Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η θερμανση φιλε μου δεν παει στους αεραγωγους που αναφερεις, η τουλαχιστον δεν πρεπει να παει. Ολα τα manual το αναφερουν οτι παει στα ποδια η στα τζαμια. Ειναι επικινδυνο για την οδηγηση να σε χτυπαει στο προσωπο ζεστος αερας.

Σωστό υπό Κ.Σ. αλλά εγώ τουλάχιστον τα χειμωνιάτικα πρωινά τους βάζω να στέλνουν στα χέρια τον αέρα καθώς παγώνουν από το τιμόνι.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παλι το κλιματισμο τον εχω στο αυτοματο και ποτε δεν στελνει στον μεσαιο αεραγωγο.. 5 χρονια τωρα... απορω γιατι τους εχει το αμαξι.. :P
dum spiro spero

Σωστό υπό Κ.Σ. αλλά εγώ τουλάχιστον τα χειμωνιάτικα πρωινά τους βάζω να στέλνουν στα χέρια τον αέρα καθώς παγώνουν από το τιμόνι.

θα έχει θέμα τότε, ειδικά αν το έχεις για πολύ ώρα, οπότε κοίτα κάτι άλλο....

Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά σε όσους χρησιμοποιούν βάσεις αεραγωγών: το χειμώνα με το καλοριφέρ δεν ζεσταίνεται το κινητό; Επίσης δεν επηρεάζει τη σωστή λειτουργία/απόδοση του συστήματος κλιματισμού, ειδικά το G2 που όσο να 'ναι έχει και μια σεβαστή επιφάνεια;

Πολλά αυτοκίνητα επιτρέπουν να ανοίξεις/κλείσεις μεμονωμένους αεραγωγούς. Θα σου πρότεινα να το κάνεις εάν έχεις το κινητό μπροστά :).

Με την σειρά μου να αναφέρω ότι μόλις παρέλαβα κι εγώ το Kenu Airframe και το κινητό "κουμπώνει¨ ΑΨΟΓΑ. Πραγματικά και με θήκη σιλικόνης φορεμένο και χωρίς κάθεται τέλεια. Επίσης αξίζει πιστεύω να αναφερθεί ότι το κρατάει τόσο καλά το κινητό που σε δρόμους με λακκούβες να πέσεις παραμένει στην θέση του. Η αλήθεια είναι ότι είχα έναν ενδοιασμό μην μου φύγει αλλά σφίγγει πραγματικά πολύ γερά. Απλώς ήθελα να το αναφέρω γιατί σε ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούμε και σαμαράκια έχουμε μπόλικα!!! :D Τέλος στα αξιοσημείωτα ότι μπαινοβγαίνει πάρα πολύ εύκολα το κινητό ακόμα και με το ένα χέρι.

Με την σειρά μου να αναφέρω ότι μόλις παρέλαβα κι εγώ το Kenu Airframe και το κινητό "κουμπώνει¨ ΑΨΟΓΑ. Πραγματικά και με θήκη σιλικόνης φορεμένο και χωρίς κάθεται τέλεια. Επίσης αξίζει πιστεύω να αναφερθεί ότι το κρατάει τόσο καλά το κινητό που σε δρόμους με λακκούβες να πέσεις παραμένει στην θέση του. Η αλήθεια είναι ότι είχα έναν ενδοιασμό μην μου φύγει αλλά σφίγγει πραγματικά πολύ γερά. Απλώς ήθελα να το αναφέρω γιατί σε ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούμε και σαμαράκια έχουμε μπόλικα!!! :D Τέλος στα αξιοσημείωτα ότι μπαινοβγαίνει πάρα πολύ εύκολα το κινητό ακόμα και με το ένα χέρι.

Συμφωνώ απόλυτα :) Ακόμα και στις λακούβες που είναι περισσότερες από το κανονικό οδόστρωμα στην Ελλάδα. το κινητό δεν κουνιέται καθόλου :)

Δεν ειναι επωνυμες αλλα ειναι πολυ λεπτες

http://www.ebay.com/itm/350973215849?var=620224553221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

περιμενω και μια τετοια σε μαυρο χρωμα

http://www.ebay.com/itm/KLD-KA-Quick-Window-PU-Leather-Flip-Case-Stand-Smart-Cover-For-LG-G2-White-/360878701768?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item54060bfcc8

και ψαχνω ενα καλο πολυ λεπτο screen protector ζελατινα ή tempered glass που να μην κανει μπαμ οτι εχω βαλει κατι.

ειχα παρει τις αντιστοιχες πρωτες για το Ν5 και δεν εμεινα ευχαριστημενος,επειδη ακουμπουσε η καμερα κατω..εδω παιζει κατι τετοιο?

Vamos Aris

Καλησπερα παιδια! Εχει κανενας χρησιμοποιησει εξωτερικο σκληρο δισκο με wifi τυπου :

Intenso HDD EXT.250GB 2.5" WiFi Mem2Move

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Intenso-HDD-EXT-250GB-2-5-WiFi-Mem2Move-6025500.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140414-easter-offer-intenso

Ειναι μονο για ασυρματη μεταφορα αρχειων ή κανει και για streaming ταινιων ή μουσικής; Απο καταναλωση μπαταριας παντως πιστευω οτι θα εχει αρκετη..

Καλησπερα παιδια! Εχει κανενας χρησιμοποιησει εξωτερικο σκληρο δισκο με wifi τυπου :

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Intenso-HDD-EXT-250GB-2-5-WiFi-Mem2Move-6025500.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140414-easter-offer-intenso

Ειναι μονο για ασυρματη μεταφορα αρχειων ή κανει και για streaming ταινιων ή μουσικής; Απο καταναλωση μπαταριας παντως πιστευω οτι θα εχει αρκετη..

Όταν συνδεθείς πάνω του με WiFi το κινητό καταναλώνει ότι αντιστοιχεί στο WiFi, δεν είναι παράλογα πολύ. Αν θέλεις να τον βάλεις σε USB hub και να συνδεθείς με USB OTG, τότε αλλάζει :). Για το τι μπορείς να κάνεις πάνω από WiFi με την εφαρμογή δεν ξέρω, γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Δε βρίσκω λόγο να μη μπορείς να κάνεις streaming.

Σύμφωνα με τη σελίδα της εφαρμογής στο Google Play έχει τις εξής δυνατότητες:

- Copy, edit or delete your personal files.

- Directly upload photos and videos from your mobile

device to your Memory 2 Move.

- Download or stream music, videos or pictures from

your hard drive to your mobile device.

- Share your data with friends. The hard drive can be

accessed with up to 5 users at the same time. A

secure access is guaranteed through WPA and WPA2.

- Access your data via Wi-Fi and simultaneously surf

the internet. The Memory 2 Move passes the internet

connection through to your mobile device. Pictures

and videos from your hard drive can thereby

directly be uploaded to your social networks.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Σε 3 βδομαδες θα εχω το νεο τουτου οποτε και ψαχνω κατι καλο για να μπει το g2. Με αυτο το kenu και σε συνδιασμο λακουβες δεν υπαρχει φοβος να σπασουν φτερα του αεραγωγου; η τιμη του ειναι υψηλη αλλα αν οντως αξιζει απο ποιοτητα τοτε οκ. Εγω βεβαια τοσα χρονια χρησιμοποιω βεντουζα και θα ηθελα να προτεινετε καποια που να εχετε χρησιμοποιησει και να ειναι αξιοπιστη , να μη πεφτει ή σπαει για πλακα.

Απλα πιστευω οτι αυτο με τους αεραγωγους θα ειναι πιο κοντα γιατι το παρμπριζ του καινουριου εεχει καμποσο βαθος.

Για όσους περίμεναν το Αναλυτικό Review για το Kenu Airframe, μπορείτε να το βρείτε στο site της υπογραφής μου, στο forum "Reviews" :)

δεν μου βγαζει κατι στην υπογραφη σου. δεν δινεις ενα λινκ?

δεν μου βγαζει κατι στην υπογραφη σου. δεν δινεις ενα λινκ?

Μιας και δεν επιτρέπεται η δημοσίευση link από άλλα site από τους διαχειριστές, το μετέτρεψα σε google link, οπότε και μπορείς να το δεις εδώ: http://goo.gl/1qRWku :)

Μιας και δεν επιτρέπεται η δημοσίευση link από άλλα site από τους διαχειριστές, το μετέτρεψα σε google link, οπότε και μπορείς να το δεις εδώ: http://goo.gl/1qRWku :)

Φιλε ωραιο ειναι δεν λεω αλλα με αυτα τα λεφτα παιρνεις μια original βαση αυτοκινητου μπορει και ποιο φθηνα !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Φιλε ωραιο ειναι δεν λεω αλλα με αυτα τα λεφτα παιρνεις μια original βαση αυτοκινητου μπορει και ποιο φθηνα !!! ;) ;)

Εγώ απλά την παρουσίαση έχω κάνει και ο καθένας διαλέγει τι θέλει και τι τον βολεύει :) Προσωπικά με βόλεψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.

Φίλε εννοείτε ότι δεν σου λέμε τι να αγοράσεις. Κουμάντο κάνεις εσύ και μόνο στο πορτοφόλι σου, αλλά πραγματικά η βάση τα "σπάει". Κι εγώ ξίνισα που ακούμπησα 20€ για ένα τόσο δα πραγματάκι, όμως τα αξίζει. Σήμερα έλεγα σε συναδέλφους μου ότι το θεωρώ από τις κορυφαίες μου αγορές. Προσωπικά έχω και άλλα τύπου με βεντούζα από άλλες συσκευές που είχα κατά καιρούς και τα έχω κάπου καταχωνιασμένα. Αυτό το έχω βάλει και δεν βγαίνει. Έχω ακούσει να "ανοίγουν" αμάξια μόνο και μόνο επειδή είχα την βεντούζα του GPS πχ κολλημένη πάνω στο παρμπρίζ. Με αυτό σκέψου ότι το βάζεις πχ κάπου και δεν φαίνεται τίποτα. Σαν τον διαφημιστή του pretty bra ακούγομαι!!! :lol::lol::lol::lol:

Παιδιά τελικά γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη βάση (σαν την Kenu) που να είναι σε πιο προσιτή τιμή; Έχω βρει κάποιες στο Ebay, ωστόσο περιμένω να δω αν κάποιος από εσάς έχει να προτείνει κάποια.

Παιδιά τελικά γνωρίζει κανείς κάποια αντίστοιχη βάση (σαν την Kenu) που να είναι σε πιο προσιτή τιμή; Έχω βρει κάποιες στο Ebay, ωστόσο περιμένω να δω αν κάποιος από εσάς έχει να προτείνει κάποια.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια αντίστοιχη και αξιοπρεπής σαν το Kenu. Δειξε μας τι εχεις βρει εαν θελεις να σε βοηθησουμε :)

Άρα παραβίασες πλαγίως τους κανόνες του φόρουμ. Όμορφα....

δεν εκανε κ κανενα εγκλημα

Vamos Aris

Πώς θα μπορούσα αλλιώς να δείξω αυτό που ζητούσαν αρκετά άτομα και είναι σχετικό με το κινητό μας;

Αν δεν απαντήσω, τότε ποιο το νόημα του forum που είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον;

Φιλικά πάντα.

Πώς θα μπορούσα αλλιώς να δείξω αυτό που ζητούσαν αρκετά άτομα και είναι σχετικό με το κινητό μας;

Αν δεν απαντήσω, τότε ποιο το νόημα του forum που είναι για να βοηθάει ο ένας τον άλλον;

Φιλικά πάντα.

Φιλαράκι καλά έκανες. Σιγά μην πάμε κ φυλακή έλεος με αυτά που διαβάζω

Δημήτρης

Φιλαράκι καλά έκανες. Σιγά μην πάμε κ φυλακή έλεος με αυτά που διαβάζω

Φιλικά πάντα.

πολύ καλά έκανες φίλε μου ...δηλαδή και τι έγινε ??? άκου όμορφα ....λες και πούλησες τίποτα μυστικά της ευπ !!!!!

Αυτό το kenu μόνο σε 'μένα φαίνεται μούφα; Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τέτοια βάση που για την στήριξη του κάτω μέρους του τηλεφώνου χρησιμοποιεί το ίδιο το τηλέφωνο το οποίο πρέπει να ακουμπάει στο ταμπλό του αυτοκινήτου(με ότι σημαίνει αυτό για την ακεραιότητα της συσκευής από γρατζουνίες και τους κραδασμούς που θα δέχεται από το χτύπημα που θα κάνει στο ταμπλό με το κάτω μέρος της). Όσο για την τιμή τι να πω, πιστεύω ότι 2-3€ το πολύ θα έπρεπε να κοστίζει στο ebay. Edited by gre