alfa Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 σ'ευχαριστω για το λινκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 παρατηρησα πως με τη 268 όταν ανοιγω τα data δεν έχει δικτυο αμεσως. ενώ βγάζει το Ε ή το Η απλά τα βελάκια απο κατω δεν.... πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω (τα data) ή να το βαλω σε λειτουργια πτησης και να τη βγαλω. συμβαίνει σε καναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 παρατηρησα πως με τη 268 όταν ανοιγω τα data δεν έχει δικτυο αμεσως. ενώ βγάζει το Ε ή το Η απλά τα βελάκια απο κατω δεν.... πρεπει να το κλεισω και να το ξαναανοιξω (τα data) ή να το βαλω σε λειτουργια πτησης και να τη βγαλω. συμβαίνει σε καναν άλλο? Ποια είχες πριν; Και εμένα το κάνει και με την 268 και με προηγούμενες Εντελώς σπαστικό! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Την 267 είχα. Δεν το έκανε όμως αυτό. Dowhngrade πως είπαμε ότι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Την 267 είχα. Δεν το έκανε όμως αυτό. Dowhngrade πως είπαμε ότι κάνουμε; Δεν θυμάμαι πλέον πως γυρνάς πίσω.εμένα το έκανε και με την 267 οπότε ίσως να μην το είχες παρατηρήσει! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Να ξανά περάσω τη 268 πάνω στην 268 γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Να ξανά περάσω τη 268 πάνω στην 268 γίνεται; Ναι μπορείς. Πέρασε την με τη μέθοδο των τριών κουμπιών και όχι με local update ώστε να γίνει καθαρή εγκατάσταση. μετά από 3 χρόνια (πλέον το έχει ο αδερφός) δουλεύει τέλεια! Όντως, είναι σκυλί από όλες τις απόψεις... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 8, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 πήγα να περάσω την 268 πάνω στη 268 με το που μπαίνω reovery ομως μου βγαζει σφάλμα και επιλογη για reboot και επαναφορα εργ ρυθμίσεων κλπ. τελικά έκανα επαναφορα εργ ρυθμίσεων. περιεργο μου φάνηκε πως το ροοτ δεν χάθηκε και μου έβγαλε επιλογη να συνδεθώ με google account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 πήγα να περάσω την 268 πάνω στη 268 με το που μπαίνω reovery ομως μου βγαζει σφάλμα και επιλογη για reboot και επαναφορα εργ ρυθμίσεων κλπ. τελικά έκανα επαναφορα εργ ρυθμίσεων. περιεργο μου φάνηκε πως το ροοτ δεν χάθηκε και μου έβγαλε επιλογη να συνδεθώ με google account Αν έχεις περάσει custom recovery δεν γίνεται να φλασαρεις, θέλει να περάσεις ξανά τη stock recovery. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 και πάλι όμως με την επαν εργ ρυθμίσεων δεν έπρεπε να χαθει και το ροοτ? επίσης στο κινεζικο στορε δεν βρισκω πλέον το αρχειο για συγχρονισμο των google contacts. (το βρήκα με άλλο τρόπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 και πάλι όμως με την επαν εργ ρυθμίσεων δεν έπρεπε να χαθει και το ροοτ? επίσης στο κινεζικο στορε δεν βρισκω πλέον το αρχειο για συγχρονισμο των google contacts. (το βρήκα με άλλο τρόπο) Όχι, το root μένει με επαναφορά. Μόνο αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ρομ φεύγει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το προσπάθησα για downgrade αλλά δεν τα κατάφερα. Με βγάΛει σφάλμα στη recovery. Δεν την είχα αλλάξει τα πάντα τα έκανα με live twrp. Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το προσπάθησα για downgrade αλλά δεν τα κατάφερα. Με βγάΛει σφάλμα στη recovery. Δεν την είχα αλλάξει τα πάντα τα έκανα με live twrp. Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε Στην sd card στο κινητό Όταν πας να κάνεις downgrade έχεις και το φάκελο με το twrp recovery? Αν ναι, βγάλε το φάκελο και ξαναδοκιμασε. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Την έκανα φορμάτ πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Την έκανα φορμάτ πρώτα Μέσα στην sd ποιους φακέλους έχεις? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όντως, είναι σκυλί από όλες τις απόψεις... Για πεπιτε μου ρε παιδια , αντικειμενικα ολες οι μπαταριες μετα τον 1,5 χρονο τα παιζουν . Πως ειναι δυνατον να την λετε σκυλι εσεις μετα τοσα χρονια??? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος να εχει αλλαξει μπαταρια ??? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Μέσα στην sd ποιους φακέλους έχεις? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/f58703de626e295e5b949c65de73dde0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/891785692e26b201f633ff50e8cd14ac.jpg Όντως, είναι σκυλί από όλες τις απόψεις... Για πεπιτε μου ρε παιδια , αντικειμενικα ολες οι μπαταριες μετα τον 1,5 χρονο τα παιζουν . Πως ειναι δυνατον να την λετε σκυλι εσεις μετα τοσα χρονια??? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος να εχει αλλαξει μπαταρια ??? Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 @mylw έχεις 2 αρχεία dload μέσα. Δοκίμασε πρώτα να χρησιμοποιήσεις το ένα για downgrade και μετά το άλλο για να περάσεις τη ρομ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 @mylw έχεις 2 αρχεία dload μέσα. Δοκίμασε πρώτα να χρησιμοποιήσεις το ένα για downgrade και μετά το άλλο για να περάσεις τη ρομ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ένας φάκελος dload είναι με 2 αρχεία μεσαhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/36792d2883d93ab2d03e0486f7ef10e7.jpg Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Δεν στο φλασαρει αυτό? Δοκίμασες και με local update και με τα τρία.κουμπιά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ναι. Μου βγάζει σφάλμα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/ff927466c0b605de82a1f64721bc7786.jpg Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Όντως, είναι σκυλί από όλες τις απόψεις... Για πεπιτε μου ρε παιδια , αντικειμενικα ολες οι μπαταριες μετα τον 1,5 χρονο τα παιζουν . Πως ειναι δυνατον να την λετε σκυλι εσεις μετα τοσα χρονια??? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος να εχει αλλαξει μπαταρια ??? Σκυλί Γενικά στο κινητό αναφερόμουν. Η μπαταρία εννοείται ότι έχει εξασθενήσει μετά από τόσα χρόνια, αλλά τουλάχιστον εγώ είμαι ικανοποιημένος αν και δεν το πολύ χρησιμοποιώ το κινητό τον τελευταίο καιρο. Μια Όχι original μπαταρία μπορεί να είναι χειρότερη από μια εξασθενημένη original. Κοίτα εδώ, αναφέρει ότι είναι original, αλλά δεν γνωρίζω σίγουρα. http://vifocal.com/original-2300mah-replacement-battery-for-huawei-honor-3c.html Ναι. Μου βγάζει σφάλμα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/ff927466c0b605de82a1f64721bc7786.jpg Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν φαίνεται καθαρά το error, αλλά η διαδικασία είναι αυτή, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αυτό που πρέπει αν ελέγξεις είναι μήπως στο κάνει λόγο χαμηλής μπαταρίας. Αν γνωρίζει κάποιος που Το έκανε πρόσφατα ας ενημερώσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 12, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Φορτησε τη μπαταρία πάνω από το 70% και δοκίμασε πάλι Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 ^ είχες δίκαιο. αυτό ήταν τελικά το πρόβλημα η χαμηλή μπαταρία. τέλος καλό όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Όντως, είναι σκυλί από όλες τις απόψεις... Για πεπιτε μου ρε παιδια , αντικειμενικα ολες οι μπαταριες μετα τον 1,5 χρονο τα παιζουν . Πως ειναι δυνατον να την λετε σκυλι εσεις μετα τοσα χρονια??? Κλείνω 2 χρόνια με το κινητό και είναι σκυλί μαύρο, από κάθε άποψη. Η μπαταρία του πραγματικά μου κρατάει όσο και στην αρχή. 5 ολόκληρες μέρες (με το δικό μου προφίλ χρήσης). Το μόνο θέμα που έιχα από την αρχή είναι με την ένδειξη της μπαταρίας: Ενώ από το 100% μέχρι το 15% πέφτει γραμμικά, από εκεί και πέρα μπορεί να μηδενίσει μέσα σε 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts