Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα την Β149 και εβαλα την Β268.

Δεν βρισκω δυο επιλογες στις ρυθμίσεις.

1. Θελω να απενεργοποιήσω την δονηση που κάνει οταν απαντάει ο συνομιλητής σε εξερχόμενη κλήση.

Άνοιξε τον dialer, πήγαινε στις ρυθμίσεις του, και λογικά εκεί θα βρεις δόνηση κατά την απάντηση ή κάτι τέτοιο.

2. Να απενεργοποιήσω την επιβεβαίωση που μου ζητα οταν προσπαθώ να κανω κλήση με την καρτα Q που με προειδοποιεί οτι γίνεται κλήση με προαγωγή

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Θα πας ρυθμίσεις, κάρτες sim, και θα του ορίσεις πια θέλεις για δεδομένα κινητής, ποια για κλήσεις, και ποια για sms.

(αν κατάλαβα σωστά)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα την Β149 και εβαλα την Β268.

Δεν βρισκω δυο επιλογες στις ρυθμίσεις.

2. Να απενεργοποιήσω την επιβεβαίωση που μου ζητα οταν προσπαθώ να κανω κλήση με την καρτα Q που με προειδοποιεί οτι γίνεται κλήση με προαγωγή

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

εχει μια επιλογη ... αν θυμαμαι λεει

Ειδοποιηση καθε φορα σε περιαγωγη...

την απενεργοποιεις και εισαι οκ

επισης πρεπει να επιτρεψεις τις κλησεις σε περιαγωγη

Την επιλογή να απενεργοποιείται το wifi hotspot μετά από πέντε δέκα λεπτά αδράνειας μου λέει κάποιος που είναι; νομίζω υπήρχε αλλά τώρα δεν μπορώ να την βρω!

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Άνοιξε τον dialer, πήγαινε στις ρυθμίσεις του, και λογικά εκεί θα βρεις δόνηση κατά την απάντηση ή κάτι τέτοιο.

[/i]

Ειναι το πρωτο που εκανα. Εψαξα πολυ καλα. Δεν βρηκα επιλογη για τον βομβο που κανει οταν απαντιεται μια κληση

Θα πας ρυθμίσεις, κάρτες sim, και θα του ορίσεις πια θέλεις για δεδομένα κινητής, ποια για κλήσεις, και ποια για sms.

(αν κατάλαβα σωστά)

Μαλλον δεν καταλαβες καλα ...... Τα εχω κανει αυτα. Δεν λεω για τα δεδομενα. Για κληση λεω. Οταν κανω κληση με την καρτα 2 (Q καρτοκινητη) μου βγαζει καθε φορα ερωτηση αν θελω να πραγματοποιησω την κληση με περιαγωγη ή οχι. πρεπει καθε φορα να απαντω ΝΑΙ γαι να γινεται η κληση

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχει μια επιλογη ... αν θυμαμαι λεει

Ειδοποιηση καθε φορα σε περιαγωγη...

την απενεργοποιεις και εισαι οκ

επισης πρεπει να επιτρεψεις τις κλησεις σε περιαγωγη

Αυτο ρωταω .... Που βρισκεται αυτη η επιλογη ρωτησα ....

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Για τη δόνηση που κάνει όταν απαντά ο συνομιλητής σε κλήση δε νομίζω πως υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/1b57bd257d5a33c6ef077b8c72f5bfbc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/781fc2af527798a1b93267bdded8c1e6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160630/fde93f17a0a6a9b31f280f99a744a3f5.jpg

Στου ξάδερφου μου το κινητό ότι εφαρμογή και εάν ανοίξει του δείχνει κενό! Επαφές, email! Του το είχε ξανά κάνει και πέρυσι! Καμία ιδέα τι να φταίει; δεν κατέβασε καμία περίεργη εφαρμογή και έκανε επανεκκίνηση.

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Μετά από 2 χρόνια αν θελησω να το πουλησω πόσο λέτε να ζητησω; Πάντα το είχα σε θήκη και με γυαλακι

• 1 month later...

Μεταφέρω το πρόβλημα φίλης με το κινητό,όπως αυτή μου το περιέγραψε!

Πατάω τις επαφές κ δν εμφανίζονται τα ονόματα είναι άσπρη η οθόνη...Πατάω στις κλήσεις Τώρα Μ τις εμφανίζει απλά αργούν αρκετά να ανανεωθούν...σκέψου ότι Τώρα Μ ανανέωσε τις κλήσεις που είχα το πρωί..Τι ίδιο κ στα μνμ...κ Όταν με παίρνουν τηλ φαίνεται ο αριθμός κ όχι το όνομα...Ενώ τον έχω αποθηκευμένο...Θα εμφανιστεί το όνομα Μετά από ώρα στις κλήσεις Μόνο...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το κινητό έχει την Β268..

Μεταφέρω το πρόβλημα φίλης με το κινητό,όπως αυτή μου το περιέγραψε!

Πατάω τις επαφές κ δν εμφανίζονται τα ονόματα είναι άσπρη η οθόνη...Πατάω στις κλήσεις Τώρα Μ τις εμφανίζει απλά αργούν αρκετά να ανανεωθούν...σκέψου ότι Τώρα Μ ανανέωσε τις κλήσεις που είχα το πρωί..Τι ίδιο κ στα μνμ...κ Όταν με παίρνουν τηλ φαίνεται ο αριθμός κ όχι το όνομα...Ενώ τον έχω αποθηκευμένο...Θα εμφανιστεί το όνομα Μετά από ώρα στις κλήσεις Μόνο...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Το κινητό έχει την Β268..

το ίδιο πρόβλημα είχε με την ίδια ρομ ο ξάδελφος μου αλλά μόλις έκανε ΌΛΕΣ τις ενημερώσεις ΌΛΩΝ των εγκατεστημένων εφαρμογών δεν του το ξανά έκανε. ΚΑΙ τις κινεζικές εφαρμογές αναβάθμιση μέσω του κινεζικού μαρκετ

δες και το παραπάνω ποστ για το theme.

Αλλιώς φταίει η κάρτα μνήμης.να πάρει μια καλύτερη.

Sent via Zopo Speed Plus 7

Edited by ilka71

παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει πως γυρναμε απο την 268 στην 149?

αντιμετωπιζω καποια θεματα με απενεργοποιησεις των καρτων sim.

στην 149 δεν το ειχα ποτε

Ναι !!! Αυτο θα φταιει ..... Η 268

Κι εγω ελεγα να παω να αλλαξω sim νομιζοντας οτι κατι τρεχει με αυτες

Το ιδιο κανει και σε μενα, και ναι απο τοτε που μπηκε η 268

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ναι !!! Αυτο θα φταιει ..... Η 268

Κι εγω ελεγα να παω να αλλαξω sim νομιζοντας οτι κατι τρεχει με αυτες

Το ιδιο κανει και σε μενα, και ναι απο τοτε που μπηκε η 268

πως γυρναμε πισω λοιπον?

πως γυρναμε πισω λοιπον?

Κανείς αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6265813

ή εναλλακτικά φλασαρεις την Β149 ή κάποια άλληλλα η ρόμ με το flashtoll ακολουθώντας τις οδηγίες από το νήμα του κινητού στο xda

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα hardware παρά θέμα software (ρομ).

Έχω το κινητό 2 ½ χρόνια περίπου και τους τελευταίους 4 μήνες μου δημιούργησε και μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Χάνεται ξαφνικά το σήμα και από τις δυο sim, ή δείχνει ότι έχει σήμα (αλλά δεν…). Έχω την kit kat 4.10.16

Μάλλον... ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!!

Edited by radopis

Πιστεύω ότι είναι περισσότερο θέμα hardware παρά θέμα software (ρομ).

Έχω το κινητό 2 ½ χρόνια περίπου και τους τελευταίους 4 μήνες μου δημιούργησε και μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Χάνεται ξαφνικά το σήμα και από τις δυο sim, ή δείχνει ότι έχει σήμα (αλλά δεν…). Έχω την kit kat 4.10.16

Μάλλον... ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!!

Μπα, θέμα software είναι, κουσούρια της emui, μου το έχει κανει μερικές φορές στο honor 3c και στο mate s, ενώ πολλά παιδιά έχουν αναφέρει το ίδιο και στο P8 και σε άλλα μοντέλα της Huawei.

The day is my enemy, the night my friend

Εγω το γυρισα παντως στην 149 κ εδω κ 2 μερες δεν εχει χασει ποτε επαφη με καρτα σιμ.οπως κ παλια δηλαδα, οποτε μενουμε εδω

Μπα, θέμα software είναι, κουσούρια της emui, μου το έχει κανει μερικές φορές στο honor 3c και στο mate s, ενώ πολλά παιδιά έχουν αναφέρει το ίδιο και στο P8 και σε άλλα μοντέλα της Huawei.

γι'αυτό και δυστυχώς δεν ξανά παίρνω Huawei και ενώ στην αρχή είχα λατρέψει το 3c.μετά κατάλαβα ότι δεν έχουν σταθερότητα στο software εκεί στην Huawei.ένα ζοπο πριν τρία χρόνια και ένα τώρα δουλεύουν άψογα out of the box.μην το ματιασω και hardware είναι καλά μέχρι τώρα βέβαια.

Sent via Zopo Speed Plus 7

Καλησπέρα σας, έχει σπάσει ένα τσιπάκι στην θήκη της μίας κάρτας σιμ του κινητού μου, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει η μία κάρτα σιμ. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία της Huawei στην Αθήνα, αλλά μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο μοντέλο. Κάποια πρόταση για το τι μπορώ να κάνω;

Καλησπέρα σας, έχει σπάσει ένα τσιπάκι στην θήκη της μίας κάρτας σιμ του κινητού μου, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει η μία κάρτα σιμ. Το έστειλα στην αντιπροσωπεία της Huawei στην Αθήνα, αλλά μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο μοντέλο. Κάποια πρόταση για το τι μπορώ να κάνω;

το πηγές στην αντιπροσωπεία της Huawei και είπαν αυτό ?

εντάξει πλέον ούτε να γελάσεις δεν είναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέχασα να πω ότι το είχα πάει και σ' έναν τεχνικό και μου είπε ότι επειδή είναι και οι δύο θήκες για τις κάρτες σιμ μέσα (μαζί με την μπαταρία) κι όχι δεξιά, δεν μπορεί να το φτιάξει...

Ναι από την αντιπροσωπεία (Arvato/Ts solutions) μου είπαν ότι δεν το ξέρουν αυτό το μοντέλο και έκαναν δέκα μέρες να το γυρίσουν πίσω, γιατί ήθελαν να φτιάξουν κι άλλα κινητά και να τα στείλουν μαζικά μου είπαν...

Να ξέρουν όσοι θέλουν να αγοράσουν Huawei κινητό τι service θα αντιμετωπίσουν...

Το συγκεκριμένο μοντέλο αν δεν κάνω λάθος δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα από την Huawei. Αν ισχύει αυτό η απάντηση που σου έδωσαν είναι λογική. Δεν είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τα μοντέλα που βγάζει η εταιρεία στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Αν έχει έρθει επίσημα το συγκεκριμένο μοντέλο στην Ελλάδα πάω πάσο και κακός δεν στο έφτιαξαν.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: