giachtas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Παιδες θελω βοηθεια.. Θελω απο Ελλάδα quickwindow flip case, οχι την αυθεντικη λογ γρατζουνιων οθονης.. Θελω να ειναι σχετικα μαζεμενη σε μεγεθος και κατι πολυ βασικο, να εχει τρυπουλα για να βλεπεις το notification led οταν ειναι κλειστη η θηκη.. Κάνε μία αναζήτηση στο skroutz και θα βρεις πολλές. Βέβαια από ebay θα τις βρεις, τις ίδιες, σε καλύτερη τιμή, αλλά αργούν λίγο να έρθουν. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Και γιατι δεν ψαχνεις να αγορασεις και ζητας βοηθεια; Το θεμα ειναι η τρυπουλα για το led.. Δεν εχω βρει σε καποιο μαγαζι.. Στο skroutz πολλες φορες η εικονα δεν ειναι ακριβως αυτο που παιρνεις.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181265447308&alt=web Παιδιά αυτή εδώ προστατεύει τα πίσω κουμπιά ή Όχι; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181265447308&alt=web Παιδιά αυτή εδώ προστατεύει τα πίσω κουμπιά ή Όχι; Δεν ξερω αν τα προστατευει αλλα λογικα ναι γιατι εχω μια πιο λεπτη και παλι μια χαρα ειναι οσο αφορα τα κουμπια. Παντως μια dark blue την τσιμπησα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Γεια σας παιδια σκεφτομουν να παρω αυτη τη θηκη για το lg g2 : http://www.amazon.de/SPIGEN-Tasche-H%C3%BClle-Armor-Metal/dp/B00ELMXYAG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1416751816&sr=8-1&keywords=g2+slim+armor Θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον που εχει την ιδια ,μαζι με την θηκη εχει και screen protector γιατι μια θηκη που ειχα παρει παλιοτερα για το s2 απο την ιδια εταιρια ειχε αλλα δεν διευκρινιζεται καπου... Αν οχι ξερετε καποιο καλο screen protector που μπορω να αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Το θεμα ειναι η τρυπουλα για το led.. Δεν εχω βρει σε καποιο μαγαζι.. Στο skroutz πολλες φορες η εικονα δεν ειναι ακριβως αυτο που παιρνεις.. και να μην εχει , δεν μπορεις να το τρυπησεις και να φτιαξεις μια εσυ ; :):) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 και να μην εχει , δεν μπορεις να το τρυπησεις και να φτιαξεις μια εσυ ; :):) Χαχαχα! Με τι ρε συ? Ειναι σκληρο το πανω μερος και φοβαμαι οτι αν προσπαθησω με κανα στηλο θα του κανω και 2ο quickwindow!! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Χαχαχα! Με τι ρε συ? Ειναι σκληρο το πανω μερος και φοβαμαι οτι αν προσπαθησω με κανα στηλο θα του κανω και 2ο quickwindow!! Σε ένα τσαγκάρη....με αυτό που ανοίγει τρύπες στης ζώνες....;) http://s29.postimg.org/d7c5yywtj/Picture0001.png upload jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumakos Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Σε ένα τσαγκάρη....με αυτό που ανοίγει τρύπες στης ζώνες....;) http://s29.postimg.org/d7c5yywtj/Picture0001.png upload jpg Το είχα κάνει και γω στην μαμίσια θήκη όταν είχα το oppo find5.Πανεύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Σε ένα τσαγκάρη....με αυτό που ανοίγει τρύπες στης ζώνες....;) http://s29.postimg.org/d7c5yywtj/Picture0001.png upload jpg Χαχαχα! Καλο, δεν το ειχα σκεφτει... Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γεια σας παιδια σκεφτομουν να παρω αυτη τη θηκη για το lg g2 : http://www.amazon.de/SPIGEN-Tasche-H%C3%BClle-Armor-Metal/dp/B00ELMXYAG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1416751816&sr=8-1&keywords=g2+slim+armor Θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον που εχει την ιδια ,μαζι με την θηκη εχει και screen protector γιατι μια θηκη που ειχα παρει παλιοτερα για το s2 απο την ιδια εταιρια ειχε αλλα δεν διευκρινιζεται καπου... Αν οχι ξερετε καποιο καλο screen protector που μπορω να αγορασω? Δυστυχώς δεν έχει screen protector μαζί, υπάρχουν αρκετές προτάσεις για tempered glass στις προηγούμενες σελίδες αν ψάξεις. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Δυστυχώς δεν έχει screen protector μαζί, υπάρχουν αρκετές προτάσεις για tempered glass στις προηγούμενες σελίδες αν ψάξεις. Τις εχω δει απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος με το ebay απο παλια. Εσυ τι screen protector χρησιμοποιεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jden Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Αν καποιος πουλαει καμια θηκη και πιο συγκεκριμενα την Spigen Slim armor αν μου στειλει ενα pm.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τις εχω δει απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος με το ebay απο παλια. Εσυ τι screen protector χρησιμοποιεις ? Έχω πάρει την Obliq oleophobic που είναι κλασσική μεμβράνη με ελαιοφοβική επίστρωση αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν έμεινα ευχαριστημένος από την ελαιοφοβική συμπεριφορά της, ειδικά με το κόστος που έχει. Την φόραγα αρκετούς μήνες, τώρα την έχω βγάλει και έχω την οθόνη γυμνή. Πάντως αν πάρεις από ebay από κάπου που έχουν πάρει κι άλλοι από εδώ δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να διστάζεις. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για σας παιδια! Χθες μου ηρθε η θηκη slim armor της spigen. Παρα πολυ ωραιο το μπλε χρωματακι μπορω να πω. Αλλα κατι αρνητικο που ειδα ειναι οτι οταν πας να βγαλεις βραδυνες φωτογραφιες βγαινουν λιγο μπλε διοτι η τρυπα που εχει για το flash ειναι λιγο βαθια διστυχως. Υπαρχει καποιος τροπος για να μην βγαινουν μπλε οι photos? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Για σας παιδια! Χθες μου ηρθε η θηκη slim armor της spigen. Παρα πολυ ωραιο το μπλε χρωματακι μπορω να πω. Αλλα κατι αρνητικο που ειδα ειναι οτι οταν πας να βγαλεις βραδυνες φωτογραφιες βγαινουν λιγο μπλε διοτι η τρυπα που εχει για το flash ειναι λιγο βαθια διστυχως. Υπαρχει καποιος τροπος για να μην βγαινουν μπλε οι photos? Ναι να βγαλεις την θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Θα μπορούσες να βάψεις την τρύπα του flash με μαύρο χρωμα .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Θα μπορούσες να βάψεις την τρύπα του flash με μαύρο χρωμα .. Να μια καλή περίπτωση. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις μαύρη μονωτικη ταινία στην τρύπα γύρω από τον φακό. Μπορεί να φταίει η αντανάκλαση και είναι πιο εύκολο να το δοκιμάσεις και αν δεν προσφέρει τίποτε το βγάζεις. Εγώ έχω το λευκό (και σκεφτόμουν να πάρω το γαλάζιο, πολύ ομορφο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εγώ θα σου έλεγα να βγάζεις φώτο χωρίς φλας Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εντάξει να βγάζει φωτογραφιες δίχως φλας δεν ειναι λύση,, σίγουρα υπάρχουν στιγμές που το φλας ειναι απλά μονόδρομος.. Εγω πιστεύω όπως ανέφερε και ο φίλος van as πως ειναι θεμα αντανάκλασης γιαυτο είπα και να βάψει μαύρο την περίμετρο της τρύπας.. Αν εφαρμόσει σωστά και μονοτικη ταινία μπορεί να πάρει μια ιδέα αν και ενδεχομένως να βγάλει κάποια γυαλάδα και παλι καθώς μερικές κοινοτικές ειναι ιδιαίτερα γυαλιστερές από πάνω... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδια ευχαριστω για τις ιδεες.;) Θα δοκιμασω πρωτα με μονοτικη και μετα αν δεν δουλεψει θα το βαψω.;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παιδια ευχαριστω για τις ιδεες.;) Θα δοκιμασω πρωτα με μονοτικη και μετα αν δεν δουλεψει θα το βαψω.;) Edit: Επειδη δεν βρηκα τιποτα απο τα δυο την εβαψα γυρω γυρω με μολυβι:cool: Δεστε λιγο την φωτο Δεν παρατηρειται και εσεις οτι στις γωνιες σκουραινει λιγο? Υποψιαζομαι οτι φταιει το παχος της τρυπας του φλας γιατι νομιζω και πρωτου την βαψω ηταν ετσι. Δεν ειμαι ομως και σιγουρος. Εσεις τι λετε παιδια? Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Edit: Επειδη δεν βρηκα τιποτα απο τα δυο την εβαψα γυρω γυρω με μολυβι:cool: Δεστε λιγο την φωτο Δεν παρατηρειται και εσεις οτι στις γωνιες σκουραινει λιγο? Υποψιαζομαι οτι φταιει το παχος της τρυπας του φλας γιατι νομιζω και πρωτου την βαψω ηταν ετσι. Δεν ειμαι ομως και σιγουρος. Εσεις τι λετε παιδια? Βγάλε την ίδια φώτο, ίδιες συνθήκες, χωρίς θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Βγάλε την ίδια φώτο, ίδιες συνθήκες, χωρίς θήκη. Οριστε φιλε μου Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Προσωπικά φίλε μου μου φαίνεται πως σκουριά έξι λιγο γύρο γύρο με την θήκη ... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts