alextrela Δημ. December 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Βασικα, εχει τις επιλογες που εχει και το λαπτοπ μου, με win 7. Ρε Αλεξ, επιτρεπεται να μπυ εχει ρυθμιση για το τι θα κανει ο υπολογιστης αν κλεισω το καπακι??? Μηδεν optimazition... Τι να πω το βλεπω περιεργο και εγω Μαλλον ειναι θεμα Toshiba,εκτος αν συμβαινει το ιδιο με αλλα Bay Trail cpu και ευθυνεται ο επεξεργαστης στο πως συνεργαζεται με το λειτουργικο(σαν να μην εχει την παραμετροποιηση στο power option οπως σε αλλα windows laptop η' tablet) Εμενα παλι δεν σβηνει καθολου το tablet οταν σβηνει η οθονη,παρ ολο που το ρυθμισα μετα απο 1 ωρα να σβησει με αποτελεσμα να τρωει μπαταρια,το αφησα 65% το μεσημερι και τωρα που το ξυπνησα με το windows button ηταν 45%:blink: Εδω το σωστο link μπερδεψα πιο πανω με το copy-paste http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/58471-new-toshiba-encore-8.html Edited December 20, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Τι να πω το βλεπω περιεργο και εγω Μαλλον ειναι θεμα Toshiba,εκτος αν συμβαινει το ιδιο με αλλα Bay Trail cpu και ευθυνεται ο επεξεργαστης στο πως συνεργαζεται με το λειτουργικο(σαν να μην εχει την παραμετροποιηση στο power option οπως σε αλλα windows laptop η' tablet) Εμενα παλι δεν σβηνει καθολου το tablet οταν σβηνει η οθονη,παρ ολο που το ρυθμισα μετα απο 1 ωρα να σβησει με αποτελεσμα να τρωει μπαταρια,το αφησα 65% το μεσημερι και τωρα που το ξυπνησα με το windows button ηταν 45%:blink: Εδω το σωστο link μπερδεψα πιο πανω με το copy-paste http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/58471-new-toshiba-encore-8.html Τελος παντων... ευχαριστω για τη βοηθεια παντως. :) μου αρεσει και θα το κρατησω Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) καλημερα παιδια!μετα απο πολυ ψαξιμο και αφου πουλησα το nexus 7 που ειχα(πρωτης γενιας),σκεφτομαι να παρω ενα windows tablet και ειμαι αναμεσα στο dell και στο toshiba.επισης εχω στο μυαλο μου και το nexus 7 2nd gen.δεν ξερω που να καταληξω... Edited December 22, 2013 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τι να πω το βλεπω περιεργο και εγω Μαλλον ειναι θεμα Toshiba,εκτος αν συμβαινει το ιδιο με αλλα Bay Trail cpu και ευθυνεται ο επεξεργαστης στο πως συνεργαζεται με το λειτουργικο(σαν να μην εχει την παραμετροποιηση στο power option οπως σε αλλα windows laptop η' tablet) Εμενα παλι δεν σβηνει καθολου το tablet οταν σβηνει η οθονη,παρ ολο που το ρυθμισα μετα απο 1 ωρα να σβησει με αποτελεσμα να τρωει μπαταρια,το αφησα 65% το μεσημερι και τωρα που το ξυπνησα με το windows button ηταν 45%:blink: Εδω το σωστο link μπερδεψα πιο πανω με το copy-paste http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/58471-new-toshiba-encore-8.html Λοιπον, παρατηρω οτι οταν κλεινει η οθονη εξακολουθουν να παιζουν μονο οι metro εφαρμογες (πχ tune in) Οι desktop κλεινουν λογω αναστολης λειτουργιας (πχ itunes, ναι, εζω εγκαταστησει το itunes στο encore). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) Λοιπον, παρατηρω οτι οταν κλεινει η οθονη εξακολουθουν να παιζουν μονο οι metro εφαρμογες (πχ tune in) Οι desktop κλεινουν λογω αναστολης λειτουργιας (πχ itunes, ναι, εζω εγκαταστησει το itunes στο encore). Τοτε θα αρκεστεις σε μουσικούλα με το tunein αφου δεν υποστηρίζει connected standby:p Για πες τις πρώτες εντυπώσεις για την αυτονομία του tablet. καλημερα παιδια!μετα απο πολυ ψαξιμο και αφου πουλησα το nexus 7 που ειχα(πρωτης γενιας),σκεφτομαι να παρω ενα windows tablet και ειμαι αναμεσα στο dell και στο toshiba.επισης εχω στο μυαλο μου και το nexus 7 2nd gen.δεν ξερω που να καταληξω... Αν διαβάσεις 1-2 σελίδες πισω θα δεις τα θετικα και των 2 windows tablet στις 8 ιντσες. Σταθμιζεις θετικα/αρνητική και κρίνεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Edited December 22, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τοτε θα αρκεστεις σε μουσικούλα με το tunein αφου δεν υποστηρίζει connected standby:p Για πες τις πρώτες εντυπώσεις για την αυτονομία του tablet. . Λες? δεν ειμαι απο αυτους που αρκουνται Αλεξ :p θα προσπαθησω να περασω τις itunes playlists στην μετρο εφαρμογη για μουσικη. τις εχω περασει δηλαδη,αλλα για καποιο λογο δεν παιζει τα κομματι. θα το δω.... ως προς την αυτονομι, μουβγαζει περιπου 9 ωρες. εχω την εντυπωση οτι τελειωνει γρηγορα, αλλα μαλλον δεν το αφηνω απο τα χερια μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Τοτε θα αρκεστεις σε μουσικούλα με το tunein αφου δεν υποστηρίζει connected standby:p Για πες τις πρώτες εντυπώσεις για την αυτονομία του tablet. Αν διαβάσεις 1-2 σελίδες πισω θα δεις τα θετικα και των 2 windows tablet στις 8 ιντσες. Σταθμιζεις θετικα/αρνητική και κρίνεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. ευχαριστω πολυ!!ειδα windows tablet και σε 10αρι και το desktop ηταν πολυ ωραιο!σε 8αρι πως ειναι?παλευεται? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μήπως στις επιλογές διαχείρισης WiFi με το που κλείνει η οθόνη κλείνει και η ασύρμαρτη κάρτα και σταματάει η αναπαραγωγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Λοιπον παιδια, μετα από χρηση και των 2 (encore, venue pro 8) θα πω τα εξης: - Οθονη: καλυτερο λευκο και ελαφρως καλυτερα χρωματα στο dell. Πολύ καλες οι οθονες και των 2, θα ικανοποιησουν κάθε χρηστη, καθως το clear type των παραθυρων δουλευει εξαιρετικα και σε συνδυασμο με το αυξημενο ppi (ελεω 8 ιντσων) είναι ο,τι πρεπει για αναγνωση σε αυτές τις διαστασεις - Ταχυτητα: Hands down το dell 8. Σαφως γρηγοροτερο, "ανησυχητικα" ακαριαια τα παντα, με αφησε εκπληκτο το ποσο πιο γρηγορο μου φανηκε από το encore και το T100. Εχει να κανει σαφως και το γεγονος ότι ηταν πιο ελαφρυ out of the box από το encore (πολύ λιγο bloatware). - Ποιοτητα κατασκευης. Dell venue 8 pro κι εδώ. Δυστυχως η Toshiba εφτιαξε μετριο μηχανακι σε αυτό το θεμα. Τα πλαστικα αν δεν τριζουν day 1 θα τριξουν σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον . Κι αν ειστε ψειρες, αυτοι οι μικροτριγμοι ισως σας ενοχλησουν. Εμενα αρκετα κι ας μην ηθελα να το ψειρισω αυτή τη φορα (μου αντικατέστησαν ηδη τη συσκευη για αυτό το λογο), αλλα όταν βρεθηκα με φιλο που θα το αγοραζε διαπιστώσαμε ότι κι αυτό ετριζε... Το dell είναι κατασκευης unibody, ενιαιο πλαισιο και σαφως καλυτερη αισθηση στο χερι το rubberized υλικο που εχει επιλεγει - Αυτονομια: Δεν τα κρατησα αρκετα ώστε να εχω ξεκαθαρη αποψη, αλλα θεωρω ότι αμφοτερα κινουνται με κανονικη χρηση στις 8 ωρες. Καθολου ασχημα - Connectivity: Τα εχουμε πει λιγο πολύ, θεωρω πως η υπαρξη microHDMI στο encore είναι σαφες πλεονεκτημα και δευτευροντως η υπαρξη gps receiver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 το οτι ειναι πιο γρηγορο το dell οφειλεται μονο και μονο στο οτι δεν εχει τοσο bloatware σε σχεση με το toshiba?σε βαρος το toshiba πως ειναι?μπορεις να το εχεις ανετα στο ενα χερι? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) το οτι ειναι πιο γρηγορο το dell οφειλεται μονο και μονο στο οτι δεν εχει τοσο bloatware σε σχεση με το toshiba? Όχι μονο σε αυτο. Ο λογος περισσοτερο είναι ότι ο επεξεργαστης του Dell η εκδοση D χρησιμοποιει μνημη "DDR3L"-RS 1333 και όχι την mobile εκδοση "LPDDR3"-1066 του Toshiba και του Asus. Edited December 22, 2013 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Όχι μονο σε αυτο. Ο λογος περισσοτερο είναι ότι ο επεξεργαστης του Dell η εκδοση D χρησιμοποιει μνημη "DDR3L"-RS 1333 εναντι "LPDDR3"-1066 των αλλων Ακριβώς.αυτος είναι ο δεύτερος λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 α ωραια ευχαριστω για την διευκρινιση!η διαφορα στην ταχυτητα οντως ειναι μεγαλη?το μονο που με χαλαει το ειναι οτι το dell δεν εχει mini hdmi! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ακριβώς.αυτος είναι ο δεύτερος λόγος... Εγω προσωπικα φιλε Βαγγελη περιμενω τον άλλο μηνα που θα το φερει η Dell ελλαδος για να το χτηπησω με τη μια. Για μενα ανωτερο ολων των αλλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Όχι μονο σε αυτο. Ο λογος περισσοτερο είναι ότι ο επεξεργαστης του Dell η εκδοση D χρησιμοποιει μνημη "DDR3L"-RS 1333 και όχι την mobile εκδοση "LPDDR3"-1066 του Toshiba και του Asus. Η εκδοση D του bay trail ειναι η πιο οικονομικη και (θεωρητικα τουλαχιστον) θα επρεπε να ειναι πιο αργη. Η διαφορα ειναι αυτη που αναφερετε αλλα ειναι εναντιον του Dell λογω του οτι χρησιμοποιει single channel μνημη. Υποθετω θεμα software θα ειναι η πιο σβελτη αποκριση. Και εγω το Dell περιμενω παντως ;) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εγω προσωπικα φιλε Βαγγελη περιμενω τον άλλο μηνα που θα το φερει η Dell ελλαδος για να το χτηπησω με τη μια. Για μενα ανωτερο ολων των αλλων Είναι ανώτερο του encore, πράγματι. Κάτι ακόμα που δεν ανέφερα. Το Toshiba έχει καλύτερο ήχο. Στερεο , 2 ηχεία και καλύτερη ποιότητα. Το dell έχει ενα ηχείο, εξαιρετικά δυνατο αλλά παραμορφώνει από 60% και πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Η εκδοση D του bay trail ειναι η πιο οικονομικη και (θεωρητικα τουλαχιστον) θα επρεπε να ειναι πιο αργη. Η διαφορα ειναι αυτη που αναφερετε αλλα ειναι εναντιον του Dell λογω του οτι χρησιμοποιει single channel μνημη. Υποθετω θεμα software θα ειναι η πιο σβελτη αποκριση. Και εγω το Dell περιμενω παντως ;) Όχι δεν είναι πιο οικονομικη. $32.00 κανει και ο D και ο άλλος. Την διαφορα την ανελυσα εστω και με 2 λογια πιο πανω. Η mobile εκδοση το μονο καλο που εχει να κανει ειναι με την καταναλωση, στην ταχυτητα υπολοιπεται σημαντικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Είναι ανώτερο του encore, πράγματι. Κάτι ακόμα που δεν ανέφερα. Το Toshiba έχει καλύτερο ήχο. Στερεο , 2 ηχεία και καλύτερη ποιότητα. Το dell έχει ενα ηχείο, εξαιρετικά δυνατο αλλά παραμορφώνει από 60% και πάνω... Καλά. Η Toshiba έχει παράδοση στα ηχεία. Harman kardon έχει βάλει; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Η εκδοση D του bay trail ειναι η πιο οικονομικη και (θεωρητικα τουλαχιστον) θα επρεπε να ειναι πιο αργη. Η διαφορα ειναι αυτη που αναφερετε αλλα ειναι εναντιον του Dell λογω του οτι χρησιμοποιει single channel μνημη. Υποθετω θεμα software θα ειναι η πιο σβελτη αποκριση. Και εγω το Dell περιμενω παντως ;) Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι ισχύει : http://forum.tabletpcreview.com/dell/58915-dell-venue-8-11-pro-45.html#post346011 @Αντωνη Δε νομίζω να είναι Kardon, αλλά για 8ιντσο είναι εξαιρετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εγω μονο και μονο που επιασα το Toshiba στα χερια μου απο τη ποιοτητα κατασκευης και μονο το απερριψα. Για μενα η ποιοτητα κατασκευης είναι πολύ σημαντικη, και το Encore σ αυτό για μενα προσωπικα υπολειπεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τι ισχύει : http://forum.tabletpcreview.com/dell/58915-dell-venue-8-11-pro-45.html#post346011 Μαλιστα. Αν ισχυουν οσα γραφονται εκει τοτε η Asus και η Toshiba εκαναν πατατια. Εβαλαν μεν το τσιπακι με την πιο γρηγορη μνημη (17GB/s vs 10GB/s) αλλα δεν εκμεταλευονται το dual chanel οποτε καταληγουν να ειναι πιο αργοι. Anyway το θετικο της υποθεσης ειναι πως υπαρχουν επιλογες ;) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μαλιστα. Αν ισχυουν οσα γραφονται εκει τοτε η Asus και η Toshiba εκαναν πατατια. Εβαλαν μεν το τσιπακι με την πιο γρηγορη μνημη (17GB/s vs 10GB/s) αλλα δεν εκμεταλευονται το dual chanel οποτε καταληγουν να ειναι πιο αργοι. Anyway το θετικο της υποθεσης ειναι πως υπαρχουν επιλογες ;)Υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες Γιωργο και όχι μονο η μεταγωγη. Αν δε βαριεσαι παρε μια μικρη ιδεα απο εδώ http://www.powersystemsdesign.com/performance-vs-power-in-off-chip-ddr-sdram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπορει οσα λετε να ισχυουν, ομως και το encore μια χαρα γρηγορο ειναι. Προσωπικα δεν εχω παραπονα απο το hw, εκτος της μετριας ποιοτητας στη συναρμογη (που πιστευω αφορα αυτα τα πρωτα κομματια) και της μικρης 32αρας εσωτερικης μνημης. θα εχουμε προβλημα με τη μνημη αυτη... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Μπορει οσα λετε να ισχυουν, ομως και το encore μια χαρα γρηγορο ειναι. Προσωπικα δεν εχω παραπονα απο το hw, εκτος της μετριας ποιοτητας στη συναρμογη (που πιστευω αφορα αυτα τα πρωτα κομματια) και της μικρης 32αρας εσωτερικης μνημης. θα εχουμε προβλημα με τη μνημη αυτη... Φυσικά κι είναι γρήγορο. Οι διαφορες τους είναι μικρές , μη φανταστείς. Γιαννη από ότι είδα σε μια αγγελία σου εριξες μαύρη πέτρα στα μήλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Φυσικά κι είναι γρήγορο. Οι διαφορες τους είναι μικρές , μη φανταστείς. Γιαννη από ότι είδα σε μια αγγελία σου εριξες μαύρη πέτρα στα μήλα; Καλημερα!! Βαγγελη εκανα μια αναδιανομη πλουτου :p για να παω σε συνδυασμο 5s (λευκο, απιστευτο κουκλι) και encore. οποτε 5αρι και ipad μινι εφυγαν. ξερω οτι υπαρχουν καταπληκτικα αντροιντ περιξ των 400ων ευρω, αλλα το ρημαδι ειναι εθιστικο... πιστευεις οτι δεν θελω με τιποτα να χασω την εξελιξη του ios7? (sorry για το off topic). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts