Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό απλά φυσάει... Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Χρηστική ερώτηση: Το χρησιμοποιώ πολύ για αναπαραγωγή mp3 όταν περπατάω ή τρέχω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή

που να επιτρέπει να αλλάζω τραγούδι με κάποια συγκεκριμένη κίνηση του κινητού, ώστε να μην απαιτείται να ενεργοποιώ

την οθόνη κάθε φορά; Αρκετά παλιότερα είχα δει κάτι ανάλογο στα κινητά-walkman της Sony.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να το παρω για την κοπελια παιδες; ή τρεις και λιγο θα ασχολουμαι με το κινητο και διαφορα θεματακια που θα βγαζει;
PaOk RE!!!!

Να το παρω για την κοπελια παιδες; ή τρεις και λιγο θα ασχολουμαι με το κινητο και διαφορα θεματακια που θα βγαζει;

Να το παρεις ......

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Το κινητό απλά φυσάει... Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Χρηστική ερώτηση: Το χρησιμοποιώ πολύ για αναπαραγωγή mp3 όταν περπατάω ή τρέχω. Υπάρχει κάποια εφαρμογή

που να επιτρέπει να αλλάζω τραγούδι με κάποια συγκεκριμένη κίνηση του κινητού, ώστε να μην απαιτείται να ενεργοποιώ

την οθόνη κάθε φορά; Αρκετά παλιότερα είχα δει κάτι ανάλογο στα κινητά-walkman της Sony.

Το ειχα ψαξει και εγω αυτο που ρωτας, δεν βρηκα καποιο τροπο να αλλαζει τραγουδι χωρις να χρειαστει να ανοιγω την οθονη. Η λυση που βρηκα ηταν να αγορασω hands free με τα οποια αλλαζω απο εκει τραγουδια με το πατημα ενος κουμπιου.

The day is my enemy, the night my friend

Το ειχα ψαξει και εγω αυτο που ρωτας, δεν βρηκα καποιο τροπο να αλλαζει τραγουδι χωρις να χρειαστει να ανοιγω την οθονη. Η λυση που βρηκα ηταν να αγορασω hands free με τα οποια αλλαζω απο εκει τραγουδια με το πατημα ενος κουμπιου.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Λογική και πρακτική λύση, αφού ουσιαστικά μέσω των hands free κυρίως ακούμε μουσική και ράδιο. Έχω βάλει στο μάτι τα Pistons της Xiaomi που θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Λογική και πρακτική λύση, αφού ουσιαστικά μέσω των hands free κυρίως ακούμε μουσική και ράδιο. Έχω βάλει στο μάτι τα Pistons της Xiaomi που θα τα παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα.

Ξέρεις άμα είναι συμβατά?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

έχεις κανά λίνκ?

οι δαχτυλιές δε με πειράζουν, να μη γρατζουνιονται ευκολα θελω και να εχει 2-3 το πακετακι

Edited by mylw_4

έχεις κανά λίνκ?

οι δαχτυλιές δε με πειράζουν, να μη γρατζουνιονται ευκολα θελω και να εχει 2-3 το πακετακι

εγω ειχα παρει μια συσκευασια με 5,γυρω στα 2 ευρω ολα μαζι,ριξε μια ματια στο ebay http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xscreen+protector+for+huawei+3c&_nkw=screen+protector+for+huawei+3c&_sacat=0

Ξέρεις άμα είναι συμβατά?

Σωστή παρατήρηση, δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά κάποια λίστα συμβατών μοντέλων.

Στο site τους έχουν προειδοποίηση ασυμβατότητας κουμπιών μόνο για iOS7 και μεγαλύτερο.

Edited by karatzes

Σωστή παρατήρηση, δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά κάποια λίστα συμβατών μοντέλων.

Στο site τους έχουν προειδοποίηση ασυμβατότητας κουμπιών μόνο για iOS7 και μεγαλύτερο.

Είμαι 99% σίγουρος πως τα Pistons είναι πρότυπου CTIA αλλά δεν γνωρίζω άμα η Huawei χρησιμοποιεί θύρες OMTP ή CTIA ή AHJ.

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Καλησπέρα στο φόρουμ , καθώς το πρώτο μου post στην παρέα σας! Μπόρεσε τελικά κανένας να βγάλει άκρη για το αν δουλεύει το 4g του

Huawei Honor 3C 4G FDD LTE H30-L02 στα ελληνικά δίκτυα;

Τελικά μίλησα με την γνωστή Linda στο online chat του minideal και μου επιβεβαίωσε οτι δουλεύει το 4g στην χώρα μας για το συγκεκριμένο κινητό.

Τελικά μίλησα με την γνωστή Linda στο online chat του minideal και μου επιβεβαίωσε οτι δουλεύει το 4g στην χώρα μας για το συγκεκριμένο κινητό.

Την εμπιστεύσαι?

Ειναι πουθενά γραμμένο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399151

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Περισσότερα από την ίδια την περιγραφή δύσκολα.

Την εμπιστεύσαι?

Ειναι πουθενά γραμμένο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399151

Δεν θα έλεγα ότι την εμπιστεύομαι αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη με το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο ειναι από τα λίγα που έχω μπερδευτεί τόσο και με έχει βάλει να το ψάξω .

Το FDD LTE αποτελείτε από τα LTE Bands 1, 3, 7, 28

Η Cosmote και η Voda είναι στο Band 3 τώρα άμα το υποστηρίζει το Honoraki αυτό δεν το γνωρίζουμε. Λογικά πρέπει να το υποστηρίζει.

[ATTACH]49670[/ATTACH] ξέρει κανείς αυτή η ρύθμιση τι "πειράζει"; για να κάνει οικονομία μπαταρίας λέω.

Λογικα αλλαζει κατα κυριο λογο τις max και min συχνοτητες cpu, δεν ξερω αν αλλαζει και governor. Βαλε το cputemp, παιξε λιγο με το κινητο και δες απο τα graphs τη συμπεροφορα της cpu οταν αλλαζεις τη ρυθμιση.

τα update ειναι τα local η τα online? Εχω την 143,επρεπε να εχει καποια νεωτερη?

Η νεωτερη ειναι η B148, σε εμενα αναβαθμιστηκε μεσω online update.

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα παιδιά,

προσπαθώ να κατεβάσω την Β148 αλλά είτε κόβεται το download είτε βγάζει ότι το zip έχει πρόβλημα.

Μπορώ να την βρω από κάπου αλλού; Προσπάθησα στο Needrom αλλά χάθηκα λίγο.

Ευχαριστώ

Λογικα αλλαζει κατα κυριο λογο τις max και min συχνοτητες cpu, δεν ξερω αν αλλαζει και governor. Βαλε το cputemp, παιξε λιγο με το κινητο και δες απο τα graphs τη συμπεροφορα της cpu οταν αλλαζεις τη ρυθμιση.

Η νεωτερη ειναι η B148, σε εμενα αναβαθμιστηκε μεσω online update.

το μονο που μου βγαζει σε online update ειναι το κινεζικο play store

Καλησπέρα παιδιά,

προσπαθώ να κατεβάσω την Β148 αλλά είτε κόβεται το download είτε βγάζει ότι το zip έχει πρόβλημα.

Μπορώ να την βρω από κάπου αλλού; Προσπάθησα στο Needrom αλλά χάθηκα λίγο.

Ευχαριστώ

Το έχω αναφέρει σε παλαιότερες σελίδες πως όταν δοκιμάζετε να κατεβάζετε κάτι από μακρινούς servers πχ Κίνα, USA δοκιμάστε με download managers όπως ο Free Download Manager που είναι και δωρεάν.

Δοκίμασε και πες μας.

Το έχω αναφέρει σε παλαιότερες σελίδες πως όταν δοκιμάζετε να κατεβάζετε κάτι από μακρινούς servers πχ Κίνα, USA δοκιμάστε με download managers όπως ο Free Download Manager που είναι και δωρεάν.

Δοκίμασε και πες μας.

Δοκίμασα 2 φορές με αυτόν. Κατέβηκε 100% αλλά στο Extract βαρούσε το αρχείο :(