Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασμα της Full ROM...Local Update από την SD...

και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απροβλημάτιστα.

κάποιο κόλλημα στην διαδικασία της ΟΤΑ μάλλον.άιντε να δούμε πότε θα έρθει η επίσημη κιτκατ να τελειώνουμε.έκανα hard reset Πριν βάλω και μετά, την beta kitkat και τώρα δεν έχω περάσει πάλι όλες τις εφαρμογές γιατί θα ξανά κάνω όταν βγει η επίσημη !

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εγκατεστησα το rocket dialer και αυτο κανει αναγνωριση κλησεων σε αντιθεση με το προγραμμα που ειναι εξαρχης εγκατεστημενο, δεν μπορω ομως να το επιλεξω να χτυπαει με αυτο το προγραμμα το τηλεφωνο, αλλα ουτε και να απεγκαταστησω το αρχικο προγραμμα ωστε να δουλεω με το rocket dialer

εχετε καποια λυση για αυτο?

αφου την εχουμε ηδη παρει....απλα ειναι beta. ερχεται και η επισημη

Αυτο λεω, μια επισιμη να ξερουμε τι κανουμε. Οταν λες ερχετε τι εννοεις?

Εγω δεν καταλαβαινω, αφου εδωσε σε επισημη την kit kat για το Αscend P6 ποσο διαφορετικο ειναι το 3C και θελει τοσο τεσταρισμα??

Αυτο τι ειναι?? Γνωριζει καποιος?

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32

Edited by tasulis
""Nos Power""

Guest pany07
Αυτο τι ειναι?? Γνωριζει καποιος?

http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=32

Είναι η τελευταία beta της kitkat.

4.7.1 -> 4.7.16 (50Mb) διαθέσιμο προ ολίγου (online update)

Επιδιορθώθηκε σίγουρα ένα θεματάκι με τov proximity sensor κατα την διάρκεια κλήσης (αργούσε να επανέλθει) - τώρα, η απόκριση είναι στιγμιαία!

Full Update (Local installation, 865Mb)

Edited by pany07

το ότι δεν έχουν και οι δύο σιμ θέσεις 3g είναι περιορισμός του hardware η software περιορισμός από την Huawei;

Νομιζω ειναι περιορiσμος software

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι η τελευταία beta της kitkat.

Δηλαδη περιμενουμε την official σε λιγο??

""Nos Power""

cross my fingers που λένε στο χωριό μου , βλέπω ότι έφτιαξε το Wi-Fi με την τελευταία beta kitkat... για να δούμε.

Τι ειχε το wifi??

""Nos Power""

Τι ειχε το wifi??

δεν συνδεόταν με ήδη αποθηκευμένα Wi-Fi πολλές φορές όχι πάντα και ήθελε άνοιξε κλείσε το διακόπτη του Wi-Fi για να συνδεθεί.

δεν συνδεόταν με ήδη αποθηκευμένα Wi-Fi πολλές φορές όχι πάντα και ήθελε άνοιξε κλείσε το διακόπτη του Wi-Fi για να συνδεθεί.

Μιλας για συσκευη με beta kit kat?

""Nos Power""

Guest pany07
cross my fingers που λένε στο χωριό μου , βλέπω ότι έφτιαξε το Wi-Fi με την τελευταία beta kitkat... για να δούμε.

Εδώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με wifi και με τις 2 beta (4.7.1 + 4.7.16).

Τρία διαφορετικά αποθηκευμένα δίκτυα, ενεργοποίηση wifi στο κινητό, ακαριαία σύνδεση.

Έχει σημασία και το σοι του router.

Εδώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με wifi και με τις 2 beta (4.7.1 + 4.7.16).

Τρία διαφορετικά αποθηκευμένα δίκτυα, ενεργοποίηση wifi στο κινητό, ακαριαία σύνδεση.

Έχει σημασία και το σοι του router.

το netgear to 3500 εχω και ασφαλεια εχω βαλει wep

Guest pany07
το netgear to 3500 εχω και ασφαλεια εχω βαλει wep

Γιατί WEP ? Με WPA2 θα έχεις καλύτερη ασφάλεια + συμβατότητα με τις πιο σύγχρονες συσκευές. Δεν το δοκιμάζεις...

Στα router που ανέφερα - συνδέομαι, είναι όλα WPA2.

Αν δεν βρείς άκρη, δες κι αυτά:

Wi-Fi problem after 4.4.2 update. [solved]

Help Connecting android to wep secured router

4.7.1 -> 4.7.16 (50Mb) διαθέσιμο προ ολίγου (online update)

Επιδιορθώθηκε σίγουρα ένα θεματάκι με τov proximity sensor κατα την διάρκεια κλήσης (αργούσε να επανέλθει) - τώρα, η απόκριση είναι στιγμιαία!

Επιβεβαιώνω κι εγώ.

Edited by pany07
add some links

Εγώ, έχω πάρει ΔΥΟ

Καμια όμως (υστερα από καμια 10αρια χρήσεις) δεν κρατάει όπως η original...!

Θα αγόραζα καινουργια ΑΚΡΙΒΩΣ ομως όπως η original, από αξιόπιστο πωλητή.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Guest pany07

Μήπως αντί για συμβατή, είναι καλύτερα να πας σε original:

New 2300mAh HB4742A0RBC battery Batterie for huawei cell phone honor 3c G730 H30-u10/t00/t10 + 1 x Universal battery Charger

εχω διαβασει τα σχολια σας... αξιζει να περασω custom rom βασισμενη στην κιτκατ που βγηκε τωρα? εχω την προηγουμενη εκδοση της και ειναι ολα οκ εκτος απο το προβλημα με τον proximity sensor... η να περιμενω την επομενη?

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα honor 3c το οποίο το πήρα με multilanguage rom. Σήμερα είπα να δοκιμάσω rom με 4.4.

Εγκατέστησα στην αρχή CWM recovery και πέρασα την http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/07/Honor-3C-KitKat-4.4.2-V1.1.0-By-Dalet11.zip . Όταν την περιεργαζόμουν παρατήρησα ότι δε δούλευε το mobileuncle tools.

Eγκατέστησα την original recovery με το flash tool που δίνει στη σελίδα της rom και εν συνεχεία πέρασα την 4.7.16 . Ούτε εδώ δουλευε το mobileuncle tools ούτε κατάφερα να κάνω root το τηλέφωνο.

Επειδή είχα κάνει αντίγραφο του τηλεφώνου μου στο λογαριασμό google, θέλησα να κάνω hard reset έτσι ώστε να φύγουν οι ρυθμήσεις που είχα. Πατώντας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων είδα ότι στην επανεκίνηση το τηλέφωνο έμενε στο λογότυπο honor χωρίς να προχωρά στην επαναφορά και χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός του να βγάλω τη μπαταρία και να το ξαναενεργοποιήσω.

Μάσω του mobileuncle tools δε μπορώ να κάνω τίποτα (και δε νομίζω γιατί δε δούλευε) και όσες φορές και να εγκατέστησα CWM η original recovery και όταν προσπαθώ να bootάρω σε μία από αυτές το αποτέλεσμα είναι ίδιο, κολάει στο λογότυπο honor.

Υπόψιν ότι προσπάθησα να κάνω local update και στην επανεκίνηση πάλι τα ίδια.

Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως μπορώ να το επαναφέρω;

Guest pany07
εχω διαβασει τα σχολια σας... αξιζει να περασω custom rom βασισμενη στην κιτκατ που βγηκε τωρα? εχω την προηγουμενη εκδοση της και ειναι ολα οκ εκτος απο το προβλημα με τον proximity sensor... η να περιμενω την επομενη?

Δεν βλέπω το λόγο.

Σταθερότατες και οι 2 beta (το proximity sensor bug της 4.7.1, δεν αποτελεί και μεγάλο πρόβλημα).

Προσωπικά θα περιμένω την stable kitkat για την επόμενη αναβάθμιση.

Εγώ, έχω πάρει ΔΥΟ

Καμια όμως (υστερα από καμια 10αρια χρήσεις) δεν κρατάει όπως η original...!

Θα αγόραζα καινουργια ΑΚΡΙΒΩΣ ομως όπως η original, από αξιόπιστο πωλητή.-

Παρήγγειλα και παρέλαβα δυο extra μπαταριες

Η μια από το Vickmall, d.seven, ιδιας χωρητικότητας με την original και η 2η από το Aliexpress, Huawei, με ελαφρα διαφορετικό κωδικό αλλα και 100mAh παραπάνω (2400mAh)

Το εντυπωσιακό/αξιοσημείωτο ειναι και οτι και οι τρεις (και η αρχική δλδ) ξεκινούν στο 58% φορτίο...!

[ATTACH]43106[/ATTACH] [ATTACH]43107[/ATTACH]

η "μαμα" μπαταρια αριστερά στις φωτό

δεν ειναι γνήσια απο το vickmall ?

Μήπως αντί για συμβατή, είναι καλύτερα να πας σε original:

New 2300mAh HB4742A0RBC battery Batterie for huawei cell phone honor 3c G730 H30-u10/t00/t10 + 1 x Universal battery Charger

να πάω σε original οκ αλλά από που ?

είναι αξιόπιστος αυτός ?με 94%

Edited by drdedus

Χρειαζομαι μια βαση για το αυτοκινητο για το Honor 3C

Πρεπει να παρω αυτή, (από εδω αγόρασα το τηλεφωνο) ή μπορω να βρω κατι πιο φθηνό εδώ;

Και αν διαλλεξω e-bay ποια προτείνετε;

Εκεινο που θελω να αποφυγω ειναι να ξεκολαει απο το τζαμι και να πεφτει το κινητό με τη βαση, με κίνδυνο να σπασει

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Χρειαζομαι μια βαση για το αυτοκινητο για το Honor 3C

Πρεπει να παρω αυτή, (από εδω αγόρασα το τηλεφωνο) ή μπορω να βρω κατι πιο φθηνό εδώ;

Και αν διαλλεξω e-bay ποια προτείνετε;

Εκεινο που θελω να αποφυγω ειναι να ξεκολαει απο το τζαμι και να πεφτει το κινητό με τη βαση, με κίνδυνο να σπασει

Παντως η βεντουζα που κολλαει στο παρμπριζ, τωρα που εχει ηλιο και ζεστη ειναι πολυ πιθανο να ξεκολαει. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα. Εγω προσωπικα για το κινητο θα επαιρνα μια απο τις βασεις που ειδες απο ebay και που τοποθετειται πανω στο ταμπλο του αυτοκινητου.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

το ότι δεν έχουν και οι δύο σιμ θέσεις 3g είναι περιορισμός του hardware η software περιορισμός από την Huawei;

Νομιζω ειναι περιορiσμος software

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη περιμενουμε την official σε λιγο??

εμένα σε 4,7,1 έχω κανονικά 3g και από τις 2 sim Cosmote,Vodafone πατώντας παρατεταμένα το Δεδομένα δικτύου και μετά Σύνδεση δεδομένων επιλέγω απο ποια κάρτα θα μπω με 3g

εμένα σε 4,7,1 έχω κανονικά 3g και από τις 2 sim Cosmote,Vodafone πατώντας παρατεταμένα το Δεδομένα δικτύου και μετά Σύνδεση δεδομένων επιλέγω απο ποια κάρτα θα μπω με 3g

έχεις βρει την ρύθμιση που μπορούσαμε να κλειδωσουμε το σήμα σε μόνο 3g? Γιατί από ότι βλέπω την έβγαλαν την ρύθμιση στην κιτκατ.

Τελικα εχεις δικιο, χθες το βραδυ το παρατηρησα. Εαν αφησεις το wifi ανοικτο στο τηλ αποσυνδεεται και δεν μπαινει ξανα, θελει απενεργοποιησει και ενεργοποιησει για να δουλεψει.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο το εκανε παντα το τηλ. Το θεμα ειναι οτι στην sim2 δεν πιανει σημα 3G.Αλλωστε το δειχνει στην μπαρα ειδοποιησεων οπου ποτε στην 2 δεν δειχνει εαν εχει 3G.

""Nos Power""