TUPAC_RIP Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μόλις πέρασα το wakelock detector και τρέχοντάς το μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα: Access permission was changed in kitkat, now advanced statistics need root access. μου ζητάει δηλαδή να το φέρω σε κατάσταση root? δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν έχω και διάθεση να ψάχνω τις σελίδες για να το κάνω.... Πάντως τέτοιοι χρόνοι όπως παραπάνω που είδα στις εικόνες ποτέ μου δεν είχα. Help!! Οντως ρε συ. Το ξεχασα οτι θελει root. Δεν εχω κατσει ουτε μια μερα χωρις root και δε θυμαμαι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Μια χαρα η μπαταρια παρτιδας 309. Μονο 2G, οχι παιχνιδια, οχι συγχρονισμους. 60% μη αυτοματη φωτεινοτητα. edit: Ωχ! Διπλο ποστ. Σορρυ. Edited December 22, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μια χαρα η μπαταρια παρτιδας 309. Μονο 2G, οχι παιχνιδια, οχι συγχρονισμους. 60% μη αυτοματη φωτεινοτητα. edit: Ωχ! Διπλο ποστ. Σορρυ. Εννοείς πως μόνο με τις παραπάνω ρυθμίσεις σου βγάζει τις 2 μέρες? τότε δεν κάνουμε τίποτα έτσι... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι υπόλοιποι με 2g βγάζετε 2 μέρες? θα κάνω δοκιμές με αυτές τις ρυθμίσεις από περιέργεια. Υποθέτω πως φταίει και η cote μια και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για το σήμα της, απ' ότι οι άλλες 2 εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Εννοείς πως μόνο με τις παραπάνω ρυθμίσεις σου βγάζει τις 2 μέρες? τότε δεν κάνουμε τίποτα έτσι... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οι υπόλοιποι με 2g βγάζετε 2 μέρες? θα κάνω δοκιμές με αυτές τις ρυθμίσεις από περιέργεια. Υποθέτω πως φταίει και η cote μια και καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για το σήμα της, απ' ότι οι άλλες 2 εταιρίες. Φιλε το σημαντικο δεν ειναι οι 2,5 μερες αλλα οι 6 ωρες και 20 λεπτα ενεργης οθονης σε συνδιασμο με τις 2,5 ημερες. Παντα να κοιτας το SOT (Screen On Time) μιας και η οθονη ειναι το πιο ενεργοβορο στοιχειο της συσκευης οποιουδηποτε κινητου τηλεφωνου. Μην μπαινεις απο data αλλα μπαινε απο wifi. Μην εχεις συγχρονισμους ενεργους. Μην εχεις πολυ ψηλα τη φωτεινοτητα. Εχε μονο 2G. Μην εχεις live wallpapper. Μην εχεις απειρα widgets. Μην εχεις GPS ανοιχτο. Μην αφηνεις διεργασιες να τρεχουν στο παρασκηνιο. Μην εχεις antivirus ουτε task killer. Μην παιζεις παιχνιδια. Απενεργοποιησε τα animations. Ασε το κινητο στη φορτιση για ακομα κανα 15λεπτο μετα το 100%. Οσα απο αυτα δεν τα εχεις αναγκη και μπορεις να τα ακολουθησεις τοτε θα δεις τους χρονους της μπαταριας σου να ανεβαινουν θεαματικα. Edited December 23, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εχε μονο 2G. TUPAC_RIP συμφωνώ απόλυτα σε όλα, εκτός από το παραπάνω που έχω μία αντιπρόταση. έχοντας μόνο 3G είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο, καθώς μένω σε περιοχή με πολύ καλή κάλυψη. άλλωστε από τα specs του κινητού φαίνεται να έχει καλύτερους stand by χρόνους σε 3G παρά σε 2G. επίσης νομίζω ότι η αυτόματη ρύθμιση ανάμεσα στα δύο πάλι είναι ενεργοβόρα λόγω συνεχούς αναζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) TUPAC_RIP συμφωνώ απόλυτα σε όλα, εκτός από το παραπάνω που έχω μία αντιπρόταση. έχοντας μόνο 3G είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο, καθώς μένω σε περιοχή με πολύ καλή κάλυψη. άλλωστε από τα specs του κινητού φαίνεται να έχει καλύτερους stand by χρόνους σε 3G παρά σε 2G. επίσης νομίζω ότι η αυτόματη ρύθμιση ανάμεσα στα δύο πάλι είναι ενεργοβόρα λόγω συνεχούς αναζήτησης. Εννοειται με τιποτα το αυτοματο λογω συνεχους αναζητησης. Αν εχεις καλο 2G σημα στις περιοχες που κινεισαι τοτε ειναι καλυτερα σε μονο 2G. Tο 3G ειναι πιο ενεργοβορο. Στη δικια σου περιπτωση μπορει να εχεις καλυτερο σημα 3G στην περιοχη που εισαι απο 2G οποτε βαζοντας το σε μονο 2G ζοριζεται και ψαχνεται με αποτελεσμα να καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια. Δεν ειναι ομως κανονας, εισαι η εξερεση. Edited December 23, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εννοειται με τιποτα το αυτοματο λογω συνεχους αναζητησης. Αν εχεις καλο 2G σημα στις περιοχες που κινεισαι τοτε ειναι καλυτερα σε μονο 2G. Tο 3G ειναι πιο ενεργοβορο. Στη δικια σου περιπτωση μπορει να εχεις καλυτερο σημα 3G στην περιοχη που εισαι απο 2G οποτε βαζοντας το σε μονο 2G ζοριζεται και ψαχνεται με αποτελεσμα να καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια. Δεν ειναι ομως κανονας, εισαι η εξερεση. Εγώ κρατάω τις επιφυλάξεις μου, αφού όπως επεσήμανε και ο φίλος πριν, όλοι οι θεωρητικοί χρόνοι αναμονής/ομιλίας είναι μεγαλύτεροι σε 3G παρά σε 2G. Το σίγουρο είναι ότι οι συχνότητες 2G διαδίδονται καλύτερα και μακρύτερα, αλλά και η κάλυψη σε 2G είναι συνήθως καλύτερη. Από την άλλη, η ισχύς λειτουργίας είναι χαμηλότερη για 3G, ενώ και το όριο λήψης είναι χαμηλότερο. Κι εγώ το έχω πλέον μόνιμα σε 3G και δεν έχω δει επιδείνωση της διάρκειας. Εκεί που συμφωνούμε όλοι είναι ότι το αυτόματο καλό είναι να αποφεύγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα,,νομιζω πως εχω θεματακι με την μπαταρια μου,,αλλα θα ηθελα την γνωμη των ποιο εμπειρων εδω μεσα!!την συσκευη την εχω απο σεπτεμβριο,,δεν το εχω πειραξει καθολου,,φορτισεις κανω 10-100!!η χρηση που το κανω ειναι τηλεφωνα πολλα,,wifi αρκετα ειδικα οταν δεν εχω προσβαση απο το pc!! data ελαχιστα εως καθολου,,παιχνιδια πλεον καθολου, ligo viber kai fb!μεχρι και πριν κανα μηνα μοy εβγαζε μαξιμουμ 6ωρω με χρηση μπαταριας περιποθ 63ωρες!!την περασμενη εβδομαδα ειχα κανει εξορμιση και χρισιμοποιουσα το gps gia wres,,οπου επινε την μπαταρια για πλακα,,πρωι το εβγαζα απο μπριζα το βραδυ το ξαναεβαζα!!εχω την εντυπωση πως κατι παιζει με την μακροζωια τησ μπαταριας,,πλεον οταν το βγαζω απο την φορτιση το τριψηφιο νουμερο στον υπολογιζομενο χρονο χρησης κραταει για πολυ λιγο!!τωρα που σας μιλαω,,εχω(9,21 χρηση μπαταριας,υπολογιζομενοσ 28 ωρες,και οθονη στισ 1,32 και 84% μπαταρια) με ελαχιστο ιντερνετ παρα μονο κλησεις!!σορρυ αν κουρασα αλλα εχω αρχισει να αγχωνομαι για την μπαταρια μου!!θα χαρω να με βοηθησετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα,,νομιζω πως εχω θεματακι με την μπαταρια μου,,αλλα θα ηθελα την γνωμη των ποιο εμπειρων εδω μεσα!!την συσκευη την εχω απο σεπτεμβριο,,δεν το εχω πειραξει καθολου,,φορτισεις κανω 10-100!!η χρηση που το κανω ειναι τηλεφωνα πολλα,,wifi αρκετα ειδικα οταν δεν εχω προσβαση απο το pc!! data ελαχιστα εως καθολου,,παιχνιδια πλεον καθολου, ligo viber kai fb!μεχρι και πριν κανα μηνα μοy εβγαζε μαξιμουμ 6ωρω με χρηση μπαταριας περιποθ 63ωρες!!την περασμενη εβδομαδα ειχα κανει εξορμιση και χρισιμοποιουσα το gps gia wres,,οπου επινε την μπαταρια για πλακα,,πρωι το εβγαζα απο μπριζα το βραδυ το ξαναεβαζα!!εχω την εντυπωση πως κατι παιζει με την μακροζωια τησ μπαταριας,,πλεον οταν το βγαζω απο την φορτιση το τριψηφιο νουμερο στον υπολογιζομενο χρονο χρησης κραταει για πολυ λιγο!!τωρα που σας μιλαω,,εχω(9,21 χρηση μπαταριας,υπολογιζομενοσ 28 ωρες,και οθονη στισ 1,32 και 84% μπαταρια) με ελαχιστο ιντερνετ παρα μονο κλησεις!!σορρυ αν κουρασα αλλα εχω αρχισει να αγχωνομαι για την μπαταρια μου!!θα χαρω να με βοηθησετε!! Το καλύτερο σημείο εκκίνησης είναι τα στατιστικά της μπαταρίας: Δες ποια εφαρμογή ή δραστηριότητα καταναλώνει πολλή μπαταρία. Πάντως το facebook είναι κλασικός φταίχτης, αλλά και το GPS καταναλώνει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το καλύτερο σημείο εκκίνησης είναι τα στατιστικά της μπαταρίας: Δες ποια εφαρμογή ή δραστηριότητα καταναλώνει πολλή μπαταρία. Πάντως το facebook είναι κλασικός φταίχτης, αλλά και το GPS καταναλώνει αρκετά. εκανα και μια επανακενιση την συσκευη σημερα μηπως αλλαξει τπτ!!φοβαμαι μηπως 4 μερες τον ειχα το gps στα κοκκινα εχει παθει τπτ η μπαταρια και εχει ''καταδικαστει'' και θελει αλλαγμα!!ακομα και καποια games που ειχα χωρις να παιζω πολυ τα αφαιρεσα!! μωλις φτασω στο σημειο να το φορτισω θα ανεβασω τα νουμερα για να μου πειτε τι φαση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 τα πρωτα δειγματα,,μετα απο κανα μηνα απο την αγορα του δηλ οκτωβρη!!πριν αρχισω να εχω υποψιες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 τα πρωτα δειγματα,,μετα απο κανα μηνα απο την αγορα του δηλ οκτωβρη!!πριν αρχισω να εχω υποψιες!! σημερα που εξαντληθηκε η μπαταρια!!περιπου τον ιδιο χειρισμο ειναι λογικο να βγαζει τις μισες ωρες χρησεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Που ειναι το μισο; Που ειναι το προβλημα; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 σημερα που εξαντληθηκε η μπαταρια!!περιπου τον ιδιο χειρισμο ειναι λογικο να βγαζει τις μισες ωρες χρησεις?? Φίλε 2 μέρες χρήσης και σχεδόν 7 ώρες οθόνη λίγα τηλέφωνα βγάζουν είναι άριστα τα νούμερα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 σημερα που εξαντληθηκε η μπαταρια!!περιπου τον ιδιο χειρισμο ειναι λογικο να βγαζει τις μισες ωρες χρησεις?? Φιλε μου βλεποντας αυτα τα νουμερα,σκεφτομαι να βαψω μπλε το κινητο μου και να το πεταξω στην θαλασσα!Τελεια τα παει το κινητο σου!Κατοχος nexus 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Που ειναι το μισο; Που ειναι το προβλημα; το οτι μου βγαζει μισες ωρες χρησεις υπεθεσα οτι σαν να πεφτει η αποδοση της μπαταριας,,αλλα απο εσας καταλαβενω οτι παει καλα!! ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε 2 μέρες χρήσης και σχεδόν 7 ώρες οθόνη λίγα τηλέφωνα βγάζουν είναι άριστα τα νούμερα σου. σευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου!! ειναι και απειραχτο το κινητο,μαμα απο την αρχη!! ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου βλεποντας αυτα τα νουμερα,σκεφτομαι να βαψω μπλε το κινητο μου και να το πεταξω στην θαλασσα!Τελεια τα παει το κινητο σου!Κατοχος nexus 4 χεεχεχε μου εφυγε ενα βαρος,,σευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου!!! καλη χρονια να εχουμε ολοι παιδια,,,με την Lolipop αγκαλια σιγα σιγα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 γεια σας παιδια..το εχω δυο μερες την πρωτη μερα το ανοιξα κανονικα και εβαλα σιμ μπηκα φβ φωτογραφιες αντε3ε απο της 1:50 καπου εκει ως 11:50 καπου εκει το βραδυ το αφησα απο της 12 ;30 μεχρι 11;30 το πρωι να φορτηση και σημερα το αφησα να παει μεχρι 10% μετα το εβαλα μεχρι να παει 100% ακριβως και η μπαταρια σαν μην αντεχει τοσο πλ οσο τις αλλες μερες γτ; ξερετε φταει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 γεια σας παιδια..το εχω δυο μερες την πρωτη μερα το ανοιξα κανονικα και εβαλα σιμ μπηκα φβ φωτογραφιες αντε3ε απο της 1:50 καπου εκει ως 11:50 καπου εκει το βραδυ το αφησα απο της 12 ;30 μεχρι 11;30 το πρωι να φορτηση και σημερα το αφησα να παει μεχρι 10% μετα το εβαλα μεχρι να παει 100% ακριβως και η μπαταρια σαν μην αντεχει τοσο πλ οσο τις αλλες μερες γτ; ξερετε φταει κατι; Πόσες ώρες οθόνη έβγαλε κάθε φορά?Γράψε μας αναλυτικά την χρήση που έκανες,για να καταλάβουμε πιο είναι το ''πρόβλημα''.Γνώμη μου,άστο καμιά βδομάδα να στρώσει η μπαταρία και η rom και μετα κάνε τις μετρήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 (edited) γεια σας παιδια..το εχω δυο μερες την πρωτη μερα το ανοιξα κανονικα και εβαλα σιμ μπηκα φβ φωτογραφιες αντε3ε απο της 1:50 καπου εκει ως 11:50 καπου εκει το βραδυ το αφησα απο της 12 ;30 μεχρι 11;30 το πρωι να φορτηση και σημερα το αφησα να παει μεχρι 10% μετα το εβαλα μεχρι να παει 100% ακριβως και η μπαταρια σαν μην αντεχει τοσο πλ οσο τις αλλες μερες γτ; ξερετε φταει κατι; Όταν πήγε στο 100% το έβγαλες αμέσως? Το πρώτο 1% (από 100->99%) κρατάει περισσότερο κατά την αποφόρτιση και αντιστοιχεί περίπου σε 5-6%. Πάντως όπως και να έχει τις πρώτες μέρες επειδή σετάρεται και η μπαταρία δεν έχει στρώσει, δεν είναι για να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα, οπότε παρακολούθησέ το μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Συν αυτό που αναφέρει ο φίλος από πάνω το οποίο είναι πολύ βασικό. Edited January 13, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Όταν πήγε στο 100% το έβγαλες αμέσως? Το πρώτο 1% (από 100->99%) κρατάει περισσότερο κατά την αποφόρτιση και αντιστοιχεί περίπου σε 5-6%. Πάντως όπως και να έχει τις πρώτες μέρες επειδή σετάρεται και η μπαταρία δεν έχει στρώσει, δεν είναι για να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα, οπότε παρακολούθησέ το μετά από 5-6 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Συν αυτό που αναφέρει ο φίλος από πάνω το οποίο είναι πολύ βασικό. Αν καταλαβα καλα το άφησε απο το προηγούμενο βράδυ μεχρι τις 11:30 το πρωί να φορτίζει όποτε το κινητό ειχε ολοκληρώσει τον κύκλο φόρτισης του πολλές ώρες πΡιν.. Κατα τ αλλα όπως σου τα είπε και ο φίλος παραπανω ..ίσως χρειαστεί και παραπανω κύκλους για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.. Εγω ειχα κανει καμία δεκαριά φορτίσεις και ακόμα έστρωνε η μπαταρία Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Καλησπέρα, μολις αγορασα το LG G2. Θα ήθελα να μου πειτε πώς πρεπει να γινουν οι πρωτες φορτισεις...και γενικα αργοτερα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Αν ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες του νήματος θα βρεις τις Παντησεις που ψάχνεις φίλε μου.. Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafos123 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 Λοιπών το πειρα στα χερια μου σαββατο πρωι 1,30 καπου εκει 2 παρα ειχα βαλει τι σιμ και ολα κανονικα απο της 2 παρα μεχρι 23:30 καπου εκει ηταν ανοιχτο με wifi δεδομένα fb φωτογραφίες και κατεβασα εφαμοργες φβ ινσταγραμ και τετοια με φωτεινότητά οταν ειχα αναγκει στο 100 αλλιως 50 γενικα την εχω χαμηλα γιατι δεν μαρεσει το πλ φως...με παει αρκετα καλα αρκει να μην το ζορίζω ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει προβλημα αμα το αφησω ολο το βραδυ επειδη κοιμάμαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Λοιπών το πειρα στα χερια μου σαββατο πρωι 1,30 καπου εκει 2 παρα ειχα βαλει τι σιμ και ολα κανονικα απο της 2 παρα μεχρι 23:30 καπου εκει ηταν ανοιχτο με wifi δεδομένα fb φωτογραφίες και κατεβασα εφαμοργες φβ ινσταγραμ και τετοια με φωτεινότητά οταν ειχα αναγκει στο 100 αλλιως 50 γενικα την εχω χαμηλα γιατι δεν μαρεσει το πλ φως...με παει αρκετα καλα αρκει να μην το ζορίζω ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- υπαρχει προβλημα αμα το αφησω ολο το βραδυ επειδη κοιμάμαι ; Η φωτεινότητα στο 100% σου έκανε τη λαδιά. Όσο για την ολονύκτια φόρτιση δεν παίζει κανένα πρόβλημα. Μόλις φουλάρει η μπαταρία θα σταματήσει να τραβάει ρεύμα. Edited January 14, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εχει χρειαστεί σε κάποιον από εσάς να αλλάξει μπαταρία στο g2; Το έκανε μόνος του ή στο service? και πόσο κόστισε? Είδα στο youtube ότι δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts