dimitrisdim100 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά επειδή υπάρχουν αρκετά κινεζικά site και καλο θα ειναι να υπάρχει ένας οδηγός αγοράς μπορείτε να γράψετε: 1. Απο που πήρατε το κινητό; 2. Πόσο καιρό περίπου έκανε να έρθει; 3. Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Παιδιά επειδή υπάρχουν αρκετά κινεζικά site και καλο θα ειναι να υπάρχει ένας οδηγός αγοράς μπορείτε να γράψετε: 1. Απο που πήρατε το κινητό; 2. Πόσο καιρό περίπου έκανε να έρθει; 3. Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία; Να γραψω εναν οδηγο στα γρηγορα μιας και τα κανα ολα... Το πηρα απο http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Nubia-Z5s-android-phones-5-0-inch-FHD-1920x1080-Snapdragon-800-Quad-Core-2-3GHz/1501665274.html και εκανε κατι λιγοτερο απο μηνα απο την ημερα παραγγελιας για να ερθει... (Η αληθεια ειναι οτι 2 μνμτα που εστειλα στην εταιρεια δε μου απαντησαν κανενα). Αλλα ηρθε και μαλιστα με πολλα δωρα... card reader, θηκη για το κιν, προστατευτικο οθονης, φορτιστη αυτοκινητου... (και ενα ακομα γκρι πλαστικο του οποιου την χρησιμοτητα δεν εχω καταλαβει). Οταν ηρθε ηταν στην επισημη 1.16, το αφησα να κανει update sthn 1.30. Μετα root με το vroot. Και με την cwm περασα τα gapps της cm 10.1. Τις κινεζικες εφαρμογες της διεγραψα ολες (σε αφηνει το κιν). Και ολα δουλεουν εξαιρετικα. *με την εξαιρεση οτι ειναι ολα στα αγγλικα το οποιο δεν με ενοχλει προσωπικα... αλλα ελπιζω οτι μεσα στο μηνα θα βγει και η MIUI. Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παίδες είμαι ανάμεσα σε Xiaomi Mi3 και σε ZTE Nubia 5s. Εσείς που έχετε το ZTE ποιά η άποψή σας? Τα θετικά και αρνητικά του ΖΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim100 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Εχει κανει κανεις παραγγελία απο αυτό το site; http://www.nubiamobileshop.com/nubia-z5s-mini-4-7-inch-hd-screen-ram-2gb-qualcomm-android-smart-phone.html Ειναι αξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dion86 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδια καλησπερα υπαρχει οδηγος πως να κανεις setup rom unofficial....πως κρατας backup την ρομ σου.... και σχετικα οτι χρειαζεται να εισαι ασφαλεις για να μην brickari το τηλεφωνο... Παράθεση HTC 7 trophy 16GB Memory upgrade :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 καλησπερα ! θελω μια σημαντικη βοηθεια! εχω κανει μεσω aliexpress.com μια μεγαλη παραγγελια υψους 750 ευρο(3 κινητα) εχω επιλεξει UPS μεταφορικη(ντεμεκ να ερθουν πιο γρηγορα!) και υπαρχουν 2 θεματα! 1ον εχει καθυστερησει πανω απο 5-8 μερες και 2ον και κυριοτερων δεν ξερω αν υπαρχει και επιβάρυνση τελωνειου! Γιατι αν γινει αυτο αλλαζουν τα πραγματα! και κατι τελευταιο! αν τελικα υπαρχει τελωνειο.....πως μπορω να το αποφυγω ή πως μπορω να ακυρωσω την παραγγελια για να μην την ''φαω'' κανονικα!!! ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια τη βοηθεια σας! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο επιβαρυνση τελωνειου, θα σου πω αυτο που ξερουν ολοι οι παλιοτεροι και οχι μονον. Μακρυα απο ιδιωτικες μεταφορικες UPS, DHL, FEDDEX κλπ. Αν η παραγγελια σου δεν εχει φυγει, ειναι πολυ ευκολο να κανεις cancel order και να παρεις τα λεφτα σου πισω. Αν εχει φυγει..δυσκολα τα πραγματα.. Υ.Γ. Και καλυτερα ενα ενα κομματι, για λογους ευνόητους.. Edited April 16, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 το aliexpress σου δινει 60 μερες... μπορεις να κανεις dispute μεσα σε αυτες... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Όσοι το έχουν και μετά από μήνες χρήσης πλέον.. πως αξιολογείτε την μπαταρία? Βγάζει τη μέρα με full χρήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 καλησπερα ! θελω μια σημαντικη βοηθεια! εχω κανει μεσω aliexpress.com μια μεγαλη παραγγελια υψους 750 ευρο(3 κινητα) εχω επιλεξει UPS μεταφορικη(ντεμεκ να ερθουν πιο γρηγορα!) και υπαρχουν 2 θεματα! 1ον εχει καθυστερησει πανω απο 5-8 μερες και 2ον και κυριοτερων δεν ξερω αν υπαρχει και επιβάρυνση τελωνειου! Γιατι αν γινει αυτο αλλαζουν τα πραγματα! και κατι τελευταιο! αν τελικα υπαρχει τελωνειο.....πως μπορω να το αποφυγω ή πως μπορω να ακυρωσω την παραγγελια για να μην την ''φαω'' κανονικα!!! ευχαριστω πολυ και περιμενω με αγωνια τη βοηθεια σας! :cry: Δες στο λογαριασμό σου, στην παραγγελία (order xxxxxxxxxx) αν τα έχει στείλει και σου έχει δώσει tracking number. Αν δεν σου τα έχει στείλει είσαι τυχερός. Λόγο διαφοράς ώρας εκεί είναι νύχτα τώρα. Στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και ακυρώνεις την παραγγελία. Περιμένεις να σου επιστρέψουν τα λεφτά και την ξανακάνεις. Και επιλέγεις απλό ταχυδρομείο. Αν σου τα έχει στείλει τότε έχεις όντος θέμα. Δεν μπορείς να την ακυρώσεις. Τότε έχεις δύο επιλογές. Να πληρώσεις το τελωνείο και την UPS (περίπου 25% τελωνείο + 100-120 ευρώ UPS) και να παραλάβεις τα κινητά ή σε συνεννόηση με τον πωλητή (αν τον εμπιστεύεσαι) το δέμα να γυρίσει πίσω και να επιβαρυνθείς το κόστος αποστολής με UPS (80-100 usd). Μετά από αυτό μπορείς να τα ξαναπαραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο. Υ.Γ. Από περιέργεια είναι η πρώτη παραγγελία από Κίνα; Αφού έκανες την παραγγελία έψαξες το θέμα με το τελωνείο; Αν είσαι "νέος" στο άθλημα πως και πήγες στο Aliexpress που είναι για "έμπειρους"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smauimyass Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Φιλε μου όλοι λένε πως αν παραγγείλεις μεσω courier το τελωνείο δεν το γλυτώνεις έυκολα, πόσο μάλλον με τέτοιο ποσό. Εγώ που το παρήγγειλα με απλό ταχυδρομείο μου ήρθε σε 25 μέρες και όλα καλά. Στην τελική ζήτα τους να σου στείλουν τιμολόγιο πολύ μικρής αξίας ώστε να είναι μικρή και η καμπάνα. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα υπαρχει οδηγος πως να κανεις setup rom unofficial....πως κρατας backup την ρομ σου.... και σχετικα οτι χρειαζεται να εισαι ασφαλεις για να μην brickari το τηλεφωνο... Φίλε dion την επόμενη φορά βάλε ένα ερωτηματικό στο τέλος ή ένα link ώστε να ξέρουμε αν αυτό που γράφεις είναι ερώτηση ή κατάφαση... Αν είναι κατάφαση πάντως και και δεν βάζεις link... μας ψήνεις άδικα! (αστειεύομαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Τελικα την εσωσα την ''παρτιδα''! εκανα open dispute ζητωντας τα λεφτα μου πισω λογο προβληματος με το τελωνειο! και ο πωλητης μου αντιπροτεινε αλλαγη αποστολης (ευτυχως παρότι ειχαν περασει 7-9 μερες η παραγγελια δεν ειχε σταλει στην ups) ετσι μου εστειλε νεα tracking με SG post !!! Τωρα περιμενωωωω!!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Βγηκε και η επισημη MIUI 4.4.25 για το Z5s αλλα απο οτι καταλαβα δεν εχει ελληνικα γιατι το ελληνικο team δεν την εχει ετοιμη :P Στο επομενο update θα μπουνε και αυτα. Η ερωτηση τωρα ειναι να κανω ολο το κοπο να φυγω απο την 1.3 της nubia και να βαλω την 4.4.25 και να κανω τα update μου. Η να περιμενω την 2.0 της nubia που μπορει να βγει τον αλλο μηνα? Η να περιμενω την ΜΙUI v6? γιατι καθε 2 βδομαδεςνα περναω ολα τα apps βαριεμαι Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο τσακ για να το αγοράσω αλλά έχω 3 ερωτηματα για τις οποίες θέλω την γνώμη των ήδη κατόχων. 1ον και κυριότερο... Η μπαταρία πόσο κρατάει...αλλοι λενε μια μέρα αλλοι λένε 1,5 και αλλοι λενε ο΄τι χρειάζεσαι power bank για να βγάλεις τη μέρα. Έγω το θέλω για κλήσεις περιπου 1,5 ώρα viber emails καμια ωρα ιντερνετ και φωτογραφιες για ανεβασμα σε cloud η αποστολή μαιλ....πολυ σπάνια gps και κανα μισαςρο παιχνίδι. Με αυτα τα δεδωμένα τη βγάζει τη μερα? 2ον διάβασα πολλά ότι δεν λειτουργουν σωστα τα gapps, δεν αφήνει να κατεβει αππ πάνω από 50 μβ οτι δεν κανει σωστο συχρονισμο και αλλα τετοια. και 3ον η καμερα και ειδικά σε νυχτερινες λήψεις. παρακαλώ για τις απόψεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εχει κανει κανενας αγορα απο αυτον τον seller,ειναι αξιοπιστος? http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Nubia-Z5S-5-0-inch-FHD-OGS-1920x1080-443ppi-Snapdragon-800-Quad-core-2-3GHz/1501659340.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 H μπαταρία του πόσο κρατάει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 H μπαταρία του πόσο κρατάει?? 1 μερα με βαρια χρηση,2 με μετρια ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για sar value μαθαμε ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δοκίμασε κανεις να περασει xposed framework? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 ναι με την ροοταρισμενη original 1.30 περασα πολυ ευκολα αυτο http://pan.baidu.com/s/1nt4XJx3 Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε πουθενά την lte έκδοση?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ναι με την ροοταρισμενη original 1.30 περασα πολυ ευκολα αυτο http://pan.baidu.com/s/1nt4XJx3 Είσαι ωραιος. Το πέρασα στο Mini αλλά δε λειτουργούν τα modules :lol: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Είσαι ωραιος. Το πέρασα στο Mini αλλά δε λειτουργούν τα modules :lol: το gravitybox JB μου δουλευει Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 το gravitybox JB μου δουλευει Μα γι'αυτό το ήθελα αλλά ούτε αυτό δουλεύει. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 εγω για να αναβουνε τα φωτακια οταν εχω μνμ whatsapp η οτιδηποτε αλλο ηθελα... και αυτο μου δουλευει... λενε οτι 30 ιουνιου βγαινει το 2.0, ας ελπιζουμε οτι θα εχει διορθωσεις... Επισης οταν εχω αποθηκευσει ενα τηλ χωρις το προθεμα 0030, 0049 κτλ κτλ και με παιρνει τηλ αυτος δε μου βγαζει το ονομα... το εχει κανεις αλλος? η το εχει διορθωσει κανεις? Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Υποτίθεται ότι θα έβγαινε το update στις 15/5 μετά διάβασα για 30/5. Έχουν βγάλει 2 beta εκδόσεις για όλα πλην του Ζ5s αλλά επισήμως τίποτα. Είναι απαράδεκτο να μην ασχολούνται σοβαρά με τα καλύτερα κινητά τους. Εμένα στο μίνι δεν παίζουν τα λαμπάκια με gravity σε οτιδήποτε πλην αναπαντητων και sms. Κι εμένα το κάνει αυτό με το +30 Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts