IVIetaCreatoR Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Ποιο το πρόβλημα σου με το Coolpad; Αν και είμαστε off-topic, αλλά πολύ απαξίωση βρε παιδί μου... :lol: Ο φίλος φαίνεται διαβασμένος και με επιχειρήματα, καλό είναι να αποφύγετε το coolpad. Εγώ που είχα το 3C πριν και το F1 τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Μπορεί το F1 να έχει καλύτερη Οθόνη, Camera, CPU, GPS αλλά μάλλον θα έτυχε. Edited September 18, 2014 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) δεν κατάλαβα .. το software σε χαλάει? για καντο λιανά να ξέρουμε τι θα συναντήσουμε σε περίπτωση μετάβασης σε coolpad και μια εκτίμηση από huawei σε κάτι οχι τόσο επώνυμο Απο την μια με ψήνει κάτι τόσο φτηνό απο την άλλη είμαι υπερβολικά ευχαριστημένος με τα huawei αλλά θέλω 2160p και μερικές άχρηστες λειτουργίες για άλλους όπως wifi 5ghz βαρόμετρο κλπ όποτε θα περιμένω.. να "πέσει" το zte numbia z7 η κάποιο άλλο που να έχει όλα τα "άχρηστα" καλούδια. Edited September 18, 2014 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ο φίλος φαίνεται διαβασμένος και με επιχειρήματα, καλό είναι να αποφύγετε το coolpad. Εγώ που είχα το 3C πριν και το F1 τώρα το φυσάω και δεν κρυώνει. Μπορεί το F1 να έχει καλύτερη Οθόνη, Camera, CPU, GPS αλλά μάλλον θα έτυχε. Δεν σε καταλαβα φιλε. Τί εννοεις ετυχε; Ειρωνευεσαι; Αν οχι για πες σε παρακαλω τι σε χαλασε στο F1 γιατι ακουω τα καλυτερα και με ενδιαφερει η παραγγελια του για φιλο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Sorry που σας διακοπτω, αλλα οπως το καταλαβατε και εσεις ειστε off topic. Η τιμη του 3c αυξηθηκε 20$, λογικο αφου η ζητηση ειναι μεγαλη και η προσφορα περιορισμενη πλεον. Και μην ξεχναμε οτι η ισοτιμια ευρω δολλαριου ειναι πλεον πολυ χαμηλοτερη σε σχεση με πριν ενα μηνα, γεγονος που καθιστα πλεον ολα τα κινητα πιο ακριβα για την τσεπη μας αυτη την περιοδο. Edited September 18, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 hd voice υποστηρίζει? το εχει δοκιμάσει κανεις με cote τι παίζει με τα mtk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 οκ λοιπον, ...αν παρεις φιλε μου το ενα γιγα τοτε...:dash: οκ? Παίδες, ψάχνω θήκες 1-2-3 (πλάτης και τύπου book) αν έχει κανείς παραπανίσιες... ΡΜ ευχαριστώ όλους για τις παρεμβάσεις τους, φυσικά και θα πάρω αυτό με τα 2g RAM , είναι στα 151 € . Νομίζω είναι καλή τιμή... worth the value... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Σεβαστο. Δεν το απαξιωσα ομως. Αν παρατηρησεις τα ποστς μου θα δεις. Εξαλλου το κινητο το εχω. Δε θα το επαιρνα αλλιως αμα ειχα κακη γνωμη. Απλως λεω οτι θα προτιμουσα το ThL T11. Γουστα και αξιολογηση προτεραιοτητων ειναι αυτα. Αντ'αυτου εσυ απαξιωνεις το Coolpad. Στην τελικη καλο ειναι να μπαινουν στο παιχνιδι συγκρισεις με αλλα κινητα για να βοηθησει αυτον που διαβαζει να επιλεξει. Εχω παραγγειλει αρκετα κινητα απο Κινα και παντα κανω ερευνα μηνων παρακολουθωντας τοπικς πολλων κινητων. Με βοηθαει και με ενημερωνει οταν βλεπω να μπαινουν στο παιχνιδι κι αλλα κινητα και ο ενας να λεει αυτο..., ο αλλος το αλλο..., ο αλλος το παραλλο... και παει λεγοντας. Σε βαζει σε μια διαδικασια ψαξηματος που βγαινει σε καλο του ενδιαφερομενου. Οποτε μην πεφτετε να με φατε επειδη ποσταρα καποιες αντιπροτασεις λογω της αυξησης της τιμης του 3c πραμα που προσωπικα για μενα παμε σε αλλη κατηγορια budget. Στην παλια του τιμη νομιζω ηταν το καλυτερο και γι' αυτο το πηρα κιολας. Πιστευω καποιος που δεν εχει καταληξει για αγορα θα τον βοηθησουν οι προτασεις μου, περα απο την αυτονοητη καλη προταση του 3c αφου βρησκεται ιδη στο νημα του. Να μαθει τουλαχιστον οτι παιζουν και αυτες οι συσκευες. Η κοπελα μου εχει το hongmi και η μπαταρια του μου φαινεται εξισου καλη. Με μετρια χρηση της βγαζει 4 με 4,5 ωρες ενεργη οθονη. Μεγαλη μου φαινεται η διαφορα που λες. Να αλλη μια καλη προταση, το 1s, αμα ειχε 2GB RAM. Θα ηταν πραγματι μια πολυ καλη λυση το 1s με 2 γιγα ραμ, το κακο με την xiaomi εινβαι οτι περα απο το ΝΟΤΕ και τα "φθηνα" Hongmi και 1s δεν εχει δικαρτο στα καλα της μοντελα (ΜΙ3, ΜΙ4) ηταν και ο λογος που "εφυγα" το Hongmi θα το δωσω στον γιο μου που ειναι φανταρος στην Κυπρο και χρειαζεται δικαρτο... Ποιο το πρόβλημα σου με το Coolpad; Αν και είμαστε off-topic, αλλά πολύ απαξίωση βρε παιδί μου... :lol: Δεν το απαξιωνω, ισως να μην το εθεσα σωστα, ειναι ενα κινητο που δεν το γνωριζω, δεν το ειδα πουθενα και δεν ετυχε να διαβασω τιποτα, οποτε δεν ασχολουμε ;) δλδ απο αγνοια, για τα αλλα, αν βγαλεις το Lenovo που και αυτο δεν το ξερω αλλα ξερω οτι δεν μου κανει και δεν το συγκρινω με το 3c γιατι δεν ειναι δικαρτο, ειπα την γνωμη μου με βαση αυτα που διαβασα... δεν ειχα καποιο, αν και παρατριχα μπορει να ειχα τωρα το ΖΤΕ ΝUBIA 5s mini (που ειναι και αυτο μια καλη λυση) ή το Asus Zenfone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazrho Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κάνοντας ένα τελευταίο τσεκ παρατήρησα ότι έχει 2 κινητά στο minideal, το ένα με μια SIM και το άλλο με δυο SIM (και 13 € πιο ακριβό, στα 164 €), τι παίζει τελικά, είναι και τα δύο αυθεντικά; 1)http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html 2)http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κάνοντας ένα τελευταίο τσεκ παρατήρησα ότι έχει 2 κινητά στο minideal, το ένα με μια SIM και το άλλο με δυο SIM (και 13 € πιο ακριβό, στα 164 €), τι παίζει τελικά, είναι και τα δύο αυθεντικά; 1)http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-with-5-0-inch-hd-ogs-screen.html 2)http://www.minideal.net/huawei-honor-3c-4g-fdd-lte-h30-l02-smartphone-android-4-4-quad-core-1-6ghz-5-0-inch-hd-8-0mp-ram-2gb-rom-16gb.html το ένα είναι 3g και το αλλο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Για πες.. τις λυσεις μεχρι 200$ φυσικα και σε κατι αξιοπιστο μην ακουσω coolpad. Εχω την εντυπωση οτι ψαχνοντας λιγο στη Κινα δεν βρηκα κατι καλο 8πυρινο 2G ram και dual sim μεχρι 200$. Αν ανεβεις ναι εχει πολλα. Δεν μιλαω ειρωνικα αληθεια ρωταω την γνωμη σου Το αξιοπιστο πως το ενοεις δηλ? Με την μαρκα, δηλ. η Huawei ειναι αξιοπιστη και η coolpad δεν ειναι επειδη νομιζεις οτι ειναι μιkροτερη μαρκα απο την Huawei? Δεν λιγο λοιπον για να καταλαβεις ποσο εξω πεφτεις! http://www.counterpointresearch.com/wp-content/uploads/2014/05/Market-Monitor-China-Smartphone-Market-Q1-2014.png Δες και εδω οπου yulong=coolpad! http://www.techinasia.com/xiaomi-leaps-samsung-chinas-biggest-smartphone-brand/ Δες και εδω σε παγκοσμιο επιπεδο για το 2013 οπου δεν ειχε μπει για τα καλα στην αγορα εξω απο την Κινα! http://www.fiercewireless.com/europe/special-reports/analyzing-worlds-14-biggest-handset-makers-q2-2013 Η sony πως σου ακουγετε σαν κατασκευαστρια , σου ακουγετε "αξιοπιστη",αφου δεν θες να ακους για coolpad,αν λοιπον σου κανει σαν ονομα η σony να ξερεις ομως οτι πουλαει λιγοτερα τηλ. απ'οτι η coolpad! Γι'αυτο αλλη φορα να κανεις μια ερευνα πριν γραψεις οτι σου καπνιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Δεν έγινε αντιληπτό αλλά ναι ήταν ειρωνικό το post μου πριν. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το αξιοπιστο πως το ενοεις δηλ? Με την μαρκα, δηλ. η Huawei ειναι αξιοπιστη και η coolpad δεν ειναι επειδη νομιζεις οτι ειναι μιkροτερη μαρκα απο την Huawei? Δεν λιγο λοιπον για να καταλαβεις ποσο εξω πεφτεις! http://www.counterpointresearch.com/wp-content/uploads/2014/05/Market-Monitor-China-Smartphone-Market-Q1-2014.png Δες και εδω οπου yulong=coolpad! http://www.techinasia.com/xiaomi-leaps-samsung-chinas-biggest-smartphone-brand/ Δες και εδω σε παγκοσμιο επιπεδο για το 2013 οπου δεν ειχε μπει για τα καλα στην αγορα εξω απο την Κινα! http://www.fiercewireless.com/europe/special-reports/analyzing-worlds-14-biggest-handset-makers-q2-2013 Η sony πως σου ακουγετε σαν κατασκευαστρια , σου ακουγετε "αξιοπιστη",αφου δεν θες να ακους για coolpad,αν λοιπον σου κανει σαν ονομα η σony να ξερεις ομως οτι πουλαει λιγοτερα τηλ. απ'οτι η coolpad! Γι'αυτο αλλη φορα να κανεις μια ερευνα πριν γραψεις οτι σου καπνιζει! Το κανεις και σε αλλο thread ουτε να πληρώνεσαι απο το καθε κινητό που παίρνεις. Τελος παντων το παιδι πιο πανω δεν σε πρόσβαλε ειπε την γνώμη του και ειναι σεβαστή. Ως αναφορά τις μεθόδους συγκρισης σου ειναι τουλάχιστον 15χρονου οτι είναι καλύτερο οποιο πουλάει περισσότερο. Συγκρινεις τα ασύγκριτα. Σύγκρινε και την hyundai με την Mercedes. H hyundai Πουλάει περισσότερα αυτοκινητα το χρονο. Προφανως δεν εισαι μεσα στην αγορα για να καταλαβεις οτι το coolpad Πουλαει γιατι ειναι φτηνο και για να βρεις τα χαρακτηριστικα του σε αλλα δινεις 200€+. Οχι επειδη ειναι η καλυτερη εταιρια στον κοσμο και βγαζει καλα κινητα. Εκατσε και βγηκε μεχρι στιγμης και αξιοπιστο και ειναι αποδεκτο αυτο. Ο χρονος θα δείξει.Καθε μερα φτιαχνουν στην Κινα και μια νεα εταιρια με κινητα. αυριο θα βγει μια αλλη εταιρια με ενα καλο κινητο 100€ θα γινει πρωτο σε πωλησεις, αρα θα ειναι τοπ. Μην υποδεικνύεις στον καθενα τι θα λεει και τι θα κανει. Οπως και εσυ λές οτι σου καπνισει ετσι λενε και οι αλλοι. Δεν έγινε αντιληπτό αλλά ναι ήταν ειρωνικό το post μου πριν. Εγινε αντιλυπτο αλλα πες μου κατι . Ποσα Application πρεπει να βαλω για να τραβηξω μια σωστη φωτογραφια και ενα σωστο video με το κινητό αυτο; Επισης πρεπει να κουβαλαω στικακι με τις διαφορες rom για να βαζω καποια οταν θελω καλο ηχειο και αλλη για καλη καμερα; Οταν ειμαστε φιλε μου αντικειμενικοι και κρίνουμε πρεπει να τα λεμε ολα. Δεν εχω 3C ουτε σύγκριση κανω υγ: επειδη αναφέρθηκε. το 1s θα γινει καλο οταν βαλουν 5000 μπαταρια και 3g ram. Μεχρι τοτε βλεπουμε. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τι θα ελεγε καποιος moderator να επεμβει? Η συζητηση εδω τις τελευταιες σελιδες εχει ξεφυγει και ειναι off topic. Ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα για αλλο thread και οχι του 3c. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Τι θα ελεγε καποιος moderator να επεμβει? Η συζητηση εδω τις τελευταιες σελιδες εχει ξεφυγει και ειναι off topic. Ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα για αλλο thread και οχι του 3c. εχεις απολυτο δικιο τελος απο εμενα, βρισκομαστε σε λαθος θεμα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Επειδη διαβαζω διαφορα τελευταια και καθε σελιδα γραφει τα δικα της, τελικα το 3c θα παρει ρε παιδια EMUI 3? Παίδες, ψάχνω θήκες 1-2-3 (πλάτης και τύπου book) αν έχει κανείς παραπανίσιες... ΡΜ Edited September 18, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Επειδη διαβαζω διαφορα τελευταια και καθε σελιδα γραφει τα δικα της, τελικα το 3c θα παρει ρε παιδια EMUI 3? Παίδες, ψάχνω θήκες 1-2-3 (πλάτης και τύπου book) αν έχει κανείς παραπανίσιες... ΡΜ Ναι θα πάρει το νοέμβριο... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπερα παιδια ωραια και ενδιαφεροντα αυτα που γραφετε αλλα μπορει καποιος να βοηθησει προσπαθω να περασω απο developer rom σε official εχω κανει και τους δυο τροπους και μεσα απο την rom και μεσα απο το recovery ακολουθοντας τις οδηγιες του πρωτου post χωρις επιτυχια και στις δυο γραφει faill δεν εχω αλλαξει recovery τι μπορει να φταιει ειμαι με την 4.9.16 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το κανεις και σε αλλο thread ουτε να πληρώνεσαι απο το καθε κινητό που παίρνεις. Τελος παντων το παιδι πιο πανω δεν σε πρόσβαλε ειπε την γνώμη του και ειναι σεβαστή. Ως αναφορά τις μεθόδους συγκρισης σου ειναι τουλάχιστον 15χρονου οτι είναι καλύτερο οποιο πουλάει περισσότερο. Συγκρινεις τα ασύγκριτα. Σύγκρινε και την hyundai με την Mercedes. H hyundai Πουλάει περισσότερα αυτοκινητα το χρονο. Προφανως δεν εισαι μεσα στην αγορα για να καταλαβεις οτι το coolpad Πουλαει γιατι ειναι φτηνο και για να βρεις τα χαρακτηριστικα του σε αλλα δινεις 200€+. Οχι επειδη ειναι η καλυτερη εταιρια στον κοσμο και βγαζει καλα κινητα. Εκατσε και βγηκε μεχρι στιγμης και αξιοπιστο και ειναι αποδεκτο αυτο. Ο χρονος θα δείξει.Καθε μερα φτιαχνουν στην Κινα και μια νεα εταιρια με κινητα. αυριο θα βγει μια αλλη εταιρια με ενα καλο κινητο 100€ θα γινει πρωτο σε πωλησεις, αρα θα ειναι τοπ. Μην υποδεικνύεις στον καθενα τι θα λεει και τι θα κανει. Οπως και εσυ λές οτι σου καπνισει ετσι λενε και οι αλλοι. Εγινε αντιλυπτο αλλα πες μου κατι . Ποσα Application πρεπει να βαλω για να τραβηξω μια σωστη φωτογραφια και ενα σωστο video με το κινητό αυτο; Επισης πρεπει να κουβαλαω στικακι με τις διαφορες rom για να βαζω καποια οταν θελω καλο ηχειο και αλλη για καλη καμερα; Οταν ειμαστε φιλε μου αντικειμενικοι και κρίνουμε πρεπει να τα λεμε ολα. Δεν εχω 3C ουτε σύγκριση κανω υγ: επειδη αναφέρθηκε. το 1s θα γινει καλο οταν βαλουν 5000 μπαταρια και 3g ram. Μεχρι τοτε βλεπουμε. Πειραζει δηλ. που τα 3 τηλεφωνα απο τα 6-7 Κινεζικα που εχουν πεσει στα χερια μου ειναι value for money κινητα,για τα lenovo s650 και 820 ειπα τιποτα,ειπα οτι ειναι σουπερ ντουπερ κινητα?,ειπα για το Τ5s πολυ καλα λογια? Οχι φιλε εισαι λαθος,ειπα για το haier w910 ειπα για το coolpad f1 και για το thl t6s οτι ειναι κατσε καλα τηλεφωνα για τα λεφτα τους ,δηλ. ειναι value for money κινητα! Και το αλλο,τα νουμερα δεν στα εδειξα με το σκεπτικο οτι οποιος πουλαει περισσοτερα ειναι και πιο αξιοπιστα, τα νουμερα στα εδειξα για να καταλαβεις για τι μεγεθος εταιρια μιλαμε οταν λεμε yulong-coolpad,και οσο για το παραδειγμα που εδωσες συγκρισης την hyundai με την Mercedes απο αυτο και μονο φαινετε ποση αγνοια των πραγματων εχεις! Δηλ. τι θελεις να μας πεις με το πιο πανω παραδειγμα οτι επειδη το mercedes ειναι πιο ακριβο ειναι και πιο αξιοπιστο? Ναι το coolpad πουλαει γιατι ειναι φτηνο αυτο δεν παει να πει ομως οτι δεν ειναι και αξιοπιστο,και τα hyundai πουλανε γιατι ειναι φθηνα και εκει το ιδιο ισχυει! Διαβασε και λιγο να μαθαινεις http://www.autoguide.com/auto-news/2012/05/are-german-cars-reliable-myth-german-engineering.html ,ο μυθος του αξιοπιστου Γερμανικου αυτοκινητου! Απο το τηλ. που εχεις αβαταρ καταλαβαινω οτι ισος σου ειναι λιγο δυσκολα τα τα κατανοησεις τα παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ και αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και τα off topic σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πειραζει δηλ. που τα 3 τηλεφωνα απο τα 6-7 Κινεζικα που εχουν πεσει στα χερια μου ειναι value for money κινητα,για τα lenovo s650 και 820 ειπα τιποτα,ειπα οτι ειναι σουπερ ντουπερ κινητα?,ειπα για το Τ5s πολυ καλα λογια? Οχι φιλε εισαι λαθος,ειπα για το haier w910 ειπα για το coolpad f1 και για το thl t6s οτι ειναι κατσε καλα τηλεφωνα για τα λεφτα τους ,δηλ. ειναι value for money κινητα! Και το αλλο,τα νουμερα δεν στα εδειξα με το σκεπτικο οτι οποιος πουλαει περισσοτερα ειναι και πιο αξιοπιστα, τα νουμερα στα εδειξα για να καταλαβεις για τι μεγεθος εταιρια μιλαμε οταν λεμε yulong-coolpad,και οσο για το παραδειγμα που εδωσες συγκρισης την hyundai με την Mercedes απο αυτο και μονο φαινετε ποση αγνοια των πραγματων εχεις! Δηλ. τι θελεις να μας πεις με το πιο πανω παραδειγμα οτι επειδη το mercedes ειναι πιο ακριβο ειναι και πιο αξιοπιστο? Ναι το coolpad πουλαει γιατι ειναι φτηνο αυτο δεν παει να πει ομως οτι δεν ειναι και αξιοπιστο,και τα hyundai πουλανε γιατι ειναι φθηνα και εκει το ιδιο ισχυει! Διαβασε και λιγο να μαθαινεις http://www.autoguide.com/auto-news/2012/05/are-german-cars-reliable-myth-german-engineering.html ,ο μυθος του αξιοπιστου Γερμανικου αυτοκινητου! Απο το τηλ. που εχεις αβαταρ καταλαβαινω οτι ισος σου ειναι λιγο δυσκολα τα τα κατανοησεις τα παραπανω! Δεν θα σου απαντησω γιατι οτι και να πω δεν θα καταλαβεις... οχι γιατι δεν θελεις, αλλα γιατι δεν μπορεις. end of off topic. μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ασφαλες (και σωστο) να απεγκαταστησω το Κινεζικο μαρκετ? αν για παραδειγμα χρειαστω καποια στιγμη το googlecontactssync θα μπορεσω να το βρω απο αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 και οι δυο έχετε δίκιο 100% (ανταλλακτικά hundai, τρακάρισμα mersedes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ασφαλες (και σωστο) να απεγκαταστησω το Κινεζικο μαρκετ? αν για παραδειγμα χρειαστω καποια στιγμη το googlecontactssync θα μπορεσω να το βρω απο αλλου? Θα σου προτεινα να το κρατησεις. Καποιες εφαρμογες οπως μουσικη και ραδιο γινονται update μονο απο το κινεζικο μαρκετ. Επισης, για αρκετες εφαρμογες οπως το youtube, τα updates ερχονται πρωτα στο κινεζικο market και μετα απο αρκετο καιρο στο playstore, οποτε μπορεις να εχεις τα updates πολυ πιο γρηγορα. Μπορεις βεβαια να το κανεις απενεργοποιηση, οποτε αν το χρειαστεις για οποιοδηποτε λογο το ενεργοποιεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Θα σου προτεινα να το κρατησεις. Καποιες εφαρμογες οπως μουσικη και ραδιο γινονται update μονο απο το κινεζικο μαρκετ. Επισης, για αρκετες εφαρμογες οπως το youtube, τα updates ερχονται πρωτα στο κινεζικο market και μετα απο αρκετο καιρο στο playstore, οποτε μπορεις να εχεις τα updates πολυ πιο γρηγορα. Μπορεις βεβαια να το κανεις απενεργοποιηση, οποτε αν το χρειαστεις για οποιοδηποτε λογο το ενεργοποιεις. Χμ,... απενεργοποιηση... καλο μου ακουγεται, απο που το κανω αυτο (γιατι δεν το εψαξα ακομα) ή θελει καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Χμ,... απενεργοποιηση... καλο μου ακουγεται, απο που το κανω αυτο (γιατι δεν το εψαξα ακομα) ή θελει καποια εφαρμογη? Πηγαινε settings->manage apps βρες την εφαρμογη και επελεξε disable Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 μπορειτε να μου πειτε αν ειναι ασφαλες (και σωστο) να απεγκαταστησω το Κινεζικο μαρκετ? αν για παραδειγμα χρειαστω καποια στιγμη το googlecontactssync θα μπορεσω να το βρω απο αλλου? Αν το απενεργοποιήσεις δεν θα σου δείχνει τα OTA Updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts