Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το LG G2

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καινούριος κάτοχος κι εγώ. Ακόμα δεν το έχω φορτίσει. Να ρωτήσω λίγο. Πλέον δε χρειάζεται οι πρώτες φορτίσεις να είναι πολύωρες? Απλά μόλις αδειάσει την πρώτη φορά το φορτίζω ώσπου να γεμίσει και το βγάζω?

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλουτσικα δεν ειναι;:p

Με custom rom (cloudystock 2.1) 4.4.2 + Greenify

Πώς τα κατάφερες ρε συ? Τα ίδια με σένα και εγώ αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν είδα. 6 ώρες με το ζόρι

HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Πώς τα κατάφερες ρε συ? Τα ίδια με σένα και εγώ αλλά τέτοια αποτελέσματα δεν είδα. 6 ώρες με το ζόρι

Εγώ με cloudyG3 1,2 το φορτίζω κάθε 38-40 ώρες σε μπαταρία στο 50% και οθόνη στις 4 και κάτι ώρες. Δηλαδή περί τις 7 ώρες αν το πάω μέχρι τέλους και στις 48-50 ώρες. Σε 16-17 ώρες πιάνω ανετότατα τις 8 ώρες πιστεύω

Google Pixel 9 Pro XL

Φανταστεις εχω και xposed που ισχυριζονται οτι υπο συνθηκες ρουφαει αρκετη μπαταρια!

Θα σου πω το μυστικο αλλα θα μεινει μεταξυ μας.......:lol::lol:

Περα απ' την πλακα, με Kit Kat δεν ειναι ευκολο να πιασεις τετοιους χρονους, με την 4.2.2 πιαναμε ευκολα και μεγαλυτερους!!

Οι χρονοι αυτοι βγηκαν με φωτεινοτητα οθονης γυρω στο 40%, κυριως browsing μεσα στο σπιτι (οταν βγαινω το βαζω 90-100% αλλα η οθονη δουλευει ελαχιστα).

Το wi-fi ηταν σχεδον συνεχεια ανοιχτο, αλλα η πλοηγηση δεν ηταν συνεχομενη, αν πλοηγησε πολλες ωρες συνεχομενα το κινητο ζεσταινεται με συνεπεια να τρωει πιο γρηγορα τη μπαταρια!

Δεν εχω ενεργους συνχρονισμους, και greenify εχω σχεδον τα παντα (τελικα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή οχι).

Παντως οπως σιγουρα ξερουμε ολοι την περισσοτερη μπαταρια καταναλωνει η οθονη, αρα οσο περισσοτερη φωτεινοτητα τοσο μειωνεται δραματικα ο χρονος!!

Αν παραδειγμα εισαι παραλια ολη μερα και κανεις πλοηγηση στο ιντερνετ με φωτεινοτητα 90 ή 100% λογω ηλιου, αυτους τους χρονους δεν τους βλεπεις ουτε με τα κυαλια :p!

Φανταστεις εχω και xposed που ισχυριζονται οτι υπο συνθηκες ρουφαει αρκετη μπαταρια!

Θα σου πω το μυστικο αλλα θα μεινει μεταξυ μας.......:lol::lol:

Περα απ' την πλακα, με Kit Kat δεν ειναι ευκολο να πιασεις τετοιους χρονους, με την 4.2.2 πιαναμε ευκολα και μεγαλυτερους!!

Οι χρονοι αυτοι βγηκαν με φωτεινοτητα οθονης γυρω στο 40%, κυριως browsing μεσα στο σπιτι (οταν βγαινω το βαζω 90-100% αλλα η οθονη δουλευει ελαχιστα).

Το wi-fi ηταν σχεδον συνεχεια ανοιχτο, αλλα η πλοηγηση δεν ηταν συνεχομενη, αν πλοηγησε πολλες ωρες συνεχομενα το κινητο ζεσταινεται με συνεπεια να τρωει πιο γρηγορα τη μπαταρια!

Δεν εχω ενεργους συνχρονισμους, και greenify εχω σχεδον τα παντα (τελικα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο ή οχι).

Παντως οπως σιγουρα ξερουμε ολοι την περισσοτερη μπαταρια καταναλωνει η οθονη, αρα οσο περισσοτερη φωτεινοτητα τοσο μειωνεται δραματικα ο χρονος!!

Αν παραδειγμα εισαι παραλια ολη μερα και κανεις πλοηγηση στο ιντερνετ με φωτεινοτητα 90 ή 100% λογω ηλιου, αυτους τους χρονους δεν τους βλεπεις ουτε με τα κυαλια :p!

Ακριβώς. Το πιο σημαντικό είναι η οθόνη. Αν προσθέσεις σε αυτά τον μη ενεργό συγχρονισμό που γλιτώνεις αρκετή background κατανάλωση που δεν φαίνεται στα στατιστικά, και αν είσαι με wifi και επιλογή 2g στο δίκτυο πάλι κερδίζεις σε κατανάλωση. Αν κλείσεις και τα data αφού είσαι σε wifi τότε μεγιστοποιείς πολλά πράγματα. Πρόσθεσε και σε όλα αυτά το greenify όπου μπλοκάρει κάθε πρόγραμμα από το να σου "ξυπνάει" το κινητό. Ε έχεις κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξοικονομήσεις μπαταρία.

Google Pixel 9 Pro XL

παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και άλλοι παράγοντες.

για παράδειγμα:

αν η χρήση της οθόνης αφορά χρήση GPS, τότε δεν έχεις καμία ελπίδα να γράψεις καλό χρόνο. το ίδιο ισχύει και με ένα βαρύ παιχνίδι. κοινώς, έχεις θέμα όταν ο επεξεργαστής δουλεύει υπερωρίες.

επίσης έχω την αίσθηση πως το 3G τρώει περισσότερη μπαταρία από το Wifi. δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει διαφορετική εικόνα.

μέχρι πριν από λίγο καιρό, είχα κατά μέσο όρο αυτονομία κάτι λίγο πάνω από 3 μέρες με οθόνη περίπου στις 4 ώρες (με σερφάρισμα σε 3G).

τον τελευταίο μήνα που ασχολούμαι με ένα μη απαιτητικό παιχνίδι και σερφάρω πολύ λιγότερο, έχω λίγο μικρότερη αυτονομία με περίπου 6 ώρες οθόνη.

Με πολύ σοφτ χρήση σήμερα είχα 6.5 ώρες οθόνη με 20% μπαταρία. Άντε πες 7 ώρες στο 0%. Αλλά μιλάμε για χρήση Nokia 3310 , σε τέτοια φάση δηλαδή. Όταν παράδειγμα χθες έκανα μόνο 4g και λίγο Wi-Fi με λίγο συγχρονισμό και λίγο τοποθεσίες είχα άκουσον άκουσον 3 ώρες και κάτι ψηλά οθόνη. Τραγικό. Η κιτ κατ μου την έχει βαρέσει. Υποσημείωση, greenify is my best friend. Τέλος πάντων. Όσο για το xposed δεν νομίζω να καταναλώνει βρε παιδιά κάτι. Και για αυτό το σκοπό φτιάχτηκε εξάλλου
HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7

Με πολύ σοφτ χρήση σήμερα είχα 6.5 ώρες οθόνη με 20% μπαταρία. Άντε πες 7 ώρες στο 0%. Αλλά μιλάμε για χρήση Nokia 3310 , σε τέτοια φάση δηλαδή. Όταν παράδειγμα χθες έκανα μόνο 4g και λίγο Wi-Fi με λίγο συγχρονισμό και λίγο τοποθεσίες είχα άκουσον άκουσον 3 ώρες και κάτι ψηλά οθόνη. Τραγικό. Η κιτ κατ μου την έχει βαρέσει. Υποσημείωση, greenify is my best friend. Τέλος πάντων. Όσο για το xposed δεν νομίζω να καταναλώνει βρε παιδιά κάτι. Και για αυτό το σκοπό φτιάχτηκε εξάλλου

Δοκίμασες χωρίς xposed? Εγώ έγω double time το λιγότερο! Όσο για το 4g τότε είναι απόλυτα λογικό να καίει μπαταρία. Και σταθερό δίκτυο 4g δεν έχουμε ακόμα στην Ελλάδα και είναι και πιο ενεργοβόρο.

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδιά και το greenify δεν χρειαζεται το xposed για να δουλέψει;;;;; η αλήθεια είναι οτι και γω το υποψιαζομαι για κατανάλωση τώρα το έχω με ενοργοποιημενο μονο το module του greenify. Θα φω πως θα παει και αν δω οτι δεν αλλάζει κάτι θα το σουτάρω τελειος

Ρε παιδιά και το greenify δεν χρειαζεται το xposed για να δουλέψει;;;;; η αλήθεια είναι οτι και γω το υποψιαζομαι για κατανάλωση τώρα το έχω με ενοργοποιημενο μονο το module του greenify. Θα φω πως θα παει και αν δω οτι δεν αλλάζει κάτι θα το σουτάρω τελειος

Όχι απαραίτητα... Κάποια extra features μόνο. Η βασική λειτουργία δεν απαιτεί xposed

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά και σε εσάς το com.android.systemui καταναλώνει τόση μπαταρία όσο και στο δικό μου; τι ακριβός εφαρμογές τρέχουν δηλαδή και ξυπνάει συνέχεια την CPU;[ATTACH]47563[/ATTACH][ATTACH]47564[/ATTACH]

Παιδιά και σε εσάς το com.android.systemui καταναλώνει τόση μπαταρία όσο και στο δικό μου; τι ακριβός εφαρμογές τρέχουν δηλαδή και ξυπνάει συνέχεια την CPU;[ATTACH]47563[/ATTACH][ATTACH]47564[/ATTACH]

Έχεις κλείσει το location reporting από τις ρυθμίσεις Google? Επίσης έχεις απενεργοποιήσει από αυτές και τις επιλογές στο android device manager? Αν και αυτά συνήθως είναι το Google services framework αλλά ίσως επηρεάζουν και το systemui

Google Pixel 9 Pro XL

Όχι απαραίτητα... Κάποια extra features μόνο. Η βασική λειτουργία δεν απαιτεί xposed

Μα και γω για τα έξτρα μιλάω όπως να πρασινοποιω εφαρμογές συστηματος

Μα και γω για τα έξτρα μιλάω όπως να πρασινοποιω εφαρμογές συστηματος

Εγώ τις έχω διαγράψει τις εφαρμογές συστήματος! Δεν χρησιμοποιώ xposed και έχω greenify όλες τις εφαρμογές πλην αυτές του chat και email

Google Pixel 9 Pro XL

• 3 weeks later...
χρησιμοποιω κι εγω την cloudy g3 και αν και εχω πανω κατω ιδιες επιδοσεις στην μπαταρια παρατηρω υπερθερμανση χωρις ιδιαιτερη χρηση..μηπως το παρατηρεις και στο δικο σου?μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω?φταιει η ρομ?

χρησιμοποιω κι εγω την cloudy g3 και αν και εχω πανω κατω ιδιες επιδοσεις στην μπαταρια παρατηρω υπερθερμανση χωρις ιδιαιτερη χρηση..μηπως το παρατηρεις και στο δικο σου?μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω?φταιει η ρομ?

Δεν είχα τέτοια υπερθέρμανση που λες. Μόνο φυσιολογική μετά από αρκετή χρήση σε 3g αλλά όχι κάτι διαφορερικό από στοκ

Google Pixel 9 Pro XL

παιδια τι προτεινετε για μεγαλυτερη αυτονομια?

Σβήνεις τους συγχρονισμους του Google now και plus.

Κυρίως αυτά τρώνε παρά πολύ. Μετά ότι εφαρμογή έχεις να βλέπεις πόση ώρα συγχρονίζει γενικά.

Καλό είναι να μην φορτίσεις κατω από το 15-10% ώστε να μην χάνει τη ζωή της η μπαταρία.

Μετά αν είσαι Ρουτ μπορείς να σβήσεις ότι εφαρμογή μπορεί να έχει η LG και την οποία δεν την χρησιμοποιείς

Θοδωρής

Είμαι εδώ και μια βδομάδα κάτοχος του lg g2. Την πρώτη μέρα με πήγε περίπου μια μέρα με μια φόρτιση. χωρίς να κάνω πολλά πολλά , μόνο internet και τηλέφωνα. Αυτες τις μέρες ίσως χρειαστεί να το φορτίσω και δυο φορές την μέρα μιας και παίζω και κανένα παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία είναι μεγάλη αλλά εμένα μου φαίνεται ότι τελειώνει πολύ γρήγορα . Δηλαδή στα άλλα κινητά τι γίνεται. Η μπαταρία φορτίζει απ ότι παρατήρησα σε 2 ώρες full είναι αρκετός χρόνος όταν είσαι συνέχεια στον δρόμο. Δεν ξέρω αλλά λόγω το ότι είμαι όλη την ώρα στους δρόμους θέλω μια πιο δυνατή μπαταρία.

Σβήνεις τους συγχρονισμους του Google now και plus.

Κυρίως αυτά τρώνε παρά πολύ. Μετά ότι εφαρμογή έχεις να βλέπεις πόση ώρα συγχρονίζει γενικά.

Καλό είναι να μην φορτίσεις κατω από το 15-10% ώστε να μην χάνει τη ζωή της η μπαταρία.

Μετά αν είσαι Ρουτ μπορείς να σβήσεις ότι εφαρμογή μπορεί να έχει η LG και την οποία δεν την χρησιμοποιείς

Όλα αυτά τα κάνω από ρομς τίποτα,?? Μήπως να πάω σε jb?

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Όλα αυτά τα κάνω από ρομς τίποτα,?? Μήπως να πάω σε jb?

Επειδή δεν εχω το τηλέφωνο τώρα δεν μπορώ να σου πω για τις τωρινές ρομς. Εγώ τότε είχα βρει την Υγεία μου με Aosp Roms

Θοδωρής

Επειδή δεν εχω το τηλέφωνο τώρα δεν μπορώ να σου πω για τις τωρινές ρομς. Εγώ τότε είχα βρει την Υγεία μου με Aosp Roms

Στις aosp λείπουν πολλά άλλα είναι πολύ κομπλέ σαν ρομς

LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1**

Στις aosp λείπουν πολλά άλλα είναι πολύ κομπλέ σαν ρομς

Μπορεί κάποια να λείπουν, αλλά έχουν άλλα, όπως κάποιες ρυθμίσεις που δεν υπάρχουν στις στοκ.