Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε καλημέρα, παρέλαβα σήμερα τις ζελατίνες και με έκπληξή διαπίστωσα ότι ήρθαν χύμα. Είναι οι παρακάτω, είναι οι ίδιες με τις δικές σου;

Εάν είναι οι ίδιες με τις δικές μου δεν ξέρω γιατί σου τις έστειλαν χύμα. Ειλικρινά πάντως εμένα ήταν μέσα σε μια χαρτονένια θήκη και οι τρεις μαζί. Πάντως άμα είναι οι ίδιες βάλτες στο κινητό άφοβα. Δεν έχω κανένα θέμα.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εάν είναι οι ίδιες με τις δικές μου δεν ξέρω γιατί σου τις έστειλαν χύμα. Ειλικρινά πάντως εμένα ήταν μέσα σε μια χαρτονένια θήκη και οι τρεις μαζί. Πάντως άμα είναι οι ίδιες βάλτες στο κινητό άφοβα. Δεν έχω κανένα θέμα.

Εμένα μέσα στον φάκελο του ταχυδρομείου ήρθαν έτσι εντελώς χύμα. Η "χαρτονένια" θήκη έγραφε κάτι απ' έξω ή απλά ήταν γκρι χωρίς τίποτα επάνω;

Πάντως η πρώτη εντύπωση δεν είναι και η καλύτερη μιας και καλύπτει λιγότερο την μπροστινή επιφάνεια του κινητού σε σχέση με τις φθηνές που είχα. Τώρα τι λένε σαν ποιότητα θα δείξει με την χρήση.

Έβαλα το παλιό screen protector μέσα στο εξωτερικό αυτοκόλλητο της καινούργιας ζελατίνας ώστε να φανούν οι διαφορές στο μέγεθος:

*από όλες τι πλευρές, πάνω-κάτω-πλάγια καλύπτει περισσότερο η παλιά φθηνή ζελατίνα.

Edited by gre

καλησπέρα παιδιά! αύριο θα πάρω το G2 και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι για την πρώτη φορά που θα φορτίσω την μπαταρία! πρέπει να το αφήσω να αποφορτιστεί πλήρως ή δεν έχει σημασία? επίσης πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω να φορτίζεται?

ευχαριστώ όλους σας εκ τον προτέρων!!!!

καλησπέρα παιδιά! αύριο θα πάρω το G2 και θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι για την πρώτη φορά που θα φορτίσω την μπαταρία! πρέπει να το αφήσω να αποφορτιστεί πλήρως ή δεν έχει σημασία? επίσης πόσες ώρες πρέπει να το αφήσω να φορτίζεται?

Το παιρνεις, συνηθως εχει κανενα 80% μεσα... το αφηνεις να ΚΛΕΙΣΕΙ & μετα το φορτιζεις 12 ωρες ειτε κλειστο ειτε ανοιχτο...

Και μετα οσο χρειαζεται... καλο ειναι να το αφηνεις μετα το 100% για κανενα μισαωρο ακομα γιατι κραταει πιο πολυ, καπως ετσι το γραψανε σε αλλα threads

Παιρνεις το κινητο και το δουλευεις με οση μπαταρια εχει μεσα.

Οταν σου ζητησει να το φορτισεις, το βαζεις στη φορτιση με το φορτιστη του.

Οταν σου πει οτι φορτισε αφαιρεις τον φορτιστη απο το κινητο και απο την μπριζα.

Επαναλαμβανεις καθε φορα που το κινητο σου φτανει στο 15%-20% και σου ζηταει φορτιση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιρνεις το κινητο και το δουλευεις με οση μπαταρια εχει μεσα.

Οταν σου ζητησει να το φορτισεις, το βαζεις στη φορτιση με το φορτιστη του.

Οταν σου πει οτι φορτισε αφαιρεις τον φορτιστη απο το κινητο και απο την μπριζα.

Επαναλαμβανεις καθε φορα που το κινητο σου φτανει στο 15%-20% και σου ζηταει φορτιση.

Συμφωνώ με τον φίλο Σταμάτη έτσι είναι δε χρειάζεται να το αφήσεις να αδειάσει εντελώς μέχρι 15% η μπαταρία και μετά φόρτιση... ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλημέρα παίδες, ποιες είναι οι πιο λεπτές θήκες για το G2; Επώνυμες και φθηνές από το eBay;

129026.png?1640591734

Εχω παρει αυτη με τελεια εφαρμογη υφη αλλα και ποιοτητα http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Sparkle-S-View-Smart-Flip-Leather-Cover-Case-For-LG-G2-D802-/351021928620?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item51ba8990ac

Και μετα αυτη η οποια για 1,40 απλα σκοτωνει ειναι σιλικονης αλλα λιγο σκληρη και εφαρμοζει σφιχτα στο κινητο http://www.ebay.com/itm/181265447308

ONE PLUS 9 PRO

Καλημέρα παίδες, ποιες είναι οι πιο λεπτές θήκες για το G2; Επώνυμες και φθηνές από το eBay;

Δεν ειναι επωνυμες αλλα ειναι πολυ λεπτες

http://www.ebay.com/itm/350973215849?var=620224553221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

περιμενω και μια τετοια σε μαυρο χρωμα

http://www.ebay.com/itm/KLD-KA-Quick-Window-PU-Leather-Flip-Case-Stand-Smart-Cover-For-LG-G2-White-/360878701768?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item54060bfcc8

και ψαχνω ενα καλο πολυ λεπτο screen protector ζελατινα ή tempered glass που να μην κανει μπαμ οτι εχω βαλει κατι.

Για όσους ενδιαφέρονται και περιμένουν να δουν το Kenu, σήμερα το παρέλαβα και θα υπάρξει review το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή :)

Πως δουλευει τελικα το meenova?Το βαζεις στη USB και μετα? Λογικα το ανοιγουμε με την εφαρμογη "Διαχειριση αρχειων"?

Edit

Τελικα το Mac το διαβαζει αλλα το κινητο αρνειται με πεισμα!!!!

Μαλλον καποιο προβλημα εχει το meenova. Καποιες στιγμες ο υπολογιστης το διαβαζει και καποιες οχι. Το κινητο δε.... αρνειται. Φαινεται πως εχει προβλημα στην επαφη το microusb. Γενικα σε αυτο το σημειο δεν μου φαινεται και πολυ ποιοτικο.

Μια ωραία θήκη για το άσπρο LG please...:) Edited by PARGINOS

Για όσους ενδιαφέρονται και περιμένουν να δουν το Kenu, σήμερα το παρέλαβα και θα υπάρξει review το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή :)

Το Kenu τι ειναι;

απο σενα περιμενω φωτογραφιες για το Mocolo Glass Screen Protector :P

Καλο το Kenu αλλα στο αμαξι το κινητο το αφηνω στο καθισμα του συνοδηγου ή στην τσαντα μου και γενικα δεν το χρησιμοποιω πολυ οταν οδηγω. Τα κινητα αφης σκοτωνουν!!

απο σενα περιμενω φωτογραφιες για το Mocolo Glass Screen Protector :P

Καλο το Kenu αλλα στο αμαξι το κινητο το αφηνω στο καθισμα του συνοδηγου ή στην τσαντα μου και γενικα δεν το χρησιμοποιω πολυ οταν οδηγω. Τα κινητα αφης σκοτωνουν!!

Έχουν προστεθεί φωτογραφίες με το Mocolo στο site της υπογραφής μου ;)

Για όσους το χρησιμοποιούν ως gps είναι μια καλή λύση το Kenu :)

Πόσο κόστισε;;Ανέβασε μας μερικές φωτογραφίες

Ανάλογα τι θήκη θέλεις φίλε μου. Εγώ φοράω την Slim Armour που τα σπάει. Πιο πριν είχα την Nillkin quick window που επίσης με βόλεψε πάρα πολύ.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πόσο κόστισε;;Ανέβασε μας μερικές φωτογραφίες

Έψαξα λίγο στο internet και είδα πως κοστίζει 25 ευρώ. Πολλά λεφτά για car mount, όσο καλό κι αν είναι. Εκτός κι αν ο φίλος που το αγόρασε το πήρε από κάπου αλλού φθηνότερα.

Ανάλογα τι θήκη θέλεις φίλε μου. Εγώ φοράω την Slim Armour που τα σπάει. Πιο πριν είχα την Nillkin quick window που επίσης με βόλεψε πάρα πολύ.

----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έψαξα λίγο στο internet και είδα πως κοστίζει 25 ευρώ. Πολλά λεφτά για car mount, όσο καλό κι αν είναι. Εκτός κι αν ο φίλος που το αγόρασε το πήρε από κάπου αλλού φθηνότερα.

Από που την πήρες φιλαράκο την slim armour και πόσο?Χρώμα?

Edited by PARGINOS

Από forum την πήρα φίλε μου μεταχειρισμένη. Δεν ήταν καινούργια. Σε άσπρο χρώμα την έχω και μέχρι στιγμής δεν την έχω αλλάξει, είναι πάρα πολύ όμορφη και δεν χοντραίνει πολύ το κινητό.

Από forum την πήρα φίλε μου μεταχειρισμένη. Δεν ήταν καινούργια. Σε άσπρο χρώμα την έχω και μέχρι στιγμής δεν την έχω αλλάξει, είναι πάρα πολύ όμορφη και δεν χοντραίνει πολύ το κινητό.

Όταν λες slim armor Δεν εννοείς την spigen???Γιατί αυτή χοντραινει αρκετά την συσκευη,τουλάχιστον Η γνήσια που έχω..

Όταν λες slim armor Δεν εννοείς την spigen???Γιατί αυτή χοντραινει αρκετά την συσκευη,τουλάχιστον Η γνήσια που έχω..

Αυτήν εννοώ. Κοίτα, το κινητό είναι τρομακτικά λεπτό, δεν διαφωνώ. Απλά προσωπικά δεν μου δημιουργεί πρόβλημα το πάχος που δημιουργεί. Το θεωρώ νορμάλ.

Φιλαράκο μήπως έτυχε να το δοκιμάσεις; Μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό το έως και 4.8" με ανησυχεί η αλήθεια είναι και προβλέπω να μην χωράει μέσα στο G2.

Φιλαράκο μήπως έτυχε να το δοκιμάσεις; Μου αρέσει πολύ, αλλά αυτό το έως και 4.8" με ανησυχεί η αλήθεια είναι και προβλέπω να μην χωράει μέσα στο G2.

Κι αν μπορείς ενημέρωσέ μας από τους το αγόρασες!