Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν εξαιρέσω ότι μου βγάζει συνέχεια (λάθος) σε διψήφια ποσοστά το "cell standby", είναι η δεύτερη φόρτιση στη σειρά που ξεπερνάω τις 100 ώρες με την ίδια φόρτιση. Μια χαρά πάει το γλειφιτζούρι :)

Δυο μερες τωρα κανουν "παρτι" το Συστημα android και οι Υπηρεσιες google.Έχει κανένας άλλος το ίδιο θεματάκι ;

Να πω οτι ποτέ δεν ειχα θεμα ουτε με το ενα ουτε με το αλλο.Εκανα μια επανεκκίνηση αλλα δεν έστρωσε. Κάνω υπομονη και το παρακολουθώ.

Μετά από κάμποσο ψάξιμο συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω τρόπο χρήσης της συσκευής για να βελτιώσω την αυτονομία της. Επειδή μου αρέσει να τα έχω όλα άμεσα διαθέσιμα δεν κάνω τα κλασικά πραγματάκια που μπορούν να εξοικονομήσουν μπαταρία. Οπότε κατέληξα στην τακτική να το φορτίζω πλέον κάθε βράδυ για να μπορώ να βγάζω άνετα την μέρα μου χωρίς περιορισμούς. Βέβαια συνήθως το κινητό το βράδυ έχει 25-40% μπαταρία άλλα από το να το στρεσάρω και να το φορτίσω την επόμενη το μεσημέρι ή βράδυ καλύτερα είναι να μην το ταλαιπωρώ με το να το φτάνω συνεπώς στα όρια του. Άλλωστε δεν είναι καλό και για την μπαταρία.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

ουτε το καθημερινο φορτισμα ειναι καλο για την μπαταρια παντως

Πολύ καλύτερο από το να το αφήνεις στα όριά του, πίστεψέ με. Το ιδανικό για αυτές τις μπαταρίες είναι να μένουν από 40-80% φορτίο άλλα αυτό εννοείται ότι είναι δύσκολο. Και πρπφανώς να μην το δουλεύεις πολύ όταν ζεσταίνεται. Άλλωστε αν κλείσω με το κινητό πάνω από 1,5 χρόνο, και σκοπεύω να το κρατήσω κιάλο του άλλάζω μπαταρία φθηνή είναι

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παίδες, άν ξεκινήσει πάνω κάτω από το 15-20% μπαταρία, πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως? Φορτίζει γρήγορα?
Oneplus5 8/128 Android 10

Παίδες, άν ξεκινήσει πάνω κάτω από το 15-20% μπαταρία, πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως? Φορτίζει γρήγορα?

Περίπου 1% ανά λεπτό φορτίζει. Χθες από 7% μέχρι 99% έκανε μια ώρα και 27 λεπτά.

No root->No problem

Με λολλιποπ και κάποιες μικρές ρυθμίσεις στον κερνελ χωρίς καμιά ιδιαίτερη θυσία σε επιδόσεις
No root->No problem

Περίπου 1% ανά λεπτό φορτίζει. Χθες από 7% μέχρι 99% έκανε μια ώρα και 27 λεπτά.

Πολύ καλά! Το ίδιο φορτίζει και το δικό μου lenovo s660 και μου άρεσε αυτή η γρηγοράδα φόρτισης! Γύρω γύρω το φέρνω το G2 αλλά δεν το αποφασίζω:worry:

Oneplus5 8/128 Android 10

καλησπερα σε ολους!εγω το κινητο το πηρα ΜΟΛΙΣ πριν 1 μηνα γτ εχασα το παλιο xperia sp μου ...Σκεφτομουν για το G3 αλλα διαβασα οτι ειχε θεματα με την μπαταρια.Ξεκινησα χρηση κατευθειαν με 5αρι λογισμικο και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος...με facebook k messenger παντα on line βγαζω 13-14 ωρες αν και δεν εχω αυτοματη φωτεινοτητα που κινειται απο 10-45% σε εξωτερικους χωρους...Το μονο παραξενο π μ φαινεται ειναι οτι η μπαταρια πεφτει ''καπως γρηγορα '' απο το 100 στο 80%Ειναι φυσιολογικο?(η απλα το χρησιμοποιω παραπανω :lol: οταν ειναι πληρες φορτισμενο). Γενικα παντως ρωταω αξιζε η αγορα μου Μαη του 15 σε σχεση με το G3????(ειχα aκουσει τα κλτρα για το G2)ηξερα οτι λογικα δεν θα επαιρνε αναβαθμιση πανω απο 5.1 κ τωρα πια σγρ οχι ANDROID M...

καλησπερα σε ολους!εγω το κινητο το πηρα ΜΟΛΙΣ πριν 1 μηνα γτ εχασα το παλιο xperia sp μου ...Σκεφτομουν για το G3 αλλα διαβασα οτι ειχε θεματα με την μπαταρια.Ξεκινησα χρηση κατευθειαν με 5αρι λογισμικο και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος...με facebook k messenger παντα on line βγαζω 13-14 ωρες αν και δεν εχω αυτοματη φωτεινοτητα που κινειται απο 10-45% σε εξωτερικους χωρους...Το μονο παραξενο π μ φαινεται ειναι οτι η μπαταρια πεφτει ''καπως γρηγορα '' απο το 100 στο 80%Ειναι φυσιολογικο?(η απλα το χρησιμοποιω παραπανω :lol: οταν ειναι πληρες φορτισμενο). Γενικα παντως ρωταω αξιζε η αγορα μου Μαη του 15 σε σχεση με το G3????(ειχα aκουσει τα κλτρα για το G2)ηξερα οτι λογικα δεν θα επαιρνε αναβαθμιση πανω απο 5.1 κ τωρα πια σγρ οχι ANDROID M...

Εννοειται οτι αξιζει η αγορα του μωρη ΑΕΚαρα. Δεν αξιζουν τα παραπανω λεφτα του G3. Η μπαταρια ειναι σουπερ και θα εισαι ευχαριστημενος για χρονια. Εγω εχω το κινητο απο τον Σεπτεμβριο του 2013 και βγαζω 5μιση με 6μιση ωρες ενεργης οθονης (αυτο να κοιτας, ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο μεγεθος της αυτονομιας της μπαταριας).

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πήρα το G2 πριν από δύο μήνες, αφου μου κλέψανε το iphone 5s και πραγματικά έμεινα κατάπληκτος.Τρομερό κινητό.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 η μπαταρία εχει γίνει τούμπανο. Άνετα 2 μέρες με φουλ χρήση. (browsing, παιχνίδια κλπ.)

Απορώ γιατί ασχολιόμουν με apple τα τελευταία τρία χρόνια.

Πήρα το G2 πριν από δύο μήνες, αφου μου κλέψανε το iphone 5s και πραγματικά έμεινα κατάπληκτος.Τρομερό κινητό.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 η μπαταρία εχει γίνει τούμπανο. Άνετα 2 μέρες με φουλ χρήση. (browsing, παιχνίδια κλπ.)

Απορώ γιατί ασχολιόμουν με apple τα τελευταία τρία χρόνια.

Λιωσε το.Ειναι καταπληκτικο κινητο.Καλοδουλευτο φιλε.

Το κινητό σε 2 μήνες περίπου θα κλείσει ένα χρόνο στα χέρια μου. Δεν ξέρω τι λέτε για τη μπαταρία αλλά σε μένα από την αρχή με το ζόρι έβγαζε τη μέρα. Και πλέον με τη lolipop διαρκεί από το πρωί στις 7 έως το απόγευμα στις 7. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μου τη τρώει ασταμάτητα. Βέβαια έχω όλη τη μέρα ανοιχτό το wifi και για μικρά διαστήματα καμιά φορά ανοιγοκλείνω τα data. αλλά και πάλι σε σχέση με όσα διαβάζω δεν εβγαλε ποτέ ούτε 24ωρο

Το κινητό σε 2 μήνες περίπου θα κλείσει ένα χρόνο στα χέρια μου. Δεν ξέρω τι λέτε για τη μπαταρία αλλά σε μένα από την αρχή με το ζόρι έβγαζε τη μέρα. Και πλέον με τη lolipop διαρκεί από το πρωί στις 7 έως το απόγευμα στις 7. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μου τη τρώει ασταμάτητα. Βέβαια έχω όλη τη μέρα ανοιχτό το wifi και για μικρά διαστήματα καμιά φορά ανοιγοκλείνω τα data. αλλά και πάλι σε σχέση με όσα διαβάζω δεν εβγαλε ποτέ ούτε 24ωρο

Μπορείς να παραθέσεις screenshots από το τι καταναλώνει την μπαταρία σου?? Μου για φαίνεται πολύ τραγικό να αδειάζει έτσι. Επίσης είσαι με stock ή custom?

Εγώ το έχω από τον Οκτώβριο και κατά μέσο όρο βγάζω 2 μέρες που το χρησιμοποιώ και για δουλεια

αν το βάλω να το φορτίσω στα γρήγορα για μία ωρίτσα για να με βγάλει μέχρι το βράδυ παθαίνει ζημιά η μπαταρία;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

αν το βάλω να το φορτίσω στα γρήγορα για μία ωρίτσα για να με βγάλει μέχρι το βράδυ παθαίνει ζημιά η μπαταρία;

Οχι...... αυτα ισχυαν στις πολυ παλιες μπαταριες!

Κάποια εφαρμογή σου τρώει την μπαταρία. Κανονικά θα έπρεπε να σου κράτα 2 μέρες περίπου

Κανε πραγματικα ο,τι γουσταρεις με τις φορτισεις, μη φοβασαι. Η μονη εξαιρεση ειναι οτι καλο ειναι να μην πινεις την μπαταρια μεχρι την τελευταια της σταγονα. Φορτιζε το πανω απο το 10%.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Παιδια θελω τη βοηθεια σας...πριν 4 μηνες εσπασε ο φορτιστης μου και δοκιμασα να το φορτισω με φορτιστες τασης 1.2 η 1.4 αλλα δεν εβλεπα βελτιωση. Φορτιστη του συγκεκριμενου μοντελου δεν μπορουσα να βρω και ετσι αγορασα εναν τασης 2V...αφου περασαν τοσοι μηνες αρχισε να μ κανει νερα το κινητο...δηλαδη να ζεστενεται να καταναλωνει τρελα την μπαταρια σε ποσοστα 10% σε 15 λεπτα με κανονικη χρηση μονο πλοηγηση με wifi... επισης μερικες φορες ανεβαζει καταναλωση το λειτουργικο συστημα android εως και στο 40 % και η μπαταρια εξατμιζεται σε 1 ωρα το πολυ... αυτο το αντιμετωπιζω πολλες φορες με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων αλλα ειναι κουραστικο..επισης να αναφερω οτι το φορτιζω καθε βραδυ περιπου 8-10 ωρες (αργω να ξυπνησω)...εσεις τι λετε να συμβαινει? Παιζει να κατεστρεψα την μπαταρια με την υψηλη ταση (μολις 0.2V παραπανω) και την πολυωρη φορτιση??

Παιδια θελω τη βοηθεια σας...πριν 4 μηνες εσπασε ο φορτιστης μου και δοκιμασα να το φορτισω με φορτιστες τασης 1.2 η 1.4 αλλα δεν εβλεπα βελτιωση. Φορτιστη του συγκεκριμενου μοντελου δεν μπορουσα να βρω και ετσι αγορασα εναν τασης 2V...αφου περασαν τοσοι μηνες αρχισε να μ κανει νερα το κινητο...δηλαδη να ζεστενεται να καταναλωνει τρελα την μπαταρια σε ποσοστα 10% σε 15 λεπτα με κανονικη χρηση μονο πλοηγηση με wifi... επισης μερικες φορες ανεβαζει καταναλωση το λειτουργικο συστημα android εως και στο 40 % και η μπαταρια εξατμιζεται σε 1 ωρα το πολυ... αυτο το αντιμετωπιζω πολλες φορες με επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων αλλα ειναι κουραστικο..επισης να αναφερω οτι το φορτιζω καθε βραδυ περιπου 8-10 ωρες (αργω να ξυπνησω)...εσεις τι λετε να συμβαινει? Παιζει να κατεστρεψα την μπαταρια με την υψηλη ταση (μολις 0.2V παραπανω) και την πολυωρη φορτιση??

Προσεξε. Εισαι τελειως λαθος. Θελεις φορτιστη με ταση εξοδου 5V και ενταση ρευματος εξοδου 1.8A. Με τα Ampere μπορεις να παιξεις πανω κατω, με τα Volt ομως ολοι σχεδον οι φορτιστες κινητων μετασχηματιζουν τα 220V στα 5V.

Εσυ με φορτιστη με ταση εξοδου 2V δεν προκειται να φορτισεις την μπαταρια ακομα κι αν το αφησεις 348,5 χρονια.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλεις....!

http://s4.postimg.org/5l9xsz7hp/20150625_233059.jpg

img host

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif