτουργεί?). Η υποβάθμιση ειναι άλλο θέμα. Πάντως, κάποιος που έχει την ανάγκη να έχει "ρουταρισμένη" συσκευή, δεν πάει τρέχοντας να κάνει αναβάθμιση, χωρίς να επαληθεύσει αυτό που τον ενδιαφέρει... Και αυτή με το παράθυρο θα δουλέψει, εφόσον είναι σωστό "σημειο" το ΚΑΤΩ παράθυρο, ωστε να μπορείς να απαντήσεις ή απορρίψεις μια κλήση! Μάλιστα κύριε asot.. Στο μέλλον θα ειμαι πιο προσεκτικός.. Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μάλιστα κύριε asot.. Στο μέλλον θα ειμαι πιο προσεκτικός.. Παρακαλώ παιδί μου Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μάλιστα κύριε asot.. Στο μέλλον θα ειμαι πιο προσεκτικός.. Πάντως αμα δεν κανω λάθος, στα πιο πολλά update σε όλα τα κινητά κλείνουν οι τρυπες που χρησιμοποιουν τα διάφορα μεσα για να γίνει το root και ύστερα απαιτείται κάποιος καιρός ώστε να βρεθεί νεο root. Οπότε σε αυτό που λέει ο asot συμφωνώ οπως και στα υπόλοιπα που λέει για λίγο search καο διάβασμα κτλ. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εχει καποιος cwm recovery ? λογικα θα γινεται με το framaroot.zip v1.93 & v1.94. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παντως ευχαριστω για τις απαντησεις που γενικα δοθηκαν για αυτα που ρωτησα.επισης δεν ηθελα ουτε εγω με την απαντηση μου να προκαλεσω ταραχη στο site με συνχωρητε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 παντως ευχαριστω για τις απαντησεις που γενικα δοθηκαν για αυτα που ρωτησα.επισης δεν ηθελα ουτε εγω με την απαντηση μου να προκαλεσω ταραχη στο site με συνχωρητε! Καμια ταραχή δεν δημιουργειται από ερωτήσεις - μονο απ' το ύφος του γραπτού λόγου... Να συμπληρώσω λοιπόν (για να τεκμηριώσω την πρόταση περαιτέρω/παραπάνω ανάγνωσης που σου έκανα) οτι ειδικά για το OTG, η μονολεκτική απάντηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ, καθόσον υποψιαζόμαστε (και η HuaweI υποστηρίζει σε απάντηση προς συμφορουμίτη) οτι το OTG ειναι ενσωματωμένο και απλά δεν λειτουργεί σωστά λόγω έλλειψης κάποιων drivers, κάτι δλδ που μπορεί να λυθεί στο κοντινό μέλλον... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 οκ το πιασα!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) καλησπερα,πανευτυχης κατοχος του κινητου και εγω απο σημερα!!τα σπαει το κινητο και δεν το λεω ευκολα! λοιπον το κινητο το αγορασα απο το ελληνικο καταστημα mobiles expert!αρχικα να πω, πως δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα και αυτο φαινεται απο τα ποστ μου, αλλα το καλο πρεπει να λεγεται!!!να αρχισω απο το γεγονος οτι ηθελα κινητο αμεσα,μεχρι αυριο γιατι ειχα μεινει με ενα doop αφου πουλησα το iphone και λογο οικονομικων απευθύνθηκα στη "κινεζικη" αγορα!μετα απο πολλα review κατεληξα σε αυτο και το thl t11!πηρα τηλεφωνο το πρωι και ρωτησα και μου ειπαν οτι περιμεναν ενα huawei σημερα!με καλεσαν και μου ειπαν οτι ηρθε αλλα και παλι ειχα ενδοιασμους ,να μην σας τα πολυλογώ ο ανθρωπος ( Κος Θανασης ), προσφερθηκε ηρθε απο το σπιτι μου (μενω σχετικα κοντα,περιστερι) μου εφερε και τα δυο,ηταν μια ωρα εδω μεχρι να αποφασισω!τελικα οταν κατεληξα στο 3C ,το πηρε για να μου περασει καποια προγραμματα που ζητησα καθως ψιλοασχετη απο android, και μου το εφερε με το κουτι ,αποδειξη, screen protector και θηκη!τετοια αντιμετωπιση ουτε συγγενης! αυτα απο εμενα και κανω τοσο μεγαλο ποστ για να μην λεμε μονο τα αρνητικα αλλα και τα θετικα απο ελληνικα μαγαζια!ξερω οτι το πληρωσα πανω απο την τιμη που εχει στα κινεζικα site, αλλα μονο η εξυπηρετηση,η αμμεσοτητα και η ευγενεια ηταν αρκετα! Τελος το κινητο απλαααα τελειοοοοοο!!!!!!!:D και υποθετω οτι χρειαστω να ειστε προθυμοι και υπομονετικοι μαζι μου! εχετε να μου προτεινετε καμια must have εφαρμογη? Edited May 12, 2014 by dreamangel ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 καλησπερα,πανευτυχης κατοχος του κινητου και εγω απο σημερα!!τα σπαει το κινητο και δεν το λεω ευκολα! λοιπον το κινητο το αγορασα απο το ελληνικο καταστημα mobiles expert!αρχικα να πω, πως δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα και αυτο φαινεται απο τα ποστ μου, αλλα το καλο πρεπει να λεγεται!!!να αρχισω απο το γεγονος οτι ηθελα κινητο αμεσα,μεχρι αυριο γιατι ειχα μεινει με ενα doop αφου πουλησα το iphone και λογο οικονομικων απευθύνθηκα στη "κινεζικη" αγορα!μετα απο πολλα review κατεληξα σε αυτο και το thl t11!πηρα τηλεφωνο το πρωι και ρωτησα και μου ειπαν οτι περιμεναν ενα huawei σημερα!με καλεσαν και μου ειπαν οτι ηρθε αλλα και παλι ειχα ενδοιασμους ,να μην σας τα πολυλογώ ο ανθρωπος ( Κος Θανασης ), προσφερθηκε ηρθε απο το σπιτι μου (μενω σχετικα κοντα,περιστερι) μου εφερε και τα δυο,ηταν μια ωρα εδω μεχρι να αποφασισω!τελικα οταν κατεληξα στο 3C ,το πηρε για να μου περασει καποια προγραμματα που ζητησα καθως ψιλοασχετη απο android, και μου το εφερε με το κουτι ,αποδειξη, screen protector και θηκη!τετοια αντιμετωπιση ουτε συγγενης! αυτα απο εμενα και κανω τοσο μεγαλο ποστ για να μην λεμε μονο τα αρνητικα αλλα και τα θετικα απο ελληνικα μαγαζια!ξερω οτι το πληρωσα πανω απο την τιμη που εχει στα κινεζικα site, αλλα μονο η εξυπηρετηση,η αμμεσοτητα και η ευγενεια ηταν αρκετα! Τελος το κινητο απλαααα τελειοοοοοο!!!!!!!:D και υποθετω οτι χρειαστω να ειστε προθυμοι και υπομονετικοι μαζι μου! εχετε να μου προτεινετε καμια must have εφαρμογη? Τα τυχερα των γυναικών !!! (αστειευομαι .......) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Οι exptert mobiles κάνουν και επισκευές σε πολύ συμφέρουσες τιμές, ειδικά γι'αυτούς που είναι ήδη Αθήνα και δεν χρεώνονται και τα μεταφορικά πήγαινε-έλα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 @Dreamangel πες μας και την τιμή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 @Dreamangel πες μας και την τιμή 210! Eχετε να προτεινεται κανενα launcher!?προσπαθω στον δικο του να αλλαξω μονο την lockscreen με δικη μου φωτο αλλα δεν την αλλαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) 210! Eχετε να προτεινεται κανενα launcher!?προσπαθω στον δικο του να αλλαξω μονο την lockscreen με δικη μου φωτο αλλα δεν την αλλαζει! Πήγαινε Settings > display>Wallpaper> Lock screen wallpaper>use οther wallpapers>more>gallery...και βάλε όποιον θες.. Αν τον ψάξεις λίγο, έχει πολλές ρυθμίσεις. Στο customize δε, κάνεις απίθανους συνδυασμούς στα θέματα. Προσωπικά πάντως, αποφεύγω άλλους Launchers, γιατί αν και από ram δόξα το θεό έχουμε, είναι μνημοβόρες εφαρμογές και βαραίνουν όσο μπορούν το κινητό. Edited May 12, 2014 by Gio350D Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πήγαινε Settings > display>Wallpaper> Lock screen wallpaper>use οther wallpapers>more>gallery...και βάλε όποιον θες.. Αν τον ψάξεις λίγο, έχει πολλές ρυθμίσεις. Στο customize δε, κάνεις απίθανους συνδυασμούς στα θέματα. αυτο κανω αλλα ή δεν θα μου αλλαζει το βασικο wallpaper και οχι της lockscreen ,ειτε δεν το αλλαζει καθολου!υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο επειδη βαζω φωτο απο την καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 210! Eχετε να προτεινεται κανενα launcher!?προσπαθω στον δικο του να αλλαξω μονο την lockscreen με δικη μου φωτο αλλα δεν την αλλαζει! Α για αυτό αυτή η εξυπηρέτηση.....εγώ θα κερνουσα και ποτό με αυτά τα χρήματα :-) Αστειεύομαι.....καλορίζικο και να το χαρείς! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts