AfterForever Δημοσιεύτηκε November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2013 http://electronics.buysku.com/Electronics-image/2013-11/Cubot-GT90-Android-4-2-MTK6572W-Dual-core-512MB-4GB-Dual-camera-GPS-4-0-inch-Capacitive-Screen-3G-Smartphone-Red-6351901748906250001.jpg Highlights 4.0" Capacitive touch with 800x480 resolution Features a high performance dual core MTK6572W CPU Supports Android 4.2 operating system GPU: Mali 400 Supports Wi-Fi, GPS/A-GPS, Bluetooth, FM radio and G-sensor functions Built-in dual camera Supports an external TF card up to 16GB Main Features Brand & Model Cubot GT90 Phone Style 3G Smartphone Phone Standard GSM, WCDMA, GPRS,EDGE SIM Card Configuration Dual SIM card dual standby SIM Card Standard Ordinary SIM card Network Support GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/2100MHz Messaging SMS, MMS Languages English, Arabic, Russian, Czech, Dutch, French, German, Italian, Greek, Hebrew, Hungarian, Hindi, Indonesian, Malay, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Spanish, Bulgarian, Slovak. Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Filipino, Japanese, Korean, Simplified Chinese Additional Features Bluetooth V2.0 Supported Audio Formats MP3, MIDI, WMA Supported Video Formats MP4, 3GP, MPG, MPEG4, AVI, RMVB Supported Image JPEG, GIF, PNG Operating System Android 4.2 CPU Dual core MTK6572W 1.3GHz Camera Front: 0.3 mega pixels (Interpolation 2.0MP), rear: 2.0 mega pixels (Interpolation 5.0MP) Java Supported N/A TV N/A FM Radio Supported Yes Wi-Fi 802.11b/g/n GPS/A-GPS Supported Yes (map is not included) Built-in Games N/A Data Interface Micro USB Earphone Interface 3.5 mm Tools Calculator, calendar, schedule, memo Others G-sensor, alarm, recorder, light sensor, distance sensor Memory Built-in Memory RAM: 512MB, ROM: 4GB Card Slot External T-flash card up to 16GB Card Included N/A Screen Touch Screen Capacitive TFT Size of Display 4.0" Type of Display WVGA Resolution 800x480 Battery & Power Battery 1550mAh battery Charger 5V 1A Product Details (without package and accessories) Dimensions 13 x 6.5 x 1.0 cm Weight 140 g To παράγγειλα γιατί ήθελα φθηνό κινητό για την κοπέλα μου. Ήθελα το Doogee DG100 σε πράσινο, αλλά ούτε υπήρχε σε στοκ και με απέτρεψαν κάτι προβλήματα που αναφέρθηκαν στο αντίστοιχο τόπικ. Με νέο registration πήρα κουπόνι -$8, οπότε μου βγήκε $78. (Focalprice) Λεπτομέρειες και πιθανότατα review όταν το παραλάβω με το καλό. Χθες το παράγγειλα πάντως, σήμερα μου έδωσαν tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το μόνο feedback που υπάρχει είναι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377926 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Περιμένω και εγώ ένα από το Focal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Φαίνεται πολύ δυνατό κομμάτι. Αρκεί να αποδειχθεί και στην πράξη... Με το καλό να σας έρθει παιδιά! Με χαρά θα δούμε τις εντυπώσεις σας. Σε μια βδομάδα παραγγέλνω και εγώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 (edited) Ρε παιδιά μου το έχουν στείλει από 22/11 λέει με tracking number RE627068952SE Αυτό swedish post είναι; Ακόμη δε μου έχει εμφανιστεί τίποτα! Και δε μπορώ να τους βρω με τίποτα στο live chat. Επίσης καινούργιο βιντεάκι για το κινητό. Edited November 28, 2013 by AfterForever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ρε παιδιά μου το έχουν στείλει από 22/11 λέει με tracking number RE627068952SE Αυτό swedish post είναι; Ακόμη δε μου έχει εμφανιστεί τίποτα! Και δε μπορώ να τους βρω με τίποτα στο live chat. Επίσης καινούργιο βιντεάκι για το κινητό. Για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Ρίξε μια ματιά και θα λύσεις πολλές απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) 2 ώρες σας δίνω.. Η τελευταία σας ευκαιρία για να με αποτρέψετε να το παραγγείλω :p Με Antelife τελικά... Άντε να δούμε! Edited December 2, 2013 by alessandro89 Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 (edited) Λοιπόν κύριοι, το κινητό έφτασε τη Δευτέρα. Φωτογραφίες δε βάζω, άλλωστε τα video που έχουμε παραθέσει παραπάνω τα δείχνουν όλα. Πρώτες εντυπώσεις: 1) Ποιότητα κατασκευής έτσι όπως το έπιασα, ικανοποιητικότατη, φαίνεται στιβαρό. 2) Το ηχείο είναι πολύ δυνατό με νορμάλ ποιοτικά ήχο. Σε φάση ότι όταν δοκίμαζα ήχους κλήσης, έτριζε το πλαστικό. Το θεωρώ καλό αυτό, το δικό μου ΖΤΕ V970 δεν το ακούω καμιά φορά. 3) Η απόκριση της οθόνης τζετ. Σε μεγάλες γωνίες τα χρώματα χάνονται. Δε νομίζω ότι είναι IPS, γι' αυτό προφανώς. Αλλά είναι φωτεινότατη και ευκρινέστατη μπορώ να πω. 4) Η κάμερα, κλασσικά αδιάφορη, δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Το led flash μου φάνηκε πολύ δυνατό. 5) Δε μου αρέσει που δεν έχει light sensor πως λέγεται. Κοινώς λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας δεν υπάρχει. 6) Θα ήθελα να τεστάρω ακόμη το wifi να αποκτήσω πλήρη εικόνα γιατί μου φάνηκε κάπως ασθενές, δηλαδή στο ίδιο δωμάτιο με το router, είχα μια γραμμή λιγότερη από όσο είχα με το ZTE V970 δίπλα. Επειδή το έδωσα δώρο χθες βράδυ, και όσο πρόλαβα να παίξω, αυτά έχω να πω. Το κινητό θα το χαζοκοιτάξω και σήμερα το μεσημέρι και πάλι μετά τις γιορτές. Οπότε για μπαταρία πχ δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Ούτε GPS προφανώς γιατί ήμουν σπίτι, αλλά οι αναφορές σε άλλο τόπικ λένε πως δουλεύει κανονικότατα και απροβλημάτιστα. Φαίνεται εντελώς value for money όμως και ειδικά για κάποιον που θέλει βασικό smartphone. Και είναι και αρκετά στυλάτο (το κόκκινο τουλάχιστον) για κοπέλες κυρίως. Έχει μια πολύ ωραία απόχρωση! Επίσης play market κανονικότατα και απροβλημάτιστα. Έχω παραγγείλει και 2 θήκες από geekbuying, άσπρο και πρόσφατα είδα βγάλανε και κίτρινο http://www.geekbuying.com/item/Back-Shell-for-Cubot-GT90-4-0-Inch-MTK6572W-Dual-Core-Smart-Phone---Yellow-323024.html Έτσι για να σπάει η μονοτονία. Επίσης βλέπω κυκλοφόρησε και μπαταρία αν κάποιος θέλει δεύτερη. Αυτά από μένα. Ο φίλος παραπάνω που το παράγγειλε θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες πιο άμεσα από μένα που δεν το έχω στα χέρια μου. Επίσης πως να κάνουμε root το κινητό. http://true-android.blogspot.gr/2013/12/how-to-root-cubot-gt90-running-on.html Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται να το δοκιμάσω, άμεσα τουλάχιστον. Απλά πληροφοριακά βρήκα το λινκ και το παραθέτω. Edited December 18, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 Επίσης πως να κάνουμε root το κινητό. http://true-android.blogspot.gr/2013/12/how-to-root-cubot-gt90-running-on.html Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν πρόκειται να το δοκιμάσω, άμεσα τουλάχιστον. Απλά πληροφοριακά βρήκα το λινκ και το παραθέτω. Ωραίος! Ακριβώς όπως το περιμένω. Εμένα είναι από τις 11/12 στο Despatched to overseas (Country code: GR). Ελπίζω να το έχω σύντομα γιατί και μένα για δώρο πάει και το νέο έτος δε θα είμαι εδώ να το περιεργαστώ για να γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Σημερα το παρελαβα και εγω. Το κινητο για τα λεφτα του ειναι κορυφη. Καμερα μπρος και πισω ειναι μια χαρα, αν θελω επαγγελματικες φωτογραφισεις τοτε παιρνω κανονικη καμερα. Ηχειο, κλησεις, ΚΑΜΠΑΝΑ. Σε γενικες γραμμες το κινητο ειναι κορυφη. Ανετα χτυπαει διπλης αξιας κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Το ασύρματο πως σου φαίνεται; Μάλλον το αδίκησα όταν είπα ότι είναι αδύναμο, τώρα δεν το έχω για να το δοκιμάσω περαιτέρω. Να μας δώσεις info για αυτονομία. Στα specs λέει ότι έχει light sensor, αλλά στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογή για αυτόματη φωτεινότητα. Τι γίνεται; Βγάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε πως βγαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 για πείτε και για εμάς που παιδευτήκαμε με το DG100, έχει το GT90 πρόβλημα 1. proximity sensor ( όταν το βγάλεις από το αυτί μετά από κλήση> 2λεπτών, η οθόνη δεν ανάβει) 2. gps stability (χάνει συχνά το σήμα με αποτέλεσμα το navigation να μην είναι πάντα δυνατό) 3. ασυμβατότητα με εφαρμογές που έχουν geotags (σεισμοί, εφημερεύοντα φαρμακεία κτλ) ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) To ασυρματο σε σχεση με του Σαμσουνγκ που ειχα ειναι αδυναμο και γενικα ωχρει.. Γυροσκοπειο και πυξιδα, λεει οτι εχει, αλλα καμια εφαρμογη δεν την ετρεξε. Δεν με ενοχλει ιδαιτερα.... αλλα γιατι;;;;; Αυτομομιες και τα σχετικα, δωστε μου χρονο, γιατι ακομα το σκαλιζω. @ΡΡ6210 1.. δεν το προσεξα. 2,3 Δεν το δοκιμασα. Υστερα απο 3 μερες επεξεργασιας, οριστε το πορισμα μου, Ποιοτητα κατασκευης αρκετα στιβαρη, δεν υπαρχουν κενα κατασκευης. Εκει θα δωσουμε αρκετους ποντους. Στο antutu εβγαλε 10858, αρκετα καλο σκορ για 2πυρηνο. Eπισης αναφερει οτι εχει γυροσκοπειο, πυξιδα,http://www.geekbuying.com/item/CUBOT-GT90-4-0-Inch-Capacitive-Screen-MTK6572W-Dual-Core-1-3GHz-Smart-Phone-512MB-4G-5-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---Black---White-320762.html συμφωνα με το antutu αλλα οταν εβαλα τον "ελβετικο σουγια" τιποτα δεν δουλεψε. Αυτο ως τωρα ειναι και το μελανο σημειο και η απορια μου. Γινεται να εχει τους αισθητρες αλλα να μην δουλευουν οταν μπαινει η εφαρμογη;; Μηπως με αλλη Ρομ θα διορθωνονταν; Οταν δοκιμασα να το κανω ρουτ με τον παραδοσιακο τροπο μου εβγαλε κινεζικα, κατι το οποιο το παρατησα και δεν ασχοληθηκα ξανα. Υπαρχει και το framaroot που μαλλον θα το κανω στο μελλον. Μεχρι στιγμης βολευομαι πολυ καλα ως εχει. Μπαταρια. Στην σελιδα αναφερει οτι ειναι 1350 αλλα ειναι 1550. Μικρη, το αφησα σχεδον μια νυχτα να φορτιζει και ποτε δεν την ειδα 100% Χρησιμοποιησα Skype με τον φορτιστη συνδεμενο και η μπαταρια αδειαζε παραυτα. Εναν αλλο φορτιστη "γομαρι" εβαλα αλλα εκεινος "τρελανε" το τηλεφωνο και αμεσως το παρατησα. Με τον Σαμσουνγ φορτιστη τα πραγματα ειναι ποιο ομαλα. Κατι μου λεει πως ο φορτιστης τους δεν ειναι και απο τους καλους. Θα κοιταξω μπαταρια και φορτιστη στο εμποριο μηπως βρω κατι. Aσυρματο δικτυο. Μετριο. Σε σχεση με του Σαμσουνγκ κατωτερο. Πλοηγηση και κατεβασμα εφαρμογων ολα μια χαρα. Μερικες φορες με πετουσε εξω και δεν εμπαινε με τιποτα. Διωρθωνονταν το προβλημα οταν εκανα επανεκκίνηση το ρουτερ. Gps και τα συναφη. Βρηκε αμεσως δορυφορους, δεν το δοκιμασα εν κινηση, και δεν ειναι αμεσα στις προτεραιοτητες μου. Κλησεις. Τα παντα ολα ΚΑΜΠΑΝΑ. Οθονη. TFT αλλα δεν με χαλαει καθολου. Εξαλλου οταν περνω τηλεφωνο δεν το κοιταω ποτε υπο γωνια. Και ουτε εσεις να φανταστω. Καμερα. οτι μπορει να περιμενει κανεις απο 5αρα πισω και 2αρα μπροστα. Ενας φιλος πιο πανω ανεφερε light sensor. Η συσκευη δεν το εχει στα χαρακτηριστικα του και ουτε το proximity Επιλογος. Το τηλεφωνο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Οπως αναφερα και παραπανω οι αισθητηρες με προβληματισαν λιγακι, αλλα δεν θα κατσω να σκασω, εξαλλου μπορει να μην τους χρησιμοποιησω ποτε. Edited December 21, 2013 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 (edited) To ασυρματο σε σχεση με του Σαμσουνγκ που ειχα ειναι αδυναμο και γενικα ωχρει..Δεν ειμαι μετανιωμενος απο την αγορα μου, για αυτο που θελω ειναι υπεραρκετο. Edited December 19, 2013 by Barlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. December 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Και άλλο βίντεο για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Πρόβλημα.. Μου ήρθε από Antelife προχθες και χθες εκεί που το σκάλιζα εσβησε και δεν ξαναανάβει :-( Καμιά βοήθεια; Για όση ώρα το χάρηκα αξίζει πάντως. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Βγάλε-βάλε μπαταρία? Αν δεν φτιάξει, τότε ξαναρίχνεις ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Βγάλε-βάλε μπαταρία? Αν δεν φτιάξει, τότε ξαναρίχνεις ROM... Με το βάλε βγάλε δεν έγινε τίποτα. Δε θέλω να χάσω την εγγύηση. Πρώτη μέρα πρόβλημα πιθανόν να είναι hardware. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Με το βάλε βγάλε δεν έγινε τίποτα. Δε θέλω να χάσω την εγγύηση. Πρώτη μέρα πρόβλημα πιθανόν να είναι hardware. Τι εγγύηση να χάσεις, την μαμά ROM από το site της Cubot ξαναρίξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τι εγγύηση να χάσεις, την μαμά ROM από το site της Cubot ξαναρίξε... 1. Σίγουρα δε χάνω την εγγύηση με αυτό τον τρόπο; 2. Δεν υπάρχει στη σελίδα της Cubot η ROM. (Τσέκαρέ το και εσύ: http://www.cubot.net/Service.aspx?classId=1 ) Με ένα επιφανειακό googlαρισμα δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ φίλε μου :thanks: Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 1. Σίγουρα δε χάνω την εγγύηση με αυτό τον τρόπο; 2. Δεν υπάρχει στη σελίδα της Cubot η ROM. (Τσέκαρέ το και εσύ: http://www.cubot.net/Service.aspx?classId=1 ) Με ένα επιφανειακό googlαρισμα δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ φίλε μου :thanks: Sorry έχεις δίκιο, δεν την έχουν ανεβάσει ακόμη. Θα κάτσω αύριο να την βγάλω από το δικό μου, να στην ανεβάσω κάπου να την βάλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessandro89 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Sorry έχεις δίκιο, δεν την έχουν ανεβάσει ακόμη. Θα κάτσω αύριο να την βγάλω από το δικό μου, να στην ανεβάσω κάπου να την βάλεις... Δυνατός! Να σαι καλά. Παράθεση Nokia 5210--->Nokia 6288--->LG KM900 Arena--->Samsung C3300K Champ---> THL W100---> Cubot Note S Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nireas1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Το αγόρασα για την γυναίκα μου πριν απο δυο μήνες περίπου απο το geekbuying. Μέχρι σήμερα λειτουργεί άψογα σαν smartphone double core και θεωρώ οτι αποτελεί μια άριστη επιλογή για τα 65 ευρώ. Value for money 10/10. Τώρα οποιος θέλει after sale support, brand name, μακρια καλώδια φόρτισης και usb κλπ κλπ ας πληρώσει τις γνωστές εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Να επιβεβαιώσω ότι τα ακουστικά που έχει βγάλει καιρό το e-shop προσφορά http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=140103 δουλεύουν κανονικότατα. Είναι μια καλή λύση, μιας και τα μαμίσια σιγά την ποιότητα που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentex Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Να επιβεβαιώσω ότι τα ακουστικά που έχει βγάλει καιρό το e-shop προσφορά http://www.eshopspecials.gr/offer.phtml?id=140103 δουλεύουν κανονικότατα. Είναι μια καλή λύση, μιας και τα μαμίσια σιγά την ποιότητα που έχουν. Εννοείς ότι δουλεύουν καλά σαν απλά ακούστικά ή σαν hands free άρα δουλεύει και το πλήκτρο απάντησης των κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts