AlexDesign Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Όντας νέος κάτοχος και λόγω βιασύνης για την προστασία του G2, παραλία, άμμος... καταλαβαίνετε, πήρα από τα Public την διάφανη Puro TPU θήκη για το λευκό μου τερατακι! Μέχρι τωρα φαίνεται αρκετά αξιολογη με ωραία αίσθηση στο χέρι! Παράθεση Aek for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Alex πήρα κ γω την ίδια θήκη σε γκρι, για τους ίδιους ακριβώς λόγους και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος επισης. Μια ερώτηση προς αυτούς που πήραν το glass-m. Το αγόρασα απο την ιστοσελίδα τους αλλα το usps number που μου έστειλαν δεν δείχνει κατι εδώ και πάνω απο μια εβδομάδα. Λέει δεν υπάρχει κατι ή λάθος νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Kαλησπέρα σας.Θα ήθελα να μου προτείνετε θήκη που να προστατεύει το πίσω μέρος του κινητού. Ποιά είναι πιο καλή;Σιλικόνης; Σιλικόνης και πλαστικό μαζί; Δεν προτιμώ τις θήκες <<πορτοφόλι>> και <<pull up>>. Eπίσης και ποιοτικά screen protector για την οθόνη. Τhanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Kαλησπέρα σας.Θα ήθελα να μου προτείνετε θήκη που να προστατεύει το πίσω μέρος του κινητού. Ποιά είναι πιο καλή;Σιλικόνης; Σιλικόνης και πλαστικό μαζί; Δεν προτιμώ τις θήκες <<πορτοφόλι>> και <<pull up>>. Eπίσης και ποιοτικά screen protector για την οθόνη. Τhanks! Ή καλύτερη προστασία για πίσω είναι η Spigen slim armor. Προστατεύει με σιλικόνη και πλαστικό αλλά δίνει όγκο. Screen protector θα κοιτάξεις tempered glass 0.25mm Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ή καλύτερη προστασία για πίσω είναι η Spigen slim armor. Προστατεύει με σιλικόνη και πλαστικό αλλά δίνει όγκο. Screen protector θα κοιτάξεις tempered glass 0.25mm Όταν λες όγκο πόσο στο περίπου; Μη γίνει και θηρίο το κινητό!! Yπάρχει Ελλάδα αυτή η θήκη σε κόκκινο-μαύρο χρώμα ή μιλάς για αγορά από εξωτερικό; Γιατί είδα ότι την έχει το amazon Aγγλίας. http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Crimson-Protective-T-Mobile-International/dp/B00ELMXXV6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1407170483&sr=8-5&keywords=Spigen+slim+armor+lg+g2 Για screen protector λες καλύτερα αντιχαρακτικό γυαλί παρα ζελατίνα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Όταν λες όγκο πόσο στο περίπου; Μη γίνει και θηρίο το κινητό!! Yπάρχει Ελλάδα αυτή η θήκη σε κόκκινο-μαύρο χρώμα ή μιλάς για αγορά από εξωτερικό; Γιατί είδα ότι την έχει το amazon Aγγλίας. http://www.amazon.co.uk/SPIGEN-Crimson-Protective-T-Mobile-International/dp/B00ELMXXV6/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1407170483&sr=8-5&keywords=Spigen+slim+armor+lg+g2 Για screen protector λες καλύτερα αντιχαρακτικό γυαλί παρα ζελατίνα ε; Λίγο πιο πίσω να διαβάσεις θα βρεις τα πάντα. Ναι θα επιλέξεις γυαλί είναι καλύτερο. Τώρα για πιο πρέπει να δεις όπως σου είπα πιο πίσω που έχουμε κάνει ολόκληρη κουβέντα. Ή θήκη δίνει έναν άλφα όγκο. Γίνεται μεγάλο αλλά προστατεύει. Ή κόκκινη Ίσως να σου δημιουργεί πρόβλημα στις φωτογραφίες με φλας. Την είχε φίλος και έβγαζε κόκκινο. Εγώ προτείνω την metal slate. Μπορείς να την πάρεις από eBay κοίταξε και Σκρουτζ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Λίγο πιο πίσω να διαβάσεις θα βρεις τα πάντα. Ναι θα επιλέξεις γυαλί είναι καλύτερο. Τώρα για πιο πρέπει να δεις όπως σου είπα πιο πίσω που έχουμε κάνει ολόκληρη κουβέντα. Ή θήκη δίνει έναν άλφα όγκο. Γίνεται μεγάλο αλλά προστατεύει. Ή κόκκινη Ίσως να σου δημιουργεί πρόβλημα στις φωτογραφίες με φλας. Την είχε φίλος και έβγαζε κόκκινο. Εγώ προτείνω την metal slate. Μπορείς να την πάρεις από eBay κοίταξε και Σκρουτζ Άρα πάω για γυαλί.Θα τα διαβάσω αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση σχετικά με την κόκκινη. Οπότε θα πάω ή στην metal slate που αναφέρεις ή στην soul black. Στο skroutz έχει ένα μαγαζί σε θαλασσί και λευκό αλλά δε μου άρεσαν αυτά τα χρώματα και επίσης δε γνωρίζω αν είναι original. Επομένως θα την αγοράσω από το Spigen UK Store μέσω του Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Άρα πάω για γυαλί.Θα τα διαβάσω αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση σχετικά με την κόκκινη. Οπότε θα πάω ή στην metal slate που αναφέρεις ή στην soul black. Στο skroutz έχει ένα μαγαζί σε θαλασσί και λευκό αλλά δε μου άρεσαν αυτά τα χρώματα και επίσης δε γνωρίζω αν είναι original. Επομένως θα την αγοράσω από το Spigen UK Store μέσω του Amazon. Δες και βίντεο φωτογραφίες ώστε να καταλάβεις τον όγκο που δίνει. Προτείνω metal slate λόγο του ότι αφήνει δύσκολα δαχτυλιες. Το μαύρο είναι γυαλιστερό πλαστικό γι'αυτό. Δες βίντεο να σχηματισεις και δική σου άποψη Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Local876 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Δες και βίντεο φωτογραφίες ώστε να καταλάβεις τον όγκο που δίνει. Προτείνω metal slate λόγο του ότι αφήνει δύσκολα δαχτυλιες. Το μαύρο είναι γυαλιστερό πλαστικό γι'αυτό. Δες βίντεο να σχηματισεις και δική σου άποψη Οκ, θα το κοιτάξω προς το βραδάκι να δω τι λέει. Με την θήκη πιστεύω θα γίνει και πιο στιβαρό αλλά δε θα γλιστράει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Πάντως εγώ που την έχω σε κόκκινη και είναι κόκκινο και το τηλέφωνο, ταιριάζουν τέλεια! Δεν δίνει τρελό όγκο,μην την φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 παιδια ειχα μια ατυχια με την φλιπ κοβερ εγινε κομματια αλλα το κινητο δν επαθε τιποτα να ξαναπαρω φλιπ η να παω σε spigen slim armor? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τυγχάνει να έχω και τις 2,αμφότερες αυθεντικές. Δεν υπάρχει σύγκριση σε θέμα προστασίας, ή Spigen είναι ανώτερη! Την quickwindow Την χρησιμοποιώ ελάχιστα και μόνο σε εσωτερικό χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 παιδια ειχα μια ατυχια με την φλιπ κοβερ εγινε κομματια αλλα το κινητο δν επαθε τιποτα να ξαναπαρω φλιπ η να παω σε spigen slim armor? Πώς έγινε αυτό? Όχι ότι θα την εμπιστευόμουν πολύ για προστασία, απλά μου κίνησες την περιέργεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πώς έγινε αυτό? Όχι ότι θα την εμπιστευόμουν πολύ για προστασία, απλά μου κίνησες την περιέργεια :) ημουν σε μια συναυλια βασικα στο River Party και ειχα ξεχασει το κινητο στην τσεπη, καποια στιγμη σπρωχτηκαμε λιγο και καταλαβα οτι μου επεσε το κινητο... φωναζω το κινητο μου!!! μου το εδωσε μια κοπελα να ειναι καλα, η θηκη ειχε σπασει και το κινητο ηταν μεσα στα χωματα 2 μικρες γρατσουνιες ειχε η οθονη δεν φαινονται καθολου. λογικα καποιος θα το πατησε αλλα την γλιτωσα :D:D:D:D:D:D:D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HTO Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πριν 2 μερες παρηγγειλα σε λευκο, την dualtek της pure gear. Σε κανα μηνα το πολυ (την πηρα απο ebay απο usa) θα αναφερω εντυπωσεις. Εχει κανεις αποψη για τη συγκεκριμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Που την βρισκουμε αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 οποιος μπορει ας μου δωσει λινκ για ενα tempered glass και για μια θηκη Spigen slip armor( metal slate) ευχαριστω :D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Άρα πάω για γυαλί.Θα τα διαβάσω αύριο που θα έχω πιο πολύ χρόνο. Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση σχετικά με την κόκκινη. Οπότε θα πάω ή στην metal slate που αναφέρεις ή στην soul black. Στο skroutz έχει ένα μαγαζί σε θαλασσί και λευκό αλλά δε μου άρεσαν αυτά τα χρώματα και επίσης δε γνωρίζω αν είναι original. Επομένως θα την αγοράσω από το Spigen UK Store μέσω του Amazon. Απλα να επιβεβαιωσω οτι η κοκκινη Spigen εχει προβλημα στις νυχτερινές ληψεις με φλας (κοκκινιζει τις φωτογραφίες). Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 οποιος μπορει ας μου δωσει λινκ για ενα tempered glass και για μια θηκη Spigen slip armor( metal slate) ευχαριστω :D Το γυαλί είναι περίεργη φάση. Εγώ είχα πάρει από eBay αυτό http://www.ebay.com/itm/360897915212?redirect=mobile αλλά έκανε40 ημέρες να έρθει. Για την θήκη μπορείς να την πάρεις από το επίσημο αλλά έχει μαγαζιά και Amazon και eBay http://www.spigen.com/lg-g2-case-slim-armor.html Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexDesign Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά tempered glass, όμως για να επιλέξω χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Έχω μια θήκη διαφανή PURO TPU η οποία καλύπτει την μπροστινή όψη στα πλαϊνά μέχρι τα μαύρα bezel. Ποιο glass να επιλέξω ώστε να εφαρμόσει καλύτερα στο λευκό G2 ? http://www.ebay.com/itm/191007040559?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ή http://www.ebay.com/itm/400703736079?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Aek for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά tempered glass, όμως για να επιλέξω χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Έχω μια θήκη διαφανή PURO TPU η οποία καλύπτει την μπροστινή όψη στα πλαϊνά μέχρι τα μαύρα bezel. Ποιο glass να επιλέξω ώστε να εφαρμόσει καλύτερα στο λευκό G2 ? http://www.ebay.com/itm/191007040559?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ή http://www.ebay.com/itm/400703736079?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Σας ευχαριστώ! Θεωρώ πως όποιο και να επιλέξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Όλα τα tempered glasses δεν φτάνουν μέχρι τέρμα αφήνουν ένα χιλιοστό ελεύθερο έτσι θα είσαι καλυμμένος. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έχει βρει κανείς θήκη με window circle για το g2; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Έχει βρει κανείς θήκη με window circle για το g2; Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτή. http://www.amazon.com/gp/product/B00MA2AEPW?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Δεν ξέρω αν είναι όντως για g2 ή αν έχει γίνει λάθος Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτή. http://www.amazon.com/gp/product/B00MA2AEPW?ie=UTF8&at=&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links Δεν ξέρω αν είναι όντως για g2 ή αν έχει γίνει λάθος απο τις φωτογραφιες ειναι για G3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Είναι όντως για το G3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts