Jump to content

koz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koz

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

koz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα παιδιά! Λοιπον μολις σήμερα έλαβα το κινητο, και εχω την 7.3.8.0(LHOCNDD) Για να βαλω ελληνικη, απλα κατεβάζω τη dev απο το site, τη flashaρω με τον updater ξεκλειδωνω bootloader, και τη περνάω?
  2. Ωραια το παράγγειλα με Original και βλέπουμε.. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλύτερα βασικά να παραφράσω λίγο την ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να μήν ξεκλειδώνει ο bootloader, και να μείνω κολλημένος με αγγλικα-κινέζικα? Η οτι και να χει, υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος? (Πχ στο g4 ειχε πάρει αρκετός καιρός μέχρι να βγει κάτι για να μπορείς να περάσεις άλλη rom.)
  4. Υπαρχει περίπτωση με την original rom να ΜΗΝ μπορω να μεταβώ στην ελληνικη? Η να μη μπορεί να rootaριστεί? Φλασαρισμα ειναι απ τα πρώτα που κάνω οταν παίρνω νεο κινητο, είμαι εξοικιωμένος γενικά, απλα δε ξερω τις ´ανωμαλιες´ που μπορεί να τύχουν με το συγκεκριμένο γιατι δεν έχω ασχοληθεί.. Ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση!
  5. Στην επιλογη αυτη λέει Original version (Only English-Chinese,NO Google playstore) Ειναι οκ αυτο? Θα μπορέσω να μεταβώ εύκολα? Απ οτι διαβαζω αν κανεις αιτηση για ξεκλειδωμα περνει λίγο καιρό. Μέχρι τότε, θα μπορέσω έστω να βαλω playstore και να κατεβάσω κανα πληκτρολόγιο στα ελληνικά να κανω τη δουλειά μου?
  6. Παιδια χρειαζομαι τη συμβουλη σας... Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα note 3 pro απο to2c.. Σε ερωτηση για το με τι rom γινεται shipping το κινητο (για τη multi και την original που έχουν), η απαντηση ήταν Τι λέτε να κάνω για να μεταβώ ευκολα στην Ελληνικη rom? Τι πρεπει να προσέξω? Παιζει να το παρω και να μη μπορώ καν να μεταβώ? Ευχαριστω πολύ!
  7. Απ οτι διαβασα , ναι. Ξεκλειδωνεται λεει και παιζει στις ευρωπαικες χωρες.(Κατι τετοιο διαβασα στο xda.) Παντως καθαρα απο θεμα συχνοτητων, ναι υποστηριζομαστε μια χαρα.
  8. Απ οσο το ψαξα ειναι μια ιαπωνικη εκδοση το lg g2 , με λιγο διαφορετικα χαρακτηριστικα. Δεν ειναι απομιμιση απ οσο βλεπω, και στο xda (μιας και με μπερδεψε το isai στην αρχη) και αν εξαιρέσεις τη μπαταρια που ναι λιγο μικροτερη , δε βρισκω λογο να μη το παρει καποιος, μιας και water resistant ειναι και καρτα μνημης παιρνει.
  9. Καλημέρα παιδιά! Παρακολουθώ το θέμα εδω και 2-3 μερες και μιας και γω τρελλαινομαι για αυτονομία μου φαίνεται θα καώ τελείως μ αυτο το thread... Θέλω να ρωτησω κάτι, γιατι είναι πολύ μεγάλο το thread , και αν και πήγα αρκετές σελίδες πίσω δε βρήκα κατι... Με το disable services, στις εφαρμογές facebook και κυρίως google play services, ποια είναι ασφαλή για απενεργοποίηση? Υπάρχει κάποια προχειρη λίστα είτε εδώ, ειτε στο xda να χω ένα μπούσουλα? Ευχαριστω!:D
  10. τι ενοεις οτι δεν ξεχωριζω το αληθινο απ το ψευτικο??δηλαδη ηταν μουφα αυτο που εδειξε ο ευαγγελατος??
  11. geia sas paidia!!!einai to prwto moy post edw!!!re paidia telika ayto me to ericsson kai to 6600 poy me mia photo(???) ths phe ola ta sms anapanthtes,ktl pws to kane??kserei kaneis??psaxnw kati tetoio 8 mhnes twra alla tzifos...mallon de kserw na psaxnw???:D
×
×
  • Create New...