azxcvb Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ναι δεν βγαινει το μενου που εβγαινε πριν και ειχε τις επιλογες να δω την καρτα η να το φορτισω. τωρα μονο φορτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Σε άλλο υπολογιστή έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ναι σε λαπτοπ και pc με windows7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βγάζει κανείς τι σόι update είναι αυτό? Με το translate δεν έβγαλα άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βγάζει κανείς τι σόι update είναι αυτό? Με το translate δεν έβγαλα άκρη δεν είναι αναβάθμιση της ρομ εγώ την έκανα.άνευ σημασίας δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Βγάζει κανείς τι σόι update είναι αυτό? Με το translate δεν έβγαλα άκρη Ειναι αναβαθμιση για το App center της Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 τι παιζει εδω κλωνος? http://www.aliexpress.com/item/HUAWEI-Honor-3C-WCDMA-2GB-RAM-5-0-IPS-MTK6592-Octa-Core-3G-Smart-Mobile-Phone/32229391628.html?s=p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ^ μακρυά. αν το θες κοίτα σε στάνταρ μαγαζιά που το πήραμε οι ποιο πολλοί χωρίς προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους , εχω δυο προβληματα με το honor 3c το 1 ειναι οτι δεν το αναγνωριζει ο υπολογιστης εδω και ενα μηνα , Εχω περασει ξανα drivers αλλα τιποτα δεν μου βγαζει το μενου στο τηλεφωνο παρα μονο το φωρτιζει. .Ευχαριστω πολυ . Δοκιμασες αλλο καλωδιο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azxcvb Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Ναι εχω δοκιμασει και αλλο καλωδιο, το μονο που μου μενει ειναι να του κανω φορματ με την κινεζικη 110 εαν το δει χωρις μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Λοιπον ας γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου με την τελευταια EMUI 3.0, αυτην που η Huawei αποκαλει stable, την 256. Εχω μια SIM. :) Περασα και μερικα 3.0 official themes ωστε να αλλαξω τα αρχικα εικονιδια τα οποια δεν μου αρεσαν.;) Προσοχη εαν την περασει κανεις διαγραφονται ολα τα δεδομενα απο το κινητο. Ενα απλο back up στην SD αρκει. Κανεις και export απο πριν τις επαφες σου η οπως εγω τις κατεβαζεις σαν vcf file απο το gmail και δεν εχεις κανενα προβλημα Τα συν +Σιγουρα καλυτερη διαχειρηση μπαταριας +Εχω την εντυπωση οτι η φωτεινοτητα της οθονης αυξηθηκε. Δλδ το 70% της φωτεινοτητας της 2.3,στην 3.0 αντιστοιχει σε 60%. Βεβαια μπορει να ειναι και θεμα wallpaper οποτε το μεταφερω απλα σαν εντυπωση +Σιγουρα εχει βελτιωθει η τερμα ενταση με DTS,δινοντας πιο ομαλο ηχο,χωρις χρατς χρουτς +Πιστευω οτι η οθονη εχει καλυτερη αποκριση +Σιγουρα βελτιωση της φωτογραφικης +160 χαρακτηρες στην μαμα SMS εφαρμογη +Αναγνωριση με και χωρις το +30 +Βελτιωθηκε η μαμα εφαρμοη Gallery +Βελτιωθηκε η μαμα εφαρμογη που μετρα δεδομενα +Αλλαξε ο τροπος που εμφανιζεις widget, δηλαδη πλεον μπορεις να εμφανιζει πολλα widget το ενα μετα το αλλο,ενω προηγουμενως παντα εκλεινε το widget menu και επρεπε να το ξανανοιγεις +Μπορεις να επιλεξεις layout 4x4 η 4x5 Τα πλην - Το τηλεφωνο εγινε ελαφρως πιο αργο - Απαισια (προσωπικη μου γνωμη) τα στρογγυλοποιημενα μαμα εικονιδια, αλλαζουν ευκολα ομως χρησιμοποιωντας καποια απο τα διαθεσιμα themes - Εχασα το root access - Οι φακελοι χωρανε πλεον μονο 9 εφαρμογες, μετα βγαζει 2η καρτα σε καθε φακελο, οποτε καποιες εφαρμογες "θαβονται". Οταν ομως ειναι εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις συχνα, δεν σε πειραζει. Ολες οι εφαρμογες που χρησιμοποιω δουλευουν απροβληματιστα. Μαλιστα θυμαμαι αρκετα force close του Maps στην 2.3 που εδω δεν συμβαινει, οπως και με το Sygic Δλδ αυτην την στιγμη δουλευουν σιγουρα Opera, Gmail, Tweetcaster, Youtube, Pocket, Napster, Play Store, Shazam, Dropbox, Gazetta, 9GAG, Sygic, Lenovo Snap it, Touchpal, Maps, Moon Reader, Kingsoft office, Weather and clock, teamviewer Η γενικη μου αισθηση ειναι πως το τηλεφωνo βελτιωθηκε σε μικρες λεπτομερειες καθως και πλεον σε νεα αισθητικη. Πχ το συρταρακι ειναι αρκετα διαφορετικο απο το αρχικο. Οπως και να εχει ευχαριστημενος:) Edited January 8, 2015 by tutuyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 @ tutuyo επιτελους ειδαμε ενα αρκετα καλο review που εστιαζει οχι μονο στα αρνητικα, αλλα και στα θετικα της rom. Προσωπικα, απο αυτα που γραφεις δεν θα εχω καποιο ενδοιασμο πλεον να την περασω. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πολύ καλό το review για την 256. Να ρωτήσω εγώ αν εντόπισες κάποια διάφορα στο GPS? Ποίο γρήγορο, ποίο αργό ή το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 mylw_4 δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη βελτίωση ή αλλαγή στο gps. με την ίδια ταχύτητα κλειδωνε το sygic στην 2.3, με την ίδια κλειδωνει και τώρα στην 3.0 επίσης και κάτι άλλο να προσθέσω που χρησιμοποιώ, το Bluetooth δουλεύει απρόσκοπτα, τουλάχιστον με το plantronics headset που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 mylw_4 δεν παρατήρησα κάποια ιδιαίτερη βελτίωση ή αλλαγή στο gps. με την ίδια ταχύτητα κλειδωνε το sygic στην 2.3, με την ίδια κλειδωνει και τώρα στην 3.0 επίσης και κάτι άλλο να προσθέσω που χρησιμοποιώ, το Bluetooth δουλεύει απρόσκοπτα, τουλάχιστον με το plantronics headset που έχωπαντως με bt με ΟΛΕΣ τις εκδοσεις ρομ (4-5) περιπου στις 3 στις δεκα κλησεις που παω να κανω ακουγεται να χρουτς χρουτς και πρεπει στιγμιαια να μεταφερω την κληση απο το bt στο ακουστικο και παλι πισω για να σταματησει.αλλιως εαν απαντησει ο αλλος με ακουει με παρασιτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tutuyo Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 προσωπικά φίλε μου δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με bluetooth σε καμία official rom που να σχετίζεται με την ποιότητα του ηχου. και μάλιστα έχω χρησιμοποιησει 2 διαφορετικές συσκευές, ενα σχετικά φτηνό Nokia και ένα ακριβότερο plantronics. απλώς στην 2.3 μερικές φορές είχα προβλήματα σύνδεσης με το Nokia,που όμως δεν ήταν σοβαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 τελικά η μόνη έκδοση ρομ με 3g και στις δύο σιμ είναι η 4.9.16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 @ tutuyo επιτελους ειδαμε ενα αρκετα καλο review που εστιαζει οχι μονο στα αρνητικα, αλλα και στα θετικα της rom. Προσωπικα, απο αυτα που γραφεις δεν θα εχω καποιο ενδοιασμο πλεον να την περασω. Δες πρώτα ποιες εφαρμογές δεν είναι πλέον συμβατές, για παράδειγμα: Farmakeia, My Vodafone, Contacts+ (πρέπει να περαστεί για να δουλέψει το Dialer+), Alpha Bank, Cosmote My Account, Greek yellow pages, Taxibeat, Paypal, Google Goggles, είναι μερικές από αυτές που δεν είναι πλέον συμβατες. μετά αποφασίζεις αν δεν σε πειράζει να την περάσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Δες πρώτα ποιες εφαρμογές δεν είναι πλέον συμβατές, για παράδειγμα: Farmakeia, My Vodafone, Contacts+ (πρέπει να περαστεί για να δουλέψει το Dialer+), Alpha Bank, Cosmote My Account, Greek yellow pages, Taxibeat, Paypal, Google Goggles, είναι μερικές από αυτές που δεν είναι πλέον συμβατες. μετά αποφασίζεις αν δεν σε πειράζει να την περάσεις. ;) Oh..shit..:eek: Τις μισες που αναφερεις τις χρησιμοποιω...τελικα καλη ειναι και η Β149:cool: Τουλαχιστον εχει επιλογη να κλειδωνει μονο 3g? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Oh..shit..:eek: Τις μισες που αναφερεις τις χρησιμοποιω...τελικα καλη ειναι και η Β149:cool: Τουλαχιστον εχει επιλογη να κλειδωνει μονο 3g?ουτε αυτο γμτ!!!!!!!!!!!!!!!η 149 το εχει?3g στην 2η sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 ουτε αυτο γμτ!!!!!!!!!!!!!!!η 149 το εχει?3g στην 2η sim? Κλειδωμα μονο 3g υποστηριζει κανονικα. 3g στη 2η sim οχι. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Κλειδωμα μονο 3g υποστηριζει κανονικα. 3g στη 2η sim οχι.πρεπει τελικα να ειναι ολιγον ασχετοι εκει στην huawei.ερασιτεχνες προγραμματιστες...εχουν λυσει ΟΛΑ τα bug αλλα σε διαφορετικες ρομ!ποσο μ@@ς εισαι για το κανεις αυτο και να εισαι μια εταιρεια κολοσσος οπως η huawei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Τετοιο εχει δοκιμασει κανεις? http://www.ebay.com/itm/3M-MHL-5pin-11pin-Micro-USB-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-for-Samsung-Note3-Huawei-/251697896934?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3a9a5d1de6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Τετοιο εχει δοκιμασει κανεις? http://www.ebay.com/itm/3M-MHL-5pin-11pin-Micro-USB-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-for-Samsung-Note3-Huawei-/251697896934?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3a9a5d1de6 Δεν υποστηριζει MHL το κινητό μας. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Υπάρχει τρόπος να έχω widget στην οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts