zerv_5800 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εφοσον τα περισσοτερα που υπαρχουν τωρα ειναι 403 παρτιδα και τα σκρουτζομαγαζα το εχουν σε καλη τιμη νομιζω οτι δεν αξιζει να το παρει κανεις απο εξω με τα οποια ρισκα υπαρχουν... ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 εχω ψηθει να το παρω κ εγω ρε παιδες το 16αρι... κ εδω θελω τα φωτα σας... σε ποιο σκρουτζομαγαζο δεχονται δοσεις με πιστωτικη? ξερει κανεις? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μολις παρελαβα...Νταξει κοσμογονια σε σχεση με το σαπιο p990:lol: 401 AITABK 32αρι. Καλως σας βρηκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 έχει κάνει κάποιος αγορά από το e-shop? αν ναι τελικά είναι ελληνικές ή όχι οι συσκευές? πριν από λίγο καιρό είχα κάνει μία ερώτηση με e-mail σχετικά, και (προς τιμήν τους πολύ άμεσα και ειλικρινώς) μου απάντησαν: "δεν υπάρχει ενημέρωση από τον προμηθευτή μας για το αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας η συγκεκριμένη παραλαβή. Η εγγύηση του προϊόντος είναι διετής και καλύπτεται απευθείας μέσω του e-shop". κακό δε μου ακούγεται πάντως. γενικά νομίζω ότι είναι μαγαζί να το εμπιστευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 έχει κάνει κάποιος αγορά από το e-shop? αν ναι τελικά είναι ελληνικές ή όχι οι συσκευές? πριν από λίγο καιρό είχα κάνει μία ερώτηση με e-mail σχετικά, και (προς τιμήν τους πολύ άμεσα και ειλικρινώς) μου απάντησαν: "δεν υπάρχει ενημέρωση από τον προμηθευτή μας για το αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας η συγκεκριμένη παραλαβή. Η εγγύηση του προϊόντος είναι διετής και καλύπτεται απευθείας μέσω του e-shop". κακό δε μου ακούγεται πάντως. γενικά νομίζω ότι είναι μαγαζί να το εμπιστευτείς. Δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με το Eshop. Πολυ καλη εξυπηρετήση και επίσης για εγγύηση δεν θέλουν απόδειξη τα έχουν ολα στο pc με το όνομα σου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αν ανατρέξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις θα βρεις την απάντησή σου. Εγώ πάντως που το πήρα από εκεί ήταν τελευταία παρτίδα ελληνική. Είχα ανεβάσει και φωτο. Ως τώρα κανένα πρόβλημα, απόλυτα ικανοποιημένος Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 παιδια ψαχνω το g2 με 32gb, ή την κορεατικη εκδοση εχετε κανενα link? με καλη τιμη και χωρις τελωνειο. Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zamponis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αν ανατρέξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις θα βρεις την απάντησή σου. Εγώ πάντως που το πήρα από εκεί ήταν τελευταία παρτίδα ελληνική. Είχα ανεβάσει και φωτο. Ως τώρα κανένα πρόβλημα, απόλυτα ικανοποιημένος Εχω δει τις αναρτησεις γι' αυτο ρωτησα. Εσυ ποτε το απεκτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεν είχα ποτέ μα ποτέ θέμα με το Eshop. Πολυ καλη εξυπηρετήση και επίσης για εγγύηση δεν θέλουν απόδειξη τα έχουν ολα στο pc με το όνομα σου ψωνισες το κινητο απ το eshop? γιατι εχω ψηθει κ εγω να το παρω απο εκει. τι περιειχε μεσα η συσκευασια? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδια ψαχνω το g2 με 32gb, ή την κορεατικη εκδοση εχετε κανενα link? με καλη τιμη και χωρις τελωνειο. μονο amazon ebay κορεατικη εκδοση!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 παιδια ψαχνω το g2 με 32gb, ή την κορεατικη εκδοση εχετε κανενα link? με καλη τιμη και χωρις τελωνειο. https://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html Από εδώ έχουμε πάρει πολλοί τα 32αρια μας. Προσωπικά από το πρώτο μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εχω δει τις αναρτησεις γι' αυτο ρωτησα. Εσυ ποτε το απεκτησες; Πριν το Πάσχα Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 αποφασισα να το αγορασω απ το eshop αλλα το δινουν χωρις το hands free. 369 το εχει αλλα θα το πληρωσω με πιστωτικη με δοσεις.καμια αλλη προταση ρε παιδια γυρω σ αυτη τη τιμη αλλα πληρωμη με δοσεις εχει κανεις? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 αποφασισα να το αγορασω απ το eshop αλλα το δινουν χωρις το hands free. 369 το εχει αλλα θα το πληρωσω με πιστωτικη με δοσεις.καμια αλλη προταση ρε παιδια γυρω σ αυτη τη τιμη αλλα πληρωμη με δοσεις εχει κανεις? play247 http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=77127 απλα δεν ξερω αν ειναι ελληνικο .. με τετοια τιμη :p Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα, θυμάμαι υπήρχαν άτομα που αγόρασαν το 32άρι από Ebay σωστά? Είναι κανείς παρόν να μας πει αν όλα πήγαν καλά? Χρόνος αποστολής, εξτρά χρεώσεις, λειτουργία τηλεφώνου... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 play247 http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=77127 απλα δεν ξερω αν ειναι ελληνικο .. με τετοια τιμη :p πολυ καλο μαγαζι το play αλλα τσιμπαει λιγο στην τιμη.το τελευταιο s3 i9305 που ειχα παρει βγηκε αριστο,φερνει και ελληνικα.μπορεις να τους πεις να ειναι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 αποφασισα να το αγορασω απ το eshop αλλα το δινουν χωρις το hands free. 369 το εχει αλλα θα το πληρωσω με πιστωτικη με δοσεις.καμια αλλη προταση ρε παιδια γυρω σ αυτη τη τιμη αλλα πληρωμη με δοσεις εχει κανεις? Το βλέπω δύσκολο να μην έχει ακουστικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το βλέπω δύσκολο να μην έχει ακουστικά..... τους εστειλα mail κ μου απαντησαν οτι στη συσκευασια περιεχονται οδηγιες χρησης φορτιστης κ καλωδιο usb.δεν αναφεροταν ακουστικα πουθενα. Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androidaddict Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 τους εστειλα mail κ μου απαντησαν οτι στη συσκευασια περιεχονται οδηγιες χρησης φορτιστης κ καλωδιο usb.δεν αναφεροταν ακουστικα πουθενα. Δεν παίζει να μην έχει ακουστικά Παράθεση HTC Desire > Samsung Galaxy S2 > LG G2 , Nexus 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μια απορία. Γιατί υπάρχει τέτοια σαφής προτίμηση για τα kizer (shop/stores) και το eshop ενώ υπάρχουν μαγαζάκια που το δίνουν -έστω και ελαφρώς- πιο φθηνά? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μια απορία. Γιατί υπάρχει τέτοια σαφής προτίμηση για τα kizer (shop/stores) και το eshop ενώ υπάρχουν μαγαζάκια που το δίνουν -έστω και ελαφρώς- πιο φθηνά? Πάντως για 5 Ευρώ διαφορά προτιμάς το μαγαζί που εμπιστεύεσαι και όχι το φθηνότερο. Εγω για 5-10 Ευρώ διαφορά θα προτιμούσα άλλο μαγαζί του σκρουτζ που μου παρείχε αντικατάσταση συσκευής ελαττωματικης και με ρώτησε και αν θέλω τα λεφτά μου πίσω, αντί για άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μια απορία. Γιατί υπάρχει τέτοια σαφής προτίμηση για τα kizer (shop/stores) και το eshop ενώ υπάρχουν μαγαζάκια που το δίνουν -έστω και ελαφρώς- πιο φθηνά? εγω θα ψωνισω απο eshop μονο κ μονο γιατι θα τα δωσω με δοσεις κ γιατι ειμαι απο επαρχια κ εχει υποκαταστημα στην πολη μου για το οτιδηποτε συμβει(μακρια απο μας) να εχω προσωπικη επαφη με το μαγαζι που θα γινει η αγορα.σημερα παραγγελνω!!! LG G2 WHITE D 802 16GB. Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μια απορία. Γιατί υπάρχει τέτοια σαφής προτίμηση για τα kizer (shop/stores) και το eshop ενώ υπάρχουν μαγαζάκια που το δίνουν -έστω και ελαφρώς- πιο φθηνά? δεν νομιζω οτι υπαρχει και τοσο προτιμηση!εγω που πηρα και ενα nokia 520 πχ το πηρα απο αλλου.αλλα απο kaizer παντως που πηρα το lg g2 μου και πιο φθηνο ηταν και ελληνικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Από την περασμένη Πέμπτη ανήκω κι εγώ στο κλαμπ των ευτυχών κατόχων ενός μαύρο LG G2 16GB (EU). Η αγορά έγινε από κο kaizer store της Πανεπιστημίου στα 326 ευρώ και η συσκευή φαίνεται να είναι για Ελβετία (κωδ. 6SW). Δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε αναβάθμιση σε kitkat (φοράει την έκδοση 4.2.2). Η παρτίδα είναι 404. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!εχω το s4 και σκεφτομαι να παρω το g2!απο πιο καταστημα να το παρω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts