Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,απο τοτε που εχω περασει την lolipop εχω παρατηρησει αισθητη μειωση στην αποδοση της μπαταριας..δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος αλλα εκει που εβγαζα συνεχεια 5 με 5.30 ωρες οθονης μεσα σε 1 με 1.5 μερα τωρα παλευω για max 4 ωρες οθονης με την ιδια χρηση.Οριστε καποιες μετρησεις.Τις βλεπετε φυσιολογικες??(οι δυο τελευταιες φωτο αποτελουν μια δευτερη μετρηση) Να σημειωσω οτι το κινητο το φορτιζω παντα οταν φτανει στο 13-14 %) Edited by Leo08

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σορρυ βλακεια μου Ampere εννουσα οχι Volt μπερδευτηκα σορρυ
Αν τοτε εχεις φορτιστη 2A και εχεις τα προβληματα που λες κατι φταιει. Δοκιμασε καποιον αλλο.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το κάνετε αναβάθμιση σε lollipop γτ η δικιά μου μπαταρία φεύγει σαν νερό χωρις να κάνεις τπτ με 5 10 λεπτά ίντερνετ σου τρώει πάρα πλ μπαταρια προσωπικά μου εχει κρατήσει μαχ 8 ωρες αλλά το αφηνα...δε ξερω τι 0παίζει αλλά η μπαταρία φεύγει εύκολα χωρις να κάνεις τιποτα Edited by rafos123

Μην το κάνετε αναβάθμιση σε lollipop γτ η δικιά μου μπαταρία φεύγει σαν νερό χωρις να κάνεις τπτ με 5 10 λεπτά ίντερνετ σου τρώει πάρα πλ μπαταρια προσωπικά μου εχει κρατήσει μαχ 8 ωρες αλλά το αφηνα...δε ξερω τι 0παίζει αλλά η μπαταρία φεύγει εύκολα χωρις να κάνεις τιποτα

To 30% στο Σύστημα Android είναι κλασικό bug, όχι μόνο της lollipop. Για αρχή κάνε μια επανεκκίνηση και παρακολούθησέ το.

Μην το κάνετε αναβάθμιση σε lollipop γτ η δικιά μου μπαταρία φεύγει σαν νερό χωρις να κάνεις τπτ με 5 10 λεπτά ίντερνετ σου τρώει πάρα πλ μπαταρια προσωπικά μου εχει κρατήσει μαχ 8 ωρες αλλά το αφηνα...δε ξερω τι 0παίζει αλλά η μπαταρία φεύγει εύκολα χωρις να κάνεις τιποτα

Πως τόσο εύκολα συμβουλεύεις Μην το κάνετε αναβάθμιση σε lollipop ??? μπορεί καπια εφαρμογή να σου την τρώει ,η να μην σου έκατσε σωστά η Rom η έχεις θέμα με την συσκευή (απεύχομαι) η , η , τέλος πάντων να τα έπαιξε η μπαταρία (δύσκολο). Σε μενα με την μπαταρια δεν έχει θέμα με καμία Rom. Τώρα έχω την CloudyG2_3.2 Lollipop αλλα και με την CloudyG2_3.1 Lollipop με καμια CloudyG2 & με την μαμά Lollipop δεν έχω θέμα.

_Όλες της Rom ακόμα και μαμά, της κάνω καθαρή εγκατάσταση και με Full wipe, και αμέσως μετά το πρώτο πέρασμα, κάνω και μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων......ίσως κάπου εκεί να βρίσκετε το μυστικό για καπια σφάλματα που μπορούν να βγάζουν οι ROM.....!!!!!;)

_ Και να ξέρετε οτι μετά το πέρασμα κάθε Rom θέλει 3-4 φορτίσεις για να στρώσει σωστά η μπαταριά...!

http://s17.postimg.org/bsershoe7/Screenshot_2015_06_29_15_41_15.png

forum image hosting

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Επαναφορά εκανα μόλις άνοιξε σε lollipop υπαρχουν και κάποια lag οταν ανοιγεις το wifi οταν ειναι να επιλέξεις εκει σέρνεται...οσο για εφαρμογές είχα ανοικτά data κ μου τρώει λιγότερο ενώ με wifi παραπάνω απο τα data ενω στην κιτ κατ γινόταν το αντίθετο..δε ξερω τι παίζει φοβάμαι κιόλας να βάλω κιτ κατ γτ δε γνωρίζω απο ροοτ κ τετοια

Επαναφορά εκανα μόλις άνοιξε σε lollipop υπαρχουν και κάποια lag οταν ανοιγεις το wifi οταν ειναι να επιλέξεις εκει σέρνεται...οσο για εφαρμογές είχα ανοικτά data κ μου τρώει λιγότερο ενώ με wifi παραπάνω απο τα data ενω στην κιτ κατ γινόταν το αντίθετο..δε ξερω τι παίζει φοβάμαι κιόλας να βάλω κιτ κατ γτ δε γνωρίζω απο ροοτ κ τετοια

Δε χρειάζεται να εισαι root για να γυρίσεις σε Kit Kat, αν το θέλεις τόσο!!

Περνάς official firmware με flash tool!

Για περισσότερα, πέρνα μια βόλτα απ' το νήμα των "Τροποποιήσεων"......;)

Εχει κανεις το 360 security? Το κατέβασα για χαβαλέ αλλα νμζ πως κάνει οντως δουλειά με την μπαταρία

Καλημερα και απο μενα παιδια

Εχω κανει αναβαθμισει σε λολιποπ 502 εδω και κανα μηνα περιπου.αφου εγκατεστησα το λολιποπ εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων τρεις φορες μεχρι τωρα.

Σε ολες τις επαναφορες τις πρωτες τρεις μερες η μπαταρια δεν αδειαζει με τιποτα μετα ομως απο την δευτερη τριτη φόρτιση κατι συμβαινει και αδειαζει ακομα και χωρις να το χρησιμοποιώ.Το φορτισα χθες κατα τις 8 μαι σημερα το πωι στις 7και30 που το ξαναπηρα στα χερια μου ηταν στο 55%.

Με κιτκατ δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα και εχω τις ιδιες λειτουργίες ενεργοποιημενες.wifi και συγχρονισμό.Δεν ειμαι ρουτ και το τηλεφωνο τοχω δυο χρονια.

Μπορει καποιος να βοηθήσει

Καλημερα και απο μενα παιδια

Εχω κανει αναβαθμισει σε λολιποπ 502 εδω και κανα μηνα περιπου.αφου εγκατεστησα το λολιποπ εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων τρεις φορες μεχρι τωρα.

Σε ολες τις επαναφορες τις πρωτες τρεις μερες η μπαταρια δεν αδειαζει με τιποτα μετα ομως απο την δευτερη τριτη φόρτιση κατι συμβαινει και αδειαζει ακομα και χωρις να το χρησιμοποιώ.Το φορτισα χθες κατα τις 8 μαι σημερα το πωι στις 7και30 που το ξαναπηρα στα χερια μου ηταν στο 55%.

Με κιτκατ δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα και εχω τις ιδιες λειτουργίες ενεργοποιημενες.wifi και συγχρονισμό.Δεν ειμαι ρουτ και το τηλεφωνο τοχω δυο χρονια.

Μπορει καποιος να βοηθήσει

Καλημερα.....πηγαινε ρυθμισεις.....μπαταρια και δες τι σου τρωει την μπαταρια

• 2 weeks later...

γιατι γινεται αυτο?εχω cloudyg2 3.3 και dori kernel....αυτες οι φοτο ειναι απο ελαχιστη χρηση του κινητου χωρις ιντερνετ καθολου.για τρεχει και τρωωει τοση πολυ μπαταρια τα google service?(τα δεδομενα που φαινονται ενεργα τα ανοιξα εκεινη την στιγμη)

http://s30.postimg.org/6cxoxfxwd/Screenshot_2015_07_12_10_50_42_1.jpg

http://s9.postimg.org/n9nevc2rf/Screenshot_2015_07_11_10_46_33_1.jpg

http://s28.postimg.org/c9myh5jx5/Screenshot_2015_07_13_17_13_43_1.jpg

Μετα απο τρεις επαναφορες εργ ρυθμισεων διαβασα καπου για το google play services και τα προβληματα που δημιουργει σε ορισμενες συσκευες με τα wakelocks στην μπαταρια. Το εκανα λοιπον αναγκαστικη διακοπη και μετα unistall.

Οταν το ξαναπερασα ηρθε με μια νεοτερη εκδοση και ως δια μαγείας η μπαταρια μου κραταει καλυτερα και απο κιτκατ.

Απο 12 ωρες αυτονομιας ειμαι χαλαρα στις 48

Μετα απο τρεις επαναφορες εργ ρυθμισεων διαβασα καπου για το google play services και τα προβληματα που δημιουργει σε ορισμενες συσκευες με τα wakelocks στην μπαταρια. Το εκανα λοιπον αναγκαστικη διακοπη και μετα unistall.

Οταν το ξαναπερασα ηρθε με μια νεοτερη εκδοση και ως δια μαγείας η μπαταρια μου κραταει καλυτερα και απο κιτκατ.

Απο 12 ωρες αυτονομιας ειμαι χαλαρα στις 48

Έκανες uninstall το playstore? Και από που το ξανά έβαλες?

Φιλικά, Κατερίνα

Και εγω αυτη εχω αλλα εχει 60%-70% της καταναλωσης.ελεος

Δοκιμαστε απλως να το κάνετε μια αναγκαστικη διαγραφη για καμια ωρα η δυο και δεστε μετα το γραφημα της μπαταριας.Θα φανει ετσι αν ειναι το προβλημα εκει

Εγω το εκανα και τωρα δεν μπορω να την ξαναβαλω σε λειτουργία και μου κανει κατι περιεργα

Πως την ξαναπερναμε τωρα;

Γραψε στον browser του κινητου σου Google play services και θα σου βγαλει την εφαρμογη για να την κατεβάσεις.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ειδες διαφορα στην μπαταρια σου?