TUPAC_RIP Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το mod για τα kb/s πανω πως λεγεται; απο g2xposed ειναι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2636971 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Με τι είσαι? Πες και χρήση. και φωτεινότητα να μας πει γιατί τέτοια νούμερα και υψηλότερα παίζουν μόνο σε αναπαραγωγή ταινίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος G2 εδώ και δύο μέρες και έχω κάνει 3 φορτήσεις. Δεν μπορώ να πω ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που έχω δει εδώ μέσα. Αναλυτικά μετά την τρίτη φόρτιση και με δύκτιο στο 3G, WiFi κανένα 2ωρο και δεδομένα κανένα 30λεπτο, με χρήση οθόνης 2 ώρες, games περίπου 45λεπτά, και ομιλία 1ώρα, φωτεινότητα 50% και έχω 10 ώρες την συσκευή εκτός φόρτησης και είναι στο 65%. Είναι λογικό ή όχι? Με τον μέσο όρο που βλέπω εδώ 40-50 ώρες δεν νομίζω. Μια χαρα εισαι. Οι χρονοι που βλεπεις ειναι χωρις παιχνιδια εννοειται. Tip: Βαζε μονο 2G οταν δε χρησιμοποιεις τα data. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Με τι είσαι? Πες και χρήση. spiderio 4.2.2. Χρηση αποκλειστικα wifi (23ωρες), browsing, tapatalk, fb, youtube. Φωτεινοτητα 50% auto. Καθολου παιχνιδια. Απο χτες, δηλαδη της μισες ωρες περιπου, εκοψα ελαχιστα τα ρευματα. Θεωρω πως η διαφορα ειναι αμελητεα στο θεμα οθονης. Εκει που κερδισα ομως φαινεται να ειναι στην αναμονη, καθως πριν εβγαζα 7 ωρες στο 24ωρο μαξ. Για την επομενη φορτιση τα εκοψα λιγο ακομα να δω. Και του χρονου Ιορδάνη.Αυριο θελω 9ωρο. Λοοοοολ!!! Κατσε να δουμε πως θα παει τωρα. Το mod για τα kb/s πανω πως λεγεται; απο g2xposed ειναι; Ειναι ενσωματομενο με την ρομ. Αλλα κυκλοφορουν διαφορα στο νετ. και φωτεινότητα να μας πει γιατί τέτοια νούμερα και υψηλότερα παίζουν μόνο σε αναπαραγωγή ταινίας. Απαντω παραπανω για την φωτεινοτητα. Με αναπαραγωγη θα εβγαζα περισσοτερες ωρες μαλλον φιλε μου. Ενδεικτικα στις αρχες που το ειχα παρει ειχα 48 ωρες αναμονη με 18ωρες 3g και 18 ωρες wifi με ολα τα παραπανω ιδια χωρις πειραγμενα ρευματα, στις 6 ωρες sot. Επισης κατω απο 10% κοντα στο 2 νομιζω εχω δει 8 ωρες plus! Μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ωραίος φιλε. Γιαυτο σε ρώτησα. Τους τελευταίες ημέρες πέφτει το βράδυ 2 με 3% και έχω αύτο που λες. 28 ωρες με 6μιση-7 ώρες οθόνη. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Θοδωρα τοσο χανω κ εγω το βραδυ ειτε ειμαι με αεροπλανακι ειτε οχι. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγω παιδια χτες το αδειασα απο 100-0 σε 3 ωρες περιπου,το ξεπατωσα.. :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγω παιδια χτες το αδειασα απο 100-0 σε 3 ωρες περιπου,το ξεπατωσα.. :))) Έπαιζες plants vs Zombies 2? :-P Μόνο έτσι το έχω καταφέρει εγώ.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Έπαιζες plants vs Zombies 2? :-P Μόνο έτσι το έχω καταφέρει εγώ.. Ειχε 4g και ψηλα φωτεινοτητα :p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ωραίος φιλε. Γιαυτο σε ρώτησα. Τους τελευταίες ημέρες πέφτει το βράδυ 2 με 3% και έχω αύτο που λες. 28 ωρες με 6μιση-7 ώρες οθόνη. Εγω χανω 0% καθε βραδυ,...φυσικα με τα καταλληλα πειραγματα ( root κλπ κλπ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Παρά πολύ καλά.root greenify φωτεινότητα στο 40% όλος ο χρόνος σε WiFi με sync always on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγώ είμαι μια ώρα πίσω στο 50%! Αλλά δουλεύω μικτά δεδομένα και Wi-Fi γμτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ε ναι ρε συ αφού τα data καταναλώνουν περισσότερο,λογικό είναι.Κάθε φορά με εκπλήσσει πάντως η αυτονομία του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ε ναι ρε συ αφού τα data καταναλώνουν περισσότερο,λογικό είναι.Κάθε φορά με εκπλήσσει πάντως η αυτονομία του! Βέβαια για 30 περίπου ώρες με 5.30 6 κάτι ώρες οθόνη εννοείται ότι είναι εντυπωσιακή η αυτονομία του! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εγω χανω 0% καθε βραδυ,...φυσικα με τα καταλληλα πειραγματα ( root κλπ κλπ ) Κι εγώ το ίδιο και χωρίς πειράγματα :) Πρώτη φορά έχω κινητό που όταν κοιμάμαι, κοιμάται κι αυτό κυριολεκτικά. 0% κατανάλωση όλη νύχτα και ούτε καν λειτ.πτήσης! Γιατί έχει φοβερή μπαταρία μεν, αλλά σίγουρα έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στην LG ώστε η χρήση της μπαταρίας από τη συσκευή να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πως διαολο τα καταφερνετε ρε σεις? 0 ολο το βραδυ? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πως διαολο τα καταφερνετε ρε σεις? 0 ολο το βραδυ? Εμένα χάνει 2 με 3. Αν Δεν έχουν πολλές εφαρμογές τότε γίνεται. Εξαρτάται τα wakelocks Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Πηρα ακομα ενα G2 σημερα και το ανοιξαμε και ειχε 86% μπαταρια... το αφηνω να τελειωσει και μετα το φορτιζω 100% ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Εμένα χάνει 2 με 3. Αν Δεν έχουν πολλές εφαρμογές τότε γίνεται. Εξαρτάται τα wakelocks Εμενα παντως πρωτο ερχεται το φουμπου παρολο που ειναι με greenify. Πηρα ακομα ενα G2 σημερα και το ανοιξαμε και ειχε 86% μπαταρια... το αφηνω να τελειωσει και μετα το φορτιζω 100% ???????? Yeap! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πως διαολο τα καταφερνετε ρε σεις? 0 ολο το βραδυ? Έχω κλειστά WiFi, Data και γενικά τα πάντα. Το βάζω και σε λειτουργία πτήσης. Άμα η μπαταρία είναι πάνω 90% τότε δεν κουνιέται όλο το βράδυ. Αν είναι πιο κάτω, μπορεί να πέσει 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Έχω κλειστά WiFi, Data και γενικά τα πάντα. Το βάζω και σε λειτουργία πτήσης. Άμα η μπαταρία είναι πάνω 90% τότε δεν κουνιέται όλο το βράδυ. Αν είναι πιο κάτω, μπορεί να πέσει 1%. Εγώ ανοιχτό wifi η δεδομένα ανάλογα αν είμαι σπίτι μου η όχι και δεν πέφτει ποτέ σε idle το βράδυ ούτε 1%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγώ ανοιχτό wifi η δεδομένα ανάλογα αν είμαι σπίτι μου η όχι και δεν πέφτει ποτέ σε idle το βράδυ ούτε 1%... +1 Το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγώ ανοιχτό wifi η δεδομένα ανάλογα αν είμαι σπίτι μου η όχι και δεν πέφτει ποτέ σε idle το βράδυ ούτε 1%... Εμενα πάντως το βράδυ με wifi ανοικτό και χωρίς airplane Mode θα χάσει 3-4%. Μόνο αν το έχω φορτίσει το βράδυ και είναι στο 100% τότε δε θα πέσει καθόλου... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χτες βράδυ κλειστά ολα. Μονο ξυπνητήρι και τηλέφωνο δηλαδή δεν έχασε τίποτα. 7 ωρες. Δεν ξέρω τι παίζει τρώει σκάλωμα αλλα οκ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά χθες πήρα το κινητό και είχε 86 μπαταρία, δεν το φόρτισα, σήμερα τώρα έχω 16, όταν πάει κανένα 5 λέω να το βάλω, πρέπει να το αφήσω συγκεκριμένη ώρα ή μέχρι απλά να πάει 100;;; σημείωση, είναι η πρώτη φόρτισης δεν το έχω κάνα βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts