dimtz Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Εχω και 'γω αρκετες απενεργοποιημενες! Εκανα τελικα ενα μπασάζ ενημερωσεων, γιατι ειχα μεινει λιγο στις σπηλαιες:D:D (google servises, gmail, youtube, χαρτες, google earth). Δε νομιζω να εχω θεμα, αλλα αν δω κατι υποπτο......... disable servises;) EDIT: στο οποιο μολις μου ηρθε ενημερωση...... επιασε δουλεια κιολας:D:D:p για να καταλαβω και εγω παιδια, με αυτα που απενεργοποιησατε πχ gmail δε θα σας ερχετε ενημερωση νεων email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 (edited) για να καταλαβω και εγω παιδια, με αυτα που απενεργοποιησατε πχ gmail δε θα σας ερχετε ενημερωση νεων email? Δεν απενεργοποιεις ολη την εφαρμογη αλλα καποιες απο τις διεργασιες που τρεχουν. Μπορει ας πουμε μια εφαρμογη να εχει πανω απο 100 διεργασιες (οπως το google services) και καποια απο αυτες να σου τρεχει απο πισω και να μην τη χρειαζεσαι, αρα την απενεργοποιεις. Edited November 14, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Δεν απενεργοποιεις ολη την εφαρμογη αλλα καποιες απο τις διεργασιες που τρεχουν. Μπορει ας πουμε μια εφαρμογη να εχει πανω απο 100 διεργασιες (οπως το google services) και καπια απο αυτες να σου τρεχει απο πισω και να μην τη χριαζεσαι, αρα την απςνεργοποιεις. ωραια καταλαβα, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koz Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα παιδιά! Παρακολουθώ το θέμα εδω και 2-3 μερες και μιας και γω τρελλαινομαι για αυτονομία μου φαίνεται θα καώ τελείως μ αυτο το thread... Θέλω να ρωτησω κάτι, γιατι είναι πολύ μεγάλο το thread , και αν και πήγα αρκετές σελίδες πίσω δε βρήκα κατι... Με το disable services, στις εφαρμογές facebook και κυρίως google play services, ποια είναι ασφαλή για απενεργοποίηση? Υπάρχει κάποια προχειρη λίστα είτε εδώ, ειτε στο xda να χω ένα μπούσουλα? Ευχαριστω!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα παιδιά! Παρακολουθώ το θέμα εδω και 2-3 μερες και μιας και γω τρελλαινομαι για αυτονομία μου φαίνεται θα καώ τελείως μ αυτο το thread... Θέλω να ρωτησω κάτι, γιατι είναι πολύ μεγάλο το thread , και αν και πήγα αρκετές σελίδες πίσω δε βρήκα κατι... Με το disable services, στις εφαρμογές facebook και κυρίως google play services, ποια είναι ασφαλή για απενεργοποίηση? Υπάρχει κάποια προχειρη λίστα είτε εδώ, ειτε στο xda να χω ένα μπούσουλα? Ευχαριστω!:D Αυτό το θέμα στο Xda είναι αρκετά χρήσιμο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=53516845. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Καλημέρα παιδιά! Παρακολουθώ το θέμα εδω και 2-3 μερες και μιας και γω τρελλαινομαι για αυτονομία μου φαίνεται θα καώ τελείως μ αυτο το thread... Θέλω να ρωτησω κάτι, γιατι είναι πολύ μεγάλο το thread , και αν και πήγα αρκετές σελίδες πίσω δε βρήκα κατι... Με το disable services, στις εφαρμογές facebook και κυρίως google play services, ποια είναι ασφαλή για απενεργοποίηση? Υπάρχει κάποια προχειρη λίστα είτε εδώ, ειτε στο xda να χω ένα μπούσουλα? Ευχαριστω!:D Οσο αφορα τα "Google play servises" ριξε μια ματια εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/help/wakelock-count-battery-drain-google-t2882894 Για το facebook δεν ξερω να σου πω γιατι, απο επιλογη, δεν...... ασχολουμαι με το σπορ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εγώ προσωπικά βγάζω 12-13 ώρες με φουλ χρήση. Το Wifi συνέχεια ανοικτό (κάποιες φορές και mobile data) Η φωτεινότητα στο 50% Screen time 6 ώρες με youtube, browsing, twitter, fb κτλ Spotify 1-2 ώρες Με νορμάλ χρήση βγάζω εύκολα 2 μέρες. Το awake στο wakelock detector είναι συνήθως στο 3-4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Είμαι με cloudy g3 2.1 και dori 8.9 και έχω 60% μπαταρία με 11 ώρες χρήση. 1 ώρα και 40 λεπτά οθόνη. 4 λεπτά κλήσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αν γυρίσω σε jelly bean 4.2.2 που για να πέσει η μπαταρία από 100 σε 99 θέλει 1 ώρα οθόνη θα είμαι πολύ πίσω σε σχέση με το τι έχει βγει τώρα; παίζει σημαντικό ρόλο η μπαταρία για εμένα. Φυσικά με 4.2.2 το τηλέφωνο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο με τη kit kat αλλά το να βγάζεις 7 ώρες οθόνη σε 48 ώρες ε.... Ξεχνάς να το φορτίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Είμαι με cloudy g3 2.1 και dori 8.9 και έχω 60% μπαταρία με 11 ώρες χρήση. 1 ώρα και 40 λεπτά οθόνη. 4 λεπτά κλήσεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Αν γυρίσω σε jelly bean 4.2.2 που για να πέσει η μπαταρία από 100 σε 99 θέλει 1 ώρα οθόνη θα είμαι πολύ πίσω σε σχέση με το τι έχει βγει τώρα; παίζει σημαντικό ρόλο η μπαταρία για εμένα. Φυσικά με 4.2.2 το τηλέφωνο δεν είναι τόσο γρήγορο όσο με τη kit kat αλλά το να βγάζεις 7 ώρες οθόνη σε 48 ώρες ε.... Ξεχνάς να το φορτίσεις... Δεν ξερω φιλε μου φυσικα τι χρηση κανεις!! Αλλα δε νομιζω να αξιζει να γυρισεις σε 4.2.2. Αφου μπηκες στην διαδικασια να "σκαλισεις" το κινητο, πιστευω θα τη βρεις την ακρη! Δε μου φαινεται νορνάλ η καταναλωση σου. Ή κατι σου κανει battery drain ή θελει καποιες μερες να στρωσει η rom με τον kernel!! Μπορεις (αν δε σου κατσει καλα ο dorimanx) να δοκιμασεις και τον bruce kernel! Δες λιγο τα δικα μου σε σχεδον δωδεκάμηση ωρες χρηση και υπολοιπο μπαταριας 90%. CloudyG3 2.0 Bruce kernel Φωτεινοτητα, μεχρι το μεσημερι στη δουλεια 80% μετα σπιτι 35 με 40% Μονο wifi, οχι data Λιγο browsing, tapatalk και λιγα λεπτα κλησεων Edited November 17, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δεν ξερω φιλε μου φυσικα τι χρηση κανεις!! Αλλα δε νομιζω να αξιζει να γυρισεις σε 4.2.2. Αφου μπηκες στην διαδικασια να "σκαλισεις" το κινητο, πιστευω θα τη βρεις την ακρη! Δε μου φαινεται νορνάλ η καταναλωση σου. Ή κατι σου κανει battery drain ή θελει καποιες μερες να στρωσει η rom με τον kernel!! Μπορεις (αν δε σου κατσει καλα ο dorimanx) να δοκιμασεις και τον bruce kernel! Δες λιγο τα δικα μου σε σχεδον δωδεκάμηση ωρες χρηση και υπολοιπο μπαταριας 90%. CloudyG3 2.0 Bruce kernel Φωτεινοτητα, μεχρι το μεσημερι στη δουλεια 80% μετα σπιτι 35 με 40% Μονο wifi, οχι data Λιγο browsing, tapatalk και λιγα λεπτα κλησεων Κάπως έτσι ήμουν και με 4.2.2 Έχω την cloudy g3 2.1, μπορείς να μου δώσεις link για τον kernel αν είναι εύκολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κάπως έτσι ήμουν και με 4.2.2 Έχω την cloudy g3 2.1, μπορείς να μου δώσεις link για τον kernel αν είναι εύκολο; Εχω φιλε μου το κινητο απ' τις αρχες Νοεμβρη του 2013!! Σχεδον εχω ξεχασει πως ηταν η jelly bean :D:D Θυμαμαι παντως το nickname σου απο παλια...... Εδω ειναι ο bruce: https://www.dropbox.com/s/lagq3kycdh2mxty/Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip?n=255750283 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Εχω φιλε μου το κινητο απ' τις αρχες Νοεμβρη του 2013!! Σχεδον εχω ξεχασει πως ηταν η jelly bean :D:D Θυμαμαι παντως το nickname σου απο παλια...... Εδω ειναι ο bruce: https://www.dropbox.com/s/lagq3kycdh2mxty/Kernel-bruce2728-D802-v0.41.zip?n=255750283 Θέλει τίποτα ρυθμίσεις όπως ο dori με το stweaks;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Θέλει τίποτα ρυθμίσεις όπως ο dori με το stweaks;;; Δε θα δουλευει φιλε μου δυστυχως το STweaks!! Αν σου ειναι απαραιτητες οι ρυθμισεις, πρεπει να μεινεις στον dori;) Εμενα προσωπικα δεν μου καθεται καθολου καλα ο dori.....:p Βρηκα την υγεια μου με τον bruce, και δε μου λειπουν καθολου οι ρυθμισεις του! Την ενταση σε ηχεια και ακουστικα την ανεβασα με αλλο τροπο........ κατι αλλο δε βρηκα το λογο να πειραξω! Ισως να ειναι "χρησιμες" αλλα πρεπει να εχεις διαθεση να τις ψαξεις αρκετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Δε θα δουλευει φιλε μου δυστυχως το STweaks!! Αν σου ειναι απαραιτητες οι ρυθμισεις, πρεπει να μεινεις στον dori;) Εμενα προσωπικα δεν μου καθεται καθολου καλα ο dori.....:p Βρηκα την υγεια μου με τον bruce, και δε μου λειπουν καθολου οι ρυθμισεις του! Την ενταση σε ηχεια και ακουστικα την ανεβασα με αλλο τροπο........ κατι αλλο δε βρηκα το λογο να πειραξω! Ισως να ειναι "χρησιμες" αλλα πρεπει να εχεις διαθεση να τις ψαξεις αρκετα! Τον πέρασα και θα κάνω σήμερα πλήρης φόρτιση σε λίγο και θα δω πως θα πάει και το βράδυ σε idle και βλέπουμε. Κάτι άσχετο. Προσπαθώ με το g2 xposed να βάλω το 4ο κουμπί το recents key αλλά μου βάζει μόνο του αυτό που κατεβαίνει η status bar και δεν αλλάζει. Ενώ έχω επιλέξει το recents Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φαίνεται τίποτα περίεργο στο wakelock detector;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Τον πέρασα και θα κάνω σήμερα πλήρης φόρτιση σε λίγο και θα δω πως θα πάει και το βράδυ σε idle και βλέπουμε. Κάτι άσχετο. Προσπαθώ με το g2 xposed να βάλω το 4ο κουμπί το recents key αλλά μου βάζει μόνο του αυτό που κατεβαίνει η status bar και δεν αλλάζει. Ενώ έχω επιλέξει το recents Με cloudyG3 πρεπει να βαλεις το G3 TweaksBox!! Δεν εχεις δηλαδη στο μενου σου αυτα; Φαίνεται τίποτα περίεργο στο wakelock detector;;;; Αρκετα "ξυπνηματα" βλεπω το What's up και τα "Μυνηματα"αλλα ενταξει το 3% Awake δεν ειναι πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με cloudyG3 πρεπει να βαλεις το G3 TweaksBox!! Δεν εχεις δηλαδη στο μενου σου αυτα; Αρκετα "ξυπνηματα" βλεπω το What's up και τα "Μυνηματα"αλλα ενταξει το 3% Awake δεν ειναι πολυ. Όχι δε τις έχω αυτές τις επιλογές. Όταν πάω να ρυθμίσω τα μπροστινα κουμπιά μου πετάει error settings has stopped και κλείνουν οι ρυθμίσεις... Στο g3 tweaksbox δεν βλέπω πουθενά επιλογή ποια κουμπιά να επιλέξω στην nav bar ενώ στο g2 xposed έχει αυτή την επιλογή αλλά δε βάζει τα κουμπιά που θέλω. Τα χρώματα τα αλλάζει όμως όπως και το glow effect Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Κάπως έτσι ήμουν και με 4.2.2 Έχω την cloudy g3 2.1, μπορείς να μου δώσεις link για τον kernel αν είναι εύκολο; Θέλει τίποτα ρυθμίσεις όπως ο dori με το stweaks;;; Άλλαξες ρυθμίσεις στον dori με alucard gov,hp, και αν δεν παίζεις games conservatibe gpu kai 320. Εγώ έχω κάνει και downclock μιας και δεν χρειάζεται! Χθες το βράδυ έβαλα να το φορτίσω με 47% και 3,5 ώρες οθόνης, 1,5 ώρα κλήσεις. wifi περισσότερο, λιγότερο 3g, αναλογία 65/35, φωτεινότητα auto 50%, sync, data always on φυσικά και χρήση για browsing, fb, messenger, sms, hangouts και 3 gmail accounts. Όλα αυτά σε 39 ώρες μπαταρία και μάλιστα με ταξίδι 6 ωρών Θεσσαλονίκη - Πάτρα με ότι σημαίνει για το σήμα αυτό.(Βουνά, τούνελ, αλλαγή τοποθεσίας γρήγορα κλπ) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ειχα την ευκαιρια να (ξανα)εκπλαγω με την μπαταρια μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα που δε μου αφησε πολλα περιθωρια σκαλισματος. Κοινως εκανα χρηση κινητου!! Στα παρακατω δε φαινονται περιπου 5 ωρες ραδιο, 2 και κατι ωρες κλησεων και το οτι τα 30' της ανοιχτης οθονης αφορουν GPS. Ειμαι στοκ 4.4.2, αυτοματη φωτεινοτητα και σταθερα επιλογη 3G (εννοω επιλογη δικτυου, τα δεδομενα τα ανοιγω οταν χρειαζεται μονο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ειχα την ευκαιρια να (ξανα)εκπλαγω με την μπαταρια μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα που δε μου αφησε πολλα περιθωρια σκαλισματος. Κοινως εκανα χρηση κινητου!! Στα παρακατω δε φαινονται περιπου 5 ωρες ραδιο, 2 και κατι ωρες κλησεων και το οτι τα 30' της ανοιχτης οθονης αφορουν GPS. Ειμαι στοκ 4.4.2, αυτοματη φωτεινοτητα και σταθερα επιλογη 3G (εννοω επιλογη δικτυου, τα δεδομενα τα ανοιγω οταν χρειαζεται μονο). Πολυ καλοι χρονοι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα απόκτησα το G2. Έρχομαι από Nexus 4, που σημαίνει μπαταρία για μια ημέρα. Τώρα του έχω περασμένη την cloudyG3 2.1 χωρίς να έχω αλλάξει kernel. Το αποτέλεσμα είναι 2 ημέρες μπαταρία με μέτρια χρήση (screen time 2h 45min). Ποιός είναι καλός συνδιασμός ROM+kernel για καλή διαχείρηση μπαταρίας? Επίσης, είναι ιδέα μου ή η cloudy έχει αρκετό bloatware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) [ATTACH]52805[/ATTACH] [ATTACH]52806[/ATTACH] Φωτεινοτητα γυρο στο 35-50%, wifi 7-8 ωρες, γυρο στα 30 min κλησεις, viber, browsing, κανα δυο παιχνιδια (τα οποια ομως απεγκατερησα μετα απο 10 λεπτακια.......τα βαρεθηκα :p. ) και μια ωριτσα μtorrent.......α και αρκετες ωρες music αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι σχεδον απειροελαχιστη η ενεργεια που χρησιμοποιει για music Edited November 18, 2014 by Eddi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 [ATTACH]52805[/ATTACH] [ATTACH]52806[/ATTACH] Φωτεινοτητα γυρο στο 35-50%, wifi 7-8 ωρες, γυρο στα 30 min κλησεις, viber, browsing, κανα δυο παιχνιδια (τα οποια ομως απεγκατερησα μετα απο 10 λεπτακια.......τα βαρεθηκα :p. ) και μια ωριτσα μtorrent.......α και αρκετες ωρες music αλλα απο οτι εχω καταλαβει ειναι σχεδον απειροελαχιστη η ενεργεια που χρησιμοποιει για music Αν έγραφες ROM & kernel που χρησιμοποιείς, θα καταλαβαίναμε περισσότερα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddi Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ολα stock δεν εχω πειραξει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Άσχετη ερώτηση με τα τελευταία ποστ αλλα μήπως Καινε αρκετή μπαταρία τα whatsapp Kai viber ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts