vamvakoulas Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν τη βαζω ακομα μεχρι να σιγουρευτω απο xda αν rootαρετε οπως πριν ή θελει τπτ καινουριο. Για οποιον την εβαλε ειδε καθολου διαφορες σε εμφανιση ( πχ s5 status bar κλπ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πρώτη ώρα μετά από μια πλήρη φόρτιση με kitkat. Οθόνη στο 50%. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργιος στο forum, άν και πολλές φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως επισκέπτης για να επιλύσω προβλήματα με κινητά είτε δικά μου είτε φίλων και γνωστών! Συγχαρητήρια λοιπόν για την πολλή καλή δουλειά που πραγαμτοποιείτε!:up: Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμέμη συσκευή! Να διευκρινίσω ότι είμαι από τους ανθρώπους που αγοράζουν συσκευή για 2-3 χρόνια, επομένως θέλω να πάρω κάτι πολύ καλό στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Μετά από έρευνα κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο! Απλά έχω προβληματιστεί τί γίνεται με τις εγγυήσεις, αφού η επίσημη αντιπροσωπεία δεν το εισάγει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση βλάβης που κριθεί ότι χρειάζεται αντκατάσταση τί γίνεται?! Θα το κάνει αντικατάσταση η αντιπροσωπεία ή θα κάνει τη πάπια κατά το κοινώς λεγόμενο? Επιπλέον βλέπω ότι υπάρχει η black edition, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη από κάποιο κατάστημα. Η διαφορά της είναι μόνο στο πίσω κάλυμμα ή έχει και κάποια διαφορά στο λογισμικό! Επειδή αισθητικά μου αρέσει και θα την ήθελα, πράγμα το οποίο επιλύεται με αγορά ενός καλλύματος, αρκεί βέβαια να είναι μόνο αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στο λογισμικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τίς όποιες απαντήσεις και συγνώμη για την όποια ασχετοσύνη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργιος στο forum, άν και πολλές φορές το έχω χρησιμοποιήσει ως επισκέπτης για να επιλύσω προβλήματα με κινητά είτε δικά μου είτε φίλων και γνωστών! Συγχαρητήρια λοιπόν για την πολλή καλή δουλειά που πραγαμτοποιείτε!:up: Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμέμη συσκευή! Να διευκρινίσω ότι είμαι από τους ανθρώπους που αγοράζουν συσκευή για 2-3 χρόνια, επομένως θέλω να πάρω κάτι πολύ καλό στη καλύτερη τιμή της αγοράς! Μετά από έρευνα κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο! Απλά έχω προβληματιστεί τί γίνεται με τις εγγυήσεις, αφού η επίσημη αντιπροσωπεία δεν το εισάγει στην Ελλάδα. Σε περίπτωση βλάβης που κριθεί ότι χρειάζεται αντκατάσταση τί γίνεται?! Θα το κάνει αντικατάσταση η αντιπροσωπεία ή θα κάνει τη πάπια κατά το κοινώς λεγόμενο? Επιπλέον βλέπω ότι υπάρχει η black edition, όπου αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη από κάποιο κατάστημα. Η διαφορά της είναι μόνο στο πίσω κάλυμμα ή έχει και κάποια διαφορά στο λογισμικό! Επειδή αισθητικά μου αρέσει και θα την ήθελα, πράγμα το οποίο επιλύεται με αγορά ενός καλλύματος, αρκεί βέβαια να είναι μόνο αυτό και να μην υπάρχει διαφορά στο λογισμικό! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τίς όποιες απαντήσεις και συγνώμη για την όποια ασχετοσύνη:p Αν δεν σε πειραζει το παραπανω μεγεθος του S5 εγω μαλλον θα πηγαινα σε αυτο σημερα. Και λεω μαλλον γιατι εχω το Black Edition οπου το θεωρω πανεμορφο και λιγοτερο ογκωδες απο το S5. Η διαφορα ειναι στα 90 ευρω σημερα. Περι Black Edition οι διαφορες ειναι στο πισω καπακι και στην οθονη που ειναι deep black ενω ερχεται και με screen protector. Περι εγγυησης χωρις να εχω ρωτησει την αντιπροσωπεια τα παιδια εδω λενε οτι λογω του οτι δεν εισαγεται κανονικα δεν κανουν αντικατασταση. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καταρχήν ευχαριστώ ποπολύ για την απάντηση! Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα, απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα λεφτά! Για να καταλάβεις κοίταγα και το note 3 neo που ξεκινάει στα 290 ευρώ αλλά είπα να καταλήξω σε αυτό λόγω του καλύτερου επεξεργαστή! Ήδη κάνω υπέρβαση του budget! όταν λές ότι η οθόνη είναι deep black φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο background και μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καταρχήν ευχαριστώ ποπολύ για την απάντηση! Όσον αφορά το μέγεθος δεν έχω πρόβλημα, απλά το πρόβλημα είναι οικονομικό. Δεν θέλω να δώσω περισσότερα λεφτά! Για να καταλάβεις κοίταγα και το note 3 neo που ξεκινάει στα 290 ευρώ αλλά είπα να καταλήξω σε αυτό λόγω του καλύτερου επεξεργαστή! Ήδη κάνω υπέρβαση του budget! όταν λές ότι η οθόνη είναι deep black φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο background και μόνο! Κοιτα στο παρακατω video στο 1:00 και θα δεις οτι η οθονη του ειναι deep black με αποτελεσμα αναλογα τον φωτισμο και την γωνια θεασης να γινεται ενα με το υπολοιπο πλαισιο. https://www.youtube.com/watch?v=38F2K2VBP1I Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κοιτα στο παρακατω video στο 1:00 και θα δεις οτι η οθονη του ειναι deep black με αποτελεσμα αναλογα τον φωτισμο και την γωνια θεασης να γινεται ενα με το υπολοιπο πλαισιο. https://www.youtube.com/watch?v=38F2K2VBP1I Μάλιστα, ενδιαφέρον! Ουσιαστικά όμως αυτή είναι και η μόνη διαφορά μαζί με το πίσω κάλλυμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Γιατι δεν περιμενεις μεχρι να βγει το note 4 να αγορασεις το note 3 στα 360 που θα πεσει η τιμη του οπως το υπολογιζω? Εγω εχω τo black mist το πηρα απο kaizershop και ειναι γερμανικο unbranted χωρις λογοτυπα και βλακειες της tmobile. Εαν παρεις black edition θα ειναι branded με λογοτυπα του εκαστωτε παροχου Edited July 25, 2014 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εγώ περιμένω, Η συσκευή μου δεν περιμένει. Είμαι τώρα με ένα arc s το οποίο είναι στα τελευταία του! Εχθές μου άλλαξε μόνο του τον ήχο κλήσης και δεν πήρα χαμπάρι ότι χτύπαγε το κινητό μου! Φαντάσου τώρα να είμαι διακοπές και να μην έχω συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) finally gets its KitKat update Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) finally gets its KitKat update http://www.androidauthority.com/galaxy-s4-lte-a-gt-i9506-kitkat-update-409868/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από το stechi επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και θα το παραλάβω από το μαγαζί. Εάν τα black edition είναι όλα branded τότε δεν τα θέλω καθόλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εγώ σκέφτομαι να το πάρω από το stechi επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και θα το παραλάβω από το μαγαζί. Εάν τα black edition είναι όλα branded τότε δεν τα θέλω καθόλου! Αλλο τo black edition και αλλο το χρωμα black mist που μπορει να ειναι unbranded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αλλο τo black edition και αλλο το χρωμα black mist που μπορει να ειναι unbranded Ουσιαστικά οι διαφορές είναι στο design! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ουσιαστικά οι διαφορές είναι στο design! Οχι ακριβως εαν εχω καταλαβει και πιο πριν. Στο black edition εκδοση εχεις και λογοτυπα παροχου. Εγω εχω το black mist το χρωμα και ειναι απο το καταστημα που ειπα ειναι και καλα tmobile αλλα μαλλον ειναι nordic countries και δεν εχω κανενα λογοτυπο παροχου. Καπου ειχα δει οτι η εκδοση black edition ειναι σιγουρα branded με λογοτυπα παροχου για το i9506 αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmakosx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Οχι ακριβως εαν εχω καταλαβει και πιο πριν. Στο black edition εκδοση εχεις και λογοτυπα παροχου. Εγω εχω το black mist το χρωμα και ειναι απο το καταστημα που ειπα ειναι και καλα tmobile αλλα μαλλον ειναι nordic countries και δεν εχω κανενα λογοτυπο παροχου. Καπου ειχα δει οτι η εκδοση black edition ειναι σιγουρα branded με λογοτυπα παροχου για το i9506 αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου Εμένα με ενδιαφέρει να μήν έχουν διαφορές στα χαρακτηριστικά τους και όχι τόσο το design! Άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ενα κατάστημα που να έχει τη black edition, μόνο η black mist υπάρχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ότι θα σερφαρα με ταχύτητες iPhone σε android συσκευή δεν το περίμενα. Welcome KitKat. :) Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Jonos πες μας 6 πραγματα που με νοιαζουν. 1. Απο ram με ολα κλειστα ποση εχεις; 2. Μεταφορα στην sd εφαρμογων μπορεις να κανεις; 3. Φωτογραφιες που αποθηκευει; 4. Εχει καθολου lag? 5. Προσθεσαν τιποτα αλλο? 6. Boot κανει πιο γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Jonos πες μας 6 πραγματα που με νοιαζουν. 1. Απο ram με ολα κλειστα ποση εχεις; 2. Μεταφορα στην sd εφαρμογων μπορεις να κανεις; 3. Φωτογραφιες που αποθηκευει; 4. Εχει καθολου lag? 5. Προσθεσαν τιποτα αλλο? 6. Boot κανει πιο γρηγορο? Από ram όσο είχα και πριν 1 GB used 0,81 free. Δεν έχω sd κάρτα οπότε δεν μπορώ να τσεκάρω. Lag δεν βλέπω πουθενά. Έχουν κάνει ωραία δουλειά στο multi window. Δεν πρόσεξα διάφορες στο bootαρισμα από πριν. Έσκασε και το 1ο firmware στο site της samsung. http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32879 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να γραψω κι εγω εδώ να μου πείτε γνώμες.Έκλεισα το κινητο (S4 I9506) και όταν το ανοίγω η οθόνη δεν ανοιγει καθόλου και μετα από 5-6 δευτερα αρχίζει να πετάει πράσινους και κοκκινους κόκους.Σαν να χαλασε τελείως.Τί μπορώ να κάνω από δω και πέρα?Πηρα τηλ. και από δευτερα θα το στείλω στν Αθηνα μιας και είμαι Κρητη.Εχει κανείς ανάλογη εμπειρια στος πόσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ?Να σημειώσω ότι το κιν. ούτε έπεσε ούτε τίποτα,θα μου αρχισουνε τα μα και μου για να μη καλυφθει από τν εγγύηση?2 μηνών είναι το κινητο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δοκιμασες factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δοκιμασες factory reset? Χωρίς οθόνη δε μπορώ να κάνω τίποτα.Είναι σαν να εχει σπασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Χθες το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ΟΤΑ. Έχω το γερμανικό t-mobile και του έχω περασμένη Nordic. Έκανα την αναβάθμιση και μετά φορματ. Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει λίγες διάφορες . Εκτός από τις άλλες στο μενού .Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο γρήγορο και ποιο σταθερό. Το θέμα με την θερμοκρασία μπορώ μέχρι στιγμής να πω ότι έχει βελτιωθεί αλλά δεν έχει λυθεί. Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι ότι όταν καθαρίζω την ram μετά το update γράφει "έκλεισαν 42 με 47 εφαρμογές ενώ πριν το update μου έγραφε 21 με 23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Να γραψω κι εγω εδώ να μου πείτε γνώμες.Έκλεισα το κινητο (S4 I9506) και όταν το ανοίγω η οθόνη δεν ανοιγει καθόλου και μετα από 5-6 δευτερα αρχίζει να πετάει πράσινους και κοκκινους κόκους.Σαν να χαλασε τελείως.Τί μπορώ να κάνω από δω και πέρα?Πηρα τηλ. και από δευτερα θα το στείλω στν Αθηνα μιας και είμαι Κρητη.Εχει κανείς ανάλογη εμπειρια στος πόσο καιρο θα κανει να επισκευαστει ?Να σημειώσω ότι το κιν. ούτε έπεσε ούτε τίποτα,θα μου αρχισουνε τα μα και μου για να μη καλυφθει από τν εγγύηση?2 μηνών είναι το κινητο.:( Αν η συσκευή σου δεν έχει σημάδια από χτυπήματα ή υγρασίας θα στο καλύψουν χωρίς πρόβλημα ,και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margianniss Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αν η συσκευή σου δεν έχει σημάδια από χτυπήματα ή υγρασίας θα στο καλύψουν χωρίς πρόβλημα ,και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο . Σημαδι δεν έχει το παραμικρό γι αυτο ελπίζω ότι θα το καλύψουν,γιατι 200 ευρω για καινουρια οθονη είναι πολλά λεφτα.Το μονο που φοβάμαι είναι μη τυχόν μου πουν ότι πιέστηκε η οθόνη σε καμια τσέπη και δε το καλύπτουμε.Αλλά πως θα μπορουσαν να αποδείξουν κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Οταν προσπαθεις να το ανοιξεις δονειται? Μηπως καποιος σ εριξε τιποτα πανω και χαλασε παιρνοντας υγρασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts