zananiro Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Αυτό παιδιά είναι αυθεντικό; http://www.aliexpress.com/item/Huawei-3C-phone-Smart-Mobile-Cell-Phone-Dual-Sim-MTK6589-MTK6592-1-9GHz-Octa-core-13MP/2018649423.html Γράφει 13άρα κάμερα και 2800 μπαταρία. 8άρα κάμερα και 2300 μπαταρία δεν έχει; Ή έχει βγει καινούρια έκδοση; Κλωνος...δεν υπαρχει honor 3c με αυτα τα χαρακτηριστικα... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αυτό παιδιά είναι αυθεντικό; http://www.aliexpress.com/item/Huawei-3C-phone-Smart-Mobile-Cell-Phone-Dual-Sim-MTK6589-MTK6592-1-9GHz-Octa-core-13MP/2018649423.html Γράφει 13άρα κάμερα και 2800 μπαταρία. 8άρα κάμερα και 2300 μπαταρία δεν έχει; Ή έχει βγει καινούρια έκδοση; Κλωνος...δεν υπαρχει honor 3c με αυτα τα χαρακτηριστικα... Και με αυτήν την τιμή δεν υπάρχει, είναι δυνατόν ρε παιδιά να βλέπετε να το πουλάνε τόσο χαμηλά και να περιμένετε να είναι οριτζιναλ? "οφ τοπικ μοντ οφ" λοιπόν μετά από μια πλήρη μέρα με την τελευταία αναβάθμιση έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, άλλα καλά και άλλα κακά. δεν θα αναφερθώ στα γνωστά για τις εφαρμογές που δεν δουλεύουν ή ότι έφτιαξαν την αναγνώριση. + η μπαταρία (αν και με την πρώτη φόρτιση μετά την αναβάθμιση) είναι καλύτερη!!! μου βγάζει περίπου 30 λεπτά παραπάνω οθόνη... αυτο φυσικα θα πρεπει να το ελέγξω για να είμαι 100% σίγουρος. - το κινητό δείχνει να (και) λαγκαρει, λίγο μεν αλλά είναι αισθητό, τις δοκιμές μου τις κάνω πάντα στο download εφαρμογών και παράλληλα εκτελώντας διάφορες εργασίες (όχι απαιτητικές) ειδικά σε αυτήν την περίπτωση πριν δεν έκανε "κιχ", τώρα έχει λαγκ, σε 2 συγκεκριμένα παιχνίδια (ενα μπασκετικό shooting και το GT racingII), ειδικά στο πρώτο που είναι απλό δεν περίμενα κωλύματα, επίσης αν μπεις στην διαχείριση θα δεις όταν σκρολαρεις προς τα κάτω ένα ανεπαίσθητο "κόμπιασμα" το επόμενο αρνητικό είναι ο ήχος που έγινε πιο "σιγανός" και το τελευταίο που βρήκα μέχρι τώρα είναι οτι σταμάτησε να λειτουργεί το daydream με την ώρα, τώρα πλέον έχεις επιλογή μόνο... για φώτος (βλακεία μεγάλη) ΥΓ. ένα ακόμα βασικό είναι ότι δεν λειτουργούν τα θέματα, δλδ δεν μπορείς να κατεβάσεις νέα γιατί ζητάει σύνδεση και Huawei id. Ελπίζω στην τελική έκδοση όλα τα παραπάνω αλλά και το θέμα με το 3g στις δυο κάρτες να λυθούν.... διαφορετικά πάμε για άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Και με αυτήν την τιμή δεν υπάρχει, είναι δυνατόν ρε παιδιά να βλέπετε να το πουλάνε τόσο χαμηλά και να περιμένετε να είναι οριτζιναλ? "οφ τοπικ μοντ οφ" λοιπόν μετά από μια πλήρη μέρα με την τελευταία αναβάθμιση έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου, άλλα καλά και άλλα κακά. δεν θα αναφερθώ στα γνωστά για τις εφαρμογές που δεν δουλεύουν ή ότι έφτιαξαν την αναγνώριση. + η μπαταρία (αν και με την πρώτη φόρτιση μετά την αναβάθμιση) είναι καλύτερη!!! μου βγάζει περίπου 30 λεπτά παραπάνω οθόνη... αυτο φυσικα θα πρεπει να το ελέγξω για να είμαι 100% σίγουρος. - το κινητό δείχνει να (και) λαγκαρει, λίγο μεν αλλά είναι αισθητό, τις δοκιμές μου τις κάνω πάντα στο download εφαρμογών και παράλληλα εκτελώντας διάφορες εργασίες (όχι απαιτητικές) ειδικά σε αυτήν την περίπτωση πριν δεν έκανε "κιχ", τώρα έχει λαγκ, σε 2 συγκεκριμένα παιχνίδια (ενα μπασκετικό shooting και το GT racingII), ειδικά στο πρώτο που είναι απλό δεν περίμενα κωλύματα, επίσης αν μπεις στην διαχείριση θα δεις όταν σκρολαρεις προς τα κάτω ένα ανεπαίσθητο "κόμπιασμα" το επόμενο αρνητικό είναι ο ήχος που έγινε πιο "σιγανός" και το τελευταίο που βρήκα μέχρι τώρα είναι οτι σταμάτησε να λειτουργεί το daydream με την ώρα, τώρα πλέον έχεις επιλογή μόνο... για φώτος (βλακεία μεγάλη) ΥΓ. ένα ακόμα βασικό είναι ότι δεν λειτουργούν τα θέματα, δλδ δεν μπορείς να κατεβάσεις νέα γιατί ζητάει σύνδεση και Huawei id. Ελπίζω στην τελική έκδοση όλα τα παραπάνω αλλά και το θέμα με το 3g στις δυο κάρτες να λυθούν.... διαφορετικά πάμε για άλλο. Ειδικά το 3g στην δεύτερη κάρτα αν δεν φτιάξει ουσιαστικά ακυρώνει το dual SIM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ναι μιας και το dual sim στις περισσότερες συσκευές λειτουργεί με data 3g και στις 2 σιμ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αυτό το emui.com πάντως μας βγάζει την Παναγία κάθε τρεις και λίγο να ανοίξει! Η πέφτει από την πολύ κίνηση η τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ήμουν root και το έβγαλα για να κάνω update. Τώρα μετά από καιρό θέλω να ξανακάνω root και μου βγάζει πρόβλημα "Su upgrade failed. Missing root permission" Είμαι με B148 και προσπαθώ με Vroot 1.7.9.2 καμία λύση; Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Ήμουν root και το έβγαλα για να κάνω update. Τώρα μετά από καιρό θέλω να ξανακάνω root και μου βγάζει πρόβλημα "Su upgrade failed. Missing root permission" Είμαι με B148 και προσπαθώ με Vroot 1.7.9.2 καμία λύση; Η Β148 δεν μπορει να γινει root με τα 'γνωστα' εργαλεια τυπου vroot. Διαβασε εδω πως να την ρουταρεις http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 Αν θυμαμαι καλα, για την Β148 θελει το παλιο recovery. Εχει οδηγιες, διαβασε προσεκτικα πριν κανεις οτιδηποτε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Την 148 την έκανα με το kingo Root. http://www.kingoapp.com/android-root.htm Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σήμερα έλεγα να δοκιμάσω σε 148 με Live Recovery ...Root & Install SuperSU with TWRP (Full Root) Μια χαρά δεν είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Την 148 την έκανα με το kingo Root. http://www.kingoapp.com/android-root.htm Καλα νεα αυτα! Γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο κανενα τετοιο εργαλειο δεν δουλευε. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 (edited) Τα κατάφερα τελικά να rootαρω το κινητάκι μου (τρέχει 4.9.16)! Ορίστε ένας σύντομος οδηγός, ελπίζω να είναι κατανοητά: 1) Δημιουργία "Running Live Recovery" SD Card με τις οδηγίες από το πόστ #6 του παρακάτω: http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 2) Βάζουμε την SD στο κινητάκι και κάνουμε reboot (δεν χρειάζεται να πατήσουμε τίποτε) 3) Το κινητό bootάρει σε TWRP, πάρτε ένα backup (to be safe) 4) Ακολουθείτε τον οδηγό "Root & Install SuperSU with TWRP" από το ίδιο πόστ (απλά κάνετε install ένα zipακι) 5) Πρέπει να βγάλει success, και μετά κάνετε shutdown 6) Ανοίγετε το κινητό και δοκιμάζετε με κάποιο root-check app αν δούλεψε! Όταν κάνουμε την διαδικασία με live recovery εκτός από το superuser προτείνει να κάνουμε install και ενα δευτερο zip ..το UPDATE-FullRootHelperV2b.zip Είναι απαραίτητο? Edited November 24, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπερα σε ολους θελω να με ενημερωσετε λιγο σε σχεση με το κινητο, ποια αποψη σας και η εμπειρια σας απο το κινητο?Εμενα με εχει ψησει αρκετα.Ειναι καλο κινητο?Αυτο που θελω ειναι να μην τραβαει κολληματα κυριως δεν μπορω να βλεπω κινητο να σερνετε στα μενου και να κανει 50 ωρες να ανοιξει τις εφαρμογες ή αν εχει προβλημα αν θα ανοιχτουν πανω απο 2 εφαρμογες.Η χρηση του θα ειναι για internet τηλεφωνα καμια φωτογραφια που και που (σπανια δλδ) και κανα παιχνιδακι σπανια και αυτο. Θελω να μαθω αν υποστιριζει 3G δικτυα δλδ οταν δεν εχω wifi ευκαιρο να μπορω να μπω μεσω MB σαν ανθρωπος και να ποιανει 3G. Γενικα θελω να μου πειτε την αποψη σας πανω στο συγκεκριμενο τηλεφωνο και αν αξιζει τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ^ παρτω άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ολα τα μοντελα του συγκεκριμενου (δλδ και το 3 και το 3c) υποστηριζουν 3G δυκτια? Το μονο θεμα μου οτι το βρισκω ακριβο ακομα και σε αγγελιες με μεταχιρισμενα θα ψαχτω μπας και το τσιμπησω με 130-140Ε αν το βρω τοσο το τσιμπησα χωρις σκεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 ολα τα μοντελα του συγκεκριμενου (δλδ και το 3 και το 3c) υποστηριζουν 3G δυκτια? Το μονο θεμα μου οτι το βρισκω ακριβο ακομα και σε αγγελιες με μεταχιρισμενα θα ψαχτω μπας και το τσιμπησω με 130-140Ε αν το βρω τοσο το τσιμπησα χωρις σκεψη. To Honor 3 είναι τελείως διαφορετικό από το 3C (H30-T00, H30-T10 και H30-U10) και το 3C 4G (Η30-L01, H30-L01M, H30-L02). Εσύ ψάχνεις το H30-U10 που είναι με 8gb ROM, 2GB RAM και υποστηρίζει WCDMA aka ελληνικά δίκτυα. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kjtzemis Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ωραια σευχαριστω για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Ναι μιας και το dual sim στις περισσότερες συσκευές λειτουργεί με data 3g και στις 2 σιμ. Δεν νομίζω.Όταν είχε ξαφνικά βάλει στο 3c,η Huawei 3g και στην δεύτερη σιμ μας είχε ξαφνιάσει ευχάριστα γιατί δεν ξέρω άλλο κινητό κινέζικο που έδινε και στις δύο σιμ 3g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παντως με την τελευταια ρομ (την τελευταια αναβαθμιση) η μπαταρια ΔΕΝ τελειωνει, μια πολυ ευχαριστη εκπληξη που δεν ξερω, αν με ρωτουσαν τι θελω, να βελτιωσουν το λαγκ και να χαλασει η μπαταρια ή να το αφησουν ετσι, τι θα αποφασιζα :). μιλαμε για 6+ ωρες οθονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Δεν νομίζω.Όταν είχε ξαφνικά βάλει στο 3c,η Huawei 3g και στην δεύτερη σιμ μας είχε ξαφνιάσει ευχάριστα γιατί δεν ξέρω άλλο κινητό κινέζικο που έδινε και στις δύο σιμ 3g! Αυτη η επιλογη υπαρχει σε παρα πολλα τηλεφωνα με mtk επεξεργαστη. Συνηθως οι μεγαλες εταιρεις οπως ειναι και η Ηuawei δεν δινουν αυτη την επιλογη, δεν ξερω για ποιο λογο. Οι μικροτερες εταιρεις εχουν ενεργη αυτη την επιλογη. Επισης οι custom sasmung rom και οι custom aosp rom εχουν ενεργη αυτη την επιλογη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 πως μπορω να δημιουργήσω φακελος στην επιφανεια εργασιας και να βάλω μέσα πχ οτι εχω σε gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 "Σερνεις" ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 ^ωραίος. δε το βρισκα με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πριν καιρο είχε δωθει ένας οδηγός πως να ενεργοποιησουμε την λειτουργία να διαβαζει OTG .θυμαται κανεις την διαδικασια γιατί δεν μπορώ να το βρω; Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παρακαλοθούντας το τοπικ από την δημιουργία του, νομίζω πως ποτέ δεν υπόθηκε κάτι τέτοιο. Υπήρχαν απλά κάποιες ενέργειες για να διαπιστωθεί άμα υπάρχει δυνατότητα OTG. Άμα κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 απο εδω κατεβαζεις κατα την γνωμη μου την τελευταια beta emui 3.0 που ειναι ενα δυο βηματα πισω απο την σταθερη που θα βγαλουν.ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ επειδη ειναι μεγαλη αναβαθμιση! Οταν λες ΟΛΑ??? Ποια ΟΛΑ?? Και πως μπορουμε να παρουμε backup παριν παθουμε το κακο?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts