Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση! 2 πραγματάκια μόνο.. για να βάλω την official rom χρειάζεται και root? χάνεται η εγγύηση μετά την διαδικασία αυτή τι γινεται??

Οχι δεν χρειαζεται root για να περασεις την official. Κανε ενα backup αν θες, εχει καλο application η huawei. Μετα το φλασαρισμα θα χρειαστει να κατεβασεις το google play απο το market της huawei και το application για συγχρονισμο επαφων και εισαι ετοιμος. Δες οδηγιες στο πρωτο ποστ.

Εγγυηση εχεις κανονικα. Αν κανεις root την χανεις. Αλλα μπορεις να το ξερουταρεις και δεν θα εχεις προβλημα.

The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές να πάω σπίτι και να γυρίσω στην 4.2.2! Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα στην κιτκατ που μας έδωσε η Huawei καθόλου! τα έχω αναφέρει προ λίγων ποστ

εγώ πάντως περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές να πάω σπίτι και να γυρίσω στην 4.2.2! Δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα στην κιτκατ που μας έδωσε η Huawei καθόλου! τα έχω αναφέρει προ λίγων ποστ

Παντως για το θεμα που εχεις αναφερεις συχνα, οτι δεν εχει επιλογη να κλειδωνει 3g, δοκιμασα τοσο το αυτοματο οσο και το κλειδωμενο 3g εχοντας συνεχως ανοιχτα mobile data. Με περιπου την ιδια χρηση και στις 2 περιπτωσεις δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα ουτε στην καταναλωση μπαταριας αλλα ουτε και στην ποιοτητα της συνδεσης.

Επι την ευκαιρια, με συνεχως ανοιχτα mobile data, παρατηρησα οτι η καταναλωση μπαταριας ειναι πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με συνεχως ανοιχτο το wifi. Χρειαστηκε να το φορτιζω μετα απο 12 ωρες περιπου με mobile data, ενω με wifi μετα απο περιπου 20+ ωρες. Η χρηση και στις 2 περιπτωσεις σχεδον η ιδια. Ειναι φυσιολογικο αυτο η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω λαβει υποψη και καταναλωνει μπαταρια? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο?

Edited by zananiro

Παντως για το θεμα που εχεις αναφερεις συχνα, οτι δεν εχει επιλογη να κλειδωνει 3g, δοκιμασα τοσο το αυτοματο οσο και το κλειδωμενο 3g εχοντας συνεχως ανοιχτα mobile data. Με περιπου την ιδια χρηση και στις 2 περιπτωσεις δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα ουτε στην καταναλωση μπαταριας αλλα ουτε και στην ποιοτητα της συνδεσης.

Επι την ευκαιρια, με συνεχως ανοιχτα mobile data, παρατηρησα οτι η καταναλωση μπαταριας ειναι πολυ μεγαλυτερη σε σχεση με συνεχως ανοιχτο το wifi. Χρειαστηκε να το φορτιζω μετα απο 12 ωρες περιπου με mobile data, ενω με wifi μετα απο περιπου 20+ ωρες. Η χρηση και στις 2 περιπτωσεις σχεδον η ιδια. Ειναι φυσιολογικο αυτο η υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω λαβει υποψη και καταναλωνει μπαταρια? Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο?

γιατί έχει στην κιτκατ επιλογή μόνο 3g? ποια έκδοση έχεις;

Ναι με τα δεδομένα κινητής ξεζουμιζει την μπαταρία! με Wi-Fi πολύ λιγότερο!

Σήμερα π.χ. σε ένα σημείο που καθόμασταν ήταν οριακό το 3g ως συνήθως, της βοντα και πηγαινοερχόταν μεταξύ 2g/ 3g και μου είχε σπάσει τα νεύρα δεν μπορούσα να σερφάρω με τίποτα.σίγουρα Εάν ήταν κλειδωμένο σε 3g θα είχε καλύτερο σήμα.

είναι και άλλες βλακείες που έχει η κιτκατ από μόνη της αλλά έχει βάλει και η Huawei που θα γυρίσω στην 4.2.2 και θα μείνω εκεί ακόμα και όταν βγει η stable kitkat!

Σήμερα π.χ. σε ένα σημείο που καθόμασταν ήταν οριακό το 3g ως συνήθως, της βοντα και πηγαινοερχόταν μεταξύ 2g/ 3g και μου είχε σπάσει τα νεύρα δεν μπορούσα να σερφάρω με τίποτα.σίγουρα Εάν ήταν κλειδωμένο σε 3g θα είχε καλύτερο σήμα.

είναι και άλλες βλακείες που έχει η κιτκατ από μόνη της αλλά έχει βάλει και η Huawei που θα γυρίσω στην 4.2.2 και θα μείνω εκεί ακόμα και όταν βγει η stable kitkat!

Την Β143 εχω, η οποια εχει επιλογη μονο 3g. Παντως στην ποιοτητα σηματος δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα και στις 2 περιπτωσεις (κλειδωμενο 3g και αυτοματο).

πήγα να κάνω local update για να πάω από την κιτκατ στην 143 και μου έβγαλε fail.γιατί; δεν έχω υπολογιστή για flash tool κλπ

μου έλεγε ότι το αρχείο δεν είναι στην VERLIST η κάτι τέτοιο!

Edited by fuorigioco1981

Γεια σε όλους! Διάβασα αρκετές σελίδες από το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα.... θέλω να το πάρω για την γυναίκα μου (τώρα αν θα παίζω και εγώ κανένα παιχνιδάκι....). Αξίζει; Για απλή χρήση τηλεφώνου, διάρκεια μπαταρίας, κανένα facebook/viber. Ή θα πρέπει να είμαι συνεχώς στο ψάξιμο με ρομ που δεν κολλάνε, υποστήριξη ελληνικών, ρουτ και τρέχα γύρευε.... .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γεια σε όλους! Διάβασα αρκετές σελίδες από το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα.... θέλω να το πάρω για την γυναίκα μου (τώρα αν θα παίζω και εγώ κανένα παιχνιδάκι....). Αξίζει; Για απλή χρήση τηλεφώνου, διάρκεια μπαταρίας, κανένα facebook/viber. Ή θα πρέπει να είμαι συνεχώς στο ψάξιμο με ρομ που δεν κολλάνε, υποστήριξη ελληνικών, ρουτ και τρέχα γύρευε.... .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αξιζει και με το παραπανω. Ολες οι ROM ειναι σταθεροτατες. Να το παραγγειλεις με την official english version ROM και οχι τη multilanguage που εχουν τα μαγαζια. Οταν θα το παρεις θα κανει online update στην τελευταια ROM η οποια εχει και ελληνικα. Κατεβαζεις το google play και συγχρονισμο επαφων και εισαι ετοιμος, δεν θα χρειαστει να ασχοληθεις ξανα.

Edited by zananiro

Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά. Στην περίπτωση που έχεις κλειδωμένα 3g, και το σήμα είναι οριακό, θα διακόπτεται συνεχώς η σύνδεσή σου αφού θα διατηρείται μόνο με 3g, και δε θα μπορείς να σερφάρεις. Στην άλλη περίπτωση, απλά θα αυξομειώνεται η ταχύτητά σου, αλλά θα είσαι συνεχώς online, οπότε και θα σερφάρεις με κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω ταχύτητας.

Το κλείδωμα σε 3g είναι χρήσιμο μόνο σε περιοχές που έχει πολύ καλό σήμα, πράγμα σπάνιο στη χώρα μας.

www.olafree.net

Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει σωστά. Στην περίπτωση που έχεις κλειδωμένα 3g, και το σήμα είναι οριακό, θα διακόπτεται συνεχώς η σύνδεσή σου αφού θα διατηρείται μόνο με 3g, και δε θα μπορείς να σερφάρεις. Στην άλλη περίπτωση, απλά θα αυξομειώνεται η ταχύτητά σου, αλλά θα είσαι συνεχώς online, οπότε και θα σερφάρεις με κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω ταχύτητας.

Το κλείδωμα σε 3g είναι χρήσιμο μόνο σε περιοχές που έχει πολύ καλό σήμα, πράγμα σπάνιο στη χώρα μας.

μια χαρά έχω καταλάβει! θέλω μόνο 3g! εκεί που πάω έχω! στο αυτόματο μπορεί να παλεύει πέντε λεπτά να κλειδώσει κάπου!

asot γιατί δεν περνάει μέσω κάρτας μνήμης η 143 πάνω στην κιτκατ;

πείτε ένα τρόπο να γυρίσω από την τελευταία beta kitkat στην τελευταία κανονική 143!!! Μέσω local update δεν την κάνει!

Edited by fuorigioco1981

το νόμισμα έχει 2 όψεις και εξακολουθείς να βλέπεις μόνο την μια.

Το κινητό ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ gprs/edge όταν χαθεί το 3g η μια σκάλα πριν

ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (μερικές σκάλες πριν) db

Ένας λόγος για το νωρίτερα είναι το όριο που έχει θέσει ο παροχέας

Κατά συνέπεια το κλείδωμα σε 3G μπορεί να βοηθήσει να παραμείνεις σε 3G πέραν του ορίου που εχει θέσει ο παροχέας και να συνεχίσεις να έχεις σήμα "ΚΑΝΟΝΙΚΑ"

1 ολόκληρο χρόνο με βοήθησε αφάνταστα σε περιοχή με οριακό σήμα η λειτουργία αυτή.

Όταν βρεθείς σε τέτοιο σημείο που το κινητό γυρνάει σε gprs ρύθμισε το 3g only και κατέβασε πχ το net ping κανε ένα ping πχ 8.8.8.8 και δοκίμασε αν έχεις ιντερνετ η όχι

στο αυτόματο ΜΠΟΡΕΙ να παλεύει πέντε λεπτά να κλειδώσει κάπου!

+1000 Edited by drdedus

Εχει δικιο ο fuorigioco1981, στην πραγματικοτητα μενεις χωρις ιντερνετ διοτι το κινητο ειναι αναμεσα στο 2g και 3g. Αυτο γινεται πολυ εντονα στη voda. Παντως στη wind δεν το παρατηρησα αυτο. Σε οριακο σημα, θα πρεπει το 3g να πεθανει τελειως για να το γυρισει σε 2g. Οποτε στη voda ειναι χρησιμη η λειτουργια να κλειδωσεις χειροκινητα 3g. Ελπιζω στις επομενες αναβαθμισεις να προστεθει αυτη η λειτουργια.

πείτε μου τρόπο χωρίς flash tool να πάω πίσω στην 143 από την κιτκατ! !

Έελος, το ρωτάς ανα πέντε post. Ο μονος τρόπος για να γυρίσεις πίσω είναι με flashtool. Μέσω local update δεν σε αφήνει γιατί το local βλέπει ότι η έκδοση ήδη που έχεις είναι νεότερη, οπότε σε γειώνει.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Έελος, το ρωτάς ανα πέντε post. Ο μονος τρόπος για να γυρίσεις πίσω είναι με flashtool. Μέσω local update δεν σε αφήνει γιατί το local βλέπει ότι η έκδοση ήδη που έχεις είναι νεότερη, οπότε σε γειώνει.

μην βαράς οκ ευχαριστώ!

το νόμισμα έχει 2 όψεις και εξακολουθείς να βλέπεις μόνο την μια.

Το κινητό ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ gprs/edge όταν χαθεί το 3g η μια σκάλα πριν

ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (μερικές σκάλες πριν) db

Ένας λόγος για το νωρίτερα είναι το όριο που έχει θέσει ο παροχέας

Κατά συνέπεια το κλείδωμα σε 3G μπορεί να βοηθήσει να παραμείνεις σε 3G πέραν του ορίου που εχει θέσει ο παροχέας και να συνεχίσεις να έχεις σήμα "ΚΑΝΟΝΙΚΑ"

1 ολόκληρο χρόνο με βοήθησε αφάνταστα σε περιοχή με οριακό σήμα η λειτουργία αυτή.

Όταν βρεθείς σε τέτοιο σημείο που το κινητό γυρνάει σε gprs ρύθμισε το 3g only και κατέβασε πχ το net ping κανε ένα ping πχ 8.8.8.8 και δοκίμασε αν έχεις ιντερνετ η όχι

+1000

λες να το γυρίσω σε μόνο 3g αλλά δεν διαβάζεις ότι η κιτκατ ΔΕΝ έχει την επιλογή αυτή πλέον! Την αφαίρεσε η Huawei! ! !

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει δικιο ο fuorigioco1981, στην πραγματικοτητα μενεις χωρις ιντερνετ διοτι το κινητο ειναι αναμεσα στο 2g και 3g. Αυτο γινεται πολυ εντονα στη voda. Παντως στη wind δεν το παρατηρησα αυτο. Σε οριακο σημα, θα πρεπει το 3g να πεθανει τελειως για να το γυρισει σε 2g. Οποτε στη voda ειναι χρησιμη η λειτουργια να κλειδωσεις χειροκινητα 3g. Ελπιζω στις επομενες αναβαθμισεις να προστεθει αυτη η λειτουργια.

ξέρεις καθόλου για την κοσμοτε; αλλιώς να πάω wind Τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο με την ρημαδο βοντα!

οχι δεν γνωριζω η κοσμοτε πως συμπεριφερεται σε τετοιες καταστασεις αλλα εχει εξαιρετικη καλυψη.. πανακριβη βεβαια. Ενα μηνα τωρα στη voda βλεπω πολυ καλη καλυψη και ειναι λιγο πισω απο την κοσμοτε. Η wind εχει παρα πολυ δουλεια ακομη εκτος και αν σε καλυπτει εκει που κινεισαι.Μιλαμε παντα για 3G.

Καλησπέρα παιδια μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γιατι έχω μπερδευτεί.Εχω και εχώ το honor c περιπου 2 μηνες κ κατι. Μου βγάζει αναβάθμιση συστήματος ( εχω την εκδοση multi language το ειχα πάρει απο minideal,) αλλα λέει τα γνωστα online update και local.Παω στην online και μου βγαζει τι κατεβατη στηλη με τα κινεζικα.. διαβασα πιο πανω σε ενα ποστ συγγεκριμενα το 2596 οτι δεν γινεται αναβαθμηση σε αυτα που εχουν multi language, ισχυει αυτο? θα πρεπει να περασω την official εκδοση να κανω αναβαθμηση και μετα να επιλεξω απο εκει ελληνικα? αξιζει να το κανω? γνωριζει κάπιος αν βγει αναβάθμιση και για τα multi language? η αδικα περημενω? και να κανω την διαδικασια υπαρχει στα πρωτα post

Καλησπέρα παιδια μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γιατι έχω μπερδευτεί.Εχω και εχώ το honor c περιπου 2 μηνες κ κατι. Μου βγάζει αναβάθμιση συστήματος ( εχω την εκδοση multi language το ειχα πάρει απο minideal,) αλλα λέει τα γνωστα online update και local.Παω στην online και μου βγαζει τι κατεβατη στηλη με τα κινεζικα.. διαβασα πιο πανω σε ενα ποστ συγγεκριμενα το 2596 οτι δεν γινεται αναβαθμηση σε αυτα που εχουν multi language, ισχυει αυτο? θα πρεπει να περασω την official εκδοση να κανω αναβαθμηση και μετα να επιλεξω απο εκει ελληνικα? αξιζει να το κανω? γνωριζει κάπιος αν βγει αναβάθμιση και για τα multi language? η αδικα περημενω? και να κανω την διαδικασια υπαρχει στα πρωτα post

Αν θες να το επιβεβαιωσεις και μονος σου, κανε την αναβαθμιση που σου βγαζει να δεις τι θα γινει...

Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο εδω μεσα που να περασε official και να το μετανιωσε. Θα δεις οτι το κινητο θα ειναι διαφορετικο προς το καλυτερο. Και ειπαμε πολλες φορες οτι η official B143 εχει ελληνικα κανονικα, ειναι multi language! Η ROM για developers εχει ελληνικα εδω και πολυ καιρο!

Αδικα νομιζω περιμενεις αναβαθμιση για τη ROM που εχεις, υποθετω την Β211 αν θυμαμαι καλα, εφοσον πλεον η ιδια η huawei εχει official multi language! Απο που περιμενεις την αναβαθμιση, απο το minideal? Και πως θα σου ερθει η αναβαθμιση, τηλεφωνικος? Αν παντως εισαι ικανοποιημενος με το κινητο, τοτε μεινε οπως εισαι με αυτη τη ROM. Αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο τα παραπανω, ας κανει τον κοπο να σε ενημερωσει.

Edited by zananiro

Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν περημενω απο το minideal φυσικα αναβαθμιση αλλα απο την huawei ναι την 211 εχει. Κατεβασα το αρχειο αυτο λεει οτι θα κανει την 111 σε 123.τι γινεται αε αυτη την περηπτωση πιον απο ολους τους οδηγους ακολοθω απο το 1το post?

Η 211 δεν είναι official της Huawei τσάμπα περιμένεις αναβάθμιση.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

με την τελευταία κιτκατ παρατηρώ ότι πολλές φορές ενώ έχω ρυθμίσει την οθόνη να σβήνει στο ένα λεπτό την σβήνει στα 5! στις δέκα φορές μου το κάνει τις 3_4!

Για να περασω την official θα πρεπει να κατεβασω την 611;ποιον οδηγο απο ολους θα ακολουθησω;Μεσω αναζητησης μου βγαζει διαφορα site που εχουν την official. Πως ν ξεκινησω;

Για να περασω την official θα πρεπει να κατεβασω την 611;ποιον οδηγο απο ολους θα ακολουθησω;Μεσω αναζητησης μου βγαζει διαφορα site που εχουν την official. Πως ν ξεκινησω;

Δες ποστς #2459 και #2445 για download links. Η μια ειναι η Β143, εχει κανονικα ελληνικα και η αλλη ειναι η beta kitkat για developers και αυτη με ελληνικα. Και οι 2 ειναι οι τελευταιες official. Βαλε οποια νομιζεις, και οι 2 ειναι stable. Γενικα για ROMS εγω κατεβαζω απο το needrom. Οδηγιες ειπαμε στο πρωτο ποστ, δες αναβαθμιση ROMS εχει 2 εναλλακτικους τροπους, διαλεξε οποιον νομιζεις. Κανε ενα backup με το application της huawei πριν. Μετα την αναβαθμιση κατεβασε το play store και ενα app για συγχρονισμο επαφων και εισαι ετοιμος. Οδηγιες ειναι στο πρωτο ποστ.