Jump to content

Honor 3C

gialatzi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενα προβλημα,απλα μειωνει την αναλυση της καμερας απο 8 σε 5μπ και δεν επιτρεπει updates

o.k. ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την έκανα την αναβάθμιση δεν άντεξα! Όλα τέλεια δεν χάθηκε τίποτα! Μια ερώτηση.με την επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση στις ειδοποιήσεις μου έβγαλε 13 ενημερώσεις.να πατήσω να γίνουν; Edited by fuorigioco1981

Την έκανα την αναβάθμιση δεν άντεξα! Όλα τέλεια δεν χάθηκε τίποτα! Μια ερώτηση.με την επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση στις ειδοποιήσεις μου έβγαλε 13 ενημερώσεις.να πατήσω να γίνουν;

[ATTACH]43758[/ATTACH] έκανα παράθεση Γιατί με προσθηκη attachment δεν γίνεται με το tapatalk edit

μεσα στις ρυθμισεις του λογαριασμου google τι επιλογες sync εμειναν με την official??

εμενα εμειναν ΜΟΝΟ appdata,drive,people,tasks!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ CALENDAR ΚΑΙ ΤΩΝ CONTACTS???

Edited by fuorigioco1981

για να κανω απο sd εγκατασταση της official παω στο μενου updates>local...? μετα το κανει αυτοματα? δεν "ψαχνω" εγω να βρω τον φακελο της αναβαθμισης στην sd και να τον κλικαρω?το κανει μονο του?

Αν έχεις κατεβάσει το αρχείο μόνος σου και το έχεις βάλει στο φάκελο πας στο local.

Αν δεν έχεις το αρχείο πας στο online για να το κατεβάσεις και στο <<3>> που γράφω από κάτω αντί για <<όχι >> πατάς <<ναι>>

Στην περίπτωση σου, νομίζω έχεις την multi, δεν θα γίνει με κανέναν τρόπο το update και θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό από κάτω.

Αν δεν γίνει λόγο της rom πού έχεις, με κάθε επιφύλαξη, θα δεις το ρομποτακι ανάσκελα και θα σου βγάλει μήνυμα <<σφάλμα>> , αν δεις αυτό το μήνυμα δες στο recovery αν υπάρχει επιλογή ""reboot"" και επέλεξε την, αν δεν υπήρχε βγάλε τη μπαταρία και ξανά βάλτη.

Οδηγος για update σε τηλεφωνο rootαρισμενο με ή χωρις cwm recovery

Ο οδηγος και το <<βασικο>> αρχειο της rom ειναι μονο για το U10 - 2gb ram

Θα γραψω ποια διαδικασια ακολουθω απο την εκδοση B118 εως την Β120 που ειναι τωρα για να βαλω στο τηλεφωνο μου την τελευταια εκδοση λογισμικου ----> να το rootαρω και να βαλω το cwm recovery.

Δοκιμαζετε με δικη σας ευθυνη

1) Εχω ηδη root το τηλεφωνο ---> ανοιγω το titanium backup και κανω backup ολες της εφαρμογες

2) Για οσους δεν το εχουν κανει, να παρουν backup το imei τους στη micro sd με το mobileuncle

3) Παω στο μενου --> settings --> update --> system update --> online update --> και αν μου βγαλει διαθεσιμο update το κατεβαζω, μετα ρωταει το τηλεφωνο <<update now>> και παταω <<οχι>>.

Αν δεν το βγαλει στο system update το βρισκω απο το internet, το κατεβαζω και βαζω το αρχειο update.app στο φακελο dload

Και στις δυο περιπτωσεις αν υπαρχει καποιο αλλο αρχειο μεσα στο φακελο dload το διαγραφω, θελω να υπαρχει μεσα μονο το update.app

4) Βαζω στη micro sd χυμα τα αρχεια gapps-jb-20130812-signed.zip και το UPDATE-SuperSU-v1.93.zip (υπαρχει και v1.94) , θα τα βρειτε εδω https://cloud.mail.ru/public/60b163bc99f5/cwm-root-gapps-sp.rar

Μεσα στο αρχειο υπαρχει και το flashtool που θα σας χρειαστει ποιο κατω για να φλασαρετε τη unbrick rom και το cwm recovery.

Tα αρχεια SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183 και το cwm αν ειναι σε μορφη zip αποσυμπιεστε τα. Στο flashtool εκει μεσα θα δειτε ενα μπλε εικονιδιο με ονομα Flash_tool, πατηστε για να ανοιξει.

5) Περνω recovery backup

6) Φλασαρω την unbrick rom

Τη unbrick rom θα την βρειτε στο ποστ 67 που σας <<στελνει>> εδω για να την κατεβασετε , πατηστε το μπλε εικονιδιο.

Οδηγος για να φλασαρετε τη rom και το cwm recovery υπαρχει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Στις εικονες του οδηγου εχει φλασαρισμα recovery, στη rom ακολουθηστε κατα γραμμα τον οδηγο και στις εικονες να ειναι τικαρισμενα τα παντα ΕΚΤΟΣ απο τα PRELOADER και MBR. Επισης θα κανετε τη διαδικασια χωρις μπαταρια, δεν χρειαζεται να την βαλετε σε κανενα βημα του οδηγου, θα την βαλετε μονο οταν τελειωσει η διαδικασια και θα πρεπει να ανοιξετε το τηλεφωνο.

Το αρχειο που θα επιλεξετε στο <<scatter-loading>> ειναι στη διαδρομη της unbrick rom --> USB Update -->

Μολις τελειωσει το φλασαρισμα της unbrick rom ανοιξτε το τηλεφωνο και βαλτε γλωσσα τα αγγλικα.

7) Παμε στο settings --> update --> system update --> local update και κανουμε το update για να βαλουμε την τελευταια φρεσκια rom που κατεβασεμε ποιο πριν, περιμενουμε να τελειωσει η διαδικασια και να ανοιξει το τηλεφωνο. Μολις ανοιξει και δουμε οτι εχουμε την τελευταια rom κλεινουμε παλι το τηλεφωνο.

8) Ανοιγουμε παλι το flashtools και φλασαρουμε με τον ιδιο οδηγο το cwm recovery, εδω θα επιλεξουμε στο <<scatter-loading>> το αρχειο απο τη διαδρομη cwm --> cwm --> MT6582_Android_scatter.

9) Βαλτε τη μπαταρια στο τηλεφωνο.

10) Κρατηστε πατημενα με τη σειρα που γραφω, πρωτα το πληκρο volume up και μετα το πληκτο power on/off, οταν εμφανιστει στο τηλεφωνο το πρωτο logo αφηστε ελευθερο το power on/off (το πληκρο volume up δεντο αφηνουμε) και οταν μπει σε cwm recovery αφηνουμε και το πληκρο volume up.

11) Στο cwm recovery παμε install zip from sd ----> βρισκουμε ενα-ενα τα αρχεια gapps-jb-20130812-signed.zip και το UPDATE-SuperSU-v1.93.zip και τα κανουμε εγκατασταση, οταν τελειωσει η εγκατασταση και των δυο zip ανοιγουμε το τηλεφωνο.

12) Κατα το πρωτο ανοιγμα μπορει να σας βγαλει σφαλμα με μερικα gapps, στα επομενα δεν θα βγαλει.

13) Παμε settings --> storage --> και επιλεγουμε την sd card για default storage

14) Βαλτε το gmail σας ---> κατεβαστε το titanium backup απο το play και το MoreLocale 2

15) Στο titanium backup πατε και κανετε επαναφορα της εφαρμογες με τα δεδομενα τους, αν εχετε την pro εκδοση γινεται με λιγα ''πατηματα'' αν εχετε τη free πρεπει να το κανετε για μια-μια της εφαρμογες. Προσοχη δεν επαναφερουμε εφαρμογες συστηματος, επισης αν δειτε οτι καποια εφαρμογη κανει αρκετη ωρα να την επαναφερει το titanium καντε επανεκκινηση στο τηλεφωνο.

Κατι κινεζικες εφαρμογες που δεν μπορουμε να τις διαγραψουμε απο το titanium με την ενδηξη <<αποτυχια εντοπισμου apk>> μπορειτε να τις διαγραψετε με το rootuninstaller

Παρακαλω καποιος mod αν μπορει να βαλει το λινκ απο αυτο το ποστ στο πρωτο ποστ.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν έχεις κατεβάσει το αρχείο μόνος σου και το έχεις βάλει στο φάκελο πας στο local.

Αν δεν έχεις το αρχείο πας στο online για να το κατεβάσεις και στο <<3>> που γράφω από κάτω αντί για <<όχι >> πατάς <<ναι>>

Στην περίπτωση σου, νομίζω έχεις την multi, δεν θα γίνει με κανέναν τρόπο το update και θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό από κάτω.

Αν δεν γίνει λόγο της rom πού έχεις, με κάθε επιφύλαξη, θα δεις το ρομποτακι ανάσκελα και θα σου βγάλει μήνυμα <<σφάλμα>> , αν δεις αυτό το μήνυμα δες στο recovery αν υπάρχει επιλογή ""reboot"" και επέλεξε την, αν δεν υπήρχε βγάλε τη μπαταρία και ξανά βάλτη.

απο local εγινε η αναβαθμιση και δεν χαθηκε τιποτα!ολα καλα!δες λιγο το προηγουμενο ποστ μου για τις 13 αναβαθμισεις που μου προτεινει αλλα ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ CONTACTS,CALENDAR???

απο local εγινε η αναβαθμιση και δεν χαθηκε τιποτα!ολα καλα!δες λιγο το προηγουμενο ποστ μου για τις 13 αναβαθμισεις που μου προτεινει αλλα ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΙ CONTACTS,CALENDAR???

Να τις κάνεις τις αναβαθμίσεις!

Για το άλλο, δες:

Ενταξει και το Ελλνηικο πληκτρολογιο asot με τη βοηθεια σου

Και ι αλλες εφαρμογες θα μπουν σιγα σιγα, εβαλα και το Gooogle play μεσω του κινεζικου app store. Εκεινο που δεν βρισκω τωρα ειναι πως να κανω συγχρονισμο επαφων. Στο Accounts / Google μου εχει μονο συγχρονισμο App Data και People details

Edit μετα απο λιγη ωρα: Τελικα το διαβασμα κανει καλο !! Ελυσα και τον συγχρονισμο επαφων διαβαζοντας το post #431

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Αν είναι από το ""κινεζικό"" play μην της κάνεις.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Αν είναι από το ""κινεζικό"" play μην της κάνεις.

Edit δόθηκε λύση από τον asot :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έχω το κινητό στα αγγλικά.στο app drawer έχει μια εφαρμογή app center που είναι το κινέζικο μάρκετ.κλικαρω στην αναζήτηση του την λέξη Google αλλά εικονίδιο των επαφών όσο και αν σκρολαρω προς τα κάτω δεν βλέπω! Επίσης το ημερολόγιο δεν βλέπω για να συγχρονισω!

Επίσης στο Google play τώρα πλέον τα σχόλια δεν θα είναι των Ελλήνων;

EDIT ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Edited by fuorigioco1981

Google Calendar, directly from Play store...

Πνιγόμαστε σε μια κουταλια νερό...

Τις εικονογραφημένες οδηγιες στο ποστ 431, τις είδες?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Πνιγόμαστε σε μια κουταλια νερό...

Τις εικονογραφημένες οδηγιες στο ποστ 431, τις είδες?

Καταρχήν έκανα edit.και δεν εννοώ την εφαρμογή google calendar! Ενώ να συγχρονίζει το ημερολόγιο google! Στον λογαριασμό google πάντα είχε και sync calendar!

Επίσης στο add account δεν θα έπρεπε να έχει και επιλογή προσθήκης GOOGLE ACCOUNT? Δευτέρου; αυτό δεν το θυμάμαι αν γινόταν απλά ρωτάω.

Edited by fuorigioco1981

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την "ροή" των ενεργειων σου, γιατι κάνεις edit post και δεν έχω καταλάβει πού βρίσκεσαι πλεον...

Ξανα-ρωτώ: Το προβλημα με το Google Account/Contacts Sync λύθηκε?

Οι οδηγίες βρίσκονται στο ποστ #431

Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την "ροή" των ενεργειων σου, γιατι κάνεις edit post και δεν έχω καταλάβει πού βρίσκεσαι πλεον...

Ξανα-ρωτώ: Το προβλημα με το Google Account/Contacts Sync λύθηκε?

Οι οδηγίες βρίσκονται στο ποστ #431

Όλα μια χαρά με τις επαφές! Όλα καλά.ΑΛΛΆ στις ρυθμίσεις του google account είχε πέραν από τις επαφές,appdata, people ΚΑΙ sync calendar! Πώς αλλιώς θα συγχρονίζεται το ημερολόγιο ότι αλλαγές κάνω πχ στο κινητό με οποια εφαρμογή ημερολογίου, με το ημερολόγιο google και να βλέπω τις αλλαγές στο πισι;

Όλα μια χαρά με τις επαφές! Όλα καλά.ΑΛΛΆ στις ρυθμίσεις του google account είχε πέραν από τις επαφές,appdata, people ΚΑΙ sync calendar! Πώς αλλιώς θα συγχρονίζεται το ημερολόγιο ότι αλλαγές κάνω πχ στο κινητό με οποια εφαρμογή ημερολογίου, με το ημερολόγιο google και να βλέπω τις αλλαγές στο πισι;

Βάλε το ακόλουθο (και θα εμφανιστεί αντίστοιχη επιλογή στο google account syncronization):

ΑΡΝΗΤΙΚΑ -λιγο κιτρινιζει η οθονη

Settings > Display > Color Temperature > Βάλε πιο κοντά στο COLD

Επιτέλους! Πανεύκολο ROOT, ακόμη και για την Β120 rom!

Root Wizard (4.7Mb), μέσω PC

Μετά το ρουτάρισμα, υπάρχει ένα εικονίδιο Kinguser στο κινητό, το οποίο έχει δυο ωραίες ευκολίες:

α. Ενα Backup εφαρμογών

β. Auto Start, για έλεγχο/αφαίρεση εφαρμογών από την εκκίνηση!

Edited by asot
Root for Honor 3C

[ATTACH]43764[/ATTACH] έχετε κανένα θέμα με την σύνδεση του Wi-Fi; πχ πάω να συνδεθώ στο πρώτο της λίστας και δεν..

Εντάξει ξέρω είναι από κατάστημα αλλά εκεί το άλλο κινητό έκανες με την μια

Edited by fuorigioco1981

Επίσης στο Google play τώρα πλέον τα σχόλια δεν θα είναι των Ελλήνων;

EDIT ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Αυτο δεν το εχω βρει ακομη πως να το διορθωσω. Να εχει σχολια Ελληνων. Ξερει καποιος ?

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

1///Πάντως έχει θέμα με το Wi-Fi που δεν είχε με την multi.τώρα είμαι σπίτι κάνει αποσυνδεσεις και με wep και με wpa2.

2///Επίσης Όταν κατέβασα από το κινέζικο μάρκετ τις επαφές, βρήκα και κατέβασα το google play services.

Καλά έκανα η δεν έπρεπε;

3/// στο play store το κανονικό έχουν εμφανιστεί ενημερώσεις για και κινέζικες εφαρμογές κάποιες είναι οι ίδιες με αυτές του κινεζικού μάρκετ! Να τις κάνω τελικά;

4///εάν κάνω hard reset θα μείνω με την official 120 rom που εχω τώρα, έτσι; Δεν θα γυρίσω σε multilang ε;

5///στο κινέζικο μάρκετ ανάμεσα σε αυτές τις εφαρμογές που λέει για αναβάθμιση έχει και το whatsapp το όποιο είναι κανονικά ενημερωμένο στο κανονικό play store.εκεί τι από τα δύο ισχύει; να την κάνω από το κινέζικο η όχι;

Edited by fuorigioco1981

Έχει δοκιμάσει κανείς τη miui που δίνει το miui hellas, για το το honor 3c?
Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

τα πληκτρα δεν φωτιζονται καθολου η μονο το δικο μου το κανει?

Όχι, δεν εχει φωτιζόμενα πλήκτρα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

πειτε μου τωρα γιατι θελω να κανω hard reset το wifi εχει θεμα.αν κανω θα γυρισω στην 120 η στην multi που ειχα πριν?

στην 120 φυσικα