lambros69 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 τεσπα το λινκ που εδωσα σε firefox βγαζει διαφορετικο εχω Η30-U10_4.10.16, σωζω τα παντα backup και την περναω με local.ολα οκ? μετα πρεπει να βαλω τα contacts synch ktl που ειναι στο 1ποστ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 τεσπα το λινκ που εδωσα σε firefox βγαζει διαφορετικο εχω Η30-U10_4.10.16, σωζω τα παντα backup και την περναω με local.ολα οκ? μετα πρεπει να βαλω τα contacts synch ktl που ειναι στο 1ποστ? Oh yes.. Google play store Sync contacts Sync calendar Τρεις εφαρμογές θα κατεβάσεις από το κινέζικο μάρκετ και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinos_g7 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 τεσπα το λινκ που εδωσα σε firefox βγαζει διαφορετικο εχω Η30-U10_4.10.16, σωζω τα παντα backup και την περναω με local.ολα οκ? μετα πρεπει να βαλω τα contacts synch ktl που ειναι στο 1ποστ? Πάρτη από needrom από εδώ http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2015/01/H30-U10-V100R001CHNC00B256.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Είσαι δύο beta πίσω.εάν θες κατέβασε την 256 και πέρνα την από πάνω..με local update Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Να 'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) από την 4.10.16 πάει με ΟΤΑ στην 149? εάν όχι και την κάνω μέσω local σε ένα ξάδελφο μου χάνονται δεδομένα ; ξέρει κανείς; EDIT λοιπόν έκανε δοκιμή ο ξάδελφος και φυσικά δεν "πάει πίσω" σε παλαιότερη έκδοση μέσω ΟΤΑ. άρα μένει μέσω local.πήγε κάποιος από την 4.10.16 στην 149 με local? έχασε δεδομένα εφαρμογών κλπ ή όχι; Edited January 30, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingmob Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασε ένας φίλος το εν λόγω κινητό αλλά του σβήνει κατά την κλήση και πρέπει να βγάλει την μπαταρία ώστε να ανάψει πάλι. Το έχει κάνει δύο φόρες... Έχει κανένας καμία ιδέα γιατί; Ή τι πρέπει να του κάνουμε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δεν δουλεύει το My vodafone, e-shop.gr. amazon. Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Δεν δουλεύει το My vodafone, e-shop.gr. amazon. Τι κάνουμε?Τα ειπαμε αυτα δεν διαβασες λιγα ποστ πριν κανεις την αναβαθμιση? αναγκαστικα επιστροφη στην 149 πρωτα με local η τα τρια κουμπια περνας αυτη https://mega.co.nz/#!rAJh0DhI!g7kvCiBVEL0dG0J9bTrE9acTPceV45aJu8xPYProznw και μετα την 149 παλι με local η με τα τρια κουμπια https://mega.co.nz/#!bcJxQYYT!P7PSX9IEt0UittL74SbDCSUvWmeYCUdbTvTv4NiPG1I εννοειται οτι και τα 2 αρχεια τα μετονομαζεις σε UPDATE.APP εγω τα αλλαξα για να τα ξεχωριζω Edited January 31, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Έχει κανείς εικόνα αν τα αντίστοιχα τηλέφωνα της zte (3c 3x) εχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας? Δεν αναφέρομαι σε stable 4.4 όσο σε ασυμβατότητα με εφαρμογές και έλλειψη κλειδώματος σε 3g Edited February 1, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Έχει κανείς εικόνα αν τα αντίστοιχα τηλέφωνα της zte (3c 3x) εχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μας? Δεν αναφέρομαι σε stable 4.4 όσο σε ασυμβατότητα με εφαρμογές και έλλειψη κλειδώματος σε 3g τα 3c,3x είναι της Huawei..... έχει και η ZTE ίδια μοντέλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) τώρα τι να πω ισως να μην το έγραψα καλά αντίστοιχα τηλέφωνα σαν να λέμε κάτι που κυκλοφόρησε την ίδια περίοδο με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως τιμης και hardware. Edited February 1, 2015 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ρε παιδια καμια επισημη αναβαθμιση θα μας δωσουν ή τελος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα κινητό για την κοπέλα μου, και σε κάποιο άλλο φόρουμ πήρε το μάτι μου μια καλή προσφορά που "τρέχει" για λίγες ακόμα μέρες (και) για αυτή την συσκευή. Αφού πείστηκα ότι οι συσκευές της Huawei είναι αξιόπιστες, κάτι που για μένα είναι το Α και το Ω, αποφάσισα να το αγοράσω, απλά ψάχνοντας λιγάκι παραπάνω στο ίντερνετ, βρήκα και αυτό το thread, και...μπερδεύτηκα λιγάκι για το ποια rom να ζητήσω από το pandawill να μου βάλει: Απ' ότι ξέρω, στα κινέζικα μαγαζιά σου ρουτάρουν αυτοί το κινητό, και σου περνάνε μια custom rom, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν εγώ πρέπει να τους πω ποια να μου βάλουν, και αν ναι, τότε ποια είναι η καλύτερη; (υπόψη ότι είναι στο εξωτερικό, δεν θέλω ελληνική rom, θέλω να είναι στα αγγλικά, και άντε να βάλω το more locale 2 για τα ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Λίγο σε απασχολεί όλο αυτό... Ας έρθει με το καλό και μετά περνάς όποια rom θέλεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Στον τίτλο αυτή η συσκευή αναγράφει Play Edition, στο link γράφει Play version αλλά εν τέλει τι διαφορά έχει με την κανονική έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ρε παιδια καμια επισημη αναβαθμιση θα μας δωσουν ή τελος; δε νομίζω πως έχουν σκοπό να δώσουν αναβάθμιση στα σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 βασικά από την 149 λείπει μόνο το 3g στην 2η σιμ και ότι στις επαφές η μη με το +30 μπροστά βγαίνει το κινέζικο ιδεόγραμμα αντί για την τοποθεσία. εντάξει το emui 3.0 έχει κάτι καλούδια αλλά προτιμώ το 3g στην 2η σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 και οι 160 χαρακτήρες στην μαμα sms εφαρμογή λείπει. πολύ βασικο για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 βασικά από την 149 λείπει μόνο το 3g στην 2η σιμ και ότι στις επαφές η μη με το +30 μπροστά βγαίνει το κινέζικο ιδεόγραμμα αντί για την τοποθεσία. εντάξει το emui 3.0 έχει κάτι καλούδια αλλά προτιμώ το 3g στην 2η σιμ. παρήγγειλα το κινητό σήμερα, όταν έρθει θα ήθελα να του περάσω μια απλή-γρήγορη rom χωρίς φρου-φρου που επιβαρύνουν το κινητό και το κάνουν πιο αργό. Αυτή η 149 rom είναι η κατάλληλη για εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingmob Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Τελικά έστρωσε το κινητό που έσβηνε με την παρακάτω ROM που μου είπαν από Vickmall. Hol-U10,Android 4.2,Emotion UI 2.0,V100R001CHSC01B051 (Στο http://www.emui.com/ είχαν την Β049) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 παρήγγειλα το κινητό σήμερα, όταν έρθει θα ήθελα να του περάσω μια απλή-γρήγορη rom χωρίς φρου-φρου που επιβαρύνουν το κινητό και το κάνουν πιο αργό. Αυτή η 149 rom είναι η κατάλληλη για εμένα; Ναι, ειναι απροβληματιστη και ειναι η τελευταια offical που ηρθε με OTA update. Θα περασεις και το playstore (δες πρωτο ποστ, διαδικασια ενος λεπτου) και μετα δεν θα χρειαστει να ασχοληθεις ξανα με το κινητο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 οπως τα λεει ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 το widget καιρου στη τρέχουσα τοποθεσία σας βγάζει σωστά την πόλη? είδα και στο Honor 6 πως βγάζει ότι να νε πλέον, σε έμενα γράφει γευγελή και το όρισα μόνος στη σωστή τοποθεσία, εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parpapoulias Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Και σε μένα μια από τα ίδια (Γευγελη) μόνο που δε βρίσκει τη σωστή τοποθεσία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Και εμένα από εχτές (ή τουλάχιστον τότε το πρόσεξα) Γευγελή βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts