Prastis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Σ' εμένα κάθε φορά μου το κάνω 1% αλλάζει (86-87%) που σημαίνει θεωρητικά ότι είναι well calibrated η δικια σου μπαταρία και έχει μικρή απόκλιση. παίζει ρολο ο τρόπος φόρτισης τις μπαταρίας στο performance τις έχτος από την διάρκεια ζωής τις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Μήπως πρέπει να γίνει αμέσως μετά από φορτισμένη πλήρως μπαταρία ; και φυσικά θα πρέπει να δείχνει 100% Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όσοι έχουν δει μείωση στη μπαταρία ας κάνουν 3-4 συνεχόμενες φορτησεις από το 60% έως το 100% το έκανα τρεις φορές και είδα διαφορά στη διάρκεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmike26 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Του ρουφάω το μεδούλι και πολύ το χαίρομαι, φουλ παιχνίδια, φουλ ίντερνετ και φατσοτεύτερο, και συγχρονισμός για τα ι-μέλια και γενικά, ο κακός χαμός! Κάθε μέρα φόρτιση και εκφόρτιση... Αλλά το χαίρομαι, πολύ τούμπανο και σκυλί, ενώ με το s4 ούτε καν... το χει η κοπέλα μου.. που την χάνω που την βρίσκω... δίπλα στην πρίζα είναι! Αυτά περιμένω να πάει 2% αλλά δεν λέει να πέσει... χαχαχαχαχαχαχα νταξει πηγε... bye..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Του ρουφάω το μεδούλι και πολύ το χαίρομαι, φουλ παιχνίδια, φουλ ίντερνετ και φατσοτεύτερο, και συγχρονισμός για τα ι-μέλια και γενικά, ο κακός χαμός! Κάθε μέρα φόρτιση και εκφόρτιση... Αλλά το χαίρομαι, πολύ τούμπανο και σκυλί, ενώ με το s4 ούτε καν... το χει η κοπέλα μου.. που την χάνω που την βρίσκω... δίπλα στην πρίζα είναι! Αυτά περιμένω να πάει 2% αλλά δεν λέει να πέσει... χαχαχαχαχαχαχα νταξει πηγε... bye..... Η πλάκα είναι ότι η Samsung έβγαλε τη διαφήμιση για τους wall-huggers (για το Galaxy S5 βέβαια): http://www.youtube.com/watch?v=jUfvZs01ePI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Cloudy g3 2.0+dorimanx 8.5 50% auto φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Cloudy g3 2.0+dorimanx 8.5 50% auto φωτεινότητα. Φιλε vag πως στο καλο πετυχαινεις τετοιους χρονους ;;;;Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι εκλεισες σχεδον 2 μερες χωρις φορτιση σε συνδυασμο με 7 ωρες SOT.... Τι να πω εντυπωσιακο :D Edited October 23, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Φιλε vag πως στο καλο πετυχαινεις τετοιους χρονους ;;;;Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι εκλεισες σχεδον 2 μερες χωρις φορτιση σε συνδυασμο με 7 ωρες SOT.... Τι να πω εντυπωσιακο :D Ο dorimanx κάνει την διαφορά:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Φιλε vag πως στο καλο πετυχαινεις τετοιους χρονους ;;;;Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι εκλεισες σχεδον 2 μερες χωρις φορτιση σε συνδυασμο με 7 ωρες SOT.... Τι να πω εντυπωσιακο :D Ακριβώς ίδια νούμερα με το Βαγγέλη έχω και εγώ με beta 8.5.2! Φοβερός ο dori πλέον!!! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ακριβώς ίδια νούμερα με το Βαγγέλη έχω και εγώ με beta 8.5.2! Φοβερός ο dori πλέον!!! Μπραβο ρε παιδια εγω δεν εχω βαλει τον beta 8.5.2 ακομα.... Μαλλον θα περιμενω τον 8.6 για να ειμαι πιο σιγουρος..... Κατι ακομα Κωστα μπορεις να κανεις post τις ρυθμισεις σου ή ειναι default ;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Μπραβο ρε παιδια εγω δεν εχω βαλει τον beta 8.5.2 ακομα.... Μαλλον θα περιμενω τον 8.6 για να ειμαι πιο σιγουρος..... Κατι ακομα Κωστα μπορεις να κανεις post τις ρυθμισεις σου ή ειναι default ;;; Αυτές του Βαγγέλη. Όλα alucard και screen off κάτι με 119....... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ακριβώς ίδια νούμερα με το Βαγγέλη έχω και εγώ με beta 8.5.2! Φοβερός ο dori πλέον!!! Άρα δεν είναι τυχαία τα νούμερα Κώστα;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Άρα δεν είναι τυχαία τα νούμερα Κώστα;:D Ασφαλές δεν είναι το δείγμα. Αλλά σίγουρα άλλο να τα έχει ένας και άλλο να τα βλέπεις και σε δεύτερο κινητό! Πραγματικά πλέον ούτε να φανταστώ δεν μπορώ την αυτονομία που θα έχουμε με lollipop :D:D:D:D:D Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ασφαλές δεν είναι το δείγμα. Αλλά σίγουρα άλλο να τα έχει ένας και άλλο να τα βλέπεις και σε δεύτερο κινητό! Πραγματικά πλέον ούτε να φανταστώ δεν μπορώ την αυτονομία που θα έχουμε με lollipop :D:D:D:D:D Για την αυτονομια του Lollipop κραταω μικρο καλαθι. Ετσι λεγαμε και για την KitKat αλλα χασαμε 1 ωρα SOT. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Μη αυτοματη φωτεινοτητα 70%, μονο 2G, καθολου παιχνιδια, wifi δεν εχει κλησει ποτε, full browsing, full tapatalk, 1 ωρα youtube, 46 λεπτα τηλεφωνα, χωρις sync, 8 widgets. Το τι εχω ειναι στην υπογραφη μου. Edited October 24, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για την αυτονομια του Lollipop κραταω μικρο καλαθι. Ετσι λεγαμε και για την KitKat αλλα χασαμε 1 ωρα SOT. Και εγώ κρατάω μικρό αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά που επιτρέπουν αισιοδοξία. Η google μιλάει για 20-30% επειδή πλέον το σύστημα είναι optimized για αυτόν τον σκοπό μέσα από το project volta και μάλιστα χωρίς κόστος σε εμπειρία χρήσης. Και σε αυτά έρχεται να κουμπώσει ότι δεν έλεγε ψέματα. Τουλάχιστον για την preview-beta-developer έκδοση που έδωσε στα Nexus. Αν διαβάσεις σε xda και άλλα φόρουμ θα δεις ότι είδαν βελτίωση εως και 40% κάποιο. Οι 4 sot άγγιξαν τις 5,5 και μερικές φορές είδαν και 6!!! Προσωπικά να σου πω αυτό περιμένω για να στείλω και στις LG roms σπίτι τους και να βάλω ASOP(είμαι fan γενικώς της στοκ εμπειρίας του android). Προφανώς μέχρι να το δουν τα μάτια μου κρατάω πισινή αλλά είμαι αισιόδοξος! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δεν είναι μόνο η αυτονομία. Δείτε διαφορά το λειτουργικό, ενώ οι sd800-801 σκυλιάζουν και ψήνονται σε 4Κ, N5 με lolli δουλεύει με 2 πυρήνες στο χαλαρό... http://www.greeceandroid.gr/dev/1410-android-5-0-lollipop-camera2api-video-nexus-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δεν είναι μόνο η αυτονομία. Δείτε διαφορά το λειτουργικό, ενώ οι sd800-801 σκυλιάζουν και ψήνονται σε 4Κ, N5 με lolli δουλεύει με 2 πυρήνες στο χαλαρό... http://www.greeceandroid.gr/dev/1410-android-5-0-lollipop-camera2api-video-nexus-5 Με το καλό να μας έρθει και εμάς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μετά από καιρό πίσω σε Cloudy G3 v2. 2η φόρτιση. Ξεκίνησα μόνο με βίντεο, Μετά από 2:30 ώρες ταινία και ήμουν κάπως έτσι. Να πώς γίνονται τα εντυπωσιακά stats :) Γι'αυτό λέμε ότι η ώρα της οθόνης μόνη της δε λέει αρκετά, εξαρτάται τι κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μετά από καιρό πίσω σε Cloudy G3 v2. 2η φόρτιση. Ξεκίνησα μόνο με βίντεο, Μετά από 2:30 ώρες ταινία και ήμουν κάπως έτσι. Να πώς γίνονται τα εντυπωσιακά stats :) Γι'αυτό λέμε ότι η ώρα της οθόνης μόνη της δε λέει αρκετά, εξαρτάται τι κάνεις. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το τι κανείς. Για αυτό πιστεύω ότι όταν μιλάμε για χρόνους αντί να λέμε για αναπαραγωγή ταινίας αλλά για την χρήση ως τηλέφωνο (κλήσεις, sms) και ως εργαλείο για περιήγηση στο ίντερνετ και για social media. Chatting, fb κλπ. Δηλαδή στην καθημερινή χρήση του μέσου χρήστη. Αλλιώς όπως σωστά έκανες πρέπει να το αναφέρουμε. Και αυτό καθώς σε όλα τα κινητά αν διαβάσεις χρόνους στα reviews αναπαρωγη βίντεο έχουν πάντα μεγαλύτερους χρόνους. Εγώ πάντως με g3 cloudy έχω 6-7 ώρες και 1-2 ώρες κλήσεις σε 48ωρο. Για browsing και τέτοια λοιπά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εννοείται ότι παίζει ρόλο το τι κανείς. Για αυτό πιστεύω ότι όταν μιλάμε για χρόνους αντί να λέμε για αναπαραγωγή ταινίας αλλά για την χρήση ως τηλέφωνο (κλήσεις, sms) και ως εργαλείο για περιήγηση στο ίντερνετ και για social media. Chatting, fb κλπ. Δηλαδή στην καθημερινή χρήση του μέσου χρήστη. Αλλιώς όπως σωστά έκανες πρέπει να το αναφέρουμε. Και αυτό καθώς σε όλα τα κινητά αν διαβάσεις χρόνους στα reviews αναπαρωγη βίντεο έχουν πάντα μεγαλύτερους χρόνους. Εγώ πάντως με g3 cloudy έχω 6-7 ώρες και 1-2 ώρες κλήσεις σε 48ωρο. Για browsing και τέτοια λοιπά. Ti kernel φορας? Και τι εχεις ανοιχτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ti kernel φορας? Και τι εχεις ανοιχτα? Dori 8.5 Sync/data πάντα ανοιχτά! Με WiFi πάντα μόνο 2g. Αλλιώς 2g/3g auto. Brightness 45% auto. Με WiFi είναι το 60-70% του χρόνου μου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Προχθες εκανα μια επαναφορα και ειδα μεγαλη διαφορα στους χρονους αναμονης. 1% ανα τριωρο, μπορει και παραπανω. Δεν ξερω αν ακουγεται εντυπωσιακο, αλλα πριν ηταν κατω απο διωρο πολλες φορες. Εξακολουθω να ειμαι stock. Συντομα θα ανεβασω και καμια εικονα. Υγ. Ασχετο με το topic. Ο λογος επαναφορας ηταν ενα ransomware, το οποιο ειχε εμφανιστει και στον υπολογιστη μου. Κουφαθηκα που εμφανιστηκε ταυτοχρονα και στις 2 συσκευες. Και οχι, δεν εκανα surf σε "περιεργα" site ουτε στο ενα ουτε στο αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) Κάπως έτσι χρησιμοποιώ το G2. Rom Stock D80220D . Kernel bruce D802-v0.41 http://s27.postimg.org/u1tfl0v03/Screenshot_2014_10_27_08_28_17.png image hosting without account http://s16.postimg.org/3pffyr8j9/Screenshot_2014_10_27_08_28_26.png image upload no compression Edited October 27, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Κάπως έτσι χρησιμοποιώ το G2. Rom Stock D80220D . Kernel bruce D802-v0.41 http://s27.postimg.org/u1tfl0v03/Screenshot_2014_10_27_08_28_17.png image hosting without account http://s16.postimg.org/3pffyr8j9/Screenshot_2014_10_27_08_28_26.png image upload no compression Οοουυυυυ τελικά θα άγιοποιήσω τον dori μου φαίνεται. Με SODs ή όχι(εγώ δεν έχω ευτυχώς), έχει καταφέρει διπλάσιους χρόνους σε συνδυασμό με custom. Είτε cloudyG3 είτε sotmax Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts