ilka71 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 άρα αυτό θα πει ότι η τελευταία σταθερή είναι ακόμα η 149? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 μάλλον, πάντως κρατάω μια επιφύλαξη γιατί και η 149 μου ήρθε με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με κάποιους εδώ μέσα. αν έρθει κάτι πάντως θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) 1,,,ξέρει κανείς εάν βάλω 64gb micro sd την υποστηρίζει; Μην την αγοράσω τζάμπα δηλαδή. 2,,, έχει παρατηρήσει κανείς ότι με το emui 3.0 οι εφαρμογές μηνύματα, επαφές, κλήσεις έχουν στην ουσία γίνει μια; το λέω γιατί ότι εφαρμογή άλλη μηνυμάτων και να βάλω ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να την κάνω προ επιλογή! η δεν κάνω κάτι καλά; Edited February 11, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 1,,,ξέρει κανείς εάν βάλω 64gb micro sd την υποστηρίζει; Ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα δύο κινητά από Pandawill για φίλους. H rom φαίνεται να είναι η Β109 και δεν βγάζει καμία ειδοποίηση για ενημέρωση. Στο δικό μου κινητό έχω την B148 και μου έχει βγάλει εδώ και καιρό ΟΤΑ για Β149. Πώς πρέπει να προχωρήσω από εδώ και πέρα; Χρειάζομαι κάποια ενημέρωση της ROM η ξεκινήσω το στήσιμο των εφαρμογών; Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος με την 148, υπάρχει κάποιος τρόπος να την περάσω ή αυτή που έχει ήδη είναι νεώτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα δύο κινητά από Pandawill για φίλους. H rom φαίνεται να είναι η Β109 και δεν βγάζει καμία ειδοποίηση για ενημέρωση. Στο δικό μου κινητό έχω την B148 και μου έχει βγάλει εδώ και καιρό ΟΤΑ για Β149. Πώς πρέπει να προχωρήσω από εδώ και πέρα; Χρειάζομαι κάποια ενημέρωση της ROM η ξεκινήσω το στήσιμο των εφαρμογών; Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος με την 148, υπάρχει κάποιος τρόπος να την περάσω ή αυτή που έχει ήδη είναι νεώτερη; Εσύ βάλε την 149.Στο άλλο με την 109 βάλε την 149 σε μια κάρτα μνήμης και με το γνωστό τρόπο μέσω τοπικής αναβάθμισης πέρασε την! και μείνετε προς το παρόν με αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λινκ για την 149, μην κατεβάσω καμιά πατάτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λινκ για την 149, μην κατεβάσω καμιά πατάτα. έτοιμη από εμένα! https://mega.co.nz/#!bcJxQYYT!P7PSX9IEt0UittL74SbDCSUvWmeYCUdbTvTv4NiPG1I μωρέ καλά κάνω πλέον και τις φυλάω με τόσες βλακείες που κάνει η Huawei με το κινητό μας! λολ ΣΒΉΣΕ ΜΌΝΟ ΤΟ 149 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΈΞΗ update! Edited February 13, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ευχαριστώ φίλε μου, το κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Άντε και ξεκινάμε.... Κατέβασα το αρχείο, το μετονόμασα σε UPDATE.APP, το βάζω χύμα στην SD, ξεκινάω με το συνδυασμό των 3 πλήκτρων και βγάζει ότι δεν βρίσκει app αρχεία στην κάρτα. Το ίδιο αποτέλεσμα αν βάλω το αρχείο στο φάκελο dload της κάρτας. Καμιά πρόταση; Και τελικά ποιο πρέπει να είναι το όνομα του αρχείου. Εδώ ονομάζεται UPDATE, στο needrom το ονομάζουν UPDATA, στο ποστ #365 το ονομάζει UPLOAD. Edited February 13, 2015 by karatzes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Άντε και ξεκινάμε.... Κατέβασα το αρχείο, το μετονόμασα σε UPDATE.APP, το βάζω χύμα στην SD, ξεκινάω με το συνδυασμό των 3 πλήκτρων και βγάζει ότι δεν βρίσκει app αρχεία στην κάρτα. Το ίδιο αποτέλεσμα αν βάλω το αρχείο στο φάκελο dload της κάρτας. Καμιά πρόταση; Και τελικά ποιο πρέπει να είναι το όνομα του αρχείου. Εδώ ονομάζεται UPDATE, στο needrom το ονομάζουν UPDATA, στο ποστ #365 το ονομάζει UPLOAD. Απο οτι θυμαμαι κανεις εναν φακελο dload και βαζεις μεσα το UPDATE.APP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το έκανα και αυτό αλλά δεν το βρίσκει το αρχείο... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το κατάφερα ξεκινώντας την αναβάθμιση μέσα από τα Settings (πρέπει να είναι στο φάκελο dload) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το έκανα και αυτό αλλά δεν το βρίσκει το αρχείο... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το κατάφερα ξεκινώντας την αναβάθμιση μέσα από τα Settings (πρέπει να είναι στο φάκελο dload) :up: δεκα χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλημέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα δύο κινητά από Pandawill για φίλους. H rom φαίνεται να είναι η Β109 και δεν βγάζει καμία ειδοποίηση για ενημέρωση. Στο δικό μου κινητό έχω την B148 και μου έχει βγάλει εδώ και καιρό ΟΤΑ για Β149. Πώς πρέπει να προχωρήσω από εδώ και πέρα; Χρειάζομαι κάποια ενημέρωση της ROM η ξεκινήσω το στήσιμο των εφαρμογών; Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος με την 148, υπάρχει κάποιος τρόπος να την περάσω ή αυτή που έχει ήδη είναι νεώτερη; Φίλε μου, αν επιτρέπεις, πότε τα είχες παραγγείλει, γιατί κι εγώ περιμένω 2 κομμάτια από pandawill... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Φίλε μου, αν επιτρέπεις, πότε τα είχες παραγγείλει, γιατί κι εγώ περιμένω 2 κομμάτια από pandawill... Σόρρυ φίλε μου, άργησα να το δώ. Λοιπόν παραγγελία έγινε 08/01 και το shipping στις 15/01. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σόρρυ φίλε μου, άργησα να το δώ. Λοιπόν παραγγελία έγινε 08/01 και το shipping στις 15/01. Καλά κρασιά δηλαδή (shipping 3 και 4/2) Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μην το δένεις κορδόνι ότι θα κάνει τόσο και σε εσένα. Γενικά παρατηρήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις σε παραγγελίες που έγιναν αρχές ιανουαρίου. Για να καταλάβεις εχτές, μαζί με τα κινητά, παρέλαβα και δύο τάμπλετ με παραγγελία στις 20/01 και shipping stiw 23/01. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι, έχεις δίκιο. Για να δούμε. Σ'ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp4 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γεια σας, Έχει κανείς πρόβλημα με τα video στο firefox? Σε όλα τα site που έχουν video (πχ youtube, dailymotion) όταν παίζουν έχουν μαύρη εικόνα και ακούγεται μόνο ο ήχος. Εγκατέστησα και Adobe Flash Player και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Στον browser της Huawei παίζουν κανονικά όπως και στο app του youtube. Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση τον firefox και να τον ξαναβάλω αλλά καμία αλλαγή. Rom έχω την 149 και νομίζω σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις είχα το ίδιο πρόβλημα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Θα σου μεταφέρω τις εμπειρίες από το PC γιατί δεν χρησιμοποιώ το κινητό για βίντεο. Τους τελευταίους μήνες τόσο σε Win όσο και σε Linux έχω τρομερά προβλήματα στην αναπαραγωγή βίντεο από το YouTube στον Firefox. Ούτε ένα στα δέκα δεν τρέχουν, τα υπόλοιπα βγάζουν μήνυμα για αναβάθμιση του Flash Player. Φαίνεται ότι μια από τις δύο εταιρίες έκανε πατάτα και υπάρχει ασυμβατότητα. Η μόνη (πρόσωρινή εύχομαι) λύση είναι να το γυρίσω σε Chromium-Chrome και κοντεύω να βγάλω σπυράκια γιατί δεν με βολεύει καθόλου στο προφίλ χρήσης που έχω. Πιστεύω ότι και στα κινητά αυτή είναι η μόνη λύση, δηλ να αλλάξεις browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 οφ τοπικ για το PC μπορεις να γυρισεις την αναπαραγωγη σε HTML (ετσι και αλλιως το Youtube θα το εχει πλεον default) οποτε θα δεις καλυτερη αναπαραγωγη ολων των βιντεο. υποθετω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι κατι τετοιο παιζει και με τον browser (Firefox) του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) για το PC μπορεις να γυρισεις την αναπαραγωγη σε HTML Πώς γίνεται αυτή η ρύθμιση; Στείλε PM για να μην χαλάσουμε το νήμα με off topics, εκτός και αν ενδιαφέρει και άλλο κόσμο. Edited February 14, 2015 by karatzes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Sorry για το off-topic. Και εγώ παράγγειλα ένα από την προσφορά του Pandawill στις 22/1 και παρέλαβα χθες με την B109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πώς γίνεται αυτή η ρύθμιση; Στείλε PM για να μην χαλάσουμε το νήμα με off topics, εκτός και αν ενδιαφέρει και άλλο κόσμο. Δεν πειραζει, ας το δουν και αλλοι, μπορει καποιος να το θελει ;) μπαινεις εδω και επιλεγεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingmob Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αυτό το έχει δοκιμάσει κανένας σε 3C? http://forum.xda-developers.com/honor-6/help/sim2-data-speed-t3027931/page2 Τα post 11 και 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts