Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως η βεντουζα που κολλαει στο παρμπριζ, τωρα που εχει ηλιο και ζεστη ειναι πολυ πιθανο να ξεκολαει. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα. Εγω προσωπικα για το κινητο θα επαιρνα μια απο τις βασεις που ειδες απο ebay και που τοποθετειται πανω στο ταμπλο του αυτοκινητου.

Αυτα ειναι καταλληλα για οποιοδηποτε ταμπλό αυτοκινητου ; Και για επιπεδο και για κεκλειμενο ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχεις βρει την ρύθμιση που μπορούσαμε να κλειδωσουμε το σήμα σε μόνο 3g? Γιατί από ότι βλέπω την έβγαλαν την ρύθμιση στην κιτκατ.

Όχι, εμένα η κάρτα που έχω βάλει για να παίρνω ιντερνετ έχει πάντα 3g είτε δεν έχει τπτ

Αυτο το εκανε παντα το τηλ. Το θεμα ειναι οτι στην sim2 δεν πιανει σημα 3G.Αλλωστε το δειχνει στην μπαρα ειδοποιησεων οπου ποτε στην 2 δεν δειχνει εαν εχει 3G.

https://www.dropbox.com/s/z85hnbngq1ptbp3/Screenshot_2014-07-18-12-03-01.jpeg

https://www.dropbox.com/s/b01zy7t44134pek/Screenshot_2014-07-18-12-08-01.jpeg

μια ερωτηση,συνδεω μονο αυτο το κινητο στο πισι,βρισκει το αντιβαιρους του πισι δυο τροjan σε σχεση με android,android spy agent,y.gen και spy agent bn ειναι κατι που εχει μεταφερθει απο το κινητο στο πισι και τι κανουμε?

Όχι, εμένα η κάρτα που έχω βάλει για να παίρνω ιντερνετ έχει πάντα 3g είτε δεν έχει τπτ

Και πως ειπες το κανεις αυτο???

""Nos Power""

cross my fingers που λένε στο χωριό μου , βλέπω ότι έφτιαξε το Wi-Fi με την τελευταία beta kitkat... για να δούμε.

Τελικα εχεις δικιο, χθες το βραδυ το παρατηρησα. Εαν αφησεις το wifi ανοικτο στο τηλ αποσυνδεεται και δεν μπαινει ξανα, θελει απενεργοποιησει και ενεργοποιησει για να δουλεψει.

Αυτό μου κάνει από την αρχή. Πείτε μου ότι έχει διορθωθεί στην κιτ-κατ!!

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Το τηλεφωνο εχει θεμα με το σημα. Σε περιοχες με οχι τοσο καλο σημα μπερδευεται, το γυριζει σε g μετα απο λιγο σε h με αποτελεσμα να περναει κανα λεπτο στο περιμενε. Επισης αν εχει πολυ καλο σημα μερκες φορες κολαει και δεν ξεκινα το κατεβασμα τοτε απενεργοποιω τα data και τα ξαναενεργοποιω για να ξεκολλησει..

Το τηλεφωνο εχει θεμα με το σημα. Σε περιοχες με οχι τοσο καλο σημα μπερδευεται, το γυριζει σε g μετα απο λιγο σε h με αποτελεσμα να περναει κανα λεπτο στο περιμενε. Επισης αν εχει πολυ καλο σημα μερκες φορες κολαει και δεν ξεκινα το κατεβασμα τοτε απενεργοποιω τα data και τα ξαναενεργοποιω για να ξεκολλησει..

μήπως έχεις βοντα; Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και εμένα αυτό.αλλά μου το έκανε και με άλλα κινητά.

Λοιπον με Β143 και 4.2.2 ΔΕΝ μπορω να επιλεξω ποια sim θα εχει 3G. Κλασικα δειχνει και δουλευει μονο η 1η.

Εαν το αλλαξαν παρακαλω ενημερωστε.

""Nos Power""

μήπως έχεις βοντα; Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και εμένα αυτό.αλλά μου το έκανε και με άλλα κινητά.

Ναι φιλε μου εδω και ενα μηνα εκανα τη συνδεση φοιτητικο πρωτη φορα βοντα απο το 1998 που εχω και συνεχιζω με F2G. Δεν ξερω αν γενικοτερα τα δικαρτα κινητα δεν πιανουν τοσο καλα, πρωτη φορα εχω, αλλα αν και προσπαθησαν να βελτιωσουν το προβλημα με το σημα με την αναβαθμιση 4.7.16 μαλλον τα εκαναν χειροτερα. Με το κινητο σε αυτη την κατασταση δεν μπορεις να συνεχισεις, δεν ξερω με τα αλλα δικτυα τι γινεται, να μας πουν και αλλοι φιλοι τη γνωμη τους.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδη με την κιτκατ εχουμε 3g KAI στις δυοθεσεις sim?

Οχι στη μια μονο, νομιζω οτι ειναι περιορισμος hardware

εμένα σε 4,7,1 έχω κανονικά 3g και από τις 2 sim Cosmote,Vodafone πατώντας παρατεταμένα το Δεδομένα δικτύου και μετά Σύνδεση δεδομένων επιλέγω απο ποια κάρτα θα μπω με 3g

Δηλαδή ρε αρχηγέ, μας λες οτι κάνεις από Μενού, αλλαγή της SIM από την οποία θα παίρνεις DATA και αυτό είναι 3G και στις ΔΥΟ Γραμμές (χωρίς να τους αλλάξεις υποδοχή?)?

[ATTACH]47550[/ATTACH]

Πες μας και μας (αναλύτικά please) τον τρόπο, γιατί ψαχνόμαστε μήνες τώρα!

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

[ATTACH]47560[/ATTACH]

Εάν στην επιλογή αυτή βάλεις μόνο 2g ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΎΟ σιμ θα έχεις μόνο 2g?η με δύο σιμ έχει ΔΙΠΛΉ επιλογή για "μόνο 2g"

Αυτα ειναι καταλληλα για οποιοδηποτε ταμπλό αυτοκινητου ; Και για επιπεδο και για κεκλειμενο ;

Αν δεν εχεις επιπεδο ταμπλο τοτε δεν στο συνιστω. Συνηθως αυτα εχουν μικρα βεντουζακια στη βαση(τουλαχιστον ενα που εχω δει απο κοντα) και εφαρμοζουν καλα μονο σε επιπεδο ταμπλο. Στην περιπτωση αυτη μπορεις να παρεις βαση που εφαρμοζει στους αεραγωγους, ειναι πολυ σταθερη. Απλως αν το χειμωνα αναβεις το καλοριφερ μπορει να ζεσταινεται το κινητο. Το ιδανικο θα ηταν να παρεις μια βαση η οποια να συνδυαζει και κουμπωμα στους αεραγωγους, αλλα και βεντουζα για το παρμπριζ.

The day is my enemy, the night my friend

[ATTACH]47560[/ATTACH]

Εάν στην επιλογή αυτή βάλεις μόνο 2g ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΎΟ σιμ θα έχεις μόνο 2g?η με δύο σιμ έχει ΔΙΠΛΉ επιλογή για "μόνο 2g"

2g ΔΕΝ βαζουμε (εδω παλευουμε να εχουμε 3g και στις δυο). Αλλα το θεμα ειναι το τηλ δεν δειχνει την ενδειξη 3G οπως στην sim1. Εγω ανοιξα και συνδεθηκα με το ιντερνετ με την sim2 με ηρθε μηνυμα απο κοσμοτε οτι συνδεθηκα ΑΛΛΑ δεν εβγαζε ενδειξη οτι ειμαι μεσα με 3G ή οτι γινεται ανταλλαγη δεδομενων.

Εσυ πως το καταφερες ??

""Nos Power""

Δηλαδή ρε αρχηγέ, μας λες οτι κάνεις από Μενού, αλλαγή της SIM από την οποία θα παίρνεις DATA και αυτό είναι 3G και στις ΔΥΟ Γραμμές (χωρίς να τους αλλάξεις υποδοχή?)?

[ATTACH]47550[/ATTACH]

Πες μας και μας (αναλύτικά please) τον τρόπο, γιατί ψαχνόμαστε μήνες τώρα!

παιδες, νομιζω το βρηκα και εγω. εχω 3g data είτε στη μία sim είτε στην άλλη χωρις να ανοιξω καπάκι/μπαταρια και να αλλάξω θέση στη σιμ. :):):D:D:D είμαι με την τελευταια developers 4.7.16.

απλά ρυθμισεις/ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας επιλέγουμε σύνδεση δεδομένων της σιμ 2 και μετά ρυθμίσεις δικτύου/ εταιρείες δικτύου/το δίκτυο της 2 σιμ/αυτόματη επιλογή...

enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool::

εμένα σε 4,7,1 έχω κανονικά 3g και από τις 2 sim Cosmote,Vodafone πατώντας παρατεταμένα το Δεδομένα δικτύου και μετά Σύνδεση δεδομένων επιλέγω απο ποια κάρτα θα μπω με 3g

παιδες, νομιζω το βρηκα και εγω. εχω 3g data είτε στη μία sim είτε στην άλλη χωρις να ανοιξω καπάκι/μπαταρια και να αλλάξω θέση στη σιμ. Developers ROM 4.7.16.

απλά Ρυθμισεις > Ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας (επιλέγουμε σύνδεση δεδομένων SIM2) και μετά Ρυθμίσεις δικτύου > Εταιρείες δικτύου (Network Operator) > SIM2 > Aυτόματη επιλογή (choose automatically)

Εχετε ΔΙΚΙΟ! Το επιβεβαιώνω και γω! 3G και από τις ΔΥΟ κάρτες SIM! Ευγε Huawei!!!!!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Δηλαδη μονο σε Developers ROM 4.7.16 γινετε αυτο??

Με την Β143 δεν υπαρχει η επιλογη. ΔΗλαδη Θα πρεπει να να παμε σε Developers ROM 4.7.16 ή παιζει να μας λυπηθουν και να το βαλουν στην official kit kat??

""Nos Power""

μια ερωτηση,συνδεω μονο αυτο το κινητο στο πισι,βρισκει το αντιβαιρους του πισι δυο τροjan σε σχεση με android,android spy agent,y.gen και spy agent bn ειναι κατι που εχει μεταφερθει απο το κινητο στο πισι και τι κανουμε?

δεν φαινεται για trojan που εχουν μεταφερθει απο υπολογιστη... μαλλον κατι κατεβασες στο κινητο (ή μπορει και στον υπολογιστη ποτε δεν ξερεις...)

Δηλαδη μονο σε Developers ROM 4.7.16 γινετε αυτο??

Με την Β143 δεν υπαρχει η επιλογη. ΔΗλαδη Θα πρεπει να να παμε σε Developers ROM 4.7.16 ή παιζει να μας λυπηθουν και να το βαλουν στην official kit kat??

σορρυ αλλα δεν αντεξα

δεν εχεις παρει πρεφα τι γινεται με τα update!!!!ελεος διαβασε τι ρωτας και θα καταλαβεις γιατι το γραφω αυτο!!!!

σορρυ αλλα δεν αντεξα

δεν εχεις παρει πρεφα τι γινεται με τα update!!!!ελεος διαβασε τι ρωτας και θα καταλαβεις γιατι το γραφω αυτο!!!!

OΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Εχω διαβασει ολα μα ολα τα νηματα.

Και ναι ρε φιλε δεν εχω καταλαβει, εαν εισαι ποιο εξυπνος και εχεις διαθεση να βοηθησεις ΚΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Παψε ομως να λες οτι δεν αντεχεις εδω μεσα.

Edited by tasulis
""Nos Power""

OΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Εχω διαβασει ολα μα ολα τα νηματα.

Και ναι ρε φιλε δεν εχω καταλαβει, εαν εισαι ποιο εξυπνος και εχεις διαθεση να βοηθησεις ΚΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Παψε ομως να λες οτι δεν αντεχεις εδω μεσα.

οι developer κιτκατ σε κανενα μηνα θα γινουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΙΤΚΑΤ!και εσυ ρωτας εαν οι dev εκδοσεις κιτκατ θα γινουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ????ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ?

βαλε την dev kitkat να εχεις ολα αυτα που λεμε και ρωτας συνεχεια.καπια στιγμη που θα βγει η επισημη KITKAT την περνας απο πανω.τοσο απλα...

και μην ρωτησεις παλι πως περναμε μια νεα εκδοση..διαβασε και λιγο γιατι απο οτι βλεπω δεν διαβαζεις τιποτα οταν ρωτας "ποια η διαφορα local απο online update"

Edited by fuorigioco1981

Κανε ενα virus scan στο κινητο. Μπορεις να δοκιμασεις και με αλλο antivirus apps πχ το kaspersky. Αν δεν σου εντοπιζουν κατι μην ανησυχεις, μπορει να ειναι καποια ευπαθεια του antivirus που εχεις στο pc η καποια υπολλειματα απο καποια εφαρμογη που κατεβασες και τα αναγνωριζει ως virus. Μπορεις να δοκιμασεις και on demand scan με το malwarebytes(ειναι free και πολυ καλο) οταν συνδεσεις το κινητο στο pc.

The day is my enemy, the night my friend