Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ρώτησα αν σου φαίνετε ακριβό... δεν έκρινα τίποτα

Τέλος πάντων συγνώμη που προσπαθώ να βοηθήσω... δεν θα ξαναγίνει...

Όταν λες ότι πολλές φορές δεν μας καταλαβαίνεις νομίζω ότι κάτι εννοείς....

Εννοείται η βοήθεια σου είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη...

Φιλικά, Κατερίνα

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που προτείνει ο tsiv δεν είναι καθόλου ακριβό, είναι και από το πολύ καλό e-shop
No root->No problem

Δεν αμφιβάλω ότι είναι καλό. Απλά ρώτησα αν ξέρετε κάποιο πιο οικονομικό. Δεν πειράζει, αφήστε το....
Φιλικά, Κατερίνα

πόσο πιο οικονομικό ;;; μετά παίζεις με αναξιόπιστα ....

Δεν ξέρω... Δεν το έχω ψάξει... Για αυτό ρώτησα....

Φιλικά, Κατερίνα

Μια χαρά η CloudyG2_3.2 Lollipop και η μπαταριά με την δικιά μου χρίση του τηλεφώνου...!

http://s30.postimg.org/920o1d0ht/Screenshot_2015_07_01_17_28_12.png

free picture hosting

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παρέλαβα σήμερα το γυαλί που είχε προτείνει ο mariosdj αλλά δυστυχώς ήρθε σπασμένο.....
Φιλικά, Κατερίνα

Παρέλαβα σήμερα το γυαλί που είχε προτείνει ο mariosdj αλλά δυστυχώς ήρθε σπασμένο.....

Σε είχα πει νιλκιν

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Στείλτους photo όπως το παράλαβες, και θα σου στείλει άλλο....;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Στείλτους photo όπως το παράλαβες, και θα σου στείλει άλλο....;)

Σε ευχαριστώ, το έκανα το πρωί. Περιμένω απάντηση...

Φιλικά, Κατερίνα

• 2 weeks later...
Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει εδω κ 4 μηνες γυαλι tempered στην οθονη αλλα τελευταια παρατηρησα οτι στην αριστερη πανω ακρη της οθονης εχει κανει ιχνος σαν να εχει ξεκολλησει ή παρει αερα απο κατω. Απ την αλλη δεν φαινεται ξεκολλημενο. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω; γενικα εχει πολυ καλη εφαρμογη το συγκεκριμενο γυαλι στην οθονη και μονο εκεί εκανε προβλημα. Με πιεση στο σημείο δεν εγινε κατι. Καμια ιδεα;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Παιδια καλησπερα. Εχω βαλει εδω κ 4 μηνες γυαλι tempered στην οθονη αλλα τελευταια παρατηρησα οτι στην αριστερη πανω ακρη της οθονης εχει κανει ιχνος σαν να εχει ξεκολλησει ή παρει αερα απο κατω. Απ την αλλη δεν φαινεται ξεκολλημενο. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω; γενικα εχει πολυ καλη εφαρμογη το συγκεκριμενο γυαλι στην οθονη και μονο εκεί εκανε προβλημα. Με πιεση στο σημείο δεν εγινε κατι. Καμια ιδεα;

Συμβαίνει σε πολλά g2... μην το πειράζεις καθόλου, δεν αλλάζει!!! Και δεν λέει για ένα μικρό σημάδι να πας για αλλαγή γυαλιού και να μην ξέρεις που θα πέσεις.

Καλημερα. Δυστυχως το προβλημα με το γυαλακι εξαπλωνεται. Ετσι οπως παει φοβαμαι οτι συντομα θα πρεπει να αλλαξω γυαλι. Ερωτηση: αν το πιεσω στο σημειο που εχει ξεκολλησει και εκανε φουσκαλα φυσωντας ταυτοχρονα με θερμο αερα απο πιτολακι μαλλιων, λετε να γινει τπτ;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Καλημερα. Δυστυχως το προβλημα με το γυαλακι εξαπλωνεται. Ετσι οπως παει φοβαμαι οτι συντομα θα πρεπει να αλλαξω γυαλι. Ερωτηση: αν το πιεσω στο σημειο που εχει ξεκολλησει και εκανε φουσκαλα φυσωντας ταυτοχρονα με θερμο αερα απο πιτολακι μαλλιων, λετε να γινει τπτ;

Aμα το κανεις αυτο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα λογω της μεγαλης αποτομης ζεστης να λιωσει η κολλα του γυαλιου του κινητου με αποτελεσμα μετα το γυαλι να πηγαινει πανω κατω...Οποτε δεν θα στο προτεινα

Aμα το κανεις αυτο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα λογω της μεγαλης αποτομης ζεστης να λιωσει η κολλα του γυαλιου του κινητου με αποτελεσμα μετα το γυαλι να πηγαινει πανω κατω...Οποτε δεν θα στο προτεινα

Κ εγώ αυτής της άποψης ειμαι!!! Άσε που λογω ζέστης αν βάλει πιστολάκι μπορεί να δημιουργήσει και προβλημα στο εσωτερικό της συσκευής.... Το να λιώσει η κόλλα του γυαλιού είναι το λιγότερο

Δηλαδη η μονη λυση ειναι να το αφησω μεχρι να χρειαστει αντικατασταση και να βαλω καινουριο τοτε;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Δηλαδη η μονη λυση ειναι να το αφησω μεχρι να χρειαστει αντικατασταση και να βαλω καινουριο τοτε;

Εγώ νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνεις..... Ας σου πουν και τα άλλα παιδιά τη γνώμη τους. Άσε μη κάνεις καμία ζημία χειρότερη και τρέχεις μετα!! Εγώ στο κινητό μου δε θα έβαζα πιστολάκι για κανένα λόγο!!

Καλύτερα να πάρεις ένα καινούριο glass αν δεις κ χειροτερεύει παρά να λιωσεις τίποτα στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Άποψη μου... Μπορεί να είναι και λάθος!!!

Για τα προιόντα προστασίας οθόνης της Χ-one τι γνώμη έχετε; Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά προστασίας οθόνης (tempered glass) της υπόψη φίρμας. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο να γράψει εντυπώσεις;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

• 4 weeks later...
κάποια λύση για να μην ιδρώνει το κινητό στο τρέξιμο; σακούλα;

Υπάρχουν αδιάβροχες θήκες, κάποιες μάλιστα έχουν και δέσιμο για το μπράτσο. Πες μας και πώς το χρησιμοποιείς για να ξέρουμε τι να προτείνουμε :)

Ναι κατάλαβα τι λες για το μπράτσο, αλλά δεν μ'αρέσουν, στην τσέπη το έχω ίσα ίσα να ακούω κάθε κάνα 5 λεπτό

Ναι κατάλαβα τι λες για το μπράτσο, αλλά δεν μ'αρέσουν, στην τσέπη το έχω ίσα ίσα να ακούω κάθε κάνα 5 λεπτό

Μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο:

http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/thikes/adiabrohi-thiki-universal-55-avantree-waterproof-am-003a-mayro/prod4630230pp/

Στην τύχη παρέθεσα την παραπάνω με μία γρήγορη αναζήτηση στο google - και στο skroutz έχει ολόκληρη κατηγορία, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς σε βολεύει.

Καλησπέρα. Πήρα πριν δύο μέρες την συσκευή.

Θέλω να αγοράσω θήκη αυτήν με το παραθυράκι μπροστά.

Υπάρχει κάποια που βγάζεις το πίσω καπάκι της συσκευής και μπαίνει η θήκη όπως σε μερικά Galaxy S?

Η official που βλέπω είναι έξτρα το πίσω καπάκι

Nokia 8800 Scirocco