alextrela Δημ. February 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος κ εγώ του εν λόγω tablet. Γενικά ευχαριστημενος, αφού δεν μου έχει βγάλει τίποτα σοβαρό - αν κ έχω ακούσει πολλά από κατόχους.... Μια ερώτηση διότι το θέμα Windows σε tablet, δεν το πολυέχω ακόμα..... Με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να έχουμε offline πλοήγηση? Σε αντίθεση με Android, που υπάρχουν πλείστες εφαρμογές (κ πολλές μάλιστα δωρεάν...), δεν έχω καταφέρει να το πετύχω σε Win Tablet. Δοκίμασα το Here Maps (μου φάνηκε απείρως πιο καλή-εύκολη η εφαρμογή σε android, δεν ξέρω εάν δεν κάνω κάτι καλά), αλλά δεν..... Κάθε εμπειρία - οδηγία ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ Μόνο αυτό έχει χωρίς ελληνικά όμως. http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/maps-pro/afe19081-5161-4399-8850-06c9a858a072 ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια Καταφερα και εσπασα το digitizer :mad: θα δουλεψει αυτο; http://www.ebay.com/itm/US-Touch-Screen-Digitizer-For-Toshiba-Encore-8-WT8-A32-WT8-AT01G-Win-8-1-Tablet-/371088706719?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56669c4c9f τα μοντελα WT8-A32 και WT8-AT01G ειναι συμβατα με το δικο μας WT8-Α102 Λογικά πρέπει να είναι συμβατό μιας και μιλάμε για digitazer που είναι κοινό για όλα τα Encore. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GΚOOL Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://goo.gl/8uOBaW ή αυτό http://goo.gl/boItD5 ή υπάρχει τέλος πάντων κάποια ανθρώπινη λύση για ταυτόχρονη φόρτιση και χρήση usb θύρας; Θέλω να το κάνω pc-media player με χρήση Kodi στην τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Παιδιά αυτός ο νέος INTEL Driver για εμάς δεν είναι? Μη κάνω καμιά πατάτα. Δεν είμαι σίγουρος. Τον έβαλε κανείς? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ναι κατεβασε τον, είναι και για το encore. Απλα προσεχε να κατεβασεις την 32bit εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Νεα εκδοση BIOS 1.80 για το Encore την εχουν παρει ( επιτελους ) από το ιαπωνικο ιδιο μοντελο που κυκλοφορει στην ιαπωνια και ειχε κυκλοφορησει το νέο BIOS 1.80 εκει τον νοεμβριο του 14 και επιτελους η ευρωπαικη Toshiba το δινει σε ολους πλεον. σύνδεσμος εδώ http://support.toshiba.com/support/driversResults?freeText=1200007163 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 εβαλε κανενας τα 10αρια και πως? μια μερα παιδευομαι και δεν βγαζω ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 εβαλε κανενας τα 10αρια και πως? μια μερα παιδευομαι και δεν βγαζω ακρη Μετά από ταλαιπωρία λόγου έλλειψη χώρου στο tablet τα εγκατέστησα πριν περίπου 1 εβδομάδα, σήμερα γύρισα πάλι στα 8.1 Τα πρώτα σχόλια σε σχέση με το tablet. 1. Δεν είναι τόσο touch friendly όπως τα 8, ο browser edge είναι ταλαιπωρία. 2. Πολλές φορές εμφανίζει μήνυμα για τα driver της vga. Η toshiba δεν έχει βγάλει ακόμη για τα 10, αλλά ούτε η intel. 3. Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. 4. Μου έλειψε η δεξιά μπάρα, που εμφανίζει το ρολόι και τις ρύθμισης για πολλές εφαρμογές. 5. Όλοι την ώρα υπάρχει κάτω η μπάρα τον windows, για pc είναι οκ αλλά για 8'' tablet αρνητικό. 6. Στο twitter app δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο λογαριασμό, στο mail client δεν βρίσκει όλα τα ονόματα κατά την σύνταξη ενός mail. 7. Δεν κλειδώνουν τα Windows, ώστε να ζητάει κωδικό. Κατά την γνώμη μου μην προβείτε σε αναβάθμιση, μόνο εάν θέλετε να τα δοκιμάσετε. Άλλο pc άλλο tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Πολλές φορές εμφανίζει μήνυμα για τα driver της vga. Η toshiba δεν έχει βγάλει ακόμη για τα 10, αλλά ούτε η intel. Ολοι οι drivers για τη πλατφορμα της Intel για τα windows 10 (Κανουν για το Encore δοκιμασμενα) - http://support.lenovo.com/us/en/products/tablets/thinkpad-tablet-series/thinkpad-8/downloads/DS040016 . Οι τελευταίοι drivers για τη καρτα γραφικων για τα windows 10 επισεις - https://downloadcenter.intel.com/download/25179/Intel-HD-Graphics-Driver-for-Windows-10-32-bit-3rd-Gen-BYT- . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Μετά από ταλαιπωρία λόγου έλλειψη χώρου στο tablet τα εγκατέστησα πριν περίπου 1 εβδομάδα, σήμερα γύρισα πάλι στα 8.1 Τα πρώτα σχόλια σε σχέση με το tablet. 1. Δεν είναι τόσο touch friendly όπως τα 8, ο browser edge είναι ταλαιπωρία. 2. Πολλές φορές εμφανίζει μήνυμα για τα driver της vga. Η toshiba δεν έχει βγάλει ακόμη για τα 10, αλλά ούτε η intel. 3. Η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα. 4. Μου έλειψε η δεξιά μπάρα, που εμφανίζει το ρολόι και τις ρύθμισης για πολλές εφαρμογές. 5. Όλοι την ώρα υπάρχει κάτω η μπάρα τον windows, για pc είναι οκ αλλά για 8'' tablet αρνητικό. 6. Στο twitter app δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο λογαριασμό, στο mail client δεν βρίσκει όλα τα ονόματα κατά την σύνταξη ενός mail. 7. Δεν κλειδώνουν τα Windows, ώστε να ζητάει κωδικό. Κατά την γνώμη μου μην προβείτε σε αναβάθμιση, μόνο εάν θέλετε να τα δοκιμάσετε. Άλλο pc άλλο tablet. Ειδικά σε 8-9 ίντσες η υλοποίηση του tablet mode είναι πραγματικά άθλια. Η εμπειρία χρήσης σε touch/tablet mode έχει υποβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό,στα τάρταρα έχει πάει. Τα δοκίμασα μια εβδομάδα στο thinkpad 8 και γύρισα πίσω και ούτε θέλω να τα βλέπω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Οπότε καλά που δεν τα έβαλα εγώ στο Dell που έχω.. Έχω και τα 8.1 wimboot.. Πάλι καλά. Στο pc πάντως μια χαρά είναι!! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorso1200 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 παιδιά βοήθεια!!έβαλα τα windows 10 official πριν 4-5 μέρες κ χτες μου ήρθαν αλλά 2 update των windows 10.αμεσως μου έβγαλε error και δεν φόρτωναν τα windows.δοκίμασα να μπω σε sade mode πατώντας το power button και το + του ήχου αλλά μάλλον έκανα βλακεία. τώρα βγάζει μια μπλε οθόνη και μου ζητάει έναν κωδικό bitlocker τον οποίο δεν ξέρω αλλά και να τον ήξερα δεν γίνετε να τον γράψω...helppppp!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 παιδιά βοήθεια!!έβαλα τα windows 10 official πριν 4-5 μέρες κ χτες μου ήρθαν αλλά 2 update των windows 10.αμεσως μου έβγαλε error και δεν φόρτωναν τα windows.δοκίμασα να μπω σε sade mode πατώντας το power button και το + του ήχου αλλά μάλλον έκανα βλακεία. τώρα βγάζει μια μπλε οθόνη και μου ζητάει έναν κωδικό bitlocker τον οποίο δεν ξέρω αλλά και να τον ήξερα δεν γίνετε να τον γράψω...helppppp!!!!!!!!!! Άμα δεν μπορείς να μπεις Windows να κανείς από εκεί επαναφορά,τότε δεν βλέπω άλλη λύση πέρα από καθαρή εγκατάσταση των 10 με bootable usb. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα συνδέω ένα USB stick αλλά δεν το βλέπει καθόλου. Έχω τα 10ρια πάνω. Όταν συνδέω το android κινητό μόνο το φωρτίζει δεν το βλέπει σαν εξωτερικο δισκο. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημέρα συνδέω ένα USB stick αλλά δεν το βλέπει καθόλου. Έχω τα 10ρια πάνω. Όταν συνδέω το android κινητό μόνο το φωρτίζει δεν το βλέπει σαν εξωτερικο δισκο. Καμιά βοήθεια; Εγώ συνδέω στο Encrore που το έχω με Windows 8.1 ένα USB OTG αντάπτορα. Βάζω οποιαδήποτε συσκευή USB και επίσης δεν την βλέπει. Θέλω να πω, είμαστε σίγουροι πως το Encore διαβάζει στη micro USB τις εξωτερικές συσκευές έστω στα Windows 8.1 ; (Εκτός αν παίζει πως ο καινούριος USB OTG αντάπτορας που πήρα είναι προβληματικός, που δεν το αποκλείω κιόλας στην τελική...) Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εγώ συνδέω στο Encrore που το έχω με Windows 8.1 ένα USB OTG αντάπτορα. Βάζω οποιαδήποτε συσκευή USB και επίσης δεν την βλέπει. Θέλω να πω, είμαστε σίγουροι πως το Encore διαβάζει στη micro USB τις εξωτερικές συσκευές έστω στα Windows 8.1 ; (Εκτός αν παίζει πως ο καινούριος USB OTG αντάπτορας που πήρα είναι προβληματικός, που δεν το αποκλείω κιόλας στην τελική...) Παίζει κανονικά, μάλλον δεν έχετε το σωστό καλώδιο, εγώ έχω συνδέσει και ποντίκι. Κυκλοφορούν και micro Usb flash από την Kingston. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Δεν είναι ίδια όλα τα otg καλώδια του εμπορίου; Αυτό που θέλω να κάνω κυρίως είναι να πάρω το recovery επειδή αναβάθμισα σε 10ρια μετά από 1 μήνα θα μου το σβήσει το recovery από μόνο του και δεν θα έχω άλλο recovery USB για να το κάνω επανεγκατάσταση αν χρειαστώ στο μέλλον. Edited August 23, 2015 by eft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Εγώ για λειτουργικό otg το πήρα από το LeroyMerlin, κουμπώνει κανονικά μέσα στη micro usb αλλά με αυτά που λέτε πρέπει να είναι χαλασμένο doa . (Στην ίδια micro usb, το τάμπλετ φορτίζει κανονικά.) Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κυκλοφορούν πολλά μαϊμού OTG adaptor άρα προσοχή. Ένα έχω εγώ και το φυλάω σαν τα μάτια μου διότι ζαριά ειναι όταν πας να αγοράσεις.:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Κυκλοφορούν πολλά μαϊμού OTG adaptor άρα προσοχή. Ένα έχω εγώ και το φυλάω σαν τα μάτια μου διότι ζαριά ειναι όταν πας να αγοράσεις.:lol: Έλεος δηλαδή! Ότι θα υπήρχαν και μαϊμού OTG... Και να σκεφτείς πήρα από το LeroyMerlin ένα OTG μάρκας Evology (αυτήν είχε στο ράφι και καμία άλλη) με 3 χρόνια εγγύηση παρακαλώ! :lol: Εντάξει η βενζίνη για να ξαναπάω στο Leroy θα μου έρθει πιο πολύ από ένα καινούριο OTG. Πήγα και για σιγουριά εκεί την προηγούμενη φορά. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Έλεος δηλαδή! Ότι θα υπήρχαν και μαϊμού OTG... Και να σκεφτείς πήρα από το LeroyMerlin ένα OTG μάρκας Evology (αυτήν είχε στο ράφι και καμία άλλη) με 3 χρόνια εγγύηση παρακαλώ! :lol: Εντάξει η βενζίνη για να ξαναπάω στο Leroy θα μου έρθει πιο πολύ από ένα καινούριο OTG. Πήγα και για σιγουριά εκεί την προηγούμενη φορά. Εγώ το πήρα παρέα με micro sd δίνοντας +7 ευρώ ετσι ώστε μην δοκιμάζω τα χύμα του εμπορίου. Και άψογο ειναι χτυπά ξύλο :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που πήρε το δικό του otg καλώδιο που να λειτουργεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artline Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που πήρε το δικό του otg καλώδιο που να λειτουργεί; Από Info Quest χονδρικής, θεωρητικά θα το έχει και το you.gr http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/kalodia-metatropeis/usb/usb-otg-goobay-usb2-f-microusb-0-2m-bulk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Τελικά πήρα ένα άλλο καλώδιο otg και δουλεύει, το παλιό που είχα το άνοιξα και είχαν ξεκολήσει 2 καλώδια θα το φτιάξω και αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Έχω κάνει εγκατάσταση τα 10ρια, πως μπορώ να πάρω το recovery disk για να το διαγράψω από το δίσκο; Δεν βρίσκω την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yolome Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Έχω ένα θέμα μεγάλο με το OTG σε Toshiba Encore tablet WT8-A32. Λοιπόν - η φόρτιση-τροφοδοσία από το ρεύμα προς το tablet λειτουργεί κανονικά και άψογα (σημειώνω πως ήδη με την υποδοχή USB είμαι ψείρας από τη στιγμή που το αγόρασα και προσέχω να μην τη ζορίζω) - η τροφοδοσία από το tablet προς USB συσκευή δεν φαίνεται να λειτουργεί (ανεπαρκής ακόμα και για flash stick) και επομένως το OTG ως αναγνώριση συσκευής και μετάδοση δεδομένων δεν λειτουργεί επίσης χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό (βασικά USB OTG αγόρασα τελευταία και δεν ξέρω αν ποτέ λειτουργούσε η τροφοδοσία tablet>USB, μια φορά τώρα που το βλέπω διαπιστώνω πως δεν φαίνεται να τροφοδοτεί τίποτε) - η διασύνδεση σε περιβάλλον Windows με εξωτερική USB συσκευή λειτουργεί κατά περίπτωση συσκευής και απαραίτητα εφ' όσον υπάρχει χωριστή τροφοδοσία (πχ μέσω USB με τροφοδοτικό ή HDD/DVD με τροφοδοτικό κλπ) - η εκκίνηση [POWER]&[VOL+] με διασύνδεση USB συσκευής λειτουργεί ακόμα πιο δύσκολα σε ό,τι έχω δοκιμάσει, πάλι κατά περίπτωση και απαραίτητα εφ' όσον υπάρχει χωριστή τροφοδοσία (πχ αναγνωρίζει DVD με τροφοδοτικό, αλλά όχι HDD με τροφοδοτικό) Να σημειώσω πως στο BIOS έχω παίξει με ρυθμίσεις xHCI και safeboot, εγγύηση λίγο δύσκολη γιατί είναι συσκευή εκτός ΕΕ (αγορασμένη από Ελλάδα) και θέλω να αποφύγω το μαγαζί εν πρώτοις, μπαταρία πλήρως φορτισμένη, λειτουργεί-διαρκεί κανονικά, ζημιές (από πεσίματα κτλ) δεν παίζουν, το USB OTG καλώδιο το έχω δοκιμάσει σε άλλη συσκευή και δείχνει να παίζει, με άλλο USB OTG καλώδιο δεν έχω δοκιμάσει, HDD δοκίμασα boot σε κενό NTFS/exFAT χωρίς επιτυχία να το δεί στο boot menu, έχω δοκιμάσει και μετά από επαναφορά από το recovery partition, καθώς και bios&drivers updates. Καμία ιδέα για βοήθεια; (Δεν έχω πάρει καλά καλά recovery.) Η μόνη ελπίδα να έχει πρόβλημα (αγωγιμότητας; ) το καλώδιο OTG. Edited September 24, 2015 by yolome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts