asot Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 ήρθε με κινέζικα-αγγλικά και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις β143 . Τί μπορεί να γίνεται και το wi-fi να επανέρχεται συνέχεια ?? Αυτό (να ενεργοποιείται το WiFi μονο του), 1η φορά το ακούω...! Μήπως είναι κάποια ρύθμιση του Viber ή του Skype? Δεν κάνεις μια δοκιμή να τα αφαιρέσεις και να δεις αν συνεχίζεται? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σημερα ενω η μπαταρια ειχε φτασει στο 70% περιπου ως δια μαγειας εφτασε μετα απο λιγη ωρα να δειχνει 100%... φορτιζει μονο του το κινητο???:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoseat Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Παιδιά έβαλα δοκιμαστικά μία εφαρμογή, την ''transparent weather'' ή κάπως έτσι και μετά την απεγκατέστησα. Μετά παρατήρησα ότι όταν ξεκλειδώνω την οθόνη και μπαίνω στην αρχική οθόνη, το widget του καιρού που έχει από την μάνα του δείχνει την ώρα που απενεργοποιήθηκε η οθονη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου δείχνει την τρέχουσα ώρα που δείχνει και το κινητό πάνω δεξιά. Τώρα δεν θυμάμαι αν το έκανε και πριν ή το παρουσίασε μετά τα πιο πάνω αναφερόμενα. Αν μπορεί κάποιος ας επιβεβαιώσει ή να προτείνει πως θεραπεύεται αυτό. Αυτά και σόρρυ για το μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά έβαλα δοκιμαστικά μία εφαρμογή, την ''transparent weather'' ή κάπως έτσι και μετά την απεγκατέστησα. Μετά παρατήρησα ότι όταν ξεκλειδώνω την οθόνη και μπαίνω στην αρχική οθόνη, το widget του καιρού που έχει από την μάνα του δείχνει την ώρα που απενεργοποιήθηκε η οθονη και σε κλάσματα του δευτερολέπτου δείχνει την τρέχουσα ώρα που δείχνει και το κινητό πάνω δεξιά. Τώρα δεν θυμάμαι αν το έκανε και πριν ή το παρουσίασε μετά τα πιο πάνω αναφερόμενα. Αν μπορεί κάποιος ας επιβεβαιώσει ή να προτείνει πως θεραπεύεται αυτό. Αυτά και σόρρυ για το μεγεθος. αυτό έλεγα κι εγώ.μου το κάνει και με Νόβα launcher και σε άλλη εφαρμογή καιρού! Δεν ξέρω τι φταίει και καθυστερει να ανανεωθεί η ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Χωρίς να θέλω να σας πρίξω, πριν πείτε ότι μία microSD χάλασε, δοκιμάσατε να την επαναφέρετε με το chkdsk? Εμένα τόσα χρόνια κανένα κινητό δεν μου έχει "Χαλάσει" microSD card και ανάθεμα αμά δεν είμαι τσαπατσούλης με αυτές. :rolleyes: τωρα μου την εχουν ηδη αλλαξει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ερώτηση (μη με βαρεσετε έχω δουλέψει μονο developers) 1)Η official 143 η τελευταια έχει ελληνικά; 2)γίνεται αναβαθμιση μεσω cwm (με το πλήρες zip απο huawei) κανονικά η θα πρεπει να επαναφερω official recovery κ να το κάνω μεσω local update? Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Οσοι "ζαχαρώνετε" το κινητό (για εσάς ή άλλον), σπευσατε για αγορά... το vickmall ανέβασε την τιμή $15 και προβλέπω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι... Καποια στιγμή (σε κανα 2μηνο φαντάζομαι) θα επανέλθει (μόλις "στρώσει" και η τιμή του Honor 6) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παρέλαβα και εγώ εχθές λοιπόν. το κινητάκι είναι άψογο. μια ερωτησούλα μόνο. το πήρα με τη αγγλοκινέζικη και θέλω να βάλω play store και google maps. πριν μπω στην κινέζικη εφαρμογή (πρασσινο εικονίδιο) πρέπει να βάλω κινέζικα πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παρέλαβα και εγώ εχθές λοιπόν. το κινητάκι είναι άψογο. μια ερωτησούλα μόνο. το πήρα με τη αγγλοκινέζικη και θέλω να βάλω play store και google maps. πριν μπω στην κινέζικη εφαρμογή (πρασσινο εικονίδιο) πρέπει να βάλω κινέζικα πρώτα? Όχι 10 χαρακτήρες Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 παρέλαβα και εγώ εχθές λοιπόν. το κινητάκι είναι άψογο. μια ερωτησούλα μόνο. το πήρα με τη αγγλοκινέζικη και θέλω να βάλω play store και google maps. πριν μπω στην κινέζικη εφαρμογή (πρασσινο εικονίδιο) πρέπει να βάλω κινέζικα πρώτα? Οχι, προχώρα με τα Αγγλικά. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 ok δηλαδη παταω ομως ειμαι το πρασσινο εικονιδιο κάνω αναζητηση google μου βγαζει το Play store και απλα κανω εγκατάσταση? ρωτω γιατι οι εικονες διαφερουν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Αυτό (να ενεργοποιείται το WiFi μονο του), 1η φορά το ακούω...! Μήπως είναι κάποια ρύθμιση του Viber ή του Skype? Δεν κάνεις μια δοκιμή να τα αφαιρέσεις και να δεις αν συνεχίζεται? Και όμως το εντόπισα σαν πρόβλημα και σε άλλους με ένα γρήγορο ψάξιμο. Έκανα επαναφορά εργαστασιακών τα πέρασα ολα πάλι και το ειναι κομπλέ. Μερικές φορές μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται ... κάνω επανεκκίνηση και ολα καλά μετά.Δεν έχω καλή επαφή με android.Το κάνει με την Συλλογη και με το Copilot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πώς βλέπω την τρέχουσα έκδοση της ρομ; Η τελευταία stable ποιά είναι για να φλασάρω; Το έχω με τη ρομ από το κινεζομάγαζο και δεν ξέρω ποια έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Για του λόγου το αληθές ήθελε google αντί για contacts στο search, ορίστε και screenshots: http://i.imgur.com/hBuv2RP.png Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες :D To τηλέφωνο για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρώ είναι ότι λερώνει από δαχτυλιές πολύ εύκολα. καλησπερα ..... Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πρεπει να εγκαταστησω και παλι τις δυο παραπανω εφαρμογες απο το κινεζικο μαρκετ κανω αναζητηση με google και δεν μου βγαζει κανενα απο τα δυο εικονιδια που ειναι με βελακι. Εκατεστησα κανονικα το google play πριν. Την βοηθεια σας παρακαλω ... Εχει αλλαξει κατι ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoskr Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Χθες παράγγειλα ένα Huawei 3c απο κινεζικο site για πρωτη φορά. Η παραγγελία έγινε με paypal. Τι πρέπει να προσέξω; Στο άνοιγμα όταν φθάσει θέλει με κάμερα άνοιγμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 καλού κακού ανοιξετο μπροστα σε κάμερα δες οτι δουλευει σωστα και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) ειναι ασφαλης η διαδικασια με custom recovery? υπαρχουν καπου οδηγιες? Ειναι μια διαδικασια με ρισκο γιατι υπαρχει παντα η πιθανοτητα να μπρικαρεις το κινητο. Για την εγκατασταση custom recovery υπαρχουν οδηγιες στο πρωτο ποστ καθως και σε αλλα παλαιοτερα ποστς. (Τουλαχιστον εγω δεν ειχα καποιο προβλημα οταν εκανα custom recovery σε παλαιοτερη rom). Πιο προσφατες αναλυτικες οδηγιες και προσφατα links μπορεις να βρεις και εδω http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-huawei-honor-3c-h30-u10-t2837773 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2773098 Εχει οδηγιες για εγκατασταση cwm και twrp recovery και πολλα αλλα. ΠΡΟΣΕΧΕ πριν κανεις οτιδηποτε να εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτο αντιστοιχει στη δικη μας συσκευη και τη rom που εχεις. Edited August 10, 2014 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Χαιρετω ολο τον κοσμο. Γυρισα απο διακοπες και αναρωτιομουν εαν τελικα δοθηκε καποια επισημη kit kat Και οχι developers. Απο οτι ειδα οχι. Ξερει κανεις κατι για το θεμα? Επισης να ρωτησω......... απο την 143 μπορουμε να παμε στην 4.81 developers με local update ή θα σαλταρει το τηλ?? Edited August 10, 2014 by tasulis Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fra_nikos Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Επισης να ρωτησω......... απο την 143 μπορουμε να παμε στην 4.81 developers με local update ή θα σαλταρει το τηλ?? Ναι γινεται σημερα το εκανα και ολα μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Πώς βλέπουμε την τρέχουσα έκδοση που έχει το κινητό; Λέει μόνο android 4.2.2 Η τελευταία stable που μπορώ να φλασάρω ποιά είναι; Συγνώμη αν έχει απαντηθεί πιο πριν αλλά δεν παρακολουθούσα το θέμα κ το χω χάσει λίγο.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4.7.1 -> 4.7.16 (50Mb) διαθέσιμο προ ολίγου (online update) Επιδιορθώθηκε σίγουρα ένα θεματάκι με τov proximity sensor κατα την διάρκεια κλήσης (αργούσε να επανέλθει) - τώρα, η απόκριση είναι στιγμιαία! Full Update (Local installation, 865Mb) Change Log [Phone] butler Optimized mobile butler a menu The status bar displays the optimization control, add a permission settings allow users to choose to allow or reject the application in the status bar notification presence Optimization of tracking the status bar displays control switch, to determine whether the application displays a notification icon to the status bar [Phone service] Optimize hardware detection feature enhancements, support for GPRS, WIFI, display, speakers, 20 hardware function tests. New phone service intelligence quiz voice input and experience optimization increases [Notification bar] Time of the first row of the top new notification bar, the date of the lunar and solar terms increase the display information [short Message] New SMS bomb in IDLE interface box to increase the delete button [system] Optimization of cell phone signal display Optimization of cell phone wifi signal display New Growth by Application icon while sliding screens, switching applications where the screen icon Αυτή είναι η τελευταία; είναι dev να φανταστώ ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 4.8.1 (devs, 4.4.2 kitkat) B143 (official, 4.2.2 Jelly bean) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 4.8.1 (devs, 4.4.2 kitkat) B143 (official, 4.2.2 Jelly bean) Ποιά είναι καλύτερη; Να βάλω την 4.8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Το έχει παραλάβει κανείς από MeriMobiles ή MiniDeal; Τί δωράκια βάζει ο καθένας τους; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 καλησπερα ..... Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και πρεπει να εγκαταστησω και παλι τις δυο παραπανω εφαρμογες απο το κινεζικο μαρκετ κανω αναζητηση με google και δεν μου βγαζει κανενα απο τα δυο εικονιδια που ειναι με βελακι. Εκατεστησα κανονικα το google play πριν. Την βοηθεια σας παρακαλω ... Εχει αλλαξει κατι ; αδερφέ έβγαλες άκρη? Το έχει παραλάβει κανείς από MeriMobiles ή MiniDeal; Τί δωράκια βάζει ο καθένας τους; το minideal βάζει θήκη από σιλικόνη, και ένα screen protector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 αδερφέ έβγαλες άκρη? ναι, μετα απο ωρα. Εβγαζε μια λιστα και εκει δεν τα ειχε. Σαν επικεφαλιδα ειχε ενα αλλο εικονιδιο. Κανοντας κλικ εκει εβγαζε υπομενου που τα ειχε ... περιεργο ... ολα καλα ομως τωρα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts