Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9506)

fits13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τη βαζω ακομα μεχρι να σιγουρευτω απο xda αν rootαρετε οπως πριν ή θελει τπτ καινουριο. Για οποιον την εβαλε ειδε καθολου διαφορες σε εμφανιση ( πχ s5 status bar κλπ) ?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργιος στο forum, άν και πολλές φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως επισκέπτης για να επιλύσω προβλήματα με κινητά είτε δικά μου είτε φίλων και γνωστών! Συγχαρητήρια λοιπόν για την πολλή καλή δουλειά που πραγαμτοποιείτε!:up:

Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμέμη συσκευή! Να διευκρινίσω ότι είμαι από τους ανθρώπους που αγοράζουν συσκευή για 2-3 χρόνια, επομένως θέλω να πάρω κάτι πολύ καλό στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Μετά από έρευνα κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο!

Απλά έχω προβληματιστεί τί γίνεται με τις εγγυήσεις, αφού η επίσημη αντιπροσωπεία δεν το εισάγει στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση βλάβης που κριθεί ότι χρειάζεται αντκατάσταση τί γίνεται?! Θα το κάνει αντικατάσταση η αντιπροσωπεία ή θα κάνει τη πάπια κατά το κοινώς λεγόμενο?

Επιπλέον βλέπω ότι υπάρχει η black edition, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη από κάποιο κατάστημα. Η διαφορά της είναι μόνο στο πίσω κάλυμμα ή έχει και κάποια διαφορά στο λογισμικό! Επειδή αισθητικά μου αρέσει και θα την ήθελα, πράγμα το οποίο επιλύεται με αγορά ενός καλλύματος, αρκεί βέβαια να είναι μόνο αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στο λογισμικό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τίς όποιες απαντήσεις και συγνώμη για την όποια ασχετοσύνη:p

Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργιος στο forum, άν και πολλές φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως επισκέπτης για να επιλύσω προβλήματα με κινητά είτε δικά μου είτε φίλων και γνωστών! Συγχαρητήρια λοιπόν για την πολλή καλή δουλειά που πραγαμτοποιείτε!:up:

Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμέμη συσκευή! Να διευκρινίσω ότι είμαι από τους ανθρώπους που αγοράζουν συσκευή για 2-3 χρόνια, επομένως θέλω να πάρω κάτι πολύ καλό στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Μετά από έρευνα κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο!

Απλά έχω προβληματιστεί τί γίνεται με τις εγγυήσεις, αφού η επίσημη αντιπροσωπεία δεν το εισάγει στην Ελλάδα.

Σε περίπτωση βλάβης που κριθεί ότι χρειάζεται αντκατάσταση τί γίνεται?! Θα το κάνει αντικατάσταση η αντιπροσωπεία ή θα κάνει τη πάπια κατά το κοινώς λεγόμενο?

Επιπλέον βλέπω ότι υπάρχει η black edition, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη από κάποιο κατάστημα. Η διαφορά της είναι μόνο στο πίσω κάλυμμα ή έχει και κάποια διαφορά στο λογισμικό! Επειδή αισθητικά μου αρέσει και θα την ήθελα, πράγμα το οποίο επιλύεται με αγορά ενός καλλύματος, αρκεί βέβαια να είναι μόνο αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στο λογισμικό!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τίς όποιες απαντήσεις και συγνώμη για την όποια ασχετοσύνη:p

Αν δεν σε πειραζει το παραπανω μεγεθος του S5 εγω μαλλον θα πηγαινα σε αυτο σημερα.

Και λεω μαλλον γιατι εχω το Black Edition οπου το θεωρω πανεμορφο και λιγοτερο ογκωδες απο το S5.

Η διαφορα ειναι στα 90 ευρω σημερα.

Περι Black Edition οι διαφορες ειναι στο πισω καπακι και στην οθονη που ειναι deep black ενω ερχεται και με screen protector.

Περι εγγυησης χωρις να εχω ρωτησει την αντιπροσωπεια τα παιδια εδω λενε οτι λογω του οτι δεν εισαγεται κανονικα δεν κανουν αντικατασταση.

iPhone 16 Pro Max

Καταρχήν ευχαριστώ ποπολύ για την απάντηση! Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα, απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα λεφτά! Για να καταλάβεις κοίταγα και το note 3 neo που ξεκινάει στα 290 ευρώ αλλά είπα να καταλήξω σε αυτό λόγω του καλύτερου επεξεργαστή! Ήδη κάνω υπέρβαση του budget! όταν λές ότι η οθόνη είναι deep black φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο background και μόνο!

Καταρχήν ευχαριστώ ποπολύ για την απάντηση! Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα, απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα λεφτά! Για να καταλάβεις κοίταγα και το note 3 neo που ξεκινάει στα 290 ευρώ αλλά είπα να καταλήξω σε αυτό λόγω του καλύτερου επεξεργαστή! Ήδη κάνω υπέρβαση του budget! όταν λές ότι η οθόνη είναι deep black φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο background και μόνο!

Κοιτα στο παρακατω video στο 1:00 και θα δεις οτι η οθονη του ειναι deep black με αποτελεσμα αναλογα τον φωτισμο και την γωνια θεασης να γινεται ενα με το υπολοιπο πλαισιο.

https://www.youtube.com/watch?v=38F2K2VBP1I

iPhone 16 Pro Max

Κοιτα στο παρακατω video στο 1:00 και θα δεις οτι η οθονη του ειναι deep black με αποτελεσμα αναλογα τον φωτισμο και την γωνια θεασης να γινεται ενα με το υπολοιπο πλαισιο.

https://www.youtube.com/watch?v=38F2K2VBP1I

Μάλιστα, ενδιαφέρον! Ουσιαστικά όμως αυτή είναι και η μόνη διαφορά μαζί με το πίσω κάλλυμμα!

Γιατι δεν περιμενεις μεχρι να βγει το note 4 να αγορασεις το note 3 στα 360 που θα πεσει η τιμη του οπως το υπολογιζω?

Εγω εχω τo black mist το πηρα απο kaizershop και ειναι γερμανικο unbranted χωρις λογοτυπα και βλακειες της tmobile. Εαν παρεις black edition θα ειναι branded με λογοτυπα του εκαστωτε παροχου

Edited by tilaverboy

Εγώ περιμένω, Η συσκευή μου δεν περιμένει. Είμαι τώρα με ένα arc s το οποίο είναι στα τελευταία του! Εχθές μου άλλαξε μόνο του τον ήχο κλήσης και δεν πήρα χαμπάρι ότι χτύπαγε το κινητό μου! Φαντάσου τώρα να είμαι διακοπές και να μην έχω συσκευή!

Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από το stechi επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και θα το παραλάβω από το μαγαζί. Εάν τα black edition είναι όλα branded τότε δεν τα θέλω καθόλου!

Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από το stechi επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και θα το παραλάβω από το μαγαζί. Εάν τα black edition είναι όλα branded τότε δεν τα θέλω καθόλου!

Αλλο τo black edition και αλλο το χρωμα black mist που μπορει να ειναι unbranded

Ουσιαστικά οι διαφορές είναι στο design!

Οχι ακριβως εαν εχω καταλαβει και πιο πριν. Στο black edition εκδοση εχεις και λογοτυπα παροχου. Εγω εχω το black mist το χρωμα και ειναι απο το καταστημα που ειπα ειναι και καλα tmobile αλλα μαλλον ειναι nordic countries και δεν εχω κανενα λογοτυπο παροχου. Καπου ειχα δει οτι η εκδοση black edition ειναι σιγουρα branded με λογοτυπα παροχου για το i9506 αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου

Οχι ακριβως εαν εχω καταλαβει και πιο πριν. Στο black edition εκδοση εχεις και λογοτυπα παροχου. Εγω εχω το black mist το χρωμα και ειναι απο το καταστημα που ειπα ειναι και καλα tmobile αλλα μαλλον ειναι nordic countries και δεν εχω κανενα λογοτυπο παροχου. Καπου ειχα δει οτι η εκδοση black edition ειναι σιγουρα branded με λογοτυπα παροχου για το i9506 αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου

Εμένα με ενδιαφέρει να μήν έχουν διαφορές στα χαρακτηριστικά τους και όχι τόσο το design! Άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ενα κατάστημα που να έχει τη black edition, μόνο η black mist υπάρχει!

Jonos πες μας 6 πραγματα που με νοιαζουν.

1. Απο ram με ολα κλειστα ποση εχεις;

2. Μεταφορα στην sd εφαρμογων μπορεις να κανεις;

3. Φωτογραφιες που αποθηκευει;

4. Εχει καθολου lag?

5. Προσθεσαν τιποτα αλλο?

6. Boot κανει πιο γρηγορο?

Jonos πες μας 6 πραγματα που με νοιαζουν.

1. Απο ram με ολα κλειστα ποση εχεις;

2. Μεταφορα στην sd εφαρμογων μπορεις να κανεις;

3. Φωτογραφιες που αποθηκευει;

4. Εχει καθολου lag?

5. Προσθεσαν τιποτα αλλο?

6. Boot κανει πιο γρηγορο?

Από ram όσο είχα και πριν 1 GB used 0,81 free.

Δεν έχω sd κάρτα οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω.

Lag δεν βλέπω πουθενά.

Έχουν κάνει ωραία δουλειά στο multi window.

Δεν πρόσεξα διάφορες στο bootαρισμα από πριν.

Έσκασε και το 1ο firmware στο site της samsung. http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32879

iPhone 16 Pro Max

Να γραψω κι εγω εδώ να μου πείτε γνώμες.Έκλεισα το κινητο (S4 I9506) και όταν το ανοίγω η οθόνη δεν ανοιγει καθόλου και μετα από 5-6 δευτερα αρχίζει να πετάει πράσινους και κοκκινους κόκους.Σαν να χαλασε τελείως.Τί μπορώ να κάνω από δω και πέρα?Πηρα τηλ. και από δευτερα θα το στείλω στν Αθηνα μιας και είμαι Κρητη.Εχει κανείς ανάλογη εμπειρια στος πόσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ?Να σημειώσω ότι το κιν. ούτε έπεσε ούτε τίποτα,θα μου αρχισουνε τα μα και μου για να μη καλυφθει από τν εγγύηση?2 μηνών είναι το κινητο.:(

Χθες το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ΟΤΑ. Έχω το γερμανικό t-mobile και του έχω περασμένη Nordic. Έκανα την αναβάθμιση και μετά φορματ. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει λίγες διάφορες . Εκτός από τις άλλες στο μενού .Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορο και ποιο σταθερό. Το θέμα με την θερμοκρασία μπορώ μέχρι στιγμής να πω ότι έχει βελτιωθεί αλλά δεν έχει λυθεί. Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι ότι όταν καθαρίζω την ram μετά το update γράφει "έκλεισαν 42 με 47 εφαρμογές ενώ πριν το update μου έγραφε 21 με 23.

Να γραψω κι εγω εδώ να μου πείτε γνώμες.Έκλεισα το κινητο (S4 I9506) και όταν το ανοίγω η οθόνη δεν ανοιγει καθόλου και μετα από 5-6 δευτερα αρχίζει να πετάει πράσινους και κοκκινους κόκους.Σαν να χαλασε τελείως.Τί μπορώ να κάνω από δω και πέρα?Πηρα τηλ. και από δευτερα θα το στείλω στν Αθηνα μιας και είμαι Κρητη.Εχει κανείς ανάλογη εμπειρια στος πόσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ?Να σημειώσω ότι το κιν. ούτε έπεσε ούτε τίποτα,θα μου αρχισουνε τα μα και μου για να μη καλυφθει από τν εγγύηση?2 μηνών είναι το κινητο.:(

Αν η συσκευή σου δεν έχει σημάδια από χτυπήματα ή υγρασίας θα στο καλύψουν χωρίς πρόβλημα ,και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο .

Samsung galaxy s21+

Αν η συσκευή σου δεν έχει σημάδια από χτυπήματα ή υγρασίας θα στο καλύψουν χωρίς πρόβλημα ,και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο .

Σημαδι δεν έχει το παραμικρό γι αυτο ελπίζω ότι θα το καλύψουν,γιατι 200 ευρω για καινουρια οθονη είναι πολλά λεφτα.Το μονο που φοβάμαι είναι μη τυχόν μου πουν ότι πιέστηκε η οθόνη σε καμια τσέπη και δε το καλύπτουμε.Αλλά πως θα μπορουσαν να αποδείξουν κάτι τέτοιο?

Οταν προσπαθεις να το ανοιξεις δονειται? Μηπως καποιος σ εριξε τιποτα πανω και χαλασε παιρνοντας υγρασια?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9506)