Nagata Δημ. December 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) βασικά για να δηλώσεις συμμετοχή είναι πολύ απλό... λες απλώς "έρχομαι" και είσαι οκ :) μπορείτε να ρθείτε όλοι, κανένα θέμα! Παρακάτω έχουμε μια εικόνα για να σας πείσουμε σχετικά με τον καιρό, αφού μάθαμε ότι όλα είναι θετικά με την συνάντησή μας, θα είναι μια χαρά οι θερμοκρασίες για σήμερα! Επομένως, τα λέμε σε λίγες ώρες παιδιά... Edited December 14, 2013 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ευχομαι καλη διασκεδαση παιδια! Δεν θα μπορεσω να παρευρεθω σε αυτο το meeting. Καλα να περασετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεν θα μπορέσω, είμαι εκτός Θεσσαλονίκης. Καλά να περάσετε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ξεκινήστε την φόρτωση της μπαταρίας.... 3 ώρες έμειναν.... :D Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Πλάκα κάνω στο προηγούμενο ποστ. Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα... button, ετοιμασου για το ζτε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια μικρή αλλαγή για την Κυριακή δεν παίζει?? :p:p Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 αντε κατεβα και συ μικρε... μαυρα ματια καναμε να σε δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Ταπεινό έγραψα! :) Και επειδή το Ν9 δεν ήταν ποτέ "ταπεινό" εννοούσα το παλιό 6300... Αυτό μέχρι να παραλάβω το νέο μου smartphone. Δυστυχώς, δεν είναι το Jolla! Κάποια στιγμή είχες και ένα 4η iPhone για avatar αν δεν κάνω λάθος! Αλήθεια τι κινητό θα πάρεις; Στειλε πμ αν δεν θέλεις να το φανερώσεις δημόσια! Αυτή τη φορά δεν θα είμαι στο meeting δυστυχώς! :( Edited December 14, 2013 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 αντε κατεβα και συ μικρε... μαυρα ματια καναμε να σε δουμε... Ποιόν είπες έτσι?? :p Δε μπορώ ρε αλλιώς ήθελα να κατέβω... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δεν ηθελες. ΘΕΛΕΙΣ κανονισε... 5 παρα ξεκιναω... θα σε παρω τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Tελικα λογω αλλων υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω , αν και θα το ηθελα πολυ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 μια απ τα ιδια και γω. υποχρεωση τελευταιας στιγμης:mad: 5 λεπτα πριν αναχωρησω γμτ:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παρκαρω κι έρχομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εδω ειμαι αλλα δε ξερω κανεναν Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Εδω ειμαι αλλα δε ξερω κανεναν Σήκωσε ψηλά το κινητό σου, όλο και κάποιος θα το πάρει μάτι και θα έρθει να σε μιλήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 @#%&@ τελικά έγινε αυτό που δεν ήθελα και δεν μπόρεσα να έρθω .... Κρίμα γμτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ούτε εγώ πηγα! Του χρόνου τώρα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μια χαρα συναντησουλα...χαρηκα που γνωρισα ατομα απο δω μεσα και μοιραστηκαμε γνωσεις...περιμενουμε φωτο Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπήρχε και οθονοσυγκριση μεταξύ: Nexus 5 stock Nexus 4 stock Nexus 4 custom ROM HTC One (δεν ξέρω ποιο ακριβως) Xperia Go Galaxy S Advance Βιντεοσκοπημενο με note. Απελπησια το 4αρι μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 κανενα WP8 υπηρχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπαρχουν γενικά; :p Αστειευομαι. Μια φορά έχω δει απο κοντά και όχι δεν υπήρχε κάποιο εκείνη την ωρα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπήρχε και οθονοσυγκριση μεταξύ: Nexus 5 stock Nexus 4 stock Nexus 4 custom ROM HTC One (δεν ξέρω ποιο ακριβως) Xperia Go Galaxy S Advance Βιντεοσκοπημενο με note. Απελπησια το 4αρι μου :p Παιδιά τα έχω δει όλα. ΤΟ βίντεο κολλάει στο σφαιράτο λαπτοπ μου που έχει i7, radeon, 6gb ram και στο κινητό παίζει άψογα.... Σας ενημερώνω ότι δεν παίζει να το επεξεργαστώ. Έτσι θα το ανεβάσω το βραδάκι, και το πρωί θα το ποστάρω εδώ. Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayrosrr Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Υπήρχε και οθονοσυγκριση μεταξύ: Nexus 5 stock Nexus 4 stock Nexus 4 custom ROM HTC One (δεν ξέρω ποιο ακριβως) Xperia Go Galaxy S Advance Βιντεοσκοπημενο με note. Απελπησια το 4αρι μου :p Παιδιά τα έχω δει όλα. ΤΟ βίντεο κολλάει στο σφεράτο λαπτοπ μου που έχει i7, radeon, 6gb ram και στο κινητό παίζει άψογα.... Σας ενημερώνω ότι δεν παίζει να το επεξεργαστώ. Έτσι θα το ανεβάσω το βραδάκι, και το πρωί θα το ποστάρω εδώ. Αααα και εσεις που καθόσασταν γύρω μου, στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν θυμαμαι κανένα όνομα όπως σας το είπα :lol: Παράθεση Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα stayrosrr Copyright ® 2013 :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Παιδιά τα έχω δει όλα. ΤΟ βίντεο κολλάει στο σφεράτο λαπτοπ μου που έχει i7, radeon, 6gb ram και στο κινητό παίζει άψογα.... Σας ενημερώνω ότι δεν παίζει να το επεξεργαστώ. Έτσι θα το ανεβάσω το βραδάκι, και το πρωί θα το ποστάρω εδώ. Αααα και εσεις που καθόσασταν γύρω μου, στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν θυμαμαι κανένα όνομα όπως σας το είπα :lol: Χαχαχαχαχα τι φάση το βίντεο. Ο Δημήτρης ειμαι εγώ με το Note 2 δίπλα σου :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts