Jump to content

W450 MTK6582

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να το κάνεις root και να βάλεις custom recovery για να πάρεις full backup.

Οπως ειπα ειμαι αρχαριος Υπάρχει κανενας οδηγος για διαβασμα?

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να το παραγγείλω με DHL. ειναι γύρω στα 5 ευρώ τα έξοδα λόγο εορτών. Γνωρίζει κανείς τι ρίσκα υπάρχουν με DHL? Είναι μόνο το κόστος ή παίζει τπτ με το τελωνείο? Και αν ναι ποιο ειναι δλδ το χειρότερο σενάριο?

• Administrators
Σκέφτομαι να το παραγγείλω με DHL. ειναι γύρω στα 5 ευρώ τα έξοδα λόγο εορτών. Γνωρίζει κανείς τι ρίσκα υπάρχουν με DHL? Είναι μόνο το κόστος ή παίζει τπτ με το τελωνείο? Και αν ναι ποιο ειναι δλδ το χειρότερο σενάριο?

Τέτοια θέματα τα συζητάμε εδώ.

Modpic.gif

Καλημέρα

Μάλον μου εκατσε η στραβή.

Η Μπαταρία η το κινητό εχει προβλημα και δεν φορτιζει.

Εβαλα το κινητό κλειστό ολη την νυχτα να φορτισει απο 9:00 μμ χτες μεχρι 8:00 πμ σημερα και εδειχνε 97% δεν θα επρεπε να δειχνει 100%?.

Μολις το ανοιξα μου εβγαλε μυνημα οτι δεν εχει μπαταρία 1% και το ξαναβαλα να φορτισει ανοιχτο τώρα. εχει περασει 1ωρα αλλα δειχνει 1% φορτιση.

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?

Μπορώ να κάνω καποιον άλλον έλεγχο για να δω τι μπορει να φταιει?

Καλημέρα

Μάλον μου εκατσε η στραβή.

Η Μπαταρία η το κινητό εχει προβλημα και δεν φορτιζει.

Εβαλα το κινητό κλειστό ολη την νυχτα να φορτισει απο 9:00 μμ χτες μεχρι 8:00 πμ σημερα και εδειχνε 97% δεν θα επρεπε να δειχνει 100%?.

Μολις το ανοιξα μου εβγαλε μυνημα οτι δεν εχει μπαταρία 1% και το ξαναβαλα να φορτισει ανοιχτο τώρα. εχει περασει 1ωρα αλλα δειχνει 1% φορτιση.

Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?

Μπορώ να κάνω καποιον άλλον έλεγχο για να δω τι μπορει να φταιει?

Χωρις να το βγαλεις απο το ρευμα(πριζα) κανε επανεκκινηση και δες τι γραφει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Οπως σα ειπα εδειχνε 1% το εκλεισα και εβγαλα το φορτιστη απο την πριζα.

τον ξαναεβαλα στιν πριζα και μου εδειξε με κλειστο το κινητο 100%

το ανοιξα και εδειξε 100% αλλά σε 5 λεπτά λειτουργιας κατεβηκε στο 75%

Χωρις να το βγαλεις απο το ρευμα(πριζα) κανε επανεκκινηση και δες τι γραφει.

Αρχάριος.... Πως το κάνω επανεκκινηση , δεν μπορεσα να δω κάπου restart

Και κατι άλλο ... γινεται να δειχνει το εικονειδιο μπαταρίας οτι φορτιζει και ενω το δουλευεις να πέφτει ο δεικτης μπαταρίας?

Και κατι άλλο ... γινεται να δειχνει το εικονειδιο μπαταρίας οτι φορτιζει και ενω το δουλευεις να πέφτει ο δεικτης μπαταρίας?

Κρατας πατημενο το πληκτρο power και θα σου βγαλει επιλογη για restart.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλο πολυ καλο μου εφτιαξες την μερα:lol::lol: Με την καλη εννοια

Κρατας πατημενο το πληκτρο power και θα σου βγαλει επιλογη για restart.

Δεν υπάρχει επιλογή restart επάρχει μονο Απενεργοποιηση

[ATTACH]38286[/ATTACH]

Τι θα επρεπε να γραφει με το restart

Βγαλε την μπαταρια και δες αν εχουν κολησει τιποτα αυτοκολητο στην ενωση,το κανουν τωρα που στελνουν τις μπαταριες μεσα στο τηλεφωνο

Οντως ειχε μονωτική τανια αλλα την εβγαλα οταν πηρα το κινητό στα χερια μου

Το αλλο κουφό ειναι αφου μου τελειωσε η μπαταρία και εσβησε το κινητο

[ATTACH]38287[/ATTACH]

μετα απο 1,5 ωρες και χωρις να το φορτισω μολις εβαλα τον φορτιστη δειτε τι μου εβγαλε 53%

Το ενα κινητο απο τα 2 που πηρα για φιλη,της παρουσιασε προβλημα στο ηχειο.Οταν την καλουν ακουγεται πολυ ''βραχνιασμενο''.Χαλασε ή διορθωνεται μεσω ΜΤΚ Enginner Menu?Ξερετε κανεναν που να ασχολειται με την επιδιορθωση τετοιων μικροεξαρτηματων και με τι κοστος?

EDIT Kαι στα 2 κινητα χαλασε σε 2 μερες το ηχειο.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το παθημα (DG100) δεν εγινε μαθημα και την ξαναπατησα αγοραζοντας παλι ανωνυμο κινητο το οποιο ειχε στην αγορα λιγες μερες παρουσιας:cry:.Και ενω το DG100 με το αθλιο ηχειο και την τραγικη καμερα τουλαχιστον ειχε IPS οθονη(πρωτη φουρνια) και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης για 60 ευρω,το W450 ειναι πραγματικα ποιοτικα οτι χειροτερο εχω πιασει σε Κινεζικο.Ειναι ΝΟΝΑΜΕ κινητο που σου δινει την αισθηση ψευτιας.Ευελπιστουσα οτι το ασχημο ποιοτικα εξωτερικα πακετο θα εκρυβε μεσα του ενα πολυ δυνατο μηχανημα.Ειχα τις επιφυλαξεις μου οτι κατι θα βγαλει στο αμεσο μελλον αλλα δεν περιμενα στις 2 μερες και στα 2 κομματια να χαλασουν τα ηχεια.Δεν αξιζει τα λεφτα του για κανενα λογο.Δεν ειναι VFM.VFM ειναι το ΖΤΕ V965 στα 108$,που ναι μεν εχει 512ΜΒ ραμ αλλα ειναι προιον της κορυφαιας ΖΤΕ.Οπως και τα ΖΤΕ V956 και V818.Aυτα ναι ειναι VFM.Αποτελεσμα να περιμενω κανα 2μηνο και αν θα παρω πισω τα λεφτα μου.Παιδια μακρυα!Και δεν το λεω εν βρασμω αλλα σε απολυτη ηρεμια προσπαθωντας να σωσω οσους συμφορουμιτες μπορω.Απο δω και περα μονο επωνυμα Κινεζικα και ποτε ξανα μαρκες (ποια μαρκα δηλαδη?) πυροτεχνηματα.

ΥΓ:Η καμερα του ειναι επισης τραγικη οποτε μονο αν θελετε ενα smartphone που δεν θα μιλατε,δεν θα ακουτε μουσικη,ουτε θα βγαζετε φωτος και βιντεο και δεν σας ενδιαφερει αν θα βγαλει μηνα τοτε ειναι καλη επιλογη.:p

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το παθημα (DG100) δεν εγινε μαθημα και την ξαναπατησα αγοραζοντας παλι ανωνυμο κινητο το οποιο ειχε στην αγορα λιγες μερες παρουσιας:cry:.Και ενω το DG100 με το αθλιο ηχειο και την τραγικη καμερα τουλαχιστον ειχε IPS οθονη(πρωτη φουρνια) και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης για 60 ευρω,το W450 ειναι πραγματικα ποιοτικα οτι χειροτερο εχω πιασει σε Κινεζικο.Ειναι ΝΟΝΑΜΕ κινητο που σου δινει την αισθηση ψευτιας.Ευελπιστουσα οτι το ασχημο ποιοτικα εξωτερικα πακετο θα εκρυβε μεσα του ενα πολυ δυνατο μηχανημα.Ειχα τις επιφυλαξεις μου οτι κατι θα βγαλει στο αμεσο μελλον αλλα δεν περιμενα στις 2 μερες και στα 2 κομματια να χαλασουν τα ηχεια.Δεν αξιζει τα λεφτα του για κανενα λογο.Δεν ειναι VFM.VFM ειναι το ΖΤΕ V965 στα 108$,που ναι μεν εχει 512ΜΒ ραμ αλλα ειναι προιον της κορυφαιας ΖΤΕ.Οπως και τα ΖΤΕ V956 και V818.Aυτα ναι ειναι VFM.Αποτελεσμα να περιμενω κανα 2μηνο και αν θα παρω πισω τα λεφτα μου.Παιδια μακρυα!Και δεν το λεω εν βρασμω αλλα σε απολυτη ηρεμια προσπαθωντας να σωσω οσους συμφορουμιτες μπορω.Απο δω και περα μονο επωνυμα Κινεζικα και ποτε ξανα μαρκες (ποια μαρκα δηλαδη?) πυροτεχνηματα.

ΥΓ:Η καμερα του ειναι επισης τραγικη οποτε μονο αν θελετε ενα smartphone που δεν θα μιλατε,δεν θα ακουτε μουσικη,ουτε θα βγαζετε φωτος και βιντεο και δεν σας ενδιαφερει αν θα βγαλει μηνα τοτε ειναι καλη επιλογη.:p

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου. Ευχαριστούμε.

Θα το χτυπούσα για την ανηψιά μου αφου το βγάζει το pandawill αε 3 ώρες στα 83$.

Μακρυά λοιπόν.

......Αποτελεσμα να περιμενω κανα 2μηνο και αν θα παρω πισω τα λεφτα μου.

Επειδή και ειμαι και εγω παθών και πρωτάρης σε παρακαλώ να μου πείς τι διαδικασία ακολουθησες η προκειτε να ακολουθήσεις για να επιστρέψεις το κινητό και να πάρεις πισω λεφτά σου, ώστε να κινηθώ και εγω ανάλογα

Ωχ..........και περιμενω 2 απο αυτα.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Επειδή και ειμαι και εγω παθών και πρωτάρης σε παρακαλώ να μου πείς τι διαδικασία ακολουθησες η προκειτε να ακολουθήσεις για να επιστρέψεις το κινητό και να πάρεις πισω λεφτά σου, ώστε να κινηθώ και εγω ανάλογα

Αρχικα εστειλα μηνυμα στο geek λεγοντας οτι θελω επιστροφη των χρηματων αμεσα.Λογικα θα ζητησουν επιστροφη των κινητων.Τοτε θα ανοιξω υποθεση στο Paypal γραφοντας τι εγινε και σαν αποδεικτικο θα δωσω το tracking number.Πρωτη φορα το παθαινω οποτε και εγω δεν ξερω πολλα

Αρχικα εστειλα μηνυμα στο geek λεγοντας οτι θελω επιστροφη των χρηματων αμεσα.Λογικα θα ζητησουν επιστροφη των κινητων.Τοτε θα ανοιξω υποθεση στο Paypal γραφοντας τι εγινε και σαν αποδεικτικο θα δωσω το tracking number.Πρωτη φορα το παθαινω οποτε και εγω δεν ξερω πολλα

Αν μπορείς σε παρακαλω στειλε μου σε πρωσοπικο μυνημα το email που εστειλες να το εχω σα υποδειγμα για να το στειλω και εγω

Ευχαριστώ

Οπως εγραψα πριν ωρα αν δεν δεχθει το καταστημα να επιστρεψει τα χρηματα...συνηθως αρχιζουν να γινονται δισκοιλιοι αν απαιτεις εξυπηρετηση τετοιου ειδους,δεν τους αρεσει να επιστρεφουν χρηματα κανετε dispute αρχικα ςξηγωντας το προβλημα σε ειδικο χωρο που εχει, επομενο βημα,ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να απαντησει,αν δεν βρεθει λυση επομενο βημα ειναι claim εκει δινουμε ολες τις πληροφοριες που ζηταει το paypal και αυτο αποφασιζει για το αποτελεσμα.

Συνηθως εκτος ελαχιστων περιπτωσεων αποφασιζει υπερ του αγοραστη οταν στοιχειοθετειται η απαιτηση σωστα.

μπορει κάποιος να μου πει πως γίνεται να ακυρώσω την παραγγελία απο geekbuying όσο ποιο γρήογρα γίνεται? Να πάρω έστω ένα W100S!!!

Σου απάντησαν ή οχι; Πότε τους εστειλες email;

Εγω τους εστειλα χτες το απογευμα αλλά δεν ελαβα απάντηση ακομα.....

Το δικό μου δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, και δεν καταλαβαίνω τι είδους "ποιότητα" θα περίμενε κάποιος σε αυτήν την τιμή ...

Φορτίζει κανονικά, καί όποιος θέλει καλύτερες φωτογραφίες από αυτές που σας βάζω παρακάτω, θα πρότεινα να αγοράσει καμμία φωτογραφική μηχανή των 1000 ευρώ. :)

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150235_zpsb00b7c9f.jpg

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150215_zps0e929fa7.jpg

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/IMG_20131209_150142_zps26be87df.jpg

Και ένα βίντεο ...

http://i225.photobucket.com/albums/dd168/evansp1/th_VID_20131209_150306_zpscb05a9d3.jpg

Υπ'όψιν ότι ήδη παρήγγειλλα άλλα δύο γιά φίλους που τους άρεσε ....

Edited by evansarmor
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.