guideman Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) ΩΩχχ.. Δεν μπορεις να ζητησεις refund για καποια αιτια να τελειωνεις? Edited January 15, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 ΩΩχχ.. Δεν μπορεις να ζητησεις refund για καποια αιτια να τελειωνεις? θα περιμενω και αυτην την βδομαδα να δω τι θα γινει.Αυτοι μου λενε οτι το singpost καθυστερει Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Τι να πω.. Πολυ δυσκολο παντως το tracking number να ειναι μουφα. Δεν γραφεις στο SG Post να τους ρωτησεις κατ ευθειαν? Edited January 15, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια προσοχη στις αγορες απο eternal team aliexpress λενε για αποστολη μετα απο 3 μερες...δηλαδη επρεπε να στειλουν στις 6 του μηνα εχει φτασει 15/1/2014 και singapore post γραφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) tracking RF197017097SG η παραγγελια μου ηταν z5s mini Χαλαρώστε παιδιά. Δεν είναι μούφα το tracking. Το δέμα έχει φύγει και από χθες 14/1 είναι Συγκαπούρι RF197017097SG 2014-01-14 10:45:45 SINGAPORE 2014-01-14 10:30:13 HONGKONG 2014-01-13 18:23:48 Shipment ready 2014-01-14 10:08:12 HONGKONG 2014-01-13 15:04:19 HONG KONG - HONG KONG 2014-01-13 15:04:19 HONG KONG - HONG KONG 2014-01-14 09:55:15 HONGKONG 2014-01-06 18:11:48 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 μακαρι να ναι ολα καλα!γιατι εχω παραγγειλει και θηκη μην μ παει χαμενη.Αν ειναι παντως αυριο πρεπει να δειξει received from customer στο singapore post και μου ειπαν αυτο που δειχνει οτι δηλαδη εχουν ενημερωθει οτι θα το παραλαβουν αλλα δεν το εχουν παραλαβει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Παντως αυτο που εμαθα απο ολα αυτα που εχω βιωσει αλλα και εχω διαβασει στο φορουμ σχετικα με παραγγελιες απο Κινα, ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι και να μην πηγαινει ο νους μας αμεσως στο κακο. Βεβαια απο την αλλη, δεν γινονται και λιγα.. Στην περιπτωση αυτη ομως ολα καλα τα βλεπω, απλα για καποιο λογο υπηρξε μια καθυστερηση. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικα ολα καλα εγινε επιτελους despatch παντως στο multilanguage p lene den nomizw oti paizei ellinika Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 τελικα ολα καλα εγινε επιτελους despatch παντως στο multilanguage p lene den nomizw oti paizei ellinika To hotmid ειναι αξιοπιστο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Από εδώ είναι αξιόπιστα να αγοράσω ; http://www.ibuygou.com/p-zte_nubia_z5s_mini_android_4_2_4_7_inch_qualcomm600_1_7ghz_2gb_16gb_13mp_white-5704-eur.html Και επίσης ποια επιλογή μεταφορικής να βάλω για να μην έχω τελωνείο ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 για να μην εχεις θεμα τελωνειου διαλεγεις ειτε τον απλουστερο τροπο απλο ταχυδρομειο δηλαδη ή EMS. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Έχει SG Registered Airmail It takes around 15-30 business days to get the parcel( With tracking number ) US$ 13.000 Free Airmail It takes around 25-40 business days to get the parcel(No tracking number),High valued items is not suggested for free shipping!! Να προτιμήσω αυτό με το tracking number ? Είναι καλό μαγαζί αυτό ; Μάλλον θα γίνουμε 2 οι forumίτες με το "mini". Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Από εδώ είναι αξιόπιστα να αγοράσω ; http://www.ibuygou.com/p-zte_nubia_z5s_mini_android_4_2_4_7_inch_qualcomm600_1_7ghz_2gb_16gb_13mp_white-5704-eur.html Και επίσης ποια επιλογή μεταφορικής να βάλω για να μην έχω τελωνείο ; ειναι υψηλη η τιμη,εγω θα το παραγγειλω απο hotmid.com στα 279$ και δωρο θηκη και προτεκτορ εχουν 20$ διαφορα. απλα καποιος να πει την γνωμη του για hotmid γιατι δεν εχω παραγγειλει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εσεις που το ψηνετε, γιατι δεν το παιρνετε απο εδω http://www.aliexpress.com/item/4-7-inch-Nubia-Z5S-Mini-3G-Smartphone-Snapdragon-600-Quad-Core-1-7GHz-OGS-1280x720/1521389726.html που το πηρε το αλλο το παιδι, ειναι το φτηνοτερο και εχει και ενα καρρο δωρα? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Ηταν το ίδιο μαγαζί ; Etstar ; Όντως φαίνεται η πιο φθηνή πρόταση αλλά μη καούμε ! Edit: είδα παραπίσω ποστ, είδα οτι είναι οκ και το χτύπησα. Τώρα καλή αναμονή ! Edited January 16, 2014 by zerow Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ηταν το ίδιο μαγαζί ; Etstar ; Όντως φαίνεται η πιο φθηνή πρόταση αλλά μη καούμε ! Edit: είδα παραπίσω ποστ, είδα οτι είναι οκ και το χτύπησα. Τώρα καλή αναμονή ! Το alliexpress με φοβίζει γιατι δεν έχει τις εξασφαλίσεις του PayPal βλέπε κινητά ρεπλικες οπως το xaiomi αλλά ο πωλητής φαίνεται οκ. Zerow μόλις στο κάνει dispatched γραφτο να δούμε αν είναι γρήγοροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 καλη σας ημερα.Απο etstar το πηρα.ειναι η eternal team το ιδιο μαγαζι.Εμενα εγινε despached χτες και το περιμενω μαζι με τα δωρακια του.Ειναι στην καλυτερη τιμη αυτην την στιγμη με τα μεταφορικα μαζι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Προστίθεμαι και εγώ στους μελλοντικούς κατόχους. Απο etstar και εγώ. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Αντε με το καλο να τα δεχτουμε...ελπιζω σε καμια 12αρια μερες να παραλαβω.. Βγηκε Miui rom http://www.needrom.com/mobile/nubia-z5s-mini-miui-v5/ που και αυτη δεν εχει απο την μανα της ελληνικα αλλα αν δε κανω λαθος υπαρχει καποιος τροπος να τα εγκαταστησεις. Edited January 18, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Προστίθεμαι και εγώ στους μελλοντικούς κατόχους. Απο etstar και εγώ. ρε παιδια εσεις που το εχετε πληρωσει σας το εχει κανει αποστολη tracking number?γιατι του εχω κανει δυο ερωτησεις απο παρασκευη και ακομα δεν μου εχει απαντησει,φοβαμαι για την αξιοπιστια του και για αυτο δεν τον εχω πληρωσει ακομα παρολο που το εκανα κρατηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) παντως το 5ιντσο 32αρι κυκλοφορησε εδω http://www.to2c.com/zte-nubia-z5s-2g-32g-quad-core-phones-5-0-inch-fhd-1920x1080-443ppi-snapdragon-800-2-3ghz-13-0mp-camera.html και φαινεται οτι το εχουν ετοιμοπαραδοτο για shipping πριν τις γιορτες τους.. Το ματι μου πηρε και το mini με 32GB ROM. Edited January 21, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Βγηκε κ το 32αρι?! Τωρα ερωτευτηκα, παιδια το κινητο ειναι πανεμορφο αλλα περιμενω λιγο ακομη να δω πως θα παει το community κ αν το κανει καποιος Ελληνας ενα σωστο review! Παντως ειναι σκληρος ο ανταγωνισμος με το Xiaomi αλλα στα ιδια λεφτα παιρνεις κ ενα NEXUS! Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Με 330Ε παιρνεις ενα Nexus 32GB? Εισαι σιγουρος? Αλλα και για mi3 με 16Gb αμφιβαλλω σε αυτη την τιμη (βεβαια ακομα δεν εχει κυκλοφορησει σε WCDMA νομιζω).. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Απλα να σας ενημερωσω οτι σημερα εφτασε ελλαδα το τηλεφωνακι.Οποτε αν ολα πανε καλα αυριο το παραλαμβανω.Αν θελεται να κοιταξω κατι συγκεκριμενα πειτε μου. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Πες μας γενικα αμα γινεται φιλε μου, για την εκδοση του android που φοραει μαμα! Επισης για την καμερα κ αν ειναι τοσο καλη οσο την παινευουν! Γενικα αμα παρατηρησες καποιο θεμα κ μια γενικη εντυπωση κ για το GPS που δεν πιστευω να εχει θεμα μιας κ προκειται για SNAPDRAGON μπουρι! Σου ευχομαι καλοδουλευτο κ να παραλαβεις asap!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 johnickz1 για την καμερα μην περιμενεις τα μεγιστα γιατι τον καλο αισθητηρα τον φοραει to z5s και οχι to z5smini ,απλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα κινεζικα και στα επιπεδα του hongmi ,και φυσικα στην νυχτα νομιζω οτι παλι θα εχουμε θεμα με τις φωτο.Το θεμα ειναι να ειχαμε λεφτα να παρουμε το z5s αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts